Vodafone TV

...μπορει πολλοι να κραζατε την Voda (και σε μεγαλο βαθμό δικαίως) αλλά το TCM είναι τεράστια προσθήκη...ιδίως με το time shifting, εχεις ουσιαστικά ενα δεύτερο video club...

έχεις τη συνδρομή με τα 6.30;
Εχω συνδρομη μέσω σταθερης... δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζι τους αν σε ενδιαφερουν τα αθλητικα των Eurosport..

• Like
Reactions: koskos
Δεν υπάρχει λόγος για απανωτά post.
Μπορείτε να κάνετε edit το αρχικό... ή να γράψετε όλα όσα θέλετε μαζεμένα.
Μην βιάζεστε, δεν σας κυνηγάει κανείς :D

...μπορει πολλοι να κραζατε την Voda (και σε μεγαλο βαθμό δικαίως) αλλά το TCM είναι τεράστια προσθήκη...ιδίως με το time shifting, εχεις ουσιαστικά ενα δεύτερο video club...

Εχω συνδρομη μέσω σταθερης... δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζι τους αν σε ενδιαφερουν τα αθλητικα των Eurosport..
Έκανα έξοδο και είσοδο και τα εμφάνισε. Το TCM πράγματι έχει πολύ καλές ταινίες από trailer που είδα και η ποιότητα εικόνας πολύ καλή!

Τώρα που ξεκινάει την επίθεση η tv της Vodafone νομίζω πρέπει ανοίξουμε ένα subforum μόνο για vtv. Δεν γίνεται τα πάντα να πέφτουν σε ένα μόνο thread

Σιγά, θα μας πάρουν τα σκάγια :D

Δεν χρειάζεται να ανοίξει τίποτα.
Είμαστε μια χαρά όπως είμαστε.

Με πυρηνικά θα γίνει η επίθεση ή με μολότοφ ?

Σιγά, θα μας πάρουν τα σκάγια :D

Δεν χρειάζεται να ανοίξει τίποτα.
Είμαστε μια χαρά όπως είμαστε.

Με πυρηνικά θα γίνει η επίθεση ή με μολότοφ ?
Μη γκρινιάζεις για τα "απανωτά" ποστ τότε ;p

Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση. Εσύ βλέπεις το πλούσιο περιεχόμενο (δεν έχει όλες τις παραγωγές του hbo) την καλύτερη ανάλυση σε πλατφόρμα (μου θυμίζει κυριολεκτικά πειρατικά streams που ακόμα και η γραμματοσειρά των υποτίτλων είναι κάπως έντονη που θυμίζει πειρατικά), το καλύτερο περιβάλλον πλοήγησης (είναι απαρχαιωμένο, ακόμα και η wind που είναι σε φάση πώλησης έχει καλύτερο μενού) , τον καλύτερο αποκωδικοποιητή (που δεν είναι καν android, έχει περιορισμένες δυνατότητες και δεν αναγνωρίζει ούτε Dolby ούτε 4K), βλέπω εσένα και μόνο εσένα να υπερασπίζεσαι με σθένος αυτή την απογοητευτική αντικειμενικά προσπάθεια της Vodafone να σώσει την κατάσταση ενώ την άφησε τον περασμένο Οκτώβριο, ρωτώ λοιπόν, έχουμε τόσα άτομα εδώ μέσα αυταπάτες ή είσαι κάποιου είδους υπάλληλος της Vodafone?

Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι εριστικός απέναντι στον κόσμο του forum και τους διαχειριστές, απλά ψάχνω να καταλάβω τι γίνεται

Εκτος από την εφαρμογή στις smart τηλεορασεις, η vodafone Ισπανίας λανσάρει τους τελευταίους μήνες και 4Κ αποκωδικοποιητές...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

...βλέπω επίσης προγράμματα 600mbps στην τιμή μου εδώ κοστίζουν τα 50mbps, και με πιανει ένας κόμπος...

Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση. Εσύ βλέπεις το πλούσιο περιεχόμενο (δεν έχει όλες τις παραγωγές του hbo) την καλύτερη ανάλυση σε πλατφόρμα (μου θυμίζει κυριολεκτικά πειρατικά streams που ακόμα και η γραμματοσειρά των υποτίτλων είναι κάπως έντονη που θυμίζει πειρατικά), το καλύτερο περιβάλλον πλοήγησης (είναι απαρχαιωμένο, ακόμα και η wind που είναι σε φάση πώλησης έχει καλύτερο μενού) , τον καλύτερο αποκωδικοποιητή (που δεν είναι καν android, έχει περιορισμένες δυνατότητες και δεν αναγνωρίζει ούτε Dolby ούτε 4K), βλέπω εσένα και μόνο εσένα να υπερασπίζεσαι με σθένος αυτή την απογοητευτική αντικειμενικά προσπάθεια της Vodafone να σώσει την κατάσταση ενώ την άφησε τον περασμένο Οκτώβριο, ρωτώ λοιπόν, έχουμε τόσα άτομα εδώ μέσα αυταπάτες ή είσαι κάποιου είδους υπάλληλος της Vodafone?

Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι εριστικός απέναντι στον κόσμο του forum και τους διαχειριστές, απλά ψάχνω να καταλάβω τι γίνεται
Μήπως να αλλάξεις τηλεόραση ή γραμμή internet? Μια χαρά είναι η ποιότητα. Σε πολλά κανάλια discovery, wild κλπ έχει μακράν την καλύτερη απ' όλους τους παροχους. Το μενού θέλει δουλειά στο on demand, στη ζωντανή ροή είναι ότι καλύτερο.

Για το περιεχόμενο όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να έχει όλα του HBO κανάλια και on demand, μόνο φτωχό δε το λες. Και όταν στο δίνει στα 6.30, ούτε του παππά..

Μήπως να αλλάξεις τηλεόραση ή γραμμή internet? Μια χαρά είναι η ποιότητα. Σε πολλά κανάλια discovery, wild κλπ έχει μακράν την καλύτερη απ' όλους τους παροχους. Το μενού θέλει δουλειά στο on demand, στη ζωντανή ροή είναι ότι καλύτερο.

Για το περιεχόμενο όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να έχει όλα του HBO κανάλια και on demand, μόνο φτωχό δε το λες. Και όταν στο δίνει στα 6.30, ούτε του παππά..
Σε 100αρα γραμμή που κλειδώνει στα 90 download 9.8 upload και 43αρα τηλεόραση των 800 ευρώ είναι αδικαιολόγητο ακόμα και στην nova είναι εξαιρετικά καλύτερη η εικόνα που είναι μέσω ίντερνετ. Όσον αφορά το μενού θέλει από την αρχή καινούριο και η ζωντανή ροή είναι φτωχή. Τα discovery είναι εξίσου καλά στην nova, δεν κάνω κάποια σύγκριση αλλά είναι πολύ καλύτερη από την Vodafone tv παρότι και εκεί υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα. Αναφέρεις κάποια κανάλια του hbo που δεν υπάρχουν εν τω μεταξύ. Ναι μεν δεν διαφωνώ ότι έχει το hbo αλλά με την εικόνα που έχει το υποβαθμίζει σαν περιεχόμενο και κάποιοι έλεγαν εδώ μέσα για μία αναβάθμιση τάχα μου που θα τα αλλάξει όλα και θα γίνει η καλύτερη πλατφόρμα. Από τον Οκτώβριο έρχεται και έχουμε Μάρτιο.

Last edited:
Υπάρχει πουθενά το apk να το περάσω σε ένα xiaomi mi stick γιατί δεν υπάρχει η εφαρμογή στο store? Στο mi box υπάρχει και το έχω κατεβάσει αλλά στο mi stick δυστυχώς οχι.

Υπάρχει πουθενά το apk να το περάσω σε ένα xiaomi mi stick γιατί δεν υπάρχει η εφαρμογή στο store? Στο mi box υπάρχει και το έχω κατεβάσει αλλά στο mi stick δυστυχώς οχι.
Ναι το έχει ανεβάσει ο Πάνος σε προηγούμενα μηνύματα.

Ναι το έχει ανεβάσει ο Πάνος σε προηγούμενα μηνύματα.

Ωχ. Και πως μπορώ να το βρω. Κάθε μέρα διαβάζω αυτό το νήμα και δεν το έχω δει.