Vodafone TV

Ήδη υπάρχουν δύο συνδρομές. Η μία είναι με συμβόλαιο και αποκωδικοποιητή και η άλλη χωρίς. Περιεχόμενο από Disney και HBO θα έχουν δωρεάν και τα 2. Full access στις εφαρμογές, σε πρώτη φάση θα δωθούν σε συνδιαστικα προγράμματα ΔΩΡΕΑΝ.

Για νέους θα δημιουργηθούν νέα πακέτα, ανάλογα τις ανάγκες του καθένα.

Στο standalone πακέτο των 6.30(δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει αυτή η τιμή) θα έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένο περιεχόμενο των HBO, Disney+ όπως γίνεται τώρα με HBO.
Άρα θα είναι δωρεάν μόνο και μόνο για τους υπάρχοντες οι υπόλοιποι πληρώνουμε κανονικά

• Like
Reactions: neksuper3
Θέλετε να κλειδωθεί πάλι το νήμα;
Να συμπληρώσουμε και άλλες καταχωρήσεις στο απουσιολόγιο;
Ίσως μόνιμη διαγραφή για διπλό account ?

Μην προκαλείτε αντιπαραθέσεις.
Και αν δεν υπάρχει κάτι επισήμως καταγεγραμένο και δίχως την παραμικρή αμφισβήτηση μην κάνετε δηλώσεις λες και είστε βέβαιοι για αυτό.

υ.γ. @Bellerophontes σου έχω απευθύνει προηγουμένως ένα ερώτημα καθώς και μια σύσταση. Περιμένουμε απάντηση. Από τον κανονισμό του forum μας αν δουλεύετε για κάποια εμπλεκόμενη εταιρία οφείλετε να το έχετε δηλωμένο στο προφίλ σας.

Θέλετε να κλειδωθεί πάλι το νήμα;
Να συμπληρώσουμε και άλλες καταχωρήσεις στο απουσιολόγιο;
Ίσως μόνιμη διαγραφή για διπλό account ?

Μην προκαλείτε αντιπαραθέσεις.
Και αν δεν υπάρχει κάτι επισήμως καταγεγραμένο και δίχως την παραμικρή αμφισβήτηση μην κάνετε δηλώσεις λες και είστε βέβαιοι για αυτό.

υ.γ. @Bellerophontes σου έχω απευθύνει προηγουμένως ένα ερώτημα καθώς και μια σύσταση. Περιμένουμε απάντηση. Από τον κανονισμό του forum μας αν δουλεύετε για κάποια εμπλεκόμενη εταιρία οφείλετε να το έχετε δηλωμένο στο προφίλ σας.
Νομίζω πώς η ερώτηση πού έκανα ήταν εύλογη, δεν ήταν αντιπαράθεση.

Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος που εχει VF TV να με ενημερώσει για τα κανάλια που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα γιατί το site σαν να το έχουν παρατήσει.

Καλημέρα. Τελικά Vodafone TV μπορούμε να δούμε με κάποιον τρόπο στο PC ;
Μήπως λέω μήπως γίνεται με BlueStacks? Είναι εφαρμογή που στην ουσία εγκαθιστά το play store και χρησιμοποιείς εφαρμογές android στο pc

Μήπως λέω μήπως γίνεται με BlueStacks? Είναι εφαρμογή που στην ουσία εγκαθιστά το play store και χρησιμοποιείς εφαρμογές android στο pc
Το σκέφτηκα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακομα...

Παρακάτω λέει πως πληροφορίες αναφέρουν πως θα ειναι δωρεάν για τους συνδρομητές VF

Καλά άμα είναι δωρεάν θα είναι κόλπο γκροσο!! Το σπαστικό στην VFTV δεν είναι μόνο ότι δεν έχει σαητ, αλλα μπλοκάρει όλους τους πιθανούς τρόπους μετάδοσης της εικόνας. Cast, dlna ακομα και προτζεκτορα (moto mod)! Η μεγαλύτερη εικόνα που έχω εκτός δεκτή είναι 10ρι ταμπλετ.

• Like
Reactions: neksuper3
Καλά άμα είναι δωρεάν θα είναι κόλπο γκροσο!! Το σπαστικό στην VFTV δεν είναι μόνο ότι δεν έχει σαητ, αλλα μπλοκάρει όλους τους πιθανούς τρόπους μετάδοσης της εικόνας. Cast, dlna ακομα και προτζεκτορα (moto mod)! Η μεγαλύτερη εικόνα που έχω εκτός δεκτή είναι 10ρι ταμπλετ.
Δωρεαν δε θα ειναι. Επισης δε καταλαβα γιατι η μεγαλυτερη εικονα που εχεις ειναι σε ταμπλετ... εγω το εχω κανονικα σε μια 42αρα,μια 55ρα και εναν προτζεκτορα χωρις καποιο θεμα. Και φυσικα για οσους δε το γνωριζουν παιζει σε pc/laptop (οι οδηγιες εχουν μπει απο καποιο μελος μερικες σελιδες πριν).

Δωρεαν δε θα ειναι. Επισης δε καταλαβα γιατι η μεγαλυτερη εικονα που εχεις ειναι σε ταμπλετ... εγω το εχω κανονικα σε μια 42αρα,μια 55ρα και εναν προτζεκτορα χωρις καποιο θεμα. Και φυσικα για οσους δε το γνωριζουν παιζει σε pc/laptop (οι οδηγιες εχουν μπει απο καποιο μελος μερικες σελιδες πριν).
Ποιο ποστ ακριβώς είναι, γιατί δεν το βρισκω με τίποτα :)

Περισσότερο για την Disney συζητάνε παρα για την Vodafone!

Ποιο ποστ ακριβώς είναι, γιατί δεν το βρισκω με τίποτα :)

Περισσότερο για την Disney συζητάνε παρα για την Vodafone!
Μπηκε λιγες μερες αφου βγηκε η εφαρμογη για android tv και android boxes. Πρεπει να ψαξεις λιγο :) (αλλα νομιζω οτι οσοι το εχουν κανει θα σου απαντησουν)

Μπηκε λιγες μερες αφου βγηκε η εφαρμογη για android tv και android boxes. Πρεπει να ψαξεις λιγο :) (αλλα νομιζω οτι οσοι το εχουν κανει θα σου απαντησουν)
Κάποτε αναφέρθηκε αλλά απ ότι θυμάμαι (δεν μπόρεσα να βρω το Post) πιο πολύ ήταν η εντύπωση που είχε κάποιος συνφορμιτης πάρα για κάτι σίγουρο. Μακάρι να κάνω λάθος...

Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk