Virtualisation on a Mac

Tελικά έβαλα στο Fusion αυτά που πρότεινε ο Μιχάλης, φαίνονται σταθερά και αξιόπιστα.

Πάντως παιδιά μέσα από Fusion τρέχω άνετα advanced σχέδια στο Autocad. Δεν εχω ξαναδεί windows λειτουργικό να πηγαίνει τόσο σφαίρα!

Μάλλον το boot camp θα μου χρειαστεί μόνο για κανά Power dvd, για να βλέπω bluray.

Tελικά έβαλα στο Fusion αυτά που πρότεινε ο Μιχάλης, φαίνονται σταθερά και αξιόπιστα.

Πάντως παιδιά μέσα από Fusion τρέχω άνετα advanced σχέδια στο Autocad. Δεν εχω ξαναδεί windows λειτουργικό να πηγαίνει τόσο σφαίρα!

Μάλλον το boot camp θα μου χρειαστεί μόνο για κανά Power dvd, για να βλέπω bluray.
:a0210:
Πιθανότατα κιόλας σε νέα έκδοση αυτών των προγραμμάτων να παίξει κ το bluray από powerdvd κτλ.

Το parallels γινεται uninstall και πως ?
Χαλαει τιποτα στο bootcamp αν το κανω uninstall ? (θελω να δοκιμασω το vmware ... γινεται ν αφησω και το parallels ή καλυτερα να το βγαλω?)

ρε παίδες το μπουτκαμπ ( μπουυυυυ ρεε !! ) είναι ότι καλύτερο για εφαρμογή που χρίζει δύναμη , και το xover ταμαμ για μικρά προγράματιδια , όσο για το vmware φουσιον θα πάρει το πουλο .... πολλά γιγα τσάμπα και βερεσέ στον βρόντο ... και λυγίζει αρκετά το μηχανάκι :cool4:

Εγω μολις εβαλα το fusion... καλο και σταθερο φαινεται.
Εχω ενα προβλημα ομως... στα settings για sharing , δεν μπορω να ενεργοποιησω τα mirrored folders (για κοινη χρηση των φακελω docs-music-pictures).
Τα εχει γκρι (απενεργοποιημενα), ξερει καποιος γιατι ?

Eνα ακομη θεμα που εχω, ειναι οτι δεν εχει open gl accellaration, πραγμα σημαντικο για μενα αφου θελω να τρεξω αρκετα προγραμματα 3d klp που το χρησιμοποιουν.

Αυτο το εχω κανει... αλλα παλι γκρι παραμενουν τα mirrored folders.

Bρηκα το γιατι... δεν γινεται σε virtual machines που χρησιμοποιουν bootcamp.
Λογικο... μιας και στην ουσια ειναι links αυτα τα folders των folders του mac , που θα ηταν unreadable οταν bootαρα και παλι με boot camp!

Eβαλα για δοκιμη και το crossover παλι, και εγκατεστησα το office 2003.
Ola kala, αλλα πως αλλαζεις γλωσσα γραψιματος ?
Δεν καταλαβαινει την αλλαγη με τα shortcuts του mac .... υπαρχει τροπος να γραψεις Ελληνικα στις εφαρμογες που εγκαθιστας στο crossover?

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς δοκίμασα το νέο VMWare Fusion 3.
Πολλές οι βελτιώσεις, εκτός από την καλύτερη υποστήριξη των Win7. Υποστηρίζει πλέον μέχρι και 4 πυρήνες και μνήμη πάνω απο 4 GB.Ακόμη χρησιμοποιεί καλύτερα την κάρτα γραφικών και έτσι πλέον παίζει και το PowerDVD πχ.
Πολύ χρήσιμη η λειτουργία "Unity" που βλέπεις μόνο την εφαρμογή μέσα στο OS X και όχι το παράθυρο των Win.

Στην φώτο έχω ανοίξει το PowerDVD και Office 2003 (όπου αποθηκεύεις κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας του Mac)
attachment.php

VM3.jpg

Last edited:
 Νίκος;1118367 said:
Ακόμη χρησιμοποιεί καλύτερα την κάρτα γραφικών και έτσι πλέον παίζει και το PowerDVD πχ.
Πολύ χρήσιμη η λειτουργία "Unity" που βλέπεις μόνο την εφαρμογή μέσα στο OS X και όχι το παράθυρο των Win.

Εφόσον παίζει το powerdvd, τότε μπορείς να βλέπεις bluray δισκάκια, σωστά ;;;;;; :BDGBDGB53: