Τα Eurosport φεύγουν, μου το επιβεβαίωσαν από την εξυπηρέτηση πελατών στο λάιβ τσατ
Τα κανάλια της Discovery έφυγαν και από τους παλιούς συνδρομητές που είχαν το απλό πακέτο entertainment, επιβεβαιώνω εγώ που μου τα κλείδωσαν και έχω το συγκεκριμένο πακέτο 1.5 χρόνο!
Επίσης μου ζήτησαν +4€ για αναβάθμιση στο πακέτο Family' (+Kids)
Τώρα για τα Eurosport, όπως φαίνεται πάνε για κατάργηση του αθλητικού τμήματος γενικά...
Φεύγουν για όλους οριστικά στο πλαίσιο των αθλητικών καναλιώνΦεύγουν και που πάνε;
Φεύγουν για ΟΛΟΥΣ;
Πότε φεύγουν;
Σιγά μωρέ μην αξίζουν οι πελάτες να έχουν ΕΠΙΣΗΜΗ ενημέρωση για τα κανάλια που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...
DiscoveryΤι κανάλια παραπάνω έχουν οι συνδρομητές με συμβόλαιο από εμάς που έχουμε πάρει χωρίς δέσμευση με τα 6,30 τον μήνα;;
Discovery
Discovery id, science και όλα τα λοιπά του ομίλου discovery channel. Βλέπω ότι τα έχεις και συ οπότε πραγματικά δεν ξέρω τι ισχύει εν τέλει...
Discovery id, science και όλα τα λοιπά του ομίλου discovery channel. Βλέπω ότι τα έχεις και συ οπότε πραγματικά δεν ξέρω τι ισχύει εν τέλει...
Είμαι νέος (δωρεάν δοκιμαστικός μήνας) στη Vodafone TV και είχα σκοπό να την κρατήσω για το HBO. Στα 6,30€ η τιμή είναι καλή. Όμως, το HBO ανακοίνωσε επίσημα πως θα έρθει στην Ελλάδα το 2022. Οπότε, αποφάσισα να διακόψω κατά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου και να κάνω λίγη υπομονή. Το HBO Max έχει πολύ καλύτερη εφαρμογή (τη γνωρίζουμε, τρέχει σε όλες τις συσκευές και σε Apple TV) σε εξαιρετική τιμή (περίπου 6€ και με ετήσια πακέτα με έκπτωση). Και 4Κ.
Στους λόγους ακύρωσης της συνδρομής ανέφερα το άθλιο Android TV app (ούτε προφίλ, ούτε συγχρονισμός με τα mobile apps) και την έλλειψη εφαρμογής για Smart TVs & Apple TV.
Τα ζωντανής ροής κανάλια μου είναι αδιάφορα καθώς με Netflix, Amazon, Cosmote και Apple TV+ είμαι κομπλέ από VOD περιεχόμενο.
Οπότε αποφάσισα να δείξω υπομονή και να περιμένω για το ρίαλ σταφ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.