Vodafone TV

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να βάλω συνδρομή στο Vodafone Tv το μικρό το πακέτο. Δε με ενδιαφέρει το Disney μια και το έχω ξεχοριστα. Κυρίως λόγω HBO θέλω να το βάλω. Μέχρι να έρθει τουλάχιστον το Max επίσημα στη χώρα μας. Η ερώτηση μου είναι, θα το τρέξω μέσα από τη Google Tv μου. Υπάρχει υποστήριξη σε 4K? Θα δω για παράδειγμα το Game of Thrones σε 4K? Η παίζει μόνο 1080?
Καλημέρα! Κι εγω το απλό πακέτο έχω με τα 6,90€ μόνο σε Android tv. Δυστυχώς μόνο 1080 παίζει στο περιεχόμενο του ΗΒΟ.

Ειμαι στα 18,70 € με triple play 50 αρα και vtv.
Τους ζητησα προσφορά και μου λενει 27,70 € στην ίδια ταχύτητα ή 28,70 € με 100αρα.
Τους λέω μα σε 50 αρα γραμμή 9 ευρώ πάνω, είναι όσο να το πάρω και απο την Disney χωρις 24 μήνα δέσμευση.
Αυτή ειναι η προσφορά μας κυριε μου λεει, και εγώ δεν την δέχομαι του λέω και κλεισαμε🤣
Καλα στην περιπτωση σου ειναι σουπερ η τιμη που εχεις, ποσο να στο δωσει 22? Θα μπουνε μεσα 😄 Την στανταρ τιμη προσφορας σου δωσανε. Αν πας Κοσμοτε ουτε με 45 δεν θα καθαρισεις, ιντερνετ, ταινιες και Disney

• Like
Reactions: neksuper3
Καλα στην περιπτωση σου ειναι σουπερ η τιμη που εχεις, ποσο να στο δωσει 22? Θα μπουνε μεσα 😄 Την στανταρ τιμη προσφορας σου δωσανε. Αν πας Κοσμοτε ουτε με 45 δεν θα καθαρισεις, ιντερνετ, ταινιες και Disney
Εννοείται οτι εχω σούπερ τιμή, ειναι συνδυαστική και με κινητή.
Την έχω εδω και χρόνια , και ανανεωσα Δεκέμβριο με το δικαίωμα που ειχα να φυγω αζημιως λόγω της απωλειας των nova sports.
Και ειναι και αλλοι εδω μέσα που εχουν τέτοια τιμή.
Απλά θεωρώ οτι σε αυτούς τους πελάτες καλώς ή κακώς επρεπε να δίνουν το disney σε άλλη τιμή.
Βρες μου εναν λογο να ανεβασω το πακέτο μου 9 ευρώ με νέα δέσμευση, οταν μπορώ να εχω το disney μεμονωμένο μόνο τους μήνες που το θελω στην ιδια τιμη;

• Like
Εννοείται οτι εχω σούπερ τιμή, ειναι συνδυαστική και με κινητή.
Την έχω εδω και χρόνια , και ανανεωσα Δεκέμβριο με το δικαίωμα που ειχα να φυγω αζημιως λόγω της απωλειας των nova sports.
Και ειναι και αλλοι εδω μέσα που εχουν τέτοια τιμή.
Απλά θεωρώ οτι σε αυτούς τους πελάτες καλώς ή κακώς επρεπε να δίνουν το disney σε άλλη τιμή.
Βρες μου εναν λογο να ανεβασω το πακέτο μου 9 ευρώ με νέα δέσμευση, οταν μπορώ να εχω το disney μεμονωμένο μόνο τους μήνες που το θελω στην ιδια τιμη;
Ίσως έπεσες σε υπάλληλο που δεν γνώριζε.
Όπως έχω πει εγώ αλλά και πολλοί άλλοι ανανεώσαμε στην ίδια τιμή που πληρώναμε με το disney+.

23 ευρώ πλήρωνα πριν, 23 ευρώ και τώρα με ανανεωση με disney+ χωρίς να αλλάξω κάτι στο πρόγραμμα μου.

Προσωπικά θα τους ξανά έπαιρνα τηλέφωνο μέχρι να μου το δωσουν.

• Like
Reactions: Stama and neksuper3
Ήρθε ο αποκωδικοποιητής η μόνη διαφορά είναι ότι έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή του Disney+ και τώρα περιμένω το μήνυμα ενεργοποίησης. Ξέρει κανείς πως να συνδέσω τον υπάρχον λογαριασμό με το Vodafone tv?

Ήρθε ο αποκωδικοποιητής η μόνη διαφορά είναι ότι έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή του Disney+ και τώρα περιμένω το μήνυμα ενεργοποίησης. Ξέρει κανείς πως να συνδέσω τον υπάρχον λογαριασμό με το Vodafone tv?
Υπάρχον λογαριασμός Ντίσνεϊ εννοείς;

Υπάρχον λογαριασμός Ντίσνεϊ εννοείς;
Ναι έχω υπάρχον λογαριασμό και μόλις μπήκα με τους κωδικούς του Vodafone tv στο λινκ που έχει στη βοήθεια μου λέει ουπς κάτι πήγε στραβά

Το έκανα και δεν μου εμφανίζει τον λογαριασμό μου. Μου είπαν να περιμένω 3 εργάσιμες για να μου στείλουν το λινκ στο κινητό
Αυτό δεν βοηθάει;

Attachments

• Screenshot_2022-08-02-03-52-13-283_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-02-03-52-13-283_com.android.chrome.jpg
    542.3 KB · Views: 47
  • Wow
Reactions: kardasios
Καμιά ελπιδα για 4κ και πολυκαναλο ηχο πριν μπουν οι δρακοι υπαρχει? :(
Πραγματικά έχω απογοητευτεί από την ποιότητα εικόνας στο on demand, ευτυχώς το Disney+ το δίνει μέσα από την εφαρμογή του. Και αν ξέρει κάποιος, πόσες μέρες αφού σας ήρθε ο αποκωδικοποιητής ενεργοποιήθηκε το Disney+?

• Like
Reactions: kostthem
...παντως επειδή έχει πέσει πολύ θάψιμο τελευταία στην Vodfone, θα ήθελα να μοιραστώ και την δική μου εμπειρία...
Αρχικά είχα VDSL 50αρα, νομίζω από το 2014 (μάλιστα θυμάμαι πλήρωνα κάπου 55 € τότε με Vodafone TV)...Νοέμβριο του 2021, διαπιστώνω ότι η Vodafone έχει ρίξει τις τιμές στις 100αρες... επικοινωνώ μαζί τους και μου κάνουν μια προσφορά 35€ για αναβάθμιση στα 100mbps με Vodafone TV...
Την αποδέχομαι αλλά από την πρώτη μέρα η ταχύτητα έφτανε μέχρι τα 74mbps...
Επικοινωνώ συνεχώς μαζί τους, τονίζοντας ότι λογικά φταίει το Router (ενα ZTE 267 τοτε)...
Με τα πολλά, και αφού ήρθαν σπίτι τουλάχιστον 3 διαφορετικοί τεχνικοί, κατάλαβαν ότι όντως έφταιγε το router (ειχα αλλάξει πρόσγατα τις καλωδιώσεις), και μου έστειλαν ένα Sercomm H300...το ίδιο διάστημα όμως με ενημέρωσαν ότι όσο υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, ο λογαριασμός θα είναι μειωμένος στα 23 €....
Μόλις αοκαταστάθηκε το πρόβλημα, ενημερώνω την Vodafone ότι όλα είναι οκ (να έχω ήσυχη την συνείδησή μου), και με ευχαρίστησαν για την ενημέρωση.
Για αρκετούς μήνες συνέχιζαν οι λογαριασμοί να έρχονται στα 23€.....
Πρίν μια βδομάδα τους ρωτάω αν ισχύει ο δωρεάν διπλασιασμός ταχυτήτων.. μου αναπντούν "ναι στην ίδια τιμή, με νέο συμβόλαιο 24 μηνών"...
ΟΚ απαντώ, στέλνω επιβεβαίωση μέσω κινητού, και αυτή τη στιγμή έχω 200mbps στα 23 € ενώ πριν 1 ώρα ήρθαν και οι κωδικοί του Disney+.....
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: arma and neksuper3
ναι κατεβάζεις αν έχεις smart TV, διαφορετικά απο τον αποκωδικοποιητη της Vodafone...

Καλησπέρα γνωρίζετε αν ο αποκωδικοποιητής της Vodafone tv μπορεί να δουλέψει σε σπίτι με άλλο πάροχο πχ forthnet , διότι το έχω συνδέσει και μου λέει δεν είναι δυνατός ο συντονισμός με το δίκτυο. Να τονίσω ότι μόνο το Disney plus μέσω του αποκωδικοποιητή παίζει. Τα κανάλια και οι ταινίες λένε απλά το μύνημα που προανέφερα.

Καλησπέρα γνωρίζετε αν ο αποκωδικοποιητής της Vodafone tv μπορεί να δουλέψει σε σπίτι με άλλο πάροχο πχ forthnet , διότι το έχω συνδέσει και μου λέει δεν είναι δυνατός ο συντονισμός με το δίκτυο. Να τονίσω ότι μόνο το Disney plus μέσω του αποκωδικοποιητή παίζει. Τα κανάλια και οι ταινίες λένε απλά το μύνημα που προανέφερα.
Ο αποκωδικοποιητης vodafone TV οχι.. τραβάει IP κατευθείαν από το router (δεν συνδέεται μεσω wifi). Μπορείς όμως να κατεβάσεις την εφαρμογλη, αν η τηλεόραση έχει android λογισμικό πχ SONY, Xiaomi), ή να αγοράσεις ένα android TV box ενα απο τα καλύτερα είναι το Xiaomi mi box), όπου θα κατεβάσεις εκει την android εφαρμογή της Vodafone, και θα συνδέεται μεσω wifi σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο..

• Like
Παιδιά απογοητεύτηκα πάρα πολύ μέχρι στιγμής. Το περιεχόμενο που έχει η Vodafone είναι εξαιρετικό αλλά υποβαθμίζει την ποιότητα με αυτή την εφαρμογή και την ανάλυση. Είναι πολύ κρίμα ενώ έχεις και το Disney+ και το hbo να μην έχεις μια καλή εφαρμογή που ούτε καν ξέρεις που άφησες το επεισόδιο που έβλεπες