Vodafone TV

Εννοείται.. Εγώ τον έχω στο πατάρι. Ούτε που τον έχω ανοίξει
Συγκρίνοντας εικόνα, ταχύτητα και περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης στον αποκωδικοποιητή και την εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει σε TCL Android tv, δαγκωτο υπέρ του αποκωδικοποιητή.

• Like
Reactions: xSpectre
Συγκρίνοντας εικόνα, ταχύτητα και περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης στον αποκωδικοποιητή και την εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει σε TCL Android tv, δαγκωτο υπέρ του αποκωδικοποιητή.
Δεν αμφιβάλλω. Απλά προσωπικά έχω θέμα χώρου και υποδοχών hdmi στην τηλεόραση (pc, soundbar, PS, δορυφορική).

• Like
Reactions: thiseas
Νομίζω όχι. Αύριο θα το ξανατσεκαρω
Λοιπόν το τσέκαρα. Σε πάει εκεί που είχες διακόψει. Έχει μνήμη τελικά.

Looney Tunes δεν έχει.

(Θα το γκρινιάζω μέχρι να βάλουν κλασσικά cartoons - Η Υπόσχεσή τους Είναι η αιτία που ξαναέκανα συνδρομή)

• Like
Reactions: xSpectre

Looney Tunes δεν έχει.

(Θα το γκρινιάζω μέχρι να βάλουν κλασσικά cartoons - Η Υπόσχεσή τους Είναι η αιτία που ξαναέκανα συνδρομή)

Γίνεται να παντρευτεί το κοντρόλ της τηλεόρασης με τον δέκτη???

Looney Tunes δεν έχει.

Επειδή έκανα τον δώρεαν μήνα για looney tunes Και deadliest catch (ντοκιμαντέρ). Το ένα το απάντησες αλλά μπορείς να δεις υπάρχει στα ντοκιμαντέρ το δεύτερο τουλάχιστον αν κάνω συνδρομή να κάνω γι αυτό. Απαραδεκτο πάντως να υπάρχου στο site και να παίρνει καποιος το προϊόν και να μην τα βλεπει τελικά.

Επειδή έκανα τον δώρεαν μήνα για looney tunes Και deadliest catch (ντοκιμαντέρ). Το ένα το απάντησες αλλά μπορείς να δεις υπάρχει στα ντοκιμαντέρ το δεύτερο τουλάχιστον αν κάνω συνδρομή να κάνω γι αυτό. Απαραδεκτο πάντως να υπάρχου στο site και να παίρνει καποιος το προϊόν και να μην τα βλεπει τελικά.
Στην αναζήτηση δεν μου το έβγαλε οπότε ...

• Like
Reactions: johnar84
Υπάρχει μήπως καμία εφαρμογή ώστε να μπορούμε να δούμε ανάλυση και bitrate???

Θα πάρει χρόνο να ανέβουν όλα.
Ίσως δεν διαφωνώ. Μέχρι τότε είμαι εκτός. Θα ξαναρωτήσω στο μέλλον και βλέπουμε. Ευχαριστώ πάντως, όλους, για τις πληροφορίες.

Τελικά μετά από τόσα ποσταρισματα μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει κάποια πράγματα? 1.Εχει 5.1 ήχο στον αποκωδ/τη σωστά? 2.Εικονα τουλαστον 1080 σε 75 ιντσες πως φαίνεται?

Παιδιά ψειριζουμε τη μαϊμού. Κάποτε έδινα 70 ευρώ για βλέπω filmnet.

Η προσφορά της Vodafone είναι καλή η εικόνα είναι οκ το πακέτο είναι πολύ πλούσιο (με τη γνωστή εξαίρεση) προσωπικά νιώθω κερδισμένος.

Καλά το ότι κάποτε δίναμε 70 ευρώ για νοβα δεν είναι δικαιολογία. Ειναι ΤΡΑΓΙΚΌ το 2025 να πληρώνεις streaming υπηρεσία χωρίς 4Κ και έστω 5.1 ΠΑΝΤΟΎ. Δεν γίνεται η ποιότητα του σταρ πχ να ειναι καλύτερη.
Ξαναλέω, αν θέλουν να παρέχουν φθηνότερα την υπηρεσία, καλώς, αλλά δεν νοείται να μην παρέχουν το υλικό όπως υπάρχει. Δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι τραγικό. Ας βάλουν στη τελική 2 πλάνα για όλους οσους καλύπτει το 720-1080.
Όπως κράζουμε τον ΟΤΕ πχ που δεν δείχνει 4κ έτσι κράζουμε και εδώ.

Επειδή το είχα ξαναποσταρει παλαιότερα για την ανάλυση, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εγώ παίζω μέσω εφαρμογής σε firetv 4k max. Μέσος όρος bitrate 6mbps στα full hd κανάλια όπως και στο on demand. Σε κάποια άλλα κανάλια η ανάλυση είναι κακή, ανεβάζω και σχετικά αρχεία. Απλά στο δικό μου μάτι γίνεται σωστό upscale από την τηλεόραση και το full hd βλέπεται αρκετά καθαρά από εκεί που κάθομαι.
PXL_20250228_154410213.jpgPXL_20250228_154135833.jpgPXL_20250228_154133618.jpgPXL_20250228_154036054.jpgPXL_20250228_153950908.jpg

• Like
  • Wow
Reactions: xSpectre and pepis
Μιας και πήρες το box τους. Αν δεις ένα επεισόδιο, από μια σειρά, θυμάται που έχεις μείνει;
Ναι,από ότι είδα στο my Vodafon σε βάζει να δεις το επόμενο.
Με το box όλα αυτά.

• Like
Reactions: pepis