Voda Iphone και Installer

Παλικάρια!!!
Είμαι κάτοχος ενός Iphone 1.1.4 cracked και μου έκαναν δώρο ένα μαμά Iphone 3G απο Voda.....-bye-
Μήπως κάποιος από όλους γνωρίζει πως θα εγκαταστήσω τον installer γιατί κάπου κολλάω και δεν βγάζω άκρη...:bang:
Σιγά μην τους πλερώνω κιόλας.... Ηντα νε παε??????:violent-smiley-030:
Ευχαριστώ για κάθε πιθανή απάντηση...:grinning-smiley-043

Απλά δημιουργείς ένα λογαριασμό στο iTunes, αν δεν έχεις ήδη, συνδέεσαι, κάνεις sync και όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.

Πλέον εμφανίζεται σαν App Store.

Επίσης γνωρίζω ότι στα Vodafone store το ρυθμίζουν χωρίς χρέωση.

Last edited:
To app store δηλαδή έχει της εφαρμογές του Installer;
Σίγουρο αυτό;
Άλλη εντύπωση είχα.

Οχι βεβαια! Το AppStore εχει εφαρμογες επι πληρωμη (συνηθως) που εχουν περασει την εγκριση της Apple. Ο Installer και η Cydia υπαρχουν για να μπορεις να εγκαθιστας εφαρμογες που ειναι free και δεν εχουν περασει την εγκριση της apple.

Για να εγκαταστησεις τον Installer και Cydia πρεπει να κανεις pawn το τηλεφωνο. Δες το pwnage tool - νομίζω οτι δουλευει και σε 3G για jailbreak (installer+cydia).

Οχι βεβαια! Το AppStore εχει εφαρμογες επι πληρωμη (συνηθως) που εχουν περασει την εγκριση της Apple. Ο Installer και η Cydia υπαρχουν για να μπορεις να εγκαθιστας εφαρμογες που ειναι free και δεν εχουν περασει την εγκριση της apple.

Για να εγκαταστησεις τον Installer και Cydia πρεπει να κανεις pawn το τηλεφωνο. Δες το pwnage tool - νομίζω οτι δουλευει και σε 3G για jailbreak (installer+cydia).

Πάντως στο App store υπάρχουν πολλές εφαρμογές που είναι δωρεάν.

Επειδή δεν είδα installer πίστευα ότι τα πάντα γίνονται μέσω αυτού.

Πως γίνεται το τηλ. pawn?

Παιδιά αποφάσισα για την ώρα να μην το σπάσω γιατί είναι κρίμα καινούργιο κινητό, επίσημα από ελληνική εταιρία, και ας μην έχει για την ώρα ελληνικό μενού....
Ενημέρωση από Voda, ότι σε ένα το πολύ μήνα θα υπάρχει επίσημο ελληνικό μενού.... Έτσι τουλάχιστον μου είπαν εμένα....

Ναι ετοιμάζουν επίσημα Ελληνικό menu.
Εγω θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας οδηγός για να κάνω pawn το τηλέφωνο.
Ακόμα έχω ακούσει οτι και να "κολλήσει" σ'αυτην την διαδικασία η συσκευή με ένα restore επανέρχονται όλα κανονικά,ισχύει αυτο?

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το jailbreak του 3g στο internet. Δεν θυμάμαι που ακριβώς. Ένα search "jailbreak instructions iphone 3g" στο google βγάζει πολλά αποτελέσματα.