ωραιο update και επιτελους παιζει χωρις gpsΟρίστε τι περιλαμβάνει το νέο update της Android εφαρμογής.
View attachment 197463
Ειναι για οσους εχουν προβληματα ορασης. btw...αυτα ολα αν δε κανω λαθος ειναι για το app στα κινητα....μαλον αδιάφορο απο τη στιγμη που περιμεναμε καποια καλη αναβαθμιση στο box και στο app για tv.Tι ειναι το screen reader? Πολύ καλή προσθήκη το picture in picture
Ναι για κινητάΕιναι για οσους εχουν προβληματα ορασης. btw...αυτα ολα αν δε κανω λαθος ειναι για το app στα κινητα....μαλον αδιάφορο απο τη στιγμη που περιμεναμε καποια καλη αναβαθμιση στο box και στο app για tv.
Πιθανότατα η τηλεόραση σου έχει 1,5GB RAM, το Play store έχει προϋπόθεση 2.
Κατέβασε τα apk απο εδώ
Το δοκίμασα σε tv box αλλά βγάζει μήνυμα αδύνατη η αναπαραγωγή κωδικός σφάλματος MV1803. Αυτό τώρα έχει να κάνει με το ότι το box είναι rooted ή είναι τίποτα άλλο και θα το κάνω unroot τσάμπα;ωραιο update και επιτελους παιζει χωρις gps
Υπαρχουν 2 app, ενα για κινητα/ταμπλετς και ενα για android tv και συγκεκριμενα android box που εχουν πληρωμενα δικαιωματα του play store οπως το mi box,nvidia shieald και fire tv.Το δοκίμασα σε tv box αλλά βγάζει μήνυμα αδύνατη η αναπαραγωγή κωδικός σφάλματος MV1803. Αυτό τώρα έχει να κάνει με το ότι το box είναι rooted ή είναι τίποτα άλλο και θα το κάνω unroot τσάμπα;
Πρέπει να έχει πιστοποιηση Widevine L1 το ελέγχετε με το app DRM info.Υπαρχουν 2 app, ενα για κινητα/ταμπλετς και ενα για android tv και συγκεκριμενα android box που εχουν πληρωμενα δικαιωματα του play store οπως το mi box,nvidia shieald και fire tv.
Αρα όσοι έχουμε μη επίσημο box παλι στην δίαιτα. Πάντως Play Store έχει κανονικά.Υπαρχουν 2 app, ενα για κινητα/ταμπλετς και ενα για android tv και συγκεκριμενα android box που εχουν πληρωμενα δικαιωματα του play store οπως το mi box,nvidia shieald και fire tv.
Είναι L3 και από ότι βλέπω δεν υπάρχει σωτηρία.Πρέπει να έχει πιστοποιηση Widevine L1 το ελέγχετε με το app DRM info.
Αν είναι L3 δεν παίζει, όπως δεν παίζει καί το Netflix σε HD.
Στάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγω ειμαι οκ, εχω ολα τα καλα android boxΠρέπει να έχει πιστοποιηση Widevine L1 το ελέγχετε με το app DRM info.
Αν είναι L3 δεν παίζει, όπως δεν παίζει καί το Netflix σε HD.
Στάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλα να αναφερω οτι οσα boxes ειναι widevine L1 δε σημαινει απαραιτητα οτι παιζουν το app της vodafone,ουτε 4κ το νετφλιξ,prime,apple tv κτλπ. (υπαρχουν πολλα παραδειγματα, γιαυτο ανεφερα συγκεκριμενα box που ειναι τεσταρισμενα)εγω ειμαι οκ, εχω ολα τα καλα android boxΗ απαντηση που εδωσα ηταν για τον φιλο που ρωτησε γιατι δε του παιζει σε καποιο noname box.
Μαλλον δεν τα δεις ποτέ από την vodafonetvΤο Tokyo Vice ακόμα το περιμένουμε....
Το έχω ήδη δει εκεί.Αλλά υπάρχει κόσμος που ξέρω και το περιμένει να το δει και δεν την πολυπαλεύει με αγγλικούς υπότιτλους.Και στην τελική όταν διαφημίζεσαι ως το σπίτι του HBO στην Ελλάδα και σου λείπουν δυνατά χαρτιά της πλατφόρμας μάλλον είσαι το εξοχικό του HBO......Υπάρχει στο hbomax…
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.