Vodafone TV

Είναι όντως περισσότερο το περιεχόμενο στο αυτόνομο σε σχέση με της Βόντα; Το έλεγξες όντως; Μου φάνηκαν εκ πρώτης όψεως ίδιοι πάνω κάτω οι τίτλοι. Καλά δεν έκανα και κέντημα να βγάλω τα μάτια μου αλλά λίγο που το κοίταξα νομίζω πως το περιεχόμενο είναι χοντρικά το ίδιο.
Ναι, λίγο που κοίταξα η Vodafone έχει κάπου στις 100, το αυτόνομο έχει πάνω από 200.

• Like
Reactions: billys13 and zapper
Έχει το hacks, το Tokyo vice, από σειρές; Έχει ευρωπαϊκές παραγωγές;

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δίνει 4Κ το HBO Max της Vodafone; 1080P δεν δίνει;
Οπότε η σωστή σύγκριση είναι με το πακέτο του αυτόνομου που έχει 11 ευρώ το μήνα.
Το μηνιαίο Vodafone tv start έχει 8 ευρώ και το αυτόνομο HBO Max έχει 11 ευρώ το μήνα.
Και κοιτάζοντας λίγο έχει και πολύ περισσότερο περιεχόμενο της Warner σε σχέση με τη Vodafone.
Συγνώμη αλλά τα 3 ευρώ παράπανω έχουν λογική.
Στα άλλα πακέτα της Vodafone tv προσπερνάς κάτι. Ότι έχουν 2 χρόνια δέσμευση.
Εννοείται ότι η δέσμευση αυτή σημαίνει και χαμηλότερες τιμές.
Στα πάντα όλα η δέσμευση σημαίνει και χαμηλότερη τιμή.
Με 20 ευρώ μπορείς να βάλεις ΜΗΝΙΑΙA ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ τα βασικά των HBO Max και Disney+.
Με ποιά λογική να ζητάει η Vodafone επίσης 20 ευρώ όταν σε δεσμεύει με συμβόλαιο για 2 χρόνια;
Σιγά να μη παίρνει τις υπηρεσίες χονδρική όταν είναι με 2ετή δέσμευση και με σίγουρο πελατολόγιο (σίγουρα λεφτά για Disney και Warner).
Το disney, ακόμα σε plus το δίνει. Από εκεί και πέρα, ακόμα και στο standard, η λογική σου είναι λάθος. Η Vodafone, σε χρεώνει για το TV της, που δεν δίνει μόνο Disney και HBO, €8. Άρα μέσα σε αυτά, εκτός από τα κόστη για τα διάφορα κανάλια και δικαιώματα ταινιών, έχει και τα €20 των 2 streaming. Όσο και να τα πληρώνει, δεν βγαίνει κέρδος στο €8.
Εδώ στην Γαλλία, δεν υπάρχει κανένας πάροχος, που να δίνει δωρεάν κάποιο streaming. Πόσο μάλλον, στα λεφτά που κοστίζει η Vodafone.
Για εμένα, σαν χαρίζουν άλογο και το κοιτάτε στα δόντια. Έχει θέματα η Vodafone (ειδικά η εφαρμογή), αλλά δεν είναι το HBO Max ή τι δίνει δωρεάν.

Το disney, ακόμα σε plus το δίνει. Από εκεί και πέρα, ακόμα και στο standard, η λογική σου είναι λάθος. Η Vodafone, σε χρεώνει για το TV της, που δεν δίνει μόνο Disney και HBO, €8. Άρα μέσα σε αυτά, εκτός από τα κόστη για τα διάφορα κανάλια και δικαιώματα ταινιών, έχει και τα €20 των 2 streaming. Όσο και να τα πληρώνει, δεν βγαίνει κέρδος στο €8.
Εδώ στην Γαλλία, δεν υπάρχει κανένας πάροχος, που να δίνει δωρεάν κάποιο streaming. Πόσο μάλλον, στα λεφτά που κοστίζει η Vodafone.
Για εμένα, σαν χαρίζουν άλογο και το κοιτάτε στα δόντια. Έχει θέματα η Vodafone (ειδικά η εφαρμογή), αλλά δεν είναι το HBO Max ή τι δίνει δωρεάν.
Καθόλου λάθος δεν κάνω.
Δεν δίνει στα 8 ευρώ HBO και Disney+.
Το Disney+ ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο Vodafone TV Start που έχει 8 ευρώ και είναι χωρίς δέσμευση.
Και τα ακριβά κανάλια των ντοκιμαντέρ και παιδικών ΔΕΝ τα δίνει στο πακέτο των 8 ευρώ.
Οι πάροχοι στη Γαλλία αλλά και στην Ελλάδα που έχουν δικό τους περιεχόμενο εννοείται ότι δεν δίνουν δωρεάν streaming υπηρεσίες.
Εννοείται ότι η Cosmote και η EON κι εδώ δεν θα αρχίσουν να δίνουν streaming υπηρεσίες δωρεάν.
Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς τι κάνει η Vodafone και οι αντίστοιχοι πάροχοι που ΔΕΝ έχουν δικό τους τηλεοπτικό περιεχόμενο.
Προφανώς δεν έχετε στη Γαλλία τέτοιους παρόχους.
Να σε ενημερώσω επίσης ότι η ίδια η Vodafone δίνει την υπηρεσία HBO Max, μιλάω για την αυτόνομη υπηρεσία, χωρίς χρέωση σε πάνω από 10 χώρες στην Εύρωπη. Συμπεριλαβανομένης της Πορτογαλίας, της Τσεχίας, της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας.
Και στα πιο κοντινά μας. Στη Κύπρο το HBO max, την αυτόνομη υπηρεσία, τη δίνει χωρίς καμία χρέωση η Cablenet.

Last edited:
  • Like
Reactions: billys13 and belial
Καθόλου λάθος δεν κάνω.
Δεν δίνει στα 8 ευρώ HBO και Disney+.
Το Disney+ ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο Vodafone TV Start που έχει 8 ευρώ και είναι χωρίς δέσμευση.
Και τα ακριβά κανάλια των ντοκιμαντέρ και παιδικών ΔΕΝ τα δίνει στο πακέτο των 8 ευρώ.
Οι πάροχοι στη Γαλλία αλλά και στην Ελλάδα που έχουν δικό τους περιεχόμενο εννοείται ότι δεν δίνουν δωρεάν streaming υπηρεσίες.
Εννοείται ότι η Cosmote και η EON κι εδώ δεν θα αρχίσουν να δίνουν streaming υπηρεσίες δωρεάν.
Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς τι κάνει η Vodafone και οι αντίστοιχοι πάροχοι που ΔΕΝ έχουν δικό τους τηλεοπτικό περιεχόμενο.
Προφανώς δεν έχετε στη Γαλλία τέτοιους παρόχους.
Να σε ενημερώσω επίσης ότι η ίδια η Vodafone δίνει την υπηρεσία HBO Max, μιλάω για την αυτόνομη υπηρεσία, χωρίς χρέωση σε πάνω από 10 χώρες στην Εύρωπη. Συμπεριλαβανομένης της Πορτογαλίας, της Τσεχίας, της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας.
Και στα πιο κοντινά μας. Στη Κύπρο το HBO max, την αυτόνομη υπηρεσία, τη δίνει χωρίς καμία χρέωση η Cablenet.
Οκ, εγώ λοιπόν που έχω Vodafone TV στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι πληρώνω και πόσο κοστίζει και τι μου δίνει. Αφού έχεις φαγωθεί να μας πείσεις ότι μας κλέβει, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

υ.γ. σε όλες τις χώρες που έγραψες, δίνει και disney δωρεάν και με ποιο κόστος άραγε? Σίγουρα όχι όσο στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει τους ίδιους ανταγωνιστές ή αγορά με την Ελλάδα. Μην τα μπερδεύουμε όλα γιατί δεν μας βγαίνει η συνωμοσία.

Οκ, εγώ λοιπόν που έχω Vodafone TV στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι πληρώνω και πόσο κοστίζει και τι μου δίνει. Αφού έχεις φαγωθεί να μας πείσεις ότι μας κλέβει, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

υ.γ. σε όλες τις χώρες που έγραψες, δίνει και disney δωρεάν και με ποιο κόστος άραγε? Σίγουρα όχι όσο στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει τους ίδιους ανταγωνιστές ή αγορά με την Ελλάδα. Μην τα μπερδεύουμε όλα γιατί δεν μας βγαίνει η συνωμοσία.
Μήπως εννοείς ότι δίνεις 8 ευρω για την TV σε συνδυαστικο με σταθερό;

Δεν έχεις το start τότε. Δεν δίνει το Disney+ στο πακέτο αυτό.
Ναι όντως, πρέπει να είσαι ο μόνος στη Ελλάδα που παίρνει το Disney+ από τη Vodafone χωρίς δέσμευση 2 ετών.
Κανείς δεν λέει ότι μας κλέβει. Αλλά χάρη δεν μας κάνει χάρη κιόλας. Και ναι στη Ρουμανία δίνει και το Disney+.
Το πρόβλημα που είναι; Δεν πληρώνει ήδη τη Warner η Vodafone; Το θέμα είναι αν θα πρέπει να πληρώσει παραπάνω; Ας χρεώσει παραπάνω τότε.
Δηλαδή με ποια λογική στέκει να έχει το περιεχόμενο του HBO Max (το πληρώνει ήδη, δεν της το δίνει η Warner τζάμπα) σε αυτή την άθλια κατάσταση όταν η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα;

Σε κάθε περίπτωση είμαστε κερδισμένοι όσοι θέλαμε τους τίτλους της HBO max στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου και με καλύτερο UI της εφαρμογής.
Ναι, είναι πιο ακριβά, αλλά δεν είχαμε αυτή την επιλογή έως τώρα.