Vodafone TV

Ελπίζω να μην χρειαστεί να το κλειδώσω πάλι. Τα διθυραμβικά ποστ και οι ειρωνίες αντίστοιχα να κοπούν μαχαίρι παρακαλώ.

• Like
Reactions: angelalex
Μπορείς να βλέπεις και με άλλους παράλληλα εκτός άλλη ip;

Επειδη εχω δοκιμασει και τρια πακετα στις βασικες εκδοσεις (οχι πακετα σινεμα), η Vodafone εχει το καλυτερο πακετο δωρεαν ταινιων σειρων (λογω HBO), η Nova ειναι τιμια με ουσιαστικα τo cinema pack στην βασικη εκδοση, η Κοσμοτε στον κοσμο της στην δωρεαν δεν εχει τιποτα μονο ταινιες-σειρες απο τα καναλια με ριπλεη, ενω το σινεμα πακετο της ειναι πιο ακριβο απο το φουλ της Νοβα!!!

Για μενα το μονο λαθος της Vodafone ειναι οτι δεν εχει τα πανελληνιας εμβελιας καναλια ωστε να τα βλεπεις ριπλεη. Ουσιαστικα οποιος εχει συνδεση Vodafone ειναι αυτοκτονια να μην εχει την TV, αλλα για νεα συνδεση το συζηταμε.

Μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα και σε αλλες συσκευες αλλα μονο με αντροιντ εφαρμογη (ταμπλετ-κινητα) δεν υπαρχει σαητ.

• Like
Reactions: Joker19 and panbet
Η Cosmote στο on demand της που συμπεριλαμβάνεται με τη συνδρομή (όχι με εξτρα φράγκα) έχει πολλές σειρές (και ταινίες, αλλά κυρίως σειρές). Για παράδειγμα της υπηρεσίας Paramount+.

Παντως η Disney αμέσως εφαρμογή, σε όλες τις smart τηλεοράσεις, ακόμα και τις μικρές (LG 24 inch, απλό HD), και ο γίγαντας Vodafone ακόμα...κάπου διάβασα για τέλος του έτους...
Εδω έφτιαξε εφαρμογή στο άψε σβήσε ακόμα και ο Παοκ...

• Like
Reactions: kostthem
Εγω ακομα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο.... :p
Πάρε τηλ, πες για ανανέωση και θα συνδεθείς με το τμήμα ανανεώσεων. Θα σου δώσουν προσφορά εκείνη την στιγμή. Άμα σε συμφέρει πες τους την ίδια προσφορά με τους νέους συνδρομητές.

• Like
Reactions: Hellraiser
Μόλις έβαλα 100αρι με Vodafone TV και Ντίσνεϊ πλας στα 29.76, με έκπτωση 1 ευρώ λόγω e bill στα 28.76 τελική τιμή με όλους τους φόρους.
Πολυ καλη τιμη....
Τελικα ισχυει οτι θα σου δινουν κωδικους για app οσον αφορα το Disney;Το επιβεβαιωσες;

• Like
Reactions: neksuper3
Πολυ καλη τιμη....
Τελικα ισχυει οτι θα σου δινουν κωδικους για app οσον αφορα το Disney;Το επιβεβαιωσες;
Ναι, το επιβεβαίωσαν από χίλιες μεριές, πλας το γράφουν επίσημα στο λινκ που έχω παραθέσει λίγο πιο πάνω.

• Like
Μόλις έβαλα 100αρι με Vodafone TV και Ντίσνεϊ πλας στα 29.76, με έκπτωση 1 ευρώ λόγω e bill στα 28.76 τελική τιμή με όλους τους φόρους.
Τον αποκωδικοποιητη τον έχεις ξεχρεώσει;

Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σου στείλανε το μήνυμα για αποδοχή της προσφοράς; Γιατί σε εμένα λένε θα αργήσει λόγο συστημικού προβλήματος.

Κανονικά, σε όλα τα λεξικά δίπλα στην λέξη συστημικό, πρέπει να μπαίνει το λογότυπο της Βονταφον.

Σου στείλανε το μήνυμα για αποδοχή της προσφοράς; Γιατί σε εμένα λένε θα αργήσει λόγο συστημικού προβλήματος.

Κανονικά, σε όλα τα λεξικά δίπλα στην λέξη συστημικό, πρέπει να μπαίνει το λογότυπο της Βονταφον.
Αχαχαχαχαχ, ναι το στείλανε, και εδώ ήδη δεχτεί.

Εμένα μου πρότειναν στο 50αρι Vodafone TV που έχω τώρα στα 36,04 τώρα που ολοκληρώθηκε το 24μηνο συμβόλαιο και πλήρωνα 37,21! Τι στο καλό;

• Haha
Υπερβολικά κακή προσφορά
Μόλις είδα την προσφορά στην ιστοσελίδα, ευτυχώς που είδα το μήνυμα εδώ. Είναι όμως Double Play αν και διάβασα δώρο το Vodafone TV αλλά ισχύει αυτό το δώρο στο 24μηνο συμβόλαιο; Δε λέει περισσότερες πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να πιάσω κι εγώ αυτή τη τιμή για ανανέωση στα 100 όπως εσύ αλλιώς έφυγα για Nova EON 100 στα 30.

Μόλις είδα την προσφορά στην ιστοσελίδα, ευτυχώς που είδα το μήνυμα εδώ. Είναι όμως Double Play αν και διάβασα δώρο το Vodafone TV αλλά ισχύει αυτό το δώρο στο 24μηνο συμβόλαιο; Δε λέει περισσότερες πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να πιάσω κι εγώ αυτή τη τιμή για ανανέωση στα 100 όπως εσύ αλλιώς έφυγα για Nova EON 100 στα 30.
Για να καταλαβεις ποσο κακη προσφορα σου κανανε....σημερα το πρωι με πηραν τηλ και μου δωσανε 100αρα με Vodafone TV με Disney δωρεαν στα 26 ευρω αντι για 30 ευρω που μου δινανε αρχικα.Εχω και καρτοκινητο Vodafone βεβαια αλλα ακομα και ετσι τα 37 ευρω που σου δινουν για 50αρα μαλιστα γραμμη ειναι τουλαχιστον ελλεεινη προσφορα...