Κάνε τα παρακάτω μήπως βγάλουμε άκρη μπες στο Playstore κατέβασε την εφαρμογή DRM info, τρέχτην πήγαινε εκεί που λει Google Wudevine Modular DRM πάτα οκ και τσέκαρε κάτω κάτω στο Security Level γράφει L1 η L3 αν γράφει L3 δεν παίζειΤo mi box 2nd Gen ειναι οπως βγηκε απο το κουτι δεν εχω πειραξει κατι. Κοιταξα για τη λειτουργία μήπως ηταν ενεργοποιημένη αλλα οχι. Δεν ξερω πραγματικά, εκανα re-install , logout / login , παλιοτερο apk αλλα οχι συνέχεια το ίδιο error. Έχει κανέις καμία άλλη ιδέα? Θα εκανα και επαναφαρά εργοστασιακών αλλα δεν πιστεύω να βοηθούσε σε κάτι καινούργιο είναι.
Περίεργο το μόνο πού σκέφτηκα ήταν αυτό δεν δουλεύει η Vodafone με L3 αλλά τα xiaomi είναι πιστοποιημένα τίποτα άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.Security Level L1. Αρα δεν είναι αυτο δυστηχώς. Με το support που ξαναμίλησα ξανα σήμερα δοκιμάσαμε reset σε ρουτερ και tv box κατι με το ipv6 μου ειπε οτι άλλαξε αλλα τίποτα.
Κάνε απεγκατασταση και δοκίμασε αυτό.Τo mi box 2nd Gen ειναι οπως βγηκε απο το κουτι δεν εχω πειραξει κατι. Κοιταξα για τη λειτουργία μήπως ηταν ενεργοποιημένη αλλα οχι. Δεν ξερω πραγματικά, εκανα re-install , logout / login , παλιοτερο apk αλλα οχι συνέχεια το ίδιο error. Έχει κανέις καμία άλλη ιδέα? Θα εκανα και επαναφαρά εργοστασιακών αλλα δεν πιστεύω να βοηθούσε σε κάτι καινούργιο είναι.
Το δοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κάτι ακόμα το ίδιο βγάζειΚάνε απεγκατασταση και δοκίμασε αυτό.
![]()
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δοκίμασα και αυτο αλλα δεν έκανε κάτι. Ακόμα το ίδιο σφάλμα βγάζει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Όλα έχουν γίνει reset και εξακολουθεί να βγάζει το ίδιο.Προκειμένου να απομονώσω το πρόβλημα θα δοκίμαζα να "δώσω" δίκτυο στο μποξάκι από το κινητό μου με hotspot. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί, δεν είναι θέμα δικτύου. Αν όμως παίξει, εστιάζουμε στο router.
Δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα του wifi; Διότι βλέπω Netflix και Disney χωρίς πρόβλημαΝαι φυσικά.
Σε Samsung του 2022 πάντως σέρνεται. Δεν παλεύεται
εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα....όλα μια χαρά από την άποψη της ταχύτηταςΝαι φυσικά.
Σε Samsung του 2022 πάντως σέρνεται. Δεν παλεύεται
Το κουπονι που σου εδωσαν ειναι για vodafone tv χωρις αποκωδικοποιτη και παιζει μονο σε φορητες συσκευες αποκλειωντας την προβολη σε μεγαλη οθονη ακομα και με tv box οπως η συσκευη που διαθετεις.σταλθηκε απο το Public ως δωρο,ενα κουπονι για 6μηνο vodafonetv.
στο κινητο περασε και παιζει χωρις κανενα προβλημα.
στο shield,ενω δεχεται τον λογαριασμο μου λεει οτι δεν μπορω με αυτον τον λογαριασμο να δω σε αυτην την συσκευη.
υπαρχει καποιος περιορισμος ή καποια ασυμβατοτητα shield>vodafoΤ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.