Μπορείς να βλέπεις και με άλλους παράλληλα εκτός άλλη ip;Με 9 ευρώ δεν έχεις μόνο το Ντίσνεϊ πλας, έχεις ΟΛΗ την Vodafone TV KAI Disney+
Μπορείς να βλέπεις και με άλλους παράλληλα εκτός άλλη ip;
Πάρε τηλ, πες για ανανέωση και θα συνδεθείς με το τμήμα ανανεώσεων. Θα σου δώσουν προσφορά εκείνη την στιγμή. Άμα σε συμφέρει πες τους την ίδια προσφορά με τους νέους συνδρομητές.Εγω ακομα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο....![]()
Πολυ καλη τιμη....Μόλις έβαλα 100αρι με Vodafone TV και Ντίσνεϊ πλας στα 29.76, με έκπτωση 1 ευρώ λόγω e bill στα 28.76 τελική τιμή με όλους τους φόρους.
Ναι, το επιβεβαίωσαν από χίλιες μεριές, πλας το γράφουν επίσημα στο λινκ που έχω παραθέσει λίγο πιο πάνω.Πολυ καλη τιμη....
Τελικα ισχυει οτι θα σου δινουν κωδικους για app οσον αφορα το Disney;Το επιβεβαιωσες;
Τον αποκωδικοποιητη τον έχεις ξεχρεώσει;Μόλις έβαλα 100αρι με Vodafone TV και Ντίσνεϊ πλας στα 29.76, με έκπτωση 1 ευρώ λόγω e bill στα 28.76 τελική τιμή με όλους τους φόρους.
Έχω άλλους 3 μήνες.Τον αποκωδικοποιητη τον έχεις ξεχρεώσει;
Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου στείλανε το μήνυμα για αποδοχή της προσφοράς; Γιατί σε εμένα λένε θα αργήσει λόγο συστημικού προβλήματος.Μόλις έβαλα 100αρι με Vodafone TV και Ντίσνεϊ πλας στα 29.76, με έκπτωση 1 ευρώ λόγω e bill στα 28.76 τελική τιμή με όλους τους φόρους.
Αχαχαχαχαχ, ναι το στείλανε, και εδώ ήδη δεχτεί.Σου στείλανε το μήνυμα για αποδοχή της προσφοράς; Γιατί σε εμένα λένε θα αργήσει λόγο συστημικού προβλήματος.
Κανονικά, σε όλα τα λεξικά δίπλα στην λέξη συστημικό, πρέπει να μπαίνει το λογότυπο της Βονταφον.
Εμένα μου πρότειναν στο 50αρι Vodafone TV που έχω τώρα στα 36,04 τώρα που ολοκληρώθηκε το 24μηνο συμβόλαιο και πλήρωνα 37,21! Τι στο καλό;Μόλις έβαλα 100αρι με Vodafone TV και Ντίσνεϊ πλας στα 29.76, με έκπτωση 1 ευρώ λόγω e bill στα 28.76 τελική τιμή με όλους τους φόρους.
Υπερβολικά κακή προσφοράΕμένα μου πρότειναν στο 50αρι Vodafone TV που έχω τώρα στα 36,04 τώρα που ολοκληρώθηκε το 24μηνο συμβόλαιο και πλήρωνα 37,21! Τι στο καλό;
Μόλις είδα την προσφορά στην ιστοσελίδα, ευτυχώς που είδα το μήνυμα εδώ. Είναι όμως Double Play αν και διάβασα δώρο το Vodafone TV αλλά ισχύει αυτό το δώρο στο 24μηνο συμβόλαιο; Δε λέει περισσότερες πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να πιάσω κι εγώ αυτή τη τιμή για ανανέωση στα 100 όπως εσύ αλλιώς έφυγα για Nova EON 100 στα 30.Υπερβολικά κακή προσφορά
Για να καταλαβεις ποσο κακη προσφορα σου κανανε....σημερα το πρωι με πηραν τηλ και μου δωσανε 100αρα με Vodafone TV με Disney δωρεαν στα 26 ευρω αντι για 30 ευρω που μου δινανε αρχικα.Εχω και καρτοκινητο Vodafone βεβαια αλλα ακομα και ετσι τα 37 ευρω που σου δινουν για 50αρα μαλιστα γραμμη ειναι τουλαχιστον ελλεεινη προσφορα...Μόλις είδα την προσφορά στην ιστοσελίδα, ευτυχώς που είδα το μήνυμα εδώ. Είναι όμως Double Play αν και διάβασα δώρο το Vodafone TV αλλά ισχύει αυτό το δώρο στο 24μηνο συμβόλαιο; Δε λέει περισσότερες πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να πιάσω κι εγώ αυτή τη τιμή για ανανέωση στα 100 όπως εσύ αλλιώς έφυγα για Nova EON 100 στα 30.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.