Vodafone TV

Πλεον δεν λειτουργεί ούτε το internet της Vodafone.

Ούτε εξοπλισμός, ούτε σταθερό, ούτε internet.

Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να δοκιμάσω το Vodafone tv, πέρα από μια μικρή δοκιμή που πρόλαβα να κάνω για το τι ισχύει με άλλα tv boxes.

Καταλαβαίνω πλέον από πρώτο χέρι γιατί υπάρχουν τόσα παράπονα. Και λίγα είναι αυτά που γράφουν... .

Φίλε καλημέρα.
Αν υπάρχει κινητό της Vodafone , τους παίρνεις τηλέφωνο και σου βάζουν απεριόριστα data τα οποία και χρησιμοποιείς όπως θέλεις.
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου καθώς την έχω πατήσει και εγώ κατά καιρούς αλλά μην τρελαίνεσαι.

Φίλε καλησπέρα.
Αν υπάρχει κινητό της Vodafone , τους παίρνεις τηλέφωνο και σου βάζουν απεριόριστα data.
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου καθώς την έχω πατήσει και εγώ κατά καιρούς αλλά μην τρελαίνεσαι.

Τους είπα ότι αν δεν τηρήσουν κατά γράμμα το συμβόλαιο που ισχύει, και που ήδη παραβιάζουν από την πλευρά τους τους όρους, θα τα πούμε με άλλο τρόπο.

Μου το πρότειναν αυτό που είπες, αλλά τους είπα ότι θα κάνουν αυτό που υποχρεούνται μέχρι κεραίας αλλιώς θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Εχω ξαναπάθει το ίδιο στο παρελθόν με άλλο πάροχο και στο τέλος αναγκάστηκαν να πιστωσουν μεγάλο μέρος της αξίας του συμβολαίου και αφού το έκαναν αυτό, με έχασαν και από πελάτη.

Σε αυτά τα θέματα είναι βέβαιο ότι η ζημιά θα είναι όλη δική τους.

Τι σχέση έχει το Vodafone tv με το internet?

Ξέρω γω, εσύ τι λες; Θέλει ή δεν θέλει δίκτυο για να λειτουργήσει;
Λέμε τώρα, γιατί ούτε τον εξοπλισμό για το Vodafone tv έχουν φέρει. 🤣

Εδω κουτουλανε μεταξύ τους και δεν ξέρουν από που ξημερώνει ο ήλιος, περιμένεις να προσφέρουν και υπηρεσία streaming;

Τα απόλυτα μηδενικά μέχρι στιγμής είναι.
To vtv παίζει με όλους τους παρόχους. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος αφού δεν έχεις ενεργοποιηθεί κάνε υπαναχώρηση.

Τους είπα ότι αν δεν τηρήσουν κατά γράμμα το συμβόλαιο που ισχύει, και που ήδη παραβιάζουν από την πλευρά τους τους όρους, θα τα πούμε με άλλο τρόπο.

Μου το πρότειναν αυτό που είπες, αλλά τους είπα ότι θα κάνουν αυτό που υποχρεούνται μέχρι κεραίας αλλιώς θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Εχω ξαναπάθει το ίδιο στο παρελθόν με άλλο πάροχο και στο τέλος αναγκάστηκαν να πιστωσουν μεγάλο μέρος της αξίας του συμβολαίου και αφού το έκαναν αυτό, με έχασαν και από πελάτη.

Σε αυτά τα θέματα είναι βέβαιο ότι η ζημιά θα είναι όλη δική τους.
ναι θα τους κάνεις την μούρη κρέας ;p
Κάνε υπαναχώρηση τώρα που μπορείς

ναι θα τους κάνεις την μούρη κρέας ;p
Κάνε υπαναχώρηση τώρα που μπορείς

Γιατί να κάνω υπαναχωρηση, επειδή το λες εσύ;

Βασικά ο,τι έγινε την προηγούμενη φορά θα γίνει και τώρα. Αυτό είναι το δεδομένο μέχρι στιγμής.
Από κει και πέρα στο χέρι τους είναι να μειώσουν τη ζημιά που έχουν στα χέρια τους.
Θα τηρήσουν ο,τι προβλέπεται και θα πληρώσουν τη διαφορά που βαίνει αυξανόμενη.

Τελικά υπάρχει αυτό το πράμα που λέγεται Vodafone tv; Γιατί στο κέντρο της Αθήνας δεν το βλέπω.

Καλό είναι να βλέπουμε ποιοι τρώνε τα vouchers και ποιοι όχι πάντως... .

Γιατί να κάνω υπαναχωρηση, επειδή το λες εσύ;
Ξέρω ‘γώ, για να μην ταλαιπωρηθείς; Είσαι σε ιδιόκτητο της Vodafone; Γενικά η vf φημίζεται για την καλή εξυπηρέτηση, έχει βραβευτεί άλλωστε για την εξυπηρέτηση πελατών

Ξέρω ‘γώ, για να μην ταλαιπωρηθείς; Είσαι σε ιδιόκτητο της Vodafone;

Δηλαδή μου λες ότι επειδή η Vodafone είναι ταλαιπωρία, να μην συνεχίσω με αυτήν.

Υπάρχει αυτή η σκέψη, αφού πρώτα όμως τηρήσουν τους όρους του συμβολαίου, το οποίο ήδη δεν το τηρούν σε κανένα σημείο.

Άλλωστε μου είπαν και οι ίδιοι για πίστωση για να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες.

Τέλος πάντων, επειδή ούτε καν τον εξοπλισμό της Vodafone tv δεν θα φέρουν όπως το κόβω τόσο άχρηστοι που είναι, επιδεινώνοντας τη θέση τους, τους εξήγησα ότι επειδή έχει γίνει χρήση voucher, το πρόβλημα εκτός από το ιδιωτικό επίπεδο έχει αναχθεί παραλληλα και σε δημόσιο.

Όπως καταλαβαίνεις, όταν διαφημίζεις μια υπηρεσία από την οποία θα λάβει και κρατικούς πορους, πέρα από το ιδιωτικό συμβόλαιο που παραβιάζεται, παραβιάζεται και στο επίπεδο του κράτους.

Για την ώρα, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κανένα επίπεδο, μιλάμε για το απόλυτο fail από την πλευρά τους.
Και επειδή όλα τα δείγματα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι δεν θα μπορέσουν να το λύσουν, θα δούμε πόσο θα τους κοστίσει όλο αυτό συνολικά.

Για μένα δεν είναι ταλαιπωρία αυτά, γιατί θα αποζημιωθω.
Εγώ τα γράφω για να προειδοποιήσω όποιον σκέφτεται να πάει στο Vodafone tv, να ξέρει ότι το πιο πιθανό αν όχι σίγουρο, θα είναι να την πατήσει.

Η δικιά μου εμπειρία με τον vodafone είναι υπέροχη.. Πλήρωνα 34 ευρώ στην nova για 200 mbps.. Πήγα στην vodafone... 300 mbps + vodafone tv (+Disney) +δώρο μία τηλεόραση tcl 55..θα είχα κάνει συμβόλαιο ζωής.. Όλα αυτά για 39 di ευρώ.. Ώρες ώρες αισθάνομαι σαν να τους έχω κλέψει..

Η δικιά μου εμπειρία με τον vodafone είναι υπέροχη.. Πλήρωνα 34 ευρώ στην nova για 200 mbps.. Πήγα στην vodafone... 300 mbps + vodafone tv (+Disney) +δώρο μία τηλεόραση tcl 55..θα είχα κάνει συμβόλαιο ζωής.. Όλα αυτά για 39 di ευρώ.. Ώρες ώρες αισθάνομαι σαν να τους έχω κλέψει..

Ε, σου λέει από τους πόρους που δεν δίνουμε σε άλλους, κάτσε να ρίξουμε μερικούς σε κάποιους, για τα μάτια του κόσμου.
Γνωστό το κόλπο.

Η ζοφερή πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

Εδώ μου έστειλαν sms ότι όλα δουλεύουν ρολόι... 🤣

Για μένα δεν είναι ταλαιπωρία αυτά, γιατί θα αποζημιωθω.
Κλαίω :LOL: πρόσεχε μη πληρώνεις στο τέλος
Εδώ μου έστειλαν sms ότι όλα δουλεύουν ρολόι... 🤣
έχεις βάλει το ρουτερ στην πρίζα; Μήπως κάτι σου διαφεύγει;

Κλαίω :LOL: πρόσεχε μη πληρώνεις στο τέλος

έχεις βάλει το ρουτερ στην πρίζα; Μήπως κάτι σου διαφεύγει;

Δεν διάβασες τι έγραψα.

Μου έχουν ήδη κάνει λόγο για πίστωση. Πληρώνουν ήδη.

Πάμε παρακάτω. Όλα είναι στην πρίζα. Το μόνο που δεν είναι στην πρίζα είναι το box που δεν έχουν στείλει και δεν βλέπω να το στέλνουν.

Το vtv το έβαλα σε άλλα δύο box που έχω. Αλλά δεδομένης της εξέλιξης που κουτουλανε μεταξύ τους τα τμήματα της εταιρίας, σήμερα δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί δεν δουλεύει ούτε το internet πια.

Το πιο αστείο δε απ' όλα είναι πως στέλνουν sms ότι όλα είναι ΟΚ. Στη δε σελίδα τους, έκαναν το λάθος να γράψουν ότι όλα έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς. 🤣

Όλα αυτά στην Αθήνα εν τω μεταξύ, όχι σε τίποτε Σούρμενα... .

Δεν διάβασες τι έγραψα.

Μου έχουν ήδη κάνει λόγο για πίστωση. Πληρώνουν ήδη.

Πάμε παρακάτω. Όλα είναι στην πρίζα. Το μόνο που δεν είναι στην πρίζα είναι το box που δεν έχουν στείλει και δεν βλέπω να το στέλνουν.

Το vtv το έβαλα σε άλλα δύο box που έχω. Αλλά δεδομένης της εξέλιξης που κουτουλανε μεταξύ τους τα τμήματα της εταιρίας, σήμερα δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί δεν δουλεύει ούτε το internet πια.

Το πιο αστείο δε απ' όλα είναι πως στέλνουν sms ότι όλα είναι ΟΚ. Στη δε σελίδα τους, έκαναν το λάθος να γράψουν ότι όλα έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς. 🤣

Όλα αυτά στην Αθήνα εν τω μεταξύ, όχι σε τίποτε Σούρμενα... .
Και τα Σουρμενα στην Αθηνα ειναι :p

• Love
  • Like
Reactions: boniak and Pleo
Και τα Σουρμενα στην Αθηνα ειναι :p

Αποδεδειγμένα πλέον. 😁

Η πίστωση τρέχει κανονικά, μόλις με ενημέρωσαν και ταυτόχρονα στο δευτεροβάθμιο επίπεδο πια η υπόσχεση είναι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να έρθει σήμερα τεχνικός.

Φυσικά επειδή δεν έχω δει φως μέχρις ώρας, δεν το πιστεύω ότι θα μπορέσουν να το λύσουν, και επειδή δεν θα ξοδέψω άλλη μέρα να αφήνω τις δουλειές μου που τρέχουν, κι εγώ να περιμένω πότε αυτοί θα καταφέρουν να πάρουν τα πόδια τους, εάν δεν λυθεί το ζήτημα θα κοιτάξουμε και επιπλεον μήνες πίστωσης.

Τα απεριόριστα data ως πρόταση τα απορρίπτω, ίσως το δω ταυτόχρονα με την πίστωση, στην περίπτωση που δεν πετύχουν το τρίποντο από το κεντρο που έχουν υποσχεθεί. Στανταρακι δηλαδή δεν θα το πετυχουν.

• Like
Reactions: Λάκης
Τώρα εγώ να ρωτήσω γιατί γράφεις τόσα ποστ με τα προβλήματά σου με την εταιρεία εδώ λες και είμαστε εξυπηρέτηση πελατών; Και επίσης γιατί τόση ειρωνεία; Όλοι οι πάροχοι έχουν προβλήματα.

Τώρα εγώ να ρωτήσω γιατί γράφεις τόσα ποστ με τα προβλήματά σου με την εταιρεία εδώ λες και είμαστε εξυπηρέτηση πελατών; Και επίσης γιατί τόση ειρωνεία; Όλοι οι πάροχοι έχουν προβλήματα.

Αν έχουν άλλοι πάροχοι προβλήματα, να τα λύσουν.

Εγώ γράφω στο θέμα της Vodafone tv, την οποία με ευθύνη της εταιρίας δεν την παρέχουν την υπηρεσία. Ούτε καν τον εξοπλισμό.
Λοιπόν; Θα διαφημίζουν υπηρεσία που δεν δίνουν μασώντας και κρατικό χρήμα από πάνω;

Που είδες την ειρωνία; Αυτά έχουν συμβεί και είναι καταγεγραμμένα συμβάντα.
Και δεν έχω κουνήσει καν το δάχτυλακι μου ακόμα. Περιμένω να δω εάν λύσουν το θέμα. Μετά θα έχουν άλλα... .

Αν έχουν άλλοι πάροχοι προβλήματα, να τα λύσουν.

Εγώ γράφω στο θέμα της Vodafone tv, την οποία με ευθύνη της εταιρίας δεν την παρέχουν την υπηρεσία. Ούτε καν τον εξοπλισμό.
Λοιπόν; Θα διαφημίζουν υπηρεσία που δεν δίνουν μασώντας και κρατικό χρήμα από πάνω;

Που είδες την ειρωνία; Αυτά έχουν συμβεί και είναι καταγεγραμμένα συμβάντα.
Και δεν έχω κουνήσει καν το δάχτυλακι μου ακόμα. Περιμένω να δω εάν λύσουν το θέμα. Μετά θα έχουν άλλα... .
Ποιόν εξοπλισμό του Vodafone TV δεν σου παρέχουν;
Αν έχω καταλάβει σωστά απο τα γραφόμενά σου, αίτηση για την υπηρεσία TV έκανες χθες το πρωί. Αναφέρει κάπου στους όρους της αίτησης/υπηρεσίας οτι ο εξοπλισμός παραδίδεται στο χώρο σου την ίδια/επόμενη μέρα από το αίτημα ενεργοποίησης;

Επίσης με τη φράση "διαφημίζουν υπηρεσία που δε δίνουν μασώντας κρατικό χρήμα", αναφέρεσαι στο Vodafone TV?

• Like
Reactions: Bellerophontes
Ποιόν εξοπλισμό του Vodafone TV δεν σου παρέχουν;
Αν έχω καταλάβει σωστά απο τα γραφόμενά σου, αίτηση για την υπηρεσία TV έκανες χθες το πρωί. Αναφέρει κάπου στους όρους της αίτησης/υπηρεσίας οτι ο εξοπλισμός παραδίδεται στο χώρο σου την ίδια/επόμενη μέρα από το αίτημα ενεργοποίησης;

Επίσης με τη φράση "διαφημίζουν υπηρεσία που δε δίνουν μασώντας κρατικό χρήμα", αναφέρεσαι στο Vodafone TV?

Να σε πληροφορήσω ότι δεν παρέδωσαν τον εξοπλισμό Vodafone tv, δηλαδή το box, το οποίο διαφημίζεται σε πακέτο συμβολαίου.
Είναι λοιπόν μαζί και ο εξοπλισμός που παρέχεται στο πακέτο που διάλεξα, στο οποίο έχει γίνει και χρήση voucher από το gov.gr.

Συνεπώς, το κρατικό χρήμα που μασησανε σε υπηρεσία VODAFONE TV το οποίο είναι το θέμα του νήματος, με ευθύνη της Vodafone δεν το παρέχουν ως υπηρεσία καθόλου. Ούτε τον εξοπλισμό ούτε βέβαια το ίδιο το streaming αφού δεν δίνουν ούτε το internet για να λειτουργήσει.
Παρ όλο που είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Για την ακρίβεια είναι καταγεγραμμένο ότι έχει γίνει παράδοση του εξοπλισμού ενώ αυτός δεν έχει παραδοθεί, ενώ ούτε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης έγινε η παράδοση, όπως είναι υποχρεωτικό να γίνει - αυτό το λένε οι ίδιοι και μου ζήτησαν και ταπεινά συγνώμη γιατί δεν έγινε.

Επειδή δεν γεννήθηκαμε χτες, ξερω ακριβώς τι έχει συμβεί, και απλώς ενημερώνω εδώ τους υπόλοιπους να μην την πατήσουν με τη Vodafone.

Είναι κατανοητό αυτό που έγραψα;

Οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί ότι το λάθος και άρα όλο αυτό το τσίρκο, είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Να σε πληροφορήσω ότι δεν παρέδωσαν τον εξοπλισμό Vodafone tv, δηλαδή το box, το οποίο διαφημίζεται σε πακέτο συμβολαίου.
Είναι λοιπόν μαζί και ο εξοπλισμός που παρέχεται στο πακέτο που διάλεξα, στο οποίο έχει γίνει και χρήση voucher από το gov.gr.

Συνεπώς, το κρατικό χρήμα που μασησανε σε υπηρεσία VODAFONE TV το οποίο είναι το θέμα του νήματος, με ευθύνη της Vodafone δεν το παρέχουν ως υπηρεσία καθόλου. Ούτε τον εξοπλισμό ούτε βέβαια το ίδιο το streaming αφού δεν δίνουν ούτε το internet για να λειτουργήσει.
Παρ όλο που είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Για την ακρίβεια είναι καταγεγραμμένο ότι έχει γίνει παράδοση του εξοπλισμού ενώ αυτός δεν έχει παραδοθεί, ενώ ούτε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης έγινε η παράδοση, όπως είναι υποχρεωτικό να γίνει - αυτό το λένε οι ίδιοι και μου ζήτησαν και ταπεινά συγνώμη γιατί δεν έγινε.

Επειδή δεν γεννήθηκαμε χτες, ξερω ακριβώς τι έχει συμβεί, και απλώς ενημερώνω εδώ τους υπόλοιπους να μην την πατήσουν με τη Vodafone.

Είναι κατανοητό αυτό που έγραψα;

Οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί ότι το λάθος και άρα όλο αυτό το τσίρκο, είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Μπορω να απαντησω με αρκετους τροπους στα γραφομενα και το υφος τους, αλλα νομιζω οτι δεν χρειαζεται . Καλη συνεχεια στην αντιπαραθεση (με εμενα;, με αλλους συμφορουμιτες; με τη vodafone; δεν εχω καταλαβει ακριβως-αλλα δεν εχει και σημασια να καταλαβω, ελπιζω να μη δεχθω κι εγω καμια μηνυση τωρα :D ).

• Haha
Μπορω να απαντησω με αρκετους τροπους στα γραφομενα και το υφος τους, αλλα νομιζω οτι δεν χρειαζεται . Καλη συνεχεια στην αντιπαραθεση (με εμενα;, με αλλους συμφορουμιτες; με τη vodafone; δεν εχω καταλαβει ακριβως-αλλα δεν εχει και σημασια να καταλαβω, ελπιζω να μη δεχθω κι εγω καμια μηνυση τωρα :D ).

Δεν ξέρω γιατί το παίρνεις προσωπικά ένα θέμα που αφορά άλλον, τη Vodafone δηλαδή και το hoax που ονομάζεται Vodafone tv.
Αυτά δεν απευθύνονται σε εσένα προσωπικά. Απευθύνονται σε όλους για να δουν τι εστί Vodafone.

Άλλωστε τι άλλο θα έπρεπε να πω όταν οι ίδιοι το έχουν παραδεχτεί; Και όχι σε βασικό επίπεδο υπαλλήλων εξυπηρετησης, αλλά σε πιο πάνω επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να το σώσουν. Εγώ καλή τη πίστη είμαι σε αναμονή, όμως επειδή δεν έχω ούτε ένα σημείο πάνω στο οποίο μπορώ να δω μια ένδειξη καλής πρόθεσης, δεν θα είμαι σε αναμονή για πολύ ώρα ακόμη.

• Haha
Δεν ξέρω γιατί το παίρνεις προσωπικά ένα θέμα που αφορά άλλον, τη Vodafone δηλαδή και το hoax που ονομάζεται Vodafone tv.
Αυτά δεν απευθύνονται σε εσένα προσωπικά. Απευθύνονται σε όλους για να δουν τι εστί Vodafone.

Άλλωστε τι άλλο θα έπρεπε να πω όταν οι ίδιοι το έχουν παραδεχτεί; Και όχι σε βασικό επίπεδο υπαλλήλων εξυπηρετησης, αλλά σε πιο πάνω επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να το σώσουν. Εγώ καλή τη πίστη είμαι σε αναμονή, όμως επειδή δεν έχω ούτε ένα σημείο πάνω στο οποίο μπορώ να δω μια ένδειξη καλής πρόθεσης, δεν θα είμαι σε αναμονή για πολύ ώρα ακόμη.
Εβαλα την υπηρεσια vodafone tv τον περασμενο Αυγουστο και το box ηρθε με κουριερ στο Γαλατα Τροιζηνιαϛ σε 3-4 μερεϛ. Την περασμενη βδομαδα εβαλε φιλοϛ μου στο Ναυπλιο και το box εφθασε σπιτι του σε 2 ημερεϛ. Αυτα απο την εμπειρια μου. Στο Ναυπλιο οπου διατηρω φοιτητικο διαμερισμα εχω Νοβα ωϛ παροχο τηλεφωνιαϛ και ιντερνετ. Σε μετακομιση σε αλλη διευθυνση δε μπορειϛ να φανταστειϛ ποσα προβληματα δημιουργησε η cosmote μεχρι την ενεργοποιηση αφου η Νοβα δε διαθετει εκει δικο τηϛ δικτυο. Δυστυχωϛ ειναι πολυσυνθετο το θεμα τηϛ σταθερηϛ γραμμηϛ.