thiseas
AVClub Enthusiast
Το επιβεβαιωσα και στο site επιτρεπει εγκατασταση σε 5 σμαρτ συσκευες, ανεξαρτητως τυπου, και ταυτοχρονη θεαση σε 3 απο αυτες!Τελεια ευχαριστω πολυ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το επιβεβαιωσα και στο site επιτρεπει εγκατασταση σε 5 σμαρτ συσκευες, ανεξαρτητως τυπου, και ταυτοχρονη θεαση σε 3 απο αυτες!Τελεια ευχαριστω πολυ
Στο site της Vodafone αναφέρει: "Εφόσον είσαι συνδρομητής στην υπηρεσία Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή μπορείς και πάλι να συνδέσεις μέχρι 5 smart συσκευές και ταυτόχρονη θέαση από 3 διαφορετικές smart συσκευές"Τελεια ευχαριστω πολυ

Έχει ελληνικούς υπότιτλους το hbo max ή όχι?HBO Max, 40€ ετήσια συνδρομή, 4k, dolby atmos και vision και δεν ασχολείσαι με καρναβάλι.
Προαπαιτούμενο εννοείται η γνώση αγγλικών.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Εγώ από όσο έχω δει όχιΈχει ελληνικούς υπότιτλους το hbo max ή όχι?
1080 βαριά και δεν έχει Dolby vision/Atmos.Στο Vodafone tv σε τι αναλυση παιζει;;
το Dune είναι παλιό?Τίποτα καινούριο θα μπει? Εννοώ φρέσκο
Όχι εννοώ κάνα DC (black Adam κλπ) κάνα καινούριο κανάλι κλπτο Dune είναι παλιό?![]()
Όχι, γι' αυτό είπα προαπαιτούμενο η καλή γνώση αγγλικών.Έχει ελληνικούς υπότιτλους το hbo max ή όχι?
Η σειρά έχει ελληνικούς υπότιτλους από το hbo.Όχι, γι' αυτό είπα προαπαιτούμενο η καλή γνώση αγγλικών.
Περίεργο, σε εμένα δεν εμφάνισε ελληνικούς.Η σειρά έχει ελληνικούς υπότιτλους από το hbo.
Έχεις us account ή ευρωπαϊκό?Περίεργο, σε εμένα δεν εμφάνισε ελληνικούς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.