...παντως επειδή έχει πέσει πολύ θάψιμο τελευταία στην Vodfone, θα ήθελα να μοιραστώ και την δική μου εμπειρία...
Αρχικά είχα VDSL 50αρα, νομίζω από το 2014 (μάλιστα θυμάμαι πλήρωνα κάπου 55 € τότε με Vodafone TV)...Νοέμβριο του 2021, διαπιστώνω ότι η Vodafone έχει ρίξει τις τιμές στις 100αρες... επικοινωνώ μαζί τους και μου κάνουν μια προσφορά 35€ για αναβάθμιση στα 100mbps με Vodafone TV...
Την αποδέχομαι αλλά από την πρώτη μέρα η ταχύτητα έφτανε μέχρι τα 74mbps...
Επικοινωνώ συνεχώς μαζί τους, τονίζοντας ότι λογικά φταίει το Router (ενα ZTE 267 τοτε)...
Με τα πολλά, και αφού ήρθαν σπίτι τουλάχιστον 3 διαφορετικοί τεχνικοί, κατάλαβαν ότι όντως έφταιγε το router (ειχα αλλάξει πρόσγατα τις καλωδιώσεις), και μου έστειλαν ένα Sercomm H300...το ίδιο διάστημα όμως με ενημέρωσαν ότι όσο υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, ο λογαριασμός θα είναι μειωμένος στα 23 €....
Μόλις αοκαταστάθηκε το πρόβλημα, ενημερώνω την Vodafone ότι όλα είναι οκ (να έχω ήσυχη την συνείδησή μου), και με ευχαρίστησαν για την ενημέρωση.
Για αρκετούς μήνες συνέχιζαν οι λογαριασμοί να έρχονται στα 23€.....
Πρίν μια βδομάδα τους ρωτάω αν ισχύει ο δωρεάν διπλασιασμός ταχυτήτων.. μου αναπντούν "ναι στην ίδια τιμή, με νέο συμβόλαιο 24 μηνών"...
ΟΚ απαντώ, στέλνω επιβεβαίωση μέσω κινητού, και αυτή τη στιγμή έχω 200mbps στα 23 € ενώ πριν 1 ώρα ήρθαν και οι κωδικοί του Disney+.....