Vodafone TV

Καλησπερα στην παρεα,

Ενεργοποιηθηκα και εγω...και αναμενω το Box-ακι.

Μου εχουν στειλει κατι κωδικους για Vodafone TV (GR) app..αλλα δεν το εμφανίζει στην TV μου αν και Android. ;Έχω την Philips 65PUS8505/12.

Δοκιμασα να εγκαταστησω και χειροκινητα το APK χωρις αποτελεσμα.

Απο κινητο Android/Iphone παιζω κανονικα.

Υπαρχει καποιο Workaround?

Καλησπερα στην παρεα,

Ενεργοποιηθηκα και εγω...και αναμενω το Box-ακι.

Μου εχουν στειλει κατι κωδικους για Vodafone TV (GR) app..αλλα δεν το εμφανίζει στην TV μου αν και Android. ;Έχω την Philips 65PUS8505/12.

Δοκιμασα να εγκαταστησω και χειροκινητα το APK χωρις αποτελεσμα.

Απο κινητο Android/Iphone παιζω κανονικα.

Υπαρχει καποιο Workaround?
Post in thread 'Vodafone TV' https://avclub.gr/index.php?threads/vodafone-tv.117464/post-1058842078

...αντί για το mistick χρησιμοποιείς USB stick, στη θύρα USB της τηλεόρασης...
Credits πάντα στον φίλο @panos- που μας έδειξε πρώτος τον τρόπο...

• Like
Reactions: GeorgeVasil
Post in thread 'Vodafone TV' https://avclub.gr/index.php?threads/vodafone-tv.117464/post-1058842078

...αντί για το mistick χρησιμοποιείς USB stick, στη θύρα USB της τηλεόρασης...
Credits πάντα στον φίλο @panos- που μας έδειξε πρώτος τον τρόπο...
Δεν διαθετω Mi Stick, μπορω να βαλλω Split APK στην τηλεοραση και τα αρχεια στο system storage της και να γινει δουλεια?

Δεν διαθετω Mi Stick, μπορω να βαλλω Split APK στην τηλεοραση και τα αρχεια στο system storage της και να γινει δουλεια?
Ναι, το mi stick είναι Android tv συσκευή. Εσυ με το στικάκι τα βάζεις στην τηλεόραση κανονικά

• Like
Ναι, το mi stick είναι Android tv συσκευή. Εσυ με το στικάκι τα βάζεις στην τηλεόραση κανονικά
Την τηλεοραση την εχω σεταρει Αγγλία για να παιζει με Alexa. Ισως για αυτο δεν το εμφανίζει την εφαρμοφη στο Search του Google Play.

Ισως επειδη ειναι σκετη Android και οχι Android TV? (που το βλεπουμε αυτο δεν ξερω, εχω καιρο να ασχοληθω με Android, μεγαλωσαμε..)

Εχει βγει και android 11 για την TV αλλα σε αρχειο οχι μεσω OTA και τρεμω να δοκιμασω...

Δοκιμαζω για την VF και σας λεω.

Μπήκε κανονικά, εμένα δεν μου έβλεπε το usb μέσα από το SAI, όποτε τα μετέφερα μέσω FX File Manager στο Internal Storage της TV.

Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει επιβεβαιωμένα και μέσω APKMirror installer απλά εκεί έχεις μόνο το apk που κατεβάζεις από το site τους και όχι 2 αρχεία.

Υπάρχει κάποιος λόγος να χρησιμοποιήσω το box τους πέρα από την ενεργοποίηση του Disney+ όπως μου είπαν στο τηλέφωνο;

Βαριέμαι να τραβάω 2ρο καλώδιο δικτύου για το box, ενώ έχω ήδη στην tv, άσε που δεν ξέρω αν χωράνε όλα στην πίσω μεριά.

fe5afd1a249f7f8b9539e827ad8b8114.jpg

Καλή φάση πάντως το VF tv με + 3,5 ευρώ τον μήνα στον λογαριασμό. (Ναι έφαγα και εγω μπλοκ για τουρκικό Disney plus χεχε).

Τον λογαριασμό μπορεί να τον χρησιμοποιεί ένας την φορά;

[mention]panos- [/mention]
[mention]Tovarish [/mention]
σας Ευχαριστω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: kostthem
Τίποτα!
Όχι, μπορείς να βλέπεις από τον αποκωδικοποιητή και από ακόμα 3 φορητές συσκευές. Αν δεν κάνω λάθος νομίζω και οι 3 μπορούν να δουν ταυτόχρονα.

Το Disney plus έχει διαφορετικά, ανεξάρτητα όρια και αν δεν κάνω λάθος εκεί είναι μέχρι 4 συσκευές ταυτόχρονα.

• Like
Καλημέρα

Έκανα εγκατάσταση το vodafone tv (GR) στον shield pro 2019.

Δείχνει ότι φορτίζει αλλά παραμένει στην μοβ / ροζ εικόνα, χωρίς κάποιο log in χωρίς τίποτα... κενό.

Η εγκατάσταση έγινε από playstore ενω στην bravia μου παίζει κανονικά.

Καποια βοήθεια εδώ?

Ευχαριστώ

Ποιό android tv έχει το shield? Σε chromecast sabrina με 12 android tv δεν παίζει επίσης. Βγάζει μήνυμα λάθους όταν πας σε κάποιο κανάλι.

Μόνο η Vodafon.
Σταμάτησε να παίζει σε Chromecast android TV 12.
Δεν μπορώ να τους καταλάβω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ποιό android tv έχει το shield? Σε chromecast sabrina με 12 android tv δεν παίζει επίσης. Βγάζει μήνυμα λάθους όταν πας σε κάποιο κανάλι.
Συγνώμη για την καθυστέρηση.

Android 11 έχει, η τελευταία αναβάθμιση του shield

Μόνο η Vodafon.
Σταμάτησε να παίζει σε Chromecast android TV 12.
Δεν μπορώ να τους καταλάβω.

Εμένα παίζει κανονικά σε Chromecast android tv...

Sent from my iPad using Tapatalk

Εμένα παίζει κανονικά σε Chromecast android tv...

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελικά ανακάλυψα ότι στο απλό Vodafon Tv που είναι με τον μήνα δεν παίζει σε TV.
Μόνο σε κινητό και tablet και ζητάει και 7 ευρώ το μήνα.
Τραγικό

Τελικά ανακάλυψα ότι στο απλό Vodafon Tv που είναι με τον μήνα δεν παίζει σε TV.
Μόνο σε κινητό και tablet και ζητάει και 7 ευρώ το μήνα.
Τραγικό

Λάθος μου.

Να κάνω μια ερώτηση! Που μπορώ να διαχειριστώ ρυθμίσεις για την TV?
Στο my vodafone γράφει να μπω με κωδικούς της TV αλλά δεν μπορώ να μπω! Γνωρίζει κανείς κάτι?

Με τους κωδικούς που έχεις για την εφαρμογή θα συνδεθείς στο παλιό My Vodafone Web vodafone.gr/login
Ευχαριστώ. Βάζω τους κωδικούς που μπαινω στο app και λέει λάθος χρηστης. Πιθανόν κάποιο πρόβλημα θα έχω. Θα μιλήσω με εξυπηρέτηση. ευχαριστώ