Vodafone TV

Φυσικά και παίζει και σε άλλο tv box, δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Σε μένα παίζει στο box τους και σε Mi Box ταυτόχρονα. Ξανακάλεσέ τους μήπως πέσεις σε πιο γνώστη αλλά πρώτα δοκίμασε πάλι μήπως πλέον παίζει από το Mi Box S σου.

Εμένα δουλεύει σε 3 Mibox S first gen , μήπως έχεις ενεργοποιήσει την λειτουργία προγραμματιστών?

Τo mi box 2nd Gen ειναι οπως βγηκε απο το κουτι δεν εχω πειραξει κατι. Κοιταξα για τη λειτουργία μήπως ηταν ενεργοποιημένη αλλα οχι. Δεν ξερω πραγματικά, εκανα re-install , logout / login , παλιοτερο apk αλλα οχι συνέχεια το ίδιο error. Έχει κανέις καμία άλλη ιδέα? Θα εκανα και επαναφαρά εργοστασιακών αλλα δεν πιστεύω να βοηθούσε σε κάτι καινούργιο είναι.

Τo mi box 2nd Gen ειναι οπως βγηκε απο το κουτι δεν εχω πειραξει κατι. Κοιταξα για τη λειτουργία μήπως ηταν ενεργοποιημένη αλλα οχι. Δεν ξερω πραγματικά, εκανα re-install , logout / login , παλιοτερο apk αλλα οχι συνέχεια το ίδιο error. Έχει κανέις καμία άλλη ιδέα? Θα εκανα και επαναφαρά εργοστασιακών αλλα δεν πιστεύω να βοηθούσε σε κάτι καινούργιο είναι.
Κάνε τα παρακάτω μήπως βγάλουμε άκρη μπες στο Playstore κατέβασε την εφαρμογή DRM info, τρέχτην πήγαινε εκεί που λει Google Wudevine Modular DRM πάτα οκ και τσέκαρε κάτω κάτω στο Security Level γράφει L1 η L3 αν γράφει L3 δεν παίζει

• Like
Reactions: kostthem
Security Level L1. Αρα δεν είναι αυτο δυστηχώς. Με το support που ξαναμίλησα ξανα σήμερα δοκιμάσαμε reset σε ρουτερ και tv box κατι με το ipv6 μου ειπε οτι άλλαξε αλλα τίποτα.

Security Level L1. Αρα δεν είναι αυτο δυστηχώς. Με το support που ξαναμίλησα ξανα σήμερα δοκιμάσαμε reset σε ρουτερ και tv box κατι με το ipv6 μου ειπε οτι άλλαξε αλλα τίποτα.
Περίεργο το μόνο πού σκέφτηκα ήταν αυτό δεν δουλεύει η Vodafone με L3 αλλά τα xiaomi είναι πιστοποιημένα τίποτα άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.
Α σκέφτηκα και κάτι άλλο δεν δουλεύει με dns τύπου add guard δοκίμασε με google η τους βάζεις στο dhcp στο router η στις ρυθμίσεις στο Wifi στο mibox

Μα ναι και εγω πιστοποιημένα ηξερα οτι ήταν γιαυτο και το πήρα και δεν αγόρασα καποιο άλλο, δηλαδη θα μου έκανε εντηπωηση αν εγραφε L3. DNS δεν έχω πειράξει τιποτα , ετσι κι αλλιως τα έκανα όλα reset ( router / mi box ) οπότε μαλλον το αφήσω στη τύχη του και ίσως δουλέψει κάποια στιγμή i guess...

Κάνε απεγκατασταση και δοκίμασε αυτό.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προκειμένου να απομονώσω το πρόβλημα θα δοκίμαζα να "δώσω" δίκτυο στο μποξάκι από το κινητό μου με hotspot. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί, δεν είναι θέμα δικτύου. Αν όμως παίξει, εστιάζουμε στο router.

• Like
Reactions: thiseas
Προκειμένου να απομονώσω το πρόβλημα θα δοκίμαζα να "δώσω" δίκτυο στο μποξάκι από το κινητό μου με hotspot. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί, δεν είναι θέμα δικτύου. Αν όμως παίξει, εστιάζουμε στο router.
Το δοκίμασα και αυτο αλλα δεν έκανε κάτι. Ακόμα το ίδιο σφάλμα βγάζει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Όλα έχουν γίνει reset και εξακολουθεί να βγάζει το ίδιο.

• Sad
Reactions: kostthem
Καλησπέρα. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Έχω tv Samsung όπου έχει την εφαρμογή Vodafone TV. Μπορώ να επιλέξω την συνδρομή χωρίς αποκωδικοποιητή, θα βλέπω;

Ναι φυσικά.

Σε Samsung του 2022 πάντως σέρνεται. Δεν παλεύεται
εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα....όλα μια χαρά από την άποψη της ταχύτητας

σταλθηκε απο το Public ως δωρο,ενα κουπονι για 6μηνο vodafonetv.
στο κινητο περασε και παιζει χωρις κανενα προβλημα.
στο shield,ενω δεχεται τον λογαριασμο μου λεει οτι δεν μπορω με αυτον τον λογαριασμο να δω σε αυτην την συσκευη.
υπαρχει καποιος περιορισμος ή καποια ασυμβατοτητα shield>vodafonetv?

σταλθηκε απο το Public ως δωρο,ενα κουπονι για 6μηνο vodafonetv.
στο κινητο περασε και παιζει χωρις κανενα προβλημα.
στο shield,ενω δεχεται τον λογαριασμο μου λεει οτι δεν μπορω με αυτον τον λογαριασμο να δω σε αυτην την συσκευη.
υπαρχει καποιος περιορισμος ή καποια ασυμβατοτητα shield>vodafoΤ
Το κουπονι που σου εδωσαν ειναι για vodafone tv χωρις αποκωδικοποιτη και παιζει μονο σε φορητες συσκευες αποκλειωντας την προβολη σε μεγαλη οθονη ακομα και με tv box οπως η συσκευη που διαθετεις.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
στο xiaomi box παιζει κανονικα.
αρα προβλημα εχει με το shield.
και λογικο ειναι αφου το κουπονι δοθηκε ως δωρο για τηλεοραση που αγοραστηκε στο ονομα μου.
οποτε κατι παιζει με το shield.

Όταν έκανα συνδρομη στο vodafone tv με δέκτη, επειδή προσπάθησα να μπω απο το shield πριν παραλάβω τον δέκτη για να δω πως είναι, δεν μπόρεσα με τίποτα να μπω ΜΟΝΟ απο το shield. Το έβαλα απο κινητό όλα καλά, από άλλο media player (δεν θυμάμαι ποιο) πάλι δούλεψε ήρθε και ο δέκτης έτοιμος σεταρισμένος και παίζει ταυτόχρονα και στα 2. Το πρόβλημα ήταν στο shield αλλά δεν το έψαξα αφού ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ πλέον τον δέκτη. Πάντως θυμάμαι πως ταλαιπωρήθηκα πολύ και τελικά το παράτησα.