Vodafone LTE @ iPad 4 / iPad mini

Το ενεργοποίησα και εγώ στο "Galaxy S3 LTE" :smile:

Το πότε θα δω όμως LTE είναι άλλο θέμα!!!

Η Vodafone επεκτείνει το 4G δίκτυό της

avclub1vodafone.png

H Vodafone, μέσα από συνεχείς επενδύσεις δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, που κάνουν χρήση Internet, να
απολαύσουν την ποιότητα και την ταχύτητα του 4G δικτύου της. Όλοι οι συνδρομητές Vodafone μπορούν τώρα να γνωρίσουν την
εμπειρία του 4G και να σερφάρουν με ασύλληπτες ταχύτητες μέσα από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους, με δωρεάν
πρόσβαση μέχρι τις 31/10/2013
.

Μέσα από τα καταστήματα της, το Νο1 προορισμό για Smartphones, αλλά και online στο vodafone.gr, η Vodafone διαθέτει μία
μεγάλη ποικιλία συσκευών, συμβατών με την τεχνολογία LTE/4G. Έτσι όλοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των γρήγορων
ταχυτήτων 4G μέσα από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους. To δίκτυο 4G της Vodafone προσφέρεται για
πρωτοποριακές υπηρεσίες Internet με ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών, όπως η αποστολή και λήψη μεγάλων
αρχείων σε ελάχιστο χρόνο και η χρήση Multimedia εφαρμογών όπως η αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας και HD
Video-Conferencing.

Το δίκτυο 4G της Vodafone επεκτείνεται συνεχώς. Αυτή τη στιγμή καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε Αθήνα
και Θεσσαλονίκη, αλλά και πολλές ακόμα περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως συγκεκριμένες περιοχές της Λαμίας, της Λάρισας,
της Πάρου, της Πάτρας, της Ρόδου και της Τρίπολης.

H ενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο 4G, είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Vodafone που κάνουν χρήση
Internet, Συμβολαίου & Καρτοκινητής, μέχρι τις 31/10/2013.
Για την ενεργοποίηση, οι συνδρομητές μπορούν να επισκεφτούν
ένα κατάστημα Vodafone, να στείλουν SMS, να καλέσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή μέσα από το My Account.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση υπάρχουν στο vodafone.gr.

Η Vodafone τους προσεχείς μήνες θα ανακοινώσει την εμπορική πολιτική που θα ισχύει από 1/11/2013.

[via]

Για να δουμε.. δεν πιστευω να μας ξενερωσει με τπτ εξτρα χρεωσεις. Τουλαχιστον στους συνδρομητες με συμβολαιο δεν δικαιολογειται.

σε iphone 5 αλλα με το νεο beta ios 7 , η μπαταρια με το lte τελειωνει τσακ-μπαμ.
Με τις ιδιες περιπου ρυθμισεις και χρηση, πριν ειχα μια μερα (απο το πρωι ως το βραδυ) ανετα , ενω τωρα χρειαζομαι φορτιση στη μεση της ημερας.
Φυσικα ειναι beta αυτη η εκδοση…. εσεις με την 6.1 τι βλεπετε ?

Απάντηση: Re: Vodafone LTE @ iPad 4 / iPad mini

http://www.vodafone.gr/portal/4G

Φιλε Μιχαλη, θεωρητικα ΝΑΙ οσα ΜΒs κατεβαζεις με το LTE τα ιδια θα κατεβασεις με το 3G η το edge η το gprs. ΑΛΛΑ η διαφορα ειναι στην πραξη. Δοκιμασε να στριμαρεις βιντεακι απο το youtube για δοκιμη και θα καταλαβεις.

...Μιχάλη....εγώ άλλα βλέπω...

Άλλα βλέπεται γιατί πολύ απλά το κινητό καταλαβαίνει ότι έχει γρήγορη σύνδεση και στα βίντεο κατεβάζει την μέγιστη ανάλυσή του, αντί της μέτριας λόγω του 3g ή χαμηλότερης ταχύτητας. Έτσι ναι μπορεί να αυξάνεται η κατανάλωση. Αλλά για κανέναν άλλο λόγω με το LTE δεν γίνεται να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων!

σε iphone 5 αλλα με το νεο beta ios 7 , η μπαταρια με το lte τελειωνει τσακ-μπαμ.
Με τις ιδιες περιπου ρυθμισεις και χρηση, πριν ειχα μια μερα (απο το πρωι ως το βραδυ) ανετα , ενω τωρα χρειαζομαι φορτιση στη μεση της ημερας.
Φυσικα ειναι beta αυτη η εκδοση…. εσεις με την 6.1 τι βλεπετε ?

Με το 6.1 η μπαταρία κατά τη διάρκεια του ύπνου πήγε από 55% σε 17%. lol
Το απενεργοποίησα σήμερα το πρωί.

Απο τοτε που εβαλα το LTE τα εχει φτύσει η μπαταρια στο 5αρι την στιγμή που το LTE δεν πρόκειται να το δω για πολυ καιρο. Ο λογος. Το 3G δεν κλεινει ποτε. Εχω φτασει στο σημειο να κλεινω εντελώς το internet για να εχω λιγη μπαταρια. Τεραστια πατατια εχει κανει η vodafone μιας και δεν εχει σχεση με apple. Η αναβάθμιση γίνεται απο την vodafone συνεπώς αντι να βάλουνε στο κουμπί 3G/LTE έχουνε αφήσει το 3G να είναι καρφωμένο ανοιχτό. Δεν ξερω ειλικρινά τι να κανω.

Μα ειναι θεμα της apple οτι οποιος παροχος αναβαθμιζει το δικτυο του LTE και εμφανιζει carrier update 'χανει' το 2G. Τι φταιει η vodafone που δεν κραταει η μπαταρια?!

Άλλα βλέπεται γιατί πολύ απλά το κινητό καταλαβαίνει ότι έχει γρήγορη σύνδεση και στα βίντεο κατεβάζει την μέγιστη ανάλυσή του, αντί της μέτριας λόγω του 3g ή χαμηλότερης ταχύτητας. Έτσι ναι μπορεί να αυξάνεται η κατανάλωση. Αλλά για κανέναν άλλο λόγω με το LTE δεν γίνεται να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων!

Μιχάλη καλημέρα...

όπως το λες έχεις δίκιο...

εγώ επειδή είμαι συνεχώς σε WiFi...ελάχιστα δουλεύει το LTE...άρα δεν έχω δει καμιά μεταβολή στην κατανάλωση της μπαταρίας...

εγω το εβγαλα και βρηκα την υγεια μου.... η μπαταρια ειναι οπως πριν με 3G (ανετα μια μερα) με full χρηση.
Το LTE μπορει να περιμενει...