Vivodi + Warner = Triple Play - Tι είπες τώρα?

Πολύ καλά κάνει και προσφέρει αυτά που προσφέρει! Αλλά πρέπει εμείς, που θα κληθούμε να τα πληρώσουμε, να συνειδητοποιούμε ότι πληρώνουμε για κάτι το οποίο είναι ουσιαστικά άχρηστο. Το triple play είναι ουσιαστικά marketing trick, χωρίς ουσία.

Εγώ έχω Vivodi LLU εδώ και 3 χρόνια, και αυτή τη στιγμή με το προπληρωμένο που έχω απολαμβάνω γραμμή 2Mbit/640kbit η οποία μου έρχεται κάτω από 20 /μήνα.

Τα 33 τι προσφέρουν ουσιαστικά; Σίγουρα όχι 20Mbit πάντως..

20 /μήνα + 25 ευρώ το δίμηνο στο ΟΤΕ ? Και έχεις 2 Mbit και όχι δωρεάν τηλέφωνα. Μπορεί να μην πάρεις 20mbit αλλά κανά 10άρη θα το πάρεις, μπορεί και παραπάνω ανάλογα με την ποιότητα της γραμμής.

Τα 20 φαντάζομαι τα πληρώνεις λόγω κάποιου πακέτου που πήρες? Όταν λήξει δεν θα πληρώνεις 20 τον μήνα...

20 /μήνα + 25 ευρώ το δίμηνο στο ΟΤΕ ? Και έχεις 2 Mbit και όχι δωρεάν τηλέφωνα. Μπορεί να μην πάρεις 20mbit αλλά κανά 10άρη θα το πάρεις, μπορεί και παραπάνω ανάλογα με την ποιότητα της γραμμής.

Ας μην μπερδεύουμε το πόσα Mbit μπορεί να δώσει η γραμμή με το πόσα θα δώσει η Vivodi. Τελικά, πόσα δίνει η Vivodi;

Επίσης, μιας και το bandwidth του VoIP & IPTV καταλαμβάνουν μέρος του συνολικού bandwidth, τελικά αυτό που μένει για Internet δεν είναι πολύ..

Ακόμα και αν η γραμμή βγάζει πραγματικά 8Mbit (σπάνιο για Αθήνα) αν αφαιρέσουμε 4Mbit για IPTV και περίπου 640k για το VoIP δεν μένει κανένα τρομακτικό νούμερο. Αν δεν είχαμε τις απαιτήσεις του IPTV θα είχαμε όντως σοβαρό bandwidth για Internet.

Επίσης, επειδή έχω αρκετούς φίλους που έχουν VoIP της Vivodi, εγώ με τίποτα δεν θα το έβαζα ως αντικαταστάτη του ΟΤΕ. Δεν είναι τόσο σταθερό.

Τα 20 φαντάζομαι τα πληρώνεις λόγω κάποιου πακέτου που πήρες? Όταν λήξει δεν θα πληρώνεις 20 τον μήνα...

Όπως είπα, έχω προπληρωμένο πακέτο. Όταν είναι να λήξει, σε 8 μήνες δηλαδή, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα υπάρχουν ακόμα καλύτερα πακέτα. Οπότε..

Ας μην μπερδεύουμε το πόσα Mbit μπορεί να δώσει η γραμμή με το πόσα θα δώσει η Vivodi. Τελικά, πόσα δίνει η Vivodi;

Επίσης, μιας και το bandwidth του VoIP & IPTV καταλαμβάνουν μέρος του συνολικού bandwidth, τελικά αυτό που μένει για Internet δεν είναι πολύ..

Ακόμα και αν η γραμμή βγάζει πραγματικά 8Mbit (σπάνιο για Αθήνα) αν αφαιρέσουμε 4Mbit για IPTV και περίπου 640k για το VoIP δεν μένει κανένα τρομακτικό νούμερο. Αν δεν είχαμε τις απαιτήσεις του IPTV θα είχαμε όντως σοβαρό bandwidth για Internet.

Επίσης, επειδή έχω αρκετούς φίλους που έχουν VoIP της Vivodi, εγώ με τίποτα δεν θα το έβαζα ως αντικαταστάτη του ΟΤΕ. Δεν είναι τόσο σταθερό.

Όπως είπα, έχω προπληρωμένο πακέτο. Όταν είναι να λήξει, σε 8 μήνες δηλαδή, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα υπάρχουν ακόμα καλύτερα πακέτα. Οπότε..

Κάθε υπηρεσία από το Triple Play έχει το δικό της bandwidth. Τα 20mbit είναι μόνο για το Internet (μπες στο site και θα το δεις).

Κι εγώ έχω VoIP μέσω Vivodi και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Τώρα εσύ είσαι διαφορετική περίπτωση με προπληρωμένο χρόνο! Αυτό μπορεί να το επέλεξες αλλά δεν είναι κάτι που το θέλουν όλοι (μεταξύ αυτών κι εγώ) για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δεν νομίζω ότι συγκρίνεις ίδια πράγματα.

Από cabletv.gr στο τμήμα internet.

Για την υπηρεσία cableTV αξίζει να σημειωθεί πως:

- Το απαιτούμενο εύρος ζώνης για την παροχή της υπηρεσία cableTV δεν
«μοιράζεται» μεταξύ των των επιμέρους υπηρεσιών τηλεφωνίας, πρόσβασης στο
Ίντερνετ και ψηφιακής τηλεόρασης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εξασφαλίζεται η
ποιότητα απόδοσης όλων των υπηρεσιών ακόμα και όταν γίνεται ταυτόχρονη
χρήση.

1. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του καναπέ... καλό το dvd μπορεί και πιο ποιοτικό αλλά ο καναπές έχει δύναμη
2. Αν σου δείχνει και τα κλασικά επίγεια κανάλια τί θα κάνεις? Θα το πάρεις? Ή θα παιδεύεσαι με κεραίες???

Δε το υποστηρίζω... απλά πριν κάτι βγει, παίξει, το δούμε, το καταλάβουμε δεν πρέπει να αφορίζουμε...
O nektar εξάλλου θα το ξεσκίσει... Ό,τι υπάρχει θα το ξεζουμίσει και θα το βρει (βλ. όπως με τα φίδια)...

Κάθε υπηρεσία από το Triple Play έχει το δικό της bandwidth. Τα 20mbit είναι μόνο για το Internet (μπες στο site και θα το δεις).

Που το διαβάζεις αυτό; Γιατί εγώ διαβάζω αυτά:

Η Vivodi Telecom χάρη στην τεχνολογία ΑDSL2+ και το ιδιόκτητό της δίκτυο, μεταφέρει το Internet σε νέα επίπεδα. Με ταχύτητες που φτάνουν έως και 20 Mbps για download (ανάλογα με τις δυνατότητες της τηλεφωνικής σας γραμμής) και σας επιτρέπουν να:

Επικοινωνήσετε, ενημερωθείτε...

Επικοινωνήστε μέσω e-mail, μάθετε τις νέες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν, αντλήστε πληροφορίες σχετικές με τα ενδιαφέροντα ή την εργασία σας τη στιγμή που τις χρειάζεστε καθώς πλέον μπορείτε να έχετε μόνιμη "always on" σύνδεση με το Internet, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς διαδικασίες dial-up και login. Συνδεθείτε στο Internet και παραμείνετε "online" !

Διασκεδάσετε…

Δείτε ταινίες, ακούστε μουσική, "σερφάρετε" στο Internet αστραπιαία, χωρίς καθυστερήσεις. To Internet ποτέ δεν ήταν πιό γρήγορο και πιο απολαυστικό
χάρη στις ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, ...οικονομικά... Αποτελώντας συνολικά την οικονομικότερη λύση με σταθερό συνολικό κόστος ανεξάρτητο από το χρόνο πρόσβασης, χωρίς περιορισμούς στη διακίνηση δεδομένων και παρέχοντάς σας ένα λογαριασμό e-mail ([email protected])

«μοιράζεται» μεταξύ των των επιμέρους υπηρεσιών τηλεφωνίας, πρόσβασης στο Ίντερνετ και ψηφιακής τηλεόρασης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εξασφαλίζεται η ποιότητα απόδοσης όλων των υπηρεσιών ακόμα και όταν γίνεται ταυτόχρονη χρήση.

Εγώ βλέπω να γράφουν ότι τα 20Mbps μοιράζονται στις υπηρεσίες, απλά υπάρχει QoS το οποίο διασφαλίζει ότι υπάρχει εγγυημένο bandwidth για την κάθε υπηρεσία.

Κι εγώ έχω VoIP μέσω Vivodi και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Τώρα εσύ είσαι διαφορετική περίπτωση με προπληρωμένο χρόνο! Αυτό μπορεί να το επέλεξες αλλά δεν είναι κάτι που το θέλουν όλοι (μεταξύ αυτών κι εγώ) για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δεν νομίζω ότι συγκρίνεις ίδια πράγματα.

Όντος. Σε κάποιους δουλεύει σωστά το VoIP, σε κάποιους όχι. Εγώ δεν θέλω να το ρισκάρω, για μια critical υπηρεσία όπως την τηλεφωνία.

Τη Vivodi τη συμπαθώ πολύ, για διάφορους λόγους, αλλά η επιλογή να πάει σε VoIP και όχι switched τηλεφωνία (όπως έκαναν οι Forthnet, Tellas) κατ' εμέ ήταν λάθος και το πληρώνει. Βέβαια, αυτές είναι αμαρτίες του παρελθόντος..

Όσο για το προπληρωμένο, αν σκεφτείς ότι η γραμμή που έχω και μου στοιχίζει 20 /μήνα εάν την είχα με συμβόλαιο θα μου κόστιζε 65 /μήνα, μάλλον είναι καλή φάση. Αυτά φυσικά ισχύουν για εμένα και τις δικές μου ανάγκες.

Δημήτρη νομίζω το γράφει καθαρά

«μοιράζεται» μεταξύ των των επιμέρους υπηρεσιών τηλεφωνίας, πρόσβασης στο Ίντερνετ και ψηφιακής τηλεόρασης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εξασφαλίζεται η ποιότητα απόδοσης όλων των υπηρεσιών ακόμα και όταν γίνεται ταυτόχρονη χρήση.

Και η διαφήμιση του 20mbit είναι για το Internet. Εγώ έστι έχω καταλάβει και έτσι λένε και στο γνωστό adsl forum όπου υπάρχουν μεγάλα threads για την υπηρεσία.

Δημήτρη νομίζω το γράφει καθαρά

Και η διαφήμιση του 20mbit είναι για το Internet. Εγώ έστι έχω καταλάβει και έτσι λένε και στο γνωστό adsl forum όπου υπάρχουν μεγάλα threads για την υπηρεσία.

Χμ! Μπορεί όντως το τμήμα marketing της Vivodi να μην έχει καταλάβει τι πουλάει. Το θεωρητικό μέγιστο throughput του ADSL2+ είναι 24Mbps, το οποίο όπως φαντάζεσαι ίσως το πιάσει κάποιος αν μένει κυριολεκτικά δίπλα στο DSLAM.

Οπότε, θα δείξει!

Ευτυχώς που έκανες εσύ την αίτηση και θα μας πεις εντυπώσεις όταν με το καλό το ενεργοποιήσουν. :operator: