Vodafone TV

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σύμβαση σας, καθώς και ειδικές προσφορές για εσάς, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, καλέστε εδώ: 2104276618.
Σε ευχαριστώ πολύ

Σας έδωσαν καλύτερη προσφορά από το κόψιμο του Vodafone TV, σε double play ADSL 15.90 και double playe VDSL 50 στα 20.60???

Χθες μετά από μεγάλη ταλαιπωρία κατάφερε η βόντα να μου φέρει vdsl. Από εκείνη τη στιγμή έχω θέμα με τα κανάλια, που σε ροή παίζουν κάνα 2 λεπτά και μετά παγώνει η εικόνα.
Υπάρχει καμμία εύκολη λύση για να μη μπλέξω με την εξυπηρέτηση?

καλησπέρα στην παρέα. κάλεσα χτες και γω για να δω τι προσφορά θα μου δώσουν, μέχρι τώρα είχα triple play με 100άρα και tv full pack στα 34,9€ το μήνα. τώρα μου είπανε 25,5€ χωρίς την tv και 28€ περίπου με την tv. μίλησα και με wind και για το πακέτο που έχω τώρα μου είπανε 47€ το μήνα. εννοείται όλα είναι για 2ετή συμβόλαια, αλλά χωρίς να έχει κλείσει ακόμα η PL, δε θέλω να δεσμευτώ από τώρα. με nova δε μίλησα, γτ περιμένω το ott που ακούγεται πως θα βγει σύντομα.
47ευρω η wind;;;; hahahahahahahahaha

• Like
Reactions: neksuper3
Χθες μετά από μεγάλη ταλαιπωρία κατάφερε η βόντα να μου φέρει vdsl. Από εκείνη τη στιγμή έχω θέμα με τα κανάλια, που σε ροή παίζουν κάνα 2 λεπτά και μετά παγώνει η εικόνα.
Υπάρχει καμμία εύκολη λύση για να μη μπλέξω με την εξυπηρέτηση?
παρτους τηλ είναι πολύ εξυπηρετικοί

Γεια σε όλους θα ήθελα τη βοήθειά σας και τη γνώμη σας, έχω συμβόλαιο vodafone triple-play Adsl 24 από πέρυσι, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022 πληρώνω σήμερα 26,50 με την προσφορά που μου έγινε αν μου βγάλουν τα αθλητικά Nova είναι 21,50, 5 ευρώ κάτω, αλλά πλέον το συμβόλαιο θα είναι από σήμερα και για δύο χρόνια, εγώ για τα nova τα αθλητικά δεν ενδιαφέρομαι καθόλου άλλες εταιρείες στην περιοχή μου για κάτι καλύτερο δεν υπάρχουν είμαι λίγο απόμερα, τι γνώμη έχετε για την προσφορά που μου έδωσαν, με συμφέρει να ανανεώσω?
Ευχαριστώ εν των προτέρων.

Αν σου δίνουν σε αυτή την τιμή και VDSL 50 ανανεωσε το, έχεις και χρόνο σε κινητά, έτσι δεν είναι;

Δες ποστ 2182 λίγο παραπάνω.

Last edited:
Αν σου δίνουν σε αυτή την τιμή και VDSL 50 ανανεωσε το, έχεις και χρόνο σε κινητά, έτσι δεν είναι;

Δες ποστ 2182 λίγο παραπάνω.
Όπως γράφω είμαι απόμερα όλοι οι πάροχοι δίνουν έως 24 δεν διατίθεται vdsl την τιμή πως την βλέπεις πριν και μετά με το 24ρι, ναι απεριόριστα σταθερά 5ωρες κινητά
και εγω θέλω την tv η τιμή είναι με την tv χωρίς sports 21,50€

Την βλέπω μια χαρά τότε. Αν είσαι και ευχαριστημένος από την ταχύτητα είναι καλή τιμή.

Όπως γράφω είμαι απόμερα όλοι οι πάροχοι δίνουν έως 24 δεν διατίθεται vdsl την τιμή πως την βλέπεις πριν και μετά με το 24ρι, ναι απεριόριστα σταθερά 5ωρες κινητά
και εγω θέλω την tv η τιμή είναι με την tv χωρίς sports 21,50€
Μία χαρά τιμή εγώ νομίζω ότι είναι.

Να ρωτήσω τώρα που μένουν μόνο τα eurosport, η τιμή θα μείνει 6.30 ή θα ανέβει;

Εγώ που δίνω 16€ στη μια γραμμή, 50άρα + tv + αθλητικά, τιμή η οποία πιστεύω ότι είναι από λάθος, να τους ενοχλήσω ή όχι;

Τι έχετε κάνει εσείς με την μεγάλη έκπτωση;

Εγώ που δίνω 16€ στη μια γραμμή, 50άρα + tv + αθλητικά, τιμή η οποία πιστεύω ότι είναι από λάθος, να τους ενοχλήσω ή όχι;

Τι έχετε κάνει εσείς με την μεγάλη έκπτωση;
Έχεις και κινητό στην Vodafone;

Μόλις καλέσανε και εμένα, βαρέθηκαν φαίνεται να περιμένουν να τους καλέσω, και μου πρότειναν το γνωστό πακέτο με 50 γραμμή χωρίς τηλεόραση στα 20,63 με ebill και στα 24,17 με τηλεόραση.