Ξέρω ‘γώ, για να μην ταλαιπωρηθείς; Είσαι σε ιδιόκτητο της Vodafone;
Δηλαδή μου λες ότι επειδή η Vodafone είναι ταλαιπωρία, να μην συνεχίσω με αυτήν.
Υπάρχει αυτή η σκέψη, αφού πρώτα όμως τηρήσουν τους όρους του συμβολαίου, το οποίο ήδη δεν το τηρούν σε κανένα σημείο.
Άλλωστε μου είπαν και οι ίδιοι για πίστωση για να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες.
Τέλος πάντων, επειδή ούτε καν τον εξοπλισμό της Vodafone tv δεν θα φέρουν όπως το κόβω τόσο άχρηστοι που είναι, επιδεινώνοντας τη θέση τους, τους εξήγησα ότι επειδή έχει γίνει χρήση voucher, το πρόβλημα εκτός από το ιδιωτικό επίπεδο έχει αναχθεί παραλληλα και σε δημόσιο.
Όπως καταλαβαίνεις, όταν διαφημίζεις μια υπηρεσία από την οποία θα λάβει και κρατικούς πορους, πέρα από το ιδιωτικό συμβόλαιο που παραβιάζεται, παραβιάζεται και στο επίπεδο του κράτους.
Για την ώρα, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κανένα επίπεδο, μιλάμε για το απόλυτο fail από την πλευρά τους.
Και επειδή όλα τα δείγματα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι δεν θα μπορέσουν να το λύσουν, θα δούμε πόσο θα τους κοστίσει όλο αυτό συνολικά.
Για μένα δεν είναι ταλαιπωρία αυτά, γιατί θα αποζημιωθω.
Εγώ τα γράφω για να προειδοποιήσω όποιον σκέφτεται να πάει στο Vodafone tv, να ξέρει ότι το πιο πιθανό αν όχι σίγουρο, θα είναι να την πατήσει.