Vodafone TV

Ναι κι εγώ μέσω cosmote τα βλεπω. Προσωπικά δεν με ενοχλεί που δεν τα έχει. Απλά στη συζήτηση για το replay ανέφερα το mega μιας και είναι το μοναδικό ελληνικό μέσα στη πλατφόρμα. Ότι το συγκεκριμένο δεν έχει replay.
Αλλά για να τα λέμε όλα για να γίνει mainstream η υπηρεσία και να μπορώ να πω πχ στη θεία μου να τη βάλει στη θέση της cosmote που έχει, πρέπει να τα έχουν μέσα. Δεν την ενδιαφέρει τη θεία μου μια streaming υπηρεσία τύπου Netflix.
Για το MEGA ισωϛ εχει να κανει με τον Ολυμπιακο στον οποιο ειναι χορηγοϛ η Vodafone , ελεω Μαρινακη δηλαδη. Και βεβαια θα ηταν πολυ βολικο να εχει ριπλει γιατι οπωϛ ειπεϛ και πριν το streaming των καναλιων μεσω browser πασχει.

Το θέμα δεν είναι ότι είναι 6 Mbps το video stream.
Σε αυτό το bitrate θα κινηθεί μια streaming υπηρεσία για 1080p.
To θέμα είναι ότι αναλύοντας το stream κάνουν σίγουρα ένα πέρασμα.
Καμία σχέση με τα πολλαπλά περάσματα που κάνει το κανονικό max, το Netflix κλπ.
Κι αυτό είναι εμφανές από το τρόπο που έχει κατανεμηθεί το bitrate στο stream της vodafone.
Με το παράκατω που παίρνω για την αυξομείωση του, σίγουρα κάνουν ένα πέρασμα, λες και είναι live stream.
Μάλλον θα βαριούνται να κάνουν παραπάνω περάσματα οι υπεύθυνοι για τα streams.
Για τον ήχο τα βλέπεις μόνος σου, E-AC-3 JOC / 5.1ch / 640kb/s.
Η Vodafone δίνει AC-3 240 Kbps, ακόμη και τα DVD 20 χρόνια πίσω είχαν AC-3 στα 384 Kbps!
Ισχύει, στο max έχει μεγάλες μεταβολές, προφανώς στις δύσκολες σκηνές

Attachments

• The Last of Us S02E02 Through the Valley 1080p MAX DDP5 1 Atmos.png
    The Last of Us S02E02 Through the Valley 1080p MAX DDP5 1 Atmos.png
    184.1 KB · Views: 20
Υπάρχει κάποιο ευρωπαϊκό Max που να έχει ελληνικούς υπότιτλους σε όλους τους τίτλους; Σε Δανέζικο που τσέκαρα έχει μόνο στο The White Lotus.
Αλλιώς θα περιμένω το Κυπριακό.

Προειδοποίηση σε ένα ακόμη μέλος του φόρουμ για συνεχιζόμενο σπαμ.

Παρακαλώ όπως διατηρήσουμε το νήμα καθαρό και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια.

Ο ήχος όταν επιλέξεις το stream 5.1, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο βέβαια, είναι ανώτερος ακόμα κι αν ακούς σε δικαναλο σύστημα.
Έχει περισσότερα δυναμικά και λεπτομέρειες. Το οποίο φυσικά προκύπτει και από το bitrate, κατόπιν των αποκαλύψεων που έκαναν τα μέλη στο νήμα.

Συνεπώς, ακόμα κι αν ακούτε από... ακουστικά ή τα ηχεία της τηλεόρασης, πράγμα που ισχύει για την πλειοψηφία των συνδρομητών, το stream του 5.1 είναι προτιμότερη επιλογή.

Αυτό εκτός από το ότι ενδιαφέρει τους πάντες, ό,τι σύστημα ήχου και να χρησιμοποιούν, καταρρίπτει πανηγυρικά το δήθεν επιχείρημα ότι οι περισσότεροι ακούνε από την τηλεόραση και άρα δεν τους ενδιαφέρει το 5.1.

Είπαμε. Εδώ είναι τεχνικό forum και τα εφευρήματα της στιγμής δεν φτουράνε.

Ο ήχος όταν επιλέξεις το stream 5.1, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο βέβαια, είναι ανώτερος ακόμα κι αν ακούς σε δικαναλο σύστημα.
Έχει περισσότερα δυναμικά και λεπτομέρειες. Το οποίο φυσικά προκύπτει και από το bitrate, κατόπιν των αποκαλύψεων που έκαναν τα μέλη στο νήμα.

Συνεπώς, ακόμα κι αν ακούτε από... ακουστικά ή τα ηχεία της τηλεόρασης, πράγμα που ισχύει για την πλειοψηφία των συνδρομητών, το stream του 5.1 είναι προτιμότερη επιλογή.

Αυτό εκτός από το ότι ενδιαφέρει τους πάντες, ό,τι σύστημα ήχου και να χρησιμοποιούν, καταρρίπτει πανηγυρικά το δήθεν επιχείρημα ότι οι περισσότεροι ακούνε από την τηλεόραση και άρα δεν τους ενδιαφέρει το 5.1.

Είπαμε. Εδώ είναι τεχνικό forum και τα εφευρήματα της στιγμής δεν φτουράνε.
Εγώ απλά να συμπληρώσω ότι συνήθως κάποιος που έχει συνδρομή σε κάποια υπηρεσία από vtv μέχρι apple tv έχει για το σύνολο των παροχών και τον ενδιαφέρουν τόσο οι παραγωγες όσο και η ποιότητα εικόνας/ήχου ειδάλλως μένει στη γη της ελιάς κλπ...
Και οκ, μέχρι αυτά τα χάλια μπορεί να παίξει η βονταφον όχι όμως και το 2025 να υποτιμάμε τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέσιμα στην πλειοψηφία των νέων τηλεοράσεων και που πλέον παίζουν σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο στην θεςση και την απόλαυση ενός προγράμματος...

Εγώ απλώς έγραψα γιατί αποδεικνύεται ότι το 5.1 stream τους ενδιαφέρει όλους ανεξαιρέτως, πράγμα που καταρρίπτει την έωλη θεωρία ότι οι περισσότεροι βλέπουν από σκέτη την tv. Ακόμα και την πιο απλή και παλιά tv.

• Like
Reactions: geovrettos
Σε αναμονή του εξοπλισμού ψάχνω για την εφαρμογη vtv gr που να μπορώ να εγκαταστήσω σε ATV BOX αλλά δεν βρίσκω τίποτε. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Thanks in advance.

Αν δεν υπάρχει στο playstore, κατεβάζεις το apk, στο κινητό, και το στέλνεις με το send files στο box.

Αν δεν υπάρχει στο playstore, κατεβάζεις το apk, στο κινητό, και το στέλνεις με το send files στο box.
Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει έτσι... Θέλει άλλα αρχεία.

Σε αναμονή του εξοπλισμού ψάχνω για την εφαρμογη vtv gr που να μπορώ να εγκαταστήσω σε ATV BOX αλλά δεν βρίσκω τίποτε. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Thanks in advance.
από τπ play store. Την έχω εγκαταστήσει και βλέπω στο DUNE 4K ATV12

Έχει κανείς το TV box 3 να μου πει εντυπώσεις? Τους πήρα εχθές και παραπονέθηκα για το άθλιο box και ότι θέλω android να βάζω και εφαρμογές. Μου το στέλνουν δωρεάν.

Μόνο για το καλύτερο interface του Vodafone tv αξίζει το οποίο σε αυτό είναι embeded, άντε και το πιο πλήρες τ/χ. Ίσως και η δυνατότητα να ανοίγει μέσα από το interface της Vodafone το Disney plus, αν βαριέσαι να ανοίξεις μόνος σου το Disney plus.

Κατά τα άλλα δεν κάνει για tv box. Θα χρειαστείς κι ένα κανονικό για τις υπόλοιπες ανάγκες σου.
Στέλνει λάθος flag σήμα ήχου σε εξωτερική συσκευή. Κι από ρυθμίσεις ήχου και εικόνας λειψό είναι.

Μόνο για το καλύτερο interface του Vodafone tv αξίζει το οποίο σε αυτό είναι embeded, άντε και το πιο πλήρες τ/χ. Ίσως και η δυνατότητα να ανοίγει μέσα από το interface της Vodafone το Disney plus, αν βαριέσαι να ανοίξεις μόνος σου το Disney plus.

Κατά τα άλλα δεν κάνει για tv box. Θα χρειαστείς κι ένα κανονικό για τις υπόλοιπες ανάγκες σου.
Στέλνει λάθος flag σήμα ήχου σε εξωτερική συσκευή. Κι από ρυθμίσεις ήχου και εικόνας λειψό είναι.
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, Άλλα η σύγκριση είναι είναι ανάμεσα στο παλιό και το νέο box της vodafone. Επίσης, αν κάποιος δεν έχει ενισχυτή ήχου (Dolby κ.τ.λ) δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα. Εμένα - απ ότι θυμάμαι - το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι, πλέον δεν μπορώ να αφαιρέσω κανάλια από την λίστα ενώ στον προηγούμενο μπορούσα. Κατά τα άλλα είχα καλύτερη εμπειρία.

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, Άλλα η σύγκριση είναι είναι ανάμεσα στο παλιό και το νέο box της vodafone. Επίσης, αν κάποιος δεν έχει ενισχυτή ήχου (Dolby κ.τ.λ) δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα. Εμένα - απ ότι θυμάμαι - το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι, πλέον δεν μπορώ να αφαιρέσω κανάλια από την λίστα ενώ στον προηγούμενο μπορούσα. Κατά τα άλλα είχα καλύτερη εμπειρία.

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχεις διαβάσει προφανώς το πρόβλημα με το Auto που στέλνει άλλα αντί άλλων οπουδήποτε και να τον συνδέσεις τον TV3. Ακόμα και σε απλή τηλεόραση.
Εσύ μπορεί να το σκέφτεσαι έτσι, π.χ. δεν έχεις ενισχυτή Dolby, πολυκάναλα κλπ, όμως δυστυχώς το TV3 είναι προβληματικό σε αυτό το σημείο παντού όπου και να το συνδέσεις. Απλώς δεν το ξέρεις.

Το παλιό Box δεν το είχα ποτέ, δεν μας ενδιαφέρει εξ' άλλου καθώς κοιτάμε τις διαθέσιμες επιλογές στο τώρα, οι οποίες είναι μεταξύ του ΤV3 και άλλων TV boxes.

Καλησπέρα! Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος θέμα με τον Vodafone TV 3; τρίτη φορά από τον Μάρτιο που το πήρα δεν παίζουν τα κανάλια της Vodafone και από την τεχνική υποστήριξη με ωθούν και πάλι για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όπως και τις προηγούμενες δύο φορές...οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν άψογα ( EON, COSMOTE TV, NETFLIX, DISNEY+)

• Like
Reactions: kostthem