Vintage Ιαπωνίας και όχι μόνο...

Re: Ο Νο.1 Audiophile στην Ιαπωνία και όχι μόνο...

Πάντως λίγο μπερδεμένος μου φαίνεται ο τύπος, κόρνες του '30 και του ´40 μαζί με Krell, Levinson και δε συμμαζεύεται. Σα διακόσμηση δε συζητιέται, εγώ δε θα μπορούσα να κάτσω εκεί μέσα ούτε μισή ώρα, δε μπα να έχει ότι μηχανήματα θέλει. Πάντως όλα τα λεφτά είναι το Σκαπτικό Neumann σε ρόλο γραμμοφώνου. Λέτε να το πήρε καινούριο και να τα έσταξε ή μήπως το πήρε τζάμπα από μάντρα σιδερικών?:flipout:

εχει λαθος βραχιωνα ομως!
Ενας παραληλλου μετατοπησεως θα ταιριαζε καλυτερα

Πάντως λίγο μπερδεμένος μου φαίνεται ο τύπος, κόρνες του '30 και του ´40 μαζί με Krell, Levinson και δε συμμαζεύεται. Σα διακόσμηση δε συζητιέται, εγώ δε θα μπορούσα να κάτσω εκεί μέσα ούτε μισή ώρα, δε μπα να έχει ότι μηχανήματα θέλει. Πάντως όλα τα λεφτά είναι το Σκαπτικό Neumann σε ρόλο γραμμοφώνου. Λέτε να το πήρε καινούριο και να τα έσταξε ή μήπως το πήρε τζάμπα από μάντρα σιδερικών?:flipout:

Αν δεν είχε τα ερπετά θα τον έκανα και παρέα. Οσο για το σπίτι, μετακόμιζα άνετα σε οποιοδήποτε απ τα δωμάτια του. Για πάντα!
Για το ποιο είναι όλα τα λεφτά δεν μπορώ ν αποφασίσω. Είναι πολλά τα άτιμα. Ενα ζευγαράκια hartsfield δεν θα με χάλαγε. Η ένα ταξίδι με την δισκοθήκη του.

ΥΓ: οι κόρνες πάνε με όλα. Και με Krell και με ML.

εχει λαθος βραχιωνα ομως!
Ενας παραληλλου μετατοπησεως θα ταιριαζε καλυτερα

Σαν αυτόν που θέλεις να μοντάρεις στον Lenco ? Off topic Αλήθεια τι γίνεται εκείνο το πρότζεκτ που είχες με το εν λόγω γραμμόφωνο, προχωράει? Ρωτάω γιατί παράγγειλα και γώ ένα και το περιμένω από μέρα σε μέρα.Off topic

Αν δεν είχε τα ερπετά θα τον έκανα και παρέα. Οσο για το σπίτι, μετακόμιζα άνετα σε οποιοδήποτε απ τα δωμάτια του. Για πάντα!
Για το ποιο είναι όλα τα λεφτά δεν μπορώ ν αποφασίσω. Είναι πολλά τα άτιμα. Ενα ζευγαράκια hartsfield δεν θα με χάλαγε. Η ένα ταξίδι με την δισκοθήκη του.

Μανωλη με θες παρεα?Σε αλλο δωματιο εγω ομως.

Δε μοιαζει και για καινουριο το Neumann.Οπως λεει και ο Μανωλης οταν αυτοι οι "Ανατολιτες" τα μαζευαν εμεις τα πεταγαμε για τα τρανζιστορακια.

Ερπετά? ποιά ερπετά?έχασα κάτι? η δισκοθήκη δε με εντυπωσιάζει πολύ, έχω και εγώ Living Stereo και Mercury, και όσο ζούσα στη Γερμανία είχα δει σπίτια ολόκληρα γεμάτα με δίσκους και σιντιά. Νόμιζα ότι οι κόρνες πρέπει να συνδυάζονται με μικρούς ενισχυτές (τριοδικούς και τα παρόμοια) λόγω της υψηλής ευαισθησίας τους. Δεν ξέρω κιόλας, δεν έχω πολυασχοληθεί, αλλά μιά φορά άκουσα κόρνες της Avantgarde οδηγημένες από ενισχυτικά Symphonic Line και νόμισα ότι θα μου τρυπήσουν τα τύμπανα των αυτιών.

Τί να ζηλέψω ρε Μανώλη; Τα δωμάτια που είναι σαν κουτιά; Άσε...
Κωστα μου κανει εντυπωση που δεν βρισκεις τιποτα να ζηλεψεις.

Προς τέρψη οφθαλμών και για τους λάτρεις των vintage μηχανών ήχου.
Ακολουθείστε τα αντίστοιχα λίνκ για κάθε ένα από τα επανδρωμένα δωμάτια του εν λόγω κυρίου....
http://www.gokudo.co.jp/Vanguard/room4/room4.htm

Έτσι για παράδειγμα έβαλα του δωματίου 4...
Η χαρά των λαμπάκηδων και κορνάκηδων...
:grinning-smiley-043
Γιωργο καλα εκανες που το εβαλες,για να "θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι"-bye-

Γιωργο καλα εκανες που το εβαλες,για να "θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι"-bye-

Απο ότι φαινεται Γιώργη οι νέοι μόνο στην μάθηση εξ ´εικόνων θα περιοριστούν έτσι κι αλλοιώς. Τα κειμήλια αυτά είναι απλησίαστα, εάν και εφ όσον τα βρεις, για τους περισσότερους απο εμάς.
-bye-

Ερπετά? ποιά ερπετά?έχασα κάτι? η δισκοθήκη δε με εντυπωσιάζει πολύ, έχω και εγώ Living Stereo και Mercury, και όσο ζούσα στη Γερμανία είχα δει σπίτια ολόκληρα γεμάτα με δίσκους και σιντιά. Νόμιζα ότι οι κόρνες πρέπει να συνδυάζονται με μικρούς ενισχυτές (τριοδικούς και τα παρόμοια) λόγω της υψηλής ευαισθησίας τους. Δεν ξέρω κιόλας, δεν έχω πολυασχοληθεί, αλλά μιά φορά άκουσα κόρνες της Avantgarde οδηγημένες από ενισχυτικά Symphonic Line και νόμισα ότι θα μου τρυπήσουν τα τύμπανα των αυτιών.

Στην πρώτη σελίδα έχει links για όλες τις "αρώστιες" του απωανατολίτη.
Ολοι μας έχουμε δει αξιόλογες δισκοθήκες αλλά άλλη μια (για μένα αγνωστη) είναι πάντα συναρπαστική.
Το τρύπημα αυτιών είναι για μένα αντίστοιχο μ ένα αδιάφορο ή εκτός πραγματικότητας άκουσμα. Πράγμα που συναντώ στα περισότερα συστήματα.

Κωστα μου κανει εντυπωση που δεν βρισκεις τιποτα να ζηλεψεις.

Εντάξει, δεν είμαι και κανένα παγόβουνο. Αυτό που ζηλεύω είναι ο τόρνος, και ίσως κάποια εισιτήρια που μπορεί να έχει. Για τα living stereo και living presence, δε λέω, είναι χρήσιμο να έχει κανείς μερικά τέτοια, για να ξέρει πώς έφτιαχναν δίσκους και εξώφυλλα τότε, αλλά σήμερα μπορεί κανείς να πάρει ένα μαγνητόφωνο -αναλογικό ή ψηφιακό, δεν έχει σημασία - με ηχητική ποιότητα ασύγκριτα ανώτερη από τον εγγραφέα της Wilma Cozart.

Ο ΙΕ μου, δεν ανοιγει τιποτα.
Μπορω να τις δω καπως αλλιως???

Απάντηση: Ο Νο.1 Audiophile στην Ιαπωνία και όχι μόνο...

Ουτε σε εμενα ανοιγει με τον ΙΕ ,,ουτε με τον mozilla....-bye-

Ο firefox δουλεύει μια χαρά και είναι και αρκετά ασφαλέστερος.
Download από εδώ http://www.mozilla.com , εγκατάσταση και έτοιμος :-)

Παιδιά, οι σελίδες ανοίγουν με όλους τους browsers, και με ΙΕ, και με Opera, και με όλους τους άλλους. Εξετάστε τις ρυθμίσεις που αφορούν τον πάροχο ή το εταιρικό σας δίκτυο.