24 μηνό που για το σταθερό εννοείς να ανανεώσω; Για τον δέκτη δίνω 2,5€/μήνα δεν έχω κλείσει χρόνο.Τον αποκωδικοποιητή τον έχεις αγορασμένο δεν τον επιστρέφεις κάπου. Για να διακόψεις θα πρέπει να κάνεις 24μηνη ανανέωση συμβολαίου η οποία γίνεται και από το τηλέφωνο.
Ναι ναι, ατελώς χωρίς κανένα πρόστιμο, διακοπή συμβολαίου από αύριοΕγώ που δεν θέλω να ανανεώσω φεύγω κανονικά σωστά ?
Μα αφου έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει εφαρμογή Euroleague tv στις τηλεοράσεις... Μόνο σε κινητά και τάμπλετ.. Και να ήθελε να το κάνει (απίθανο αλλά λέμε τώρα) δεν μπορεί αφου δεν υπάρχει καν εφαρμογήΘα έκανε μεγάλη "πλάκα" πάντως στην Nova εάν έβαζε εφαρμογή για euroleague tv στο box της η Voda (χρήσιμο για την μισή ευρώπη όχι μόνο για ελλάδα). Αλλά επειδή δεν υπάρχει κανονικός ανταγωνισμός δεν το βλέπω.
Σωστός. Υπάρχει κοινό, πιστεύω, που βλέπει Euroleague φανατικά. Προσωπικά το Vodafone TV το είχα βάλει κυρίως για Euroleague.Μα αφου έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει εφαρμογή Euroleague tv στις τηλεοράσεις... Μόνο σε κινητά και τάμπλετ.. Και να ήθελε να το κάνει (απίθανο αλλά λέμε τώρα) δεν μπορεί αφου δεν υπάρχει καν εφαρμογή
Θα έχει standalone πακέτο αλλά δεν θα έχει sports παρά μόνο entertainment ( σινεμα δηλαδή) και full(σπορτς και σίνεμα μαζί).. Ρίξε μια ματιά στο νημα της Nova έχουν ειπωθεί αρκετές πληροφορίεςΣωστός. Υπάρχει κοινό, πιστεύω, που βλέπει Euroleague φανατικά. Προσωπικά το Vodafone TV το είχα βάλει κυρίως για Euroleague.
Αντε να δούμε τι θα κάνει η Nova με το OTT (αν θα έχει standalone πακέτο sports που να μπορεί να παίζει σε οποιοδήποτε δίκτυο).
Σωστός αλλά και αυτό ειναι "έγκλημα" της Euroleague. Βέβαια βολεύεται η κατάσταση με έναν web browser να έχει η τηλεοραση μπορείς να δεις (καλά άμα γράψω να βάλει η Voda browser θα γελάσουν και τα πληκτρολόγια)...Μα αφου έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει εφαρμογή Euroleague tv στις τηλεοράσεις... Μόνο σε κινητά και τάμπλετ.. Και να ήθελε να το κάνει (απίθανο αλλά λέμε τώρα) δεν μπορεί αφου δεν υπάρχει καν εφαρμογή
Έχω μπερδευτεί με τόσα που έχουν ειπωθεί σε εκείνο το νήμα που περιμένω τις επίσημες ανακοινώσειςΘα έχει standalone πακέτο αλλά δεν θα έχει sports παρά μόνο entertainment ( σινεμα δηλαδή) και full(σπορτς και σίνεμα μαζί).. Ρίξε μια ματιά στο νημα της Nova έχουν ειπωθεί αρκετές πληροφορίες
Δεν είσαι ο μόνος…Έχω μπερδευτεί με τόσα που έχουν ειπωθεί σε εκείνο το νήμα που περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.