Vodafone TV

Τρομερό πάντως εν μέσω όλων όσων περνάμε να μας ωθεί πως αλλαγή παρόχου. Γιατί δε θεωρώ πως υπάρχει σοβαρή σκέψη παραμονής.

Εγώ αύριο θα καλέσω 13830 να κάνω διακοπή το Vodafone tv. Ξέρει κανείς αν ολοκληρώνεται η διαδικασία όλη τηλεφωνικώς; Τον δέκτη τον αφήνω σε κάποιο κατάστημα τους; Έκανε κάνεις διακοπή τις τελευταίες ημέρες λόγω των nova sports να μου πει;

Τον αποκωδικοποιητή τον έχεις αγορασμένο δεν τον επιστρέφεις κάπου. Για να διακόψεις θα πρέπει να κάνεις 24μηνη ανανέωση συμβολαίου η οποία γίνεται και από το τηλέφωνο.

Τον αποκωδικοποιητή τον έχεις αγορασμένο δεν τον επιστρέφεις κάπου. Για να διακόψεις θα πρέπει να κάνεις 24μηνη ανανέωση συμβολαίου η οποία γίνεται και από το τηλέφωνο.
24 μηνό που για το σταθερό εννοείς να ανανεώσω; Για τον δέκτη δίνω 2,5€/μήνα δεν έχω κλείσει χρόνο.

Ναι θα σου ζητήσουν ανανέωση από triple play να γίνει double play. Για τον δέκτη δεν έχει σημασία αν δεν έχει εξοφληθεί, τον κρατάς εσύ αν και είναι άχρηστος μετά.

Με αυτά και με εκείνα έπεσε ΜΑΥΡΟ στα κανάλια της Nova χωρίς να έχει γίνει μέχρι και σήμερα η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ κίνηση από την εταιρία για να διασώσει το πελατολόγιο της.

Γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αποκτούν οι πελάτες σου με συμβόλαια δικαίωμα να φύγουν χωρίς καμία υποχρέωση.

Πραγματικά είναι να απορείς.

Θα έκανε μεγάλη "πλάκα" πάντως στην Nova εάν έβαζε εφαρμογή για euroleague tv στο box της η Voda (χρήσιμο για την μισή ευρώπη όχι μόνο για ελλάδα). Αλλά επειδή δεν υπάρχει κανονικός ανταγωνισμός δεν το βλέπω.

Θα έκανε μεγάλη "πλάκα" πάντως στην Nova εάν έβαζε εφαρμογή για euroleague tv στο box της η Voda (χρήσιμο για την μισή ευρώπη όχι μόνο για ελλάδα). Αλλά επειδή δεν υπάρχει κανονικός ανταγωνισμός δεν το βλέπω.
Μα αφου έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει εφαρμογή Euroleague tv στις τηλεοράσεις... Μόνο σε κινητά και τάμπλετ.. Και να ήθελε να το κάνει (απίθανο αλλά λέμε τώρα) δεν μπορεί αφου δεν υπάρχει καν εφαρμογή

Μα αφου έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει εφαρμογή Euroleague tv στις τηλεοράσεις... Μόνο σε κινητά και τάμπλετ.. Και να ήθελε να το κάνει (απίθανο αλλά λέμε τώρα) δεν μπορεί αφου δεν υπάρχει καν εφαρμογή
Σωστός. Υπάρχει κοινό, πιστεύω, που βλέπει Euroleague φανατικά. Προσωπικά το Vodafone TV το είχα βάλει κυρίως για Euroleague.

Αντε να δούμε τι θα κάνει η Nova με το OTT (αν θα έχει standalone πακέτο sports που να μπορεί να παίζει σε οποιοδήποτε δίκτυο).

• Like
Reactions: neksuper3
Σωστός. Υπάρχει κοινό, πιστεύω, που βλέπει Euroleague φανατικά. Προσωπικά το Vodafone TV το είχα βάλει κυρίως για Euroleague.

Αντε να δούμε τι θα κάνει η Nova με το OTT (αν θα έχει standalone πακέτο sports που να μπορεί να παίζει σε οποιοδήποτε δίκτυο).
Θα έχει standalone πακέτο αλλά δεν θα έχει sports παρά μόνο entertainment ( σινεμα δηλαδή) και full(σπορτς και σίνεμα μαζί).. Ρίξε μια ματιά στο νημα της Nova έχουν ειπωθεί αρκετές πληροφορίες

Σωστός αλλά και αυτό ειναι "έγκλημα" της Euroleague. Βέβαια βολεύεται η κατάσταση με έναν web browser να έχει η τηλεοραση μπορείς να δεις (καλά άμα γράψω να βάλει η Voda browser θα γελάσουν και τα πληκτρολόγια)...

Επίσης υπάρχει και cast στο euroleague tv οπότε καλύπτει πραγματικά μεγάλο έυρος συσκευών.

Θα έχει standalone πακέτο αλλά δεν θα έχει sports παρά μόνο entertainment ( σινεμα δηλαδή) και full(σπορτς και σίνεμα μαζί).. Ρίξε μια ματιά στο νημα της Nova έχουν ειπωθεί αρκετές πληροφορίες
Έχω μπερδευτεί με τόσα που έχουν ειπωθεί σε εκείνο το νήμα που περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις

Έχω μπερδευτεί με τόσα που έχουν ειπωθεί σε εκείνο το νήμα που περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις
Δεν είσαι ο μόνος… :)
Το καλό είναι ότι φαίνεται να μας αποχαιρετά η απαράδεκτη «διαχείρηση θέασης».

• Like
Reactions: neksuper3