Ο Χιονάνθρωπος των ...Βερμίων ξαναχτυπά! :aetsch:
Βρε ορεσίβιε τι πας να καταστρέψεις πάλι;
Ακριβώς έτσι κατάστρεψα δύο ολοκληρωμένους πρίν κανα 25άρι χρόνια. Έναν Kenwood δικό μου και έναν Yamaha φίλου.
Τους άλλαξα μ/σ με πιο βαρβάτους, στον δεύτερο μάλιστα είχα βάλει τοροειδή τυλιγμένο στο χέρι. Τους τύλιγε ένας τύπος κάπου πίσω από τον Ευκλείδη. Τους άλλαξα και πυκνωτές τροφοδοσίας με βαρέλες...
Τι τα θέλεις; Παίξανε καλά βέβαια στην αρχή, γκάζι δυναμικά κλπ αλλά μετά από 6 μήνες στην τσίτα τσαφ! και πάει ο Kenwood! Του άλλαξα τα τελικά αλλά μετά από λίγο ξανά τσαφ και ξανά.... Ήταν και πανάκριβα τα άτιμα. Τον μετέτρεψα λοιπόν και εγώ σε προ και έφτιαξα έναν mini crescendo και ησύχασα.
Και ο φίλος μία από τα ίδια. Κατέληξε με Yamaha προ + mini crescendo. Ο δικός του μάλιστα δουλεύει ακόμα μετά από 20 τόσα χρόνια.
Την πάτησα σαν κάτι τύπους που βάζανε μηχανές 1500cc σε Yugo!
Άστο το μηχανάκι όπως είναι από την μαμά του. Απείραχτο θα έχει και αξία σαν αντίκα. :antlers:
:ciao:
Ωραία.
Το Α7 είναι καλωδίωση οπότε μπορώ να κόψω και να φτιάξω με RCA ένα pre-out/main in.
Θέλω κανονικές λειτουργίες προενισχυτή επειδής ενδέχεται να κάνω μια μικρή διενισχυσούλα...
Φχαριστώ (και για το ξενύχτι...).
Καλό Σ/Κ.
Ωραία.
Το Α7 είναι καλωδίωση οπότε μπορώ να κόψω και να φτιάξω με RCA ένα pre-out/main in.
Θέλω κανονικές λειτουργίες προενισχυτή επειδής ενδέχεται να κάνω μια μικρή διενισχυσούλα...
Φχαριστώ (και για το ξενύχτι...).
Καλό Σ/Κ.
θα χρειαστείς ένα buffer όπωσδηποτε.. με 100k ποτ θα έχεις προβλημα 99,9% νομίζω.. και χάνεις τα ρυθμιστικά bass treble, γιατί τα έχει στην ανάδραση.
Πάντως στο ebay έχει απειρα bufferάκια για να δεις...Μετά την χαρά η απογοήτευση...
Το ποτ αν χρειαστεί το αλλάζω με μικρότερο.
(μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιεί γραμμικό).
Τα ρυθμιστικά δεν με πολυαπασχολούν.
Το μπάφερ όμως είναι κάτι δύσκολο για μένα.
Βλέπω να παρατώ την ιδέα...
Μετά την χαρά η απογοήτευση...
Το ποτ αν χρειαστεί το αλλάζω με μικρότερο.
(μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιεί γραμμικό).
Τα ρυθμιστικά δεν με πολυαπασχολούν.
Το μπάφερ όμως είναι κάτι δύσκολο για μένα.
Βλέπω να παρατώ την ιδέα...
ευτυχώς όπως λες, καλή συνέχεια!
Για τον L200 λες? Που ειναι τα TP1,2,3,4 ?
Γενικα το ρευμα ηρεμιας ρυθμιζεται με το volume στο 0 και χωρις φορτιο στην εξοδο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.