VIRTUAL DYNAMICS CABLES

Απάντηση: Virtual dunamics

Ο Luxman καταλαβαίνει από χιούμορ. Αλλωστε διαθέτει στην αγορά κάποια από τα καλύτερα καλώδια στον κόσμο, οπότε δεν τον νοιάζει.
Orιginal XLO και Ultralink σε τιμές πολύ ποιο κάτω από τις αντίστοιχες τιμές Αμερικής.

Re: Απάντηση: Virtual dunamics

Ο Luxman καταλαβαίνει από χιούμορ. Αλλωστε διαθέτει στην αγορά κάποια από τα καλύτερα καλώδια στον κόσμο, οπότε δεν τον νοιάζει.
Orιginal XLO και Ultralink σε τιμές πολύ ποιο κάτω από τις αντίστοιχες τιμές Αμερικής.

ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ
τον LUXMAN τον ξέρω και τον εκτιμω!!!!

αλλά νομίζω οτι η σελίδα είναι για να μπορούμε να αλλάζουμε γνώμες
μήπως και βοηθήσει ο ένας τον άλλον και όχι για να κάνουμε χιούμορ...
μεταξύ μας....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Virtual Dynamics Master cables

saitisgr;163787 said:
...μέχρι στιγμης έχω ένα Master power cable και ένα Master 3 intercconect
και μου αρέσουν....

Φίλε satisgr, αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, Θα μπορούσες να μας φέρεις το Virtual Dynamics Master power cables στο συγκριτικό καλωδίων ρεύματος ?

Πραγματικά αυτό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί τα συγκεκριμένα καλώδια όποτε τα άκουσα είχαν κάτι το μοναδικό. Νομίζω ότι με αυτά τα καλώδια θα εντοπίσουμε και ποιο εύκολα τις διαφορες. Αν δεν ακούσουμε διαφορες στο blind test τότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Virtual Dynamics Master cables

Φίλε satisgr, αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, Θα μπορούσες να μας φέρεις το Virtual Dynamics Master power cables στο συγκριτικό καλωδίων ρεύματος ?

Πραγματικά αυτό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί τα συγκεκριμένα καλώδια όποτε τα άκουσα είχαν κάτι το μοναδικό. Νομίζω ότι με αυτά τα καλώδια θα εντοπίσουμε και ποιο εύκολα τις διαφορες. Αν δεν ακούσουμε διαφορες στο blind test τότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα.

Φίλε King θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση αλλά απο Στυλίδα σε Αθήνα νομίζω οτι είναι λίγο μακρυά...
Τα VD άσχετα εάν είναι καλά ή κακά.......τα αγόρασα σε μια πολύ................ ενδιαφέρουσα τιμή.............
το άν θα ακούσεις διαφορές? σίγουρα ΝΑΙ...καλές ή κακκές δεν ξέρω
αλλά για καλώδιο που σου κοστίζει πολύ κατώ απο 1000 ευρώ δεν το ψάχνεις...

για να ψάξουμε όλοι μαζί, και συ επίσης για ευκαιρείες.....

Φίλε King θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση αλλά απο Στυλίδα σε Αθήνα νομίζω οτι είναι λίγο μακρυά...
Τα VD άσχετα εάν είναι καλά ή κακά.......τα αγόρασα σε μια πολύ................ ενδιαφέρουσα τιμή.............
το άν θα ακούσεις διαφορές? σίγουρα ΝΑΙ...καλές ή κακκές δεν ξέρω
αλλά για καλώδιο που σου κοστίζει πολύ κατώ απο 1000 ευρώ δεν το ψάχνεις...

για να ψάξουμε όλοι μαζί, και συ επίσης για ευκαιρείες.....
-Φίλε Saitis σιγά την απόσταση...Αθήνα Στυλίδα δυο βήματα...
-Είχα κι εγώ αγοράσει σε πολύ καλή τιμή δυο V.D P3.Τα έσπρωξα γιατί....ήταν πολύ χοντρά και δύσκαμπτα...(Και κυρίως γιατί δεν άκουγα διαφορές με τα ultralink στο προυγούμενο σύστημα)

Η σειρά προτεραιότητας για μένα, σε ότι αφορά το ρεύμα είναι η εξής:

1. Ποιότητα ρεύματος περιοχής όπου διαμένουμε (μετρήσιμη)
2. Ηλεκτρολογικός πίνακας (σωστή κατανομή φορτίων και άριστη θεμελιακή γείωση)
3. Ανεξάρτητη γραμμή τροφοδοσίας για το σύστημα
4. Ηλεκτρονικός απομονωτής/σταθεροποιητής ρεύματος (εφόσον απαιτείται)
5. Διαχωρισμός ψηφιακών και αναλογικών φορτίων
6. Πολύπριζα
7 Καλώδια ρεύματος συσκευών
8. Ποιότητα τροφοδοτικών συσκευών (βελτίωση όπου απαιτείται)

Αυτή η σειρά ταιριάζει περισσότερο στη δική μου "κοινή λογική" καθώς και με τους κανόνες της ηλεκτρολογίας .

Οπότε αν είχα να διαθέσω ένα Χ ποσόν για να βελτιώσω την ποιότητα ρεύματος του συστήματος , θα ακολουθούσα αυτή τη σειρά.

Last edited:

Υ.Γ Τα καλώδια ρεύματος των συσκευών θα πρέπει να απομονώνουν μηχανικά την συσκευή από το υπόλοιπο σύστημα. Επιμένω στα μηχανικά χαρακτηριστικά των καλωδίων γενικότερα γιατί πιστεύω ότι αυτά μεταφέρουν και μηχανικούς συντονισμούς επάνω στη συσκευή .

Last edited:
Re: Virtual dunamics

Ετσι από περιέργεια, έχει κανεις διαβάσει αυτά που γράφουν οι τύποι (Virtual Dynamics) στην επίσημη σελίδα τους? Αν αυτά που γράφουν τα πιστεύουν είναι τουλάχιστον για δέσιμο! Αν απ την άλλη τα γράφουν μαρκετινίστικα είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι, αν τώρα αυτοί που τα αγοράζουν τα αγοράζουν λόγω των εξηγήσεων που δίνουν οι πρώτοι, τότε τι να πώ? ζούμε σε τρελλό κόσμο. Δεν θέλω να πώ οτι δεν παίζουν καλά σε καμιά περίπτωση γιατί δεν τα ξέρω κάν, απλά εντυπωσιάστηκα!

-Είχα κι εγώ αγοράσει σε πολύ καλή τιμή δυο V.D P3.Τα έσπρωξα γιατί....ήταν πολύ χοντρά και δύσκαμπτα...(Και κυρίως γιατί δεν άκουγα διαφορές με τα ultralink στο προυγούμενο σύστημα)

καλησπέρα...
συγνώμη δεν θέλω να διαφωνήσω μαζί σου αλλά
θέλω να ξέρεις οτι τα power της VD είναι μπουζοκαλώδια μπροστά στα master
ισως για τον λόγο αυτό δεν άκουσες διαφορές...με τα ultralink

Τι? πιστεύω???? .. οτι..... οποιαδήποτε καλώδια βάλεις στην ίδια κατηγορία τιμής.... λίγο πολύ θα παίξουν το ίδιο....
φιλικά
saitis

Re: Απάντηση: Virtual dunamics

Η σειρά προτεραιότητας για μένα, σε ότι αφορά το ρεύμα είναι η εξής:

1. Ποιότητα ρεύματος περιοχής όπου διαμένουμε (μετρήσιμη)
2. Ηλεκτρολογικός πίνακας (σωστή κατανομή φορτίων και άριστη θεμελιακή γείωση)
3. Ανεξάρτητη γραμμή τροφοδοσίας για το σύστημα
4. Ηλεκτρονικός απομονωτής/σταθεροποιητής ρεύματος (εφόσον απαιτείται)
5. Διαχωρισμός ψηφιακών και αναλογικών φορτίων
6. Πολύπριζα
7 Καλώδια ρεύματος συσκευών
8. Ποιότητα τροφοδοτικών συσκευών (βελτίωση όπου απαιτείται)

Αυτή η σειρά ταιριάζει περισσότερο στη δική μου "κοινή λογική" καθώς και με τους κανόνες της ηλεκτρολογίας .

Οπότε αν είχα να διαθέσω ένα Χ ποσόν για να βελτιώσω την ποιότητα ρεύματος του συστήματος , θα ακολουθούσα αυτή τη σειρά.

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου......
φιλικά
Σταύρος

Ετσι από περιέργεια, έχει κανεις διαβάσει αυτά που γράφουν οι τύποι (Virtual Dynamics) στην επίσημη σελίδα τους? Αν αυτά που γράφουν τα πιστεύουν είναι τουλάχιστον για δέσιμο! Αν απ την άλλη τα γράφουν μαρκετινίστικα είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι, αν τώρα αυτοί που τα αγοράζουν τα αγοράζουν λόγω των εξηγήσεων που δίνουν οι πρώτοι, τότε τι να πώ? ζούμε σε τρελλό κόσμο. Δεν θέλω να πώ οτι δεν παίζουν καλά σε καμιά περίπτωση γιατί δεν τα ξέρω κάν, απλά εντυπωσιάστηκα!

και εγώ το ίδιο......
όταν άκουσα για 1η φορά ένα ic master ..χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό που ακούω, ποιάς εταιρείας κλπ ..απλώς το δανείστικα....
εντυπωστάστηκα
όταν εψαξα γιά την εταιρεία στο δύκτιο και διάβασα αυτές τις μαλ...ες που λένε
Τώρα....
έχοντας 1 Master power cable, 1 Master ic και 1 Master 3 ic στο σύστημα...
και ψάχνοντας γιά άλλα 2 Master power..
μπορώ να σου πώ ότι το να κρίνεις την VD μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνείς μαζί τους.....δεν λέει....αφού δεν έχεις ακούσει κάποιο απο τα καλά καλώδια .....
Πρός θεού!!!!
δεν θέλω να υπερασπιστώ την VD ... αλλά...
άκουσε καλύτερα πρώτα τα καλώδια της.....
ψάξε να βρείς σε τι τιμές μπορείς να αγοράσεις..
και μετά τα λέμε.....

φιλικά
Σταύρος

ακομα περιμένω για απάντηση....

-Είχα κι εγώ αγοράσει σε πολύ καλή τιμή δυο V.D P3.Τα έσπρωξα γιατί....ήταν πολύ χοντρά και δύσκαμπτα...(Και κυρίως γιατί δεν άκουγα διαφορές με τα ultralink στο προυγούμενο σύστημα)[/Q

τι θα ελεγες για τα VD REVELATION POWER series???? λές να ακούγονται??
αυτά το μποζοκαλώδια???
θέλω την γνώμη σου.....
φιλικά!!!-bye-

Re: Virtual dynamics

Φιλε Saitisgr, δεν ξέρω τι απάντηση περιμένεις, αυτό που είπα παραπάνω είναι οτι θεωρώ απαράδεκτο το περιεχόμενο της σελίδας της εταιρείας, δεν ισχυρίστικα οτι τα καλώδια δεν αξίζουν, απεναντίας έχω μάθει οτι είναι καλά, αλλά αυτό που λέω είναι οτι κατά την γνώμη μου, από δεοντολογικής άποψης, είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η σελίδα από τεχνικής και επιστημονικής άποψης. Απ την άλλη δεν θα δώσω ποτέ λεφτά για καλώδια έτοιμα, γιατί είναι θέμα ιδεολογίας για μένα, φυσικά δέχομαι οτι μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν μπαίνω σε διαδικασία αγοράς καλωδίων με τίποτα, όσο φθηνά και αν είναι.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΣΟΣΤΑ....Η ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ VD..
ΑΠΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ...ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΪΟΥ Η VD ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ...
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ...ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
ΣΤΑΥΡΟΣ

Γιατι εντος ???
Πες μας τι γνωριζεις?

Απ οτι ειδα στο ebay δεν στέλνει Ελλάδα!