Vodafone TV

Δυστυχώς με βαση την πολιτική της Apple Είναι αδύνατον να αναπτυχθούν εφαρμογές διατηρώντας τις ίδιες τιμές. Ιδιαίτερα για Vodafone η αύξηση μπορεί να είναι και 2 φορές πάνω

Δυστυχώς με βαση την πολιτική της Apple Είναι αδύνατον να αναπτυχθούν εφαρμογές διατηρώντας τις ίδιες τιμές. Ιδιαίτερα για Vodafone η αύξηση μπορεί να είναι και 2 φορές πάνω
Η εφαρμογή έγκειται στη δυνατοτητα του προγραμματιστή, δεν έχει καμια σχέση η οικονομική πολιτική της Apple. Απλά η Vodafone δεν ασχολείται καν, κακώς φυσικά.

Ήθελα να 'ξέρα, οι αντίστοιχες εφαρμογές της VTV σε άλλες χώρες, το ίδιο χάλι είναι !?!?!

• Like
Reactions: kostthem
Συγνώμη αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν ή αν υπάρχει κάπου στο σάιτ τους (έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι).
Έχω COSMOTE ftth, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δεν σκοπεύω να μετακινηθώ. Μου αρέσει η ιδέα του Vodafone tv όμως. Υπάρχει η δυνατότητα να γραφτώ συνδρομητής σε αυτήν την υπηρεσία χωρίς να έχω γραμμή Ίντερνετ από την Vodafone? Αν ναι, γνωρίζετε ποσό κοστίζει;

Μπορείς, να βάλεις το app ή να πάρεις τον αποκωδικοποιητή, χωρίς να έχεις ίντερνετ από την vodafone...

Ευχαριστώ πολύ! Αυτό ακριβώς εψαχνα. Θέλω το πακετο που έχει hbo και Disney. Έχεις ιδέα αν αυτό δουλεύει αποκλειστικά μόνο μέσω αποκωδικοποιητή ή αν θα δουλεύει και σε φορητές συσκευές;

Ευχαριστώ πολύ! Αυτό ακριβώς εψαχνα. Θέλω το πακετο που έχει hbo και Disney. Έχεις ιδέα αν αυτό δουλεύει αποκλειστικά μόνο μέσω αποκωδικοποιητή ή αν θα δουλεύει και σε φορητές συσκευές;
Δουλευει στον αποκωικοποιητη και σε android φορητεϛ συσκευεϛ μεσω του αντιστοιχου app. Α και σε τηλεορασειϛ με google tv λειτουργικο.

• Like
Reactions: avpap
Δουλευει στον αποκωικοποιητη και σε android φορητεϛ συσκευεϛ μεσω του αντιστοιχου app. Α και σε τηλεορασειϛ με google tv λειτουργικο.

Για iOS δεν υπάρχουν εφαρμογές;

Hbo, έχεις και στο απλό, αν θέλεις και disney plus, θα πάρεις τον αποκωδικοποιητή...

• Like
Reactions: kostthem
Hbo, έχεις και στο απλό, αν θέλεις και disney plus, θα πάρεις τον αποκωδικοποιητή...

Ok. Και τότε θα δουλεύει μόνο μέσω του αποκωδικοποιητή, δηλ σε μια τηλεόραση μόνο; Ή θα έχουμε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, και μέσω κινητών apps?

Disney plus, θα έχεις και από την εφαρμογή της disney. Θα μπορείς να βλέπεις και από τον αποκωδικοποιητή και από άλλη τηλεόραση ή και από Android box και κινητό ή ταμπλετ...

• Like
Reactions: avpap
Το πρόβλημα δημιουργείται από αυτο. Παλιότερα εγώ έκανα ένα ξεχωριστό SSID στο οποίο συνδεόταν μόνο το extender και αυτό το SSID έκανε port binding με το IPTVv ή το IPTVa ανάλογα με το αν είσαι από καμπίνα ή από ΑΚ (λογικά IPTVeth αν είσαι σε οπτική).
Διαφορετικά καλείς 13840 κι ζητάς να σε γυρίσουν σε προφίλ stand-alone OTT
Με ένα τέτοιο θα έχω πρόβλημα;
Και όταν μαυρίζει η οθόνη το κάνει μια φορά την ημέρα ή συνέχεια;
Όταν συμβεί αυτό απλά βγαίνεις/μπαίνεις από την εφαρμογή και μετά φτιάχνει;

Πιθανότατα ναι, θα έχεις.
Περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο το Wi-Fi στον αποκωδικοποιητη πάντως, ήδη κάνουν δοκιμές σε συνδρομητές

• Like
Reactions: neksuper3
Δεν μπορούμε να είμαστε και εμείς κάποιοι από τους συνδρομητές; Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος από το forum ότι δουλευει;

Επιτέλους! Μετά από πάνω από 2,5 χρόνια από τη στιγμή που εξαγγέλθηκε, η Vodafone ενσωμάτωσε σήμερα 1/4 , εφαρμογή Vodafone TV σε τηλεοράσεις LG και Samsung! Κάλιο αργά παρά ποτέ!

• Haha
Reactions: boniak and belial
Επιτέλους! Μετά από πάνω από 2,5 χρόνια από τη στιγμή που εξαγγέλθηκε, η Vodafone ενσωμάτωσε σήμερα 1/4 , εφαρμογή Vodafone TV σε τηλεοράσεις LG και Samsung! Κάλιο αργά παρά ποτέ!
Βλέπεις κάποια αλλαγή ή τα ίδια με την κλασική είναι?

Εμένα πάντως στη Samsung τηλεόραση δεν υπάρχει. Μήπως είναι πρωταπριλιάτικο αστείο?

Πρωταπριλιά...🤣🤣