Vodafone TV

Όχι, το καινούριο. Έχω συνδέσει την οπτική της tv με το h/c και τα πίσω ηχεία δεν παίζουν τα ίδια με τα μπροστά. Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος συγνώμη.
Μισο για να καταλαβω...το vodafone box που το εχεις συνδεσει? Πανω στη τβ με hdmi....και μετα παιρνεις την οπτικη απο την τβ και την συνδεεις με τον ενισχυτη. Καπως ετσι? Αν ναι, μπορεις να τσεκαρεις μια σειρα που παιζει κατα τη γνωμη σου dolby και να μου τη γραψεις ωστε να ξανακαω ενα τσεκαρισμα και εγω? Ευχαριστω! (φανταζομαι οτι σου αναβει το dolby digital στον ενισχυτη και δεν εχεις βαλει καποιο suround mode)

Last edited:
Μισο για να καταλαβω...το vodafone box που το εχεις συνδεσει? Πανω στη τβ με hdmi....και μετα παιρνεις την οπτικη απο την τβ και την συνδεεις με τον ενισχυτη. Καπως ετσι? Αν ναι, μπορεις να τσεκαρεις μια σειρα που παιζει κατα τη γνωμη σου dolby και να μου τη γραψεις ωστε να ξανακαω ενα τσεκαρισμα και εγω? Ευχαριστω! (φανταζομαι οτι σου αναβει το dolby digital στον ενισχυτη και δεν εχεις βαλει καποιο suround mode)
Ακριβώς έτσι τα έχω συνδέσει. Στο Game of Thrones πχ τα πίσω ηχεία παίζουν πολύ συχνά. (Το h/c είναι "all in one", δεν έχω τέτοιο λαμπάκι).

Ξέχασα να πω ότι επειδή το h/c δεν έχει είσοδο optical αλλά digital, έχω ένα μετατροπέα ήχου (EASYCEL 192K Multifunction Audio Converter) . Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.

Ακριβώς έτσι τα έχω συνδέσει. Στο Game of Thrones πχ τα πίσω ηχεία παίζουν πολύ συχνά. (Το h/c είναι "all in one", δεν έχω τέτοιο λαμπάκι).
Νομιζω οτι ακους dolby surround(prologic) ,οχι dolby digital.( αυτο φυσικα πολυ ευκολα μπορεις να το τσεκαρεις απο τον ενισχυτη σου). Anyway....ευχαριστω :)

• Like
Reactions: Nabou
Δοκίμασα τις εφαρμογές της vodafone , nova και cosmote. Η πρώτη είναι ελλιπής, η δεύτερη αστεία και παραπέμπει δυο δεκαετίες πριν. Η μόνη σοβαρή πρόταση της cosmote με ενθουσίασε, με περιεχόμενο πλούσιο και προσεκτικά επιλεγμένο.

Δοκίμασα τις εφαρμογές της vodafone , nova και cosmote. Η πρώτη είναι ελλιπής, η δεύτερη αστεία και παραπέμπει δυο δεκαετίες πριν. Η μόνη σοβαρή πρόταση της cosmote με ενθουσίασε, με περιεχόμενο πλούσιο και προσεκτικά επιλεγμένο.
Το θεμα με τη vodafone και το μεγαλο ατου της αυτη τη στιγμη ειναι τα δικαιωματα για το HBO. (αν και εγω επαθα τρομερο ξενερωμα οταν διαπιστωσα οτι δεν υποστιριζει dolby digital στο hbo και το κακο ειναι οτι πριν 1-2 μηνες ξεκινησε το 2ετων συμβολαιο μου :( )

Last edited:
Το θεμα με τη vodafone και το μεγαλο ατου της αυτη τη στιγμη ειναι τα δικαιωματα για το HBO. (αν και εγω επαθα τρομερο ξενερωμα οταν διαπιστωσα οτι δεν υποστιριζει dolby digital στο hbo και το κακο ειναι οτι πριν 1-2 μηνες ξεκινησε το 2ετων συμβολαιο μου :( )
Έχω παρακολουθήσει περιεχόμενο από πολλές πλατφόρμες streaming μέσω vpn και το περιεχόμενο διαφέρει ανά χώρα. Γι' αυτό το λόγο κατέληξα σε συγκεκριμένο πάροχο tv. Περιεχόμενο HBO έχει και το cosmote tv (made for love πχ) το justice league το πρόβαλε πριν την vodafone καθώς επίσης έχει περιεχόμενο από πολλές πηγές (cw , syfy, κτλ.) Όσον αφορά την χειραγώγηση ότι προσφέρει netflix, amazon prime, youtube, αφορά ξεχωριστές συνδρομές στον αποκωδικοποιητή της, οποίος είναι για κλάματα και δεν σου δίνει επιλογή aftermarket. Με μια samsung 65 που έχω, δεν χρησιμοποιώ διαφορετικούς αποκωδικοποιητές, παρά τις ενσωματωμένες εφαρμογές cosmote, netflix amazon κτλ.

Εάν η εφαρμογή της vodafone υποστηρίξει στο μέλλον και τηλεοράσεις, ίσως την δοκιμάσω ξανά. Προς το παρόν δεν έχει τροφή να σε ελκύει.
Πάντως από εμπειρία του παρελθόντος όπου ανακοίνωσε υβριδικό Ίντερνετ το 2016 και μέχρι σήμερα δεν παρέχει, κρατώ επιφυλάξεις για την πορεία της smart tv app.

Έχω παρακολουθήσει περιεχόμενο από πολλές πλατφόρμες streaming μέσω vpn και το περιεχόμενο διαφέρει ανά χώρα. Γι' αυτό το λόγο κατέληξα σε συγκεκριμένο πάροχο tv. Περιεχόμενο HBO έχει και το cosmote tv (made for love πχ) το justice league το πρόβαλε πριν την vodafone καθώς επίσης έχει περιεχόμενο από πολλές πηγές (cw , syfy, κτλ.) Όσον αφορά την χειραγώγηση ότι προσφέρει netflix, amazon prime, youtube, αφορά ξεχωριστές συνδρομές στον αποκωδικοποιητή της, οποίος είναι για κλάματα και δεν σου δίνει επιλογή aftermarket. Με μια samsung 65 που έχω, δεν χρησιμοποιώ διαφορετικούς αποκωδικοποιητές, παρά τις ενσωματωμένες εφαρμογές cosmote, netflix amazon κτλ.
To Justice league πρωτα μπηκε voda(Ταυτοχρονα με Αμερικη). Το γιατι ακομα βαζει hbo η cosmote ειναι ενα θεμα που θελει ερευνα :p (επειδη εχω και netfilx και prime και hbo (μεσω voda) εμενα με βολευει που ολα τα εχω μαζεμενα σε ενα κουτι. Αλλα παραμενει το τεραστιο ξενερωμα με τον ηχο στο hbo και μαλον θα δηλωσω υπαναχωρηση συμβολαιου αν αμεσα δε το τακτοποιησουν...που δε το βλεπω δηλαδη! ) ...να αναφερω οτι με λιγα χρηματα παραπανω(απο τα ηδη ελαχιστα που ειναι καθε μηνα), μπορεις να εχεις και τα sport της nova....οποτε πλεον στη κυριολεξια εχεις τα παντα σε ενα box...

Last edited:
Τι εννοείς; To Justice league έκανε πρεμιέρα στο HBO 18 Μαρτίου καθώς επίσης σε παραπέμπω :https://flix.gr/news/flix-at-home-march-18-2021.html και https://gr.ign.com/justice-league-s...tice-league-tha-kuklophoresei-kai-sten-ellada. Όσον αφορά το γιατι ακόμα βάζει HBO περιεχόμενο η cosmote, είναι επειδή πληρώνει τα αντίστοιχα δικαιώματα μέσα από τις συνεργασίες της με τα στούντιο HBO, CBS, Showtime, CW, CBS All Access, Paramount, Lionsgate, NBCU, ABC – Walt Disney, Freeform – Walt Disney, BBC, Fremantle, MGM, AMC Studios, TF1, Twentieth Century Fox, Hulu, ITV, RAI, HBO, Dynamic, Warner Bros, Gaumont, Mediatoon, A+E Networks, Sonar, Entertainment One, Endemol, All 3Media και έχει και δικές της παραγωγές. Ίσως γι΄αυτό άλοι πάροχοι δεν μπορούν να προβάλουν περιεχόμενο σε τηλεόραση μέσω streaming....;) Το box όπου έχεις τα πάντα στην κυριολεξία είναι άρτιο; Συνδέεται μέσω wifi, παρέχει επίγεια τηλεόραση δίχως εξωτερική επίγεια τροφοδοσία; η αναπαραγωγή ήχου ανταποκρίνεται στις τηλεοπτικές παραγωγές; Με τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουμε, συμφωνώ πως θα πρέπει να έχουμε επιλογές χωρίς δέσμευση κα ιχωρίς τον πονοκέφαλο της υπαναχώρησης. Γιατί να μην πληρώνω το περιεχόμενο που θέλω να δω και να διακόπτω την συνδρομή σύμφωνα με τις οικονομικές μου αντοχές. Γιατί να απαιτούν να πληρώνω δίχως να μου παρέχουν; Το netflix διατηρώ αναλόγως με τις ορέξεις μου και διακόπτω όποτε θέλω, το ίδιο και το amazon. Όσο για το cosmote over the top αγοράζω το πακέτο που με συμφέρει κάθε μήνα, δίχως άγχος συμβολαίου και παρακολουθώ ποδόσφαιρο όταν έχει ανάλογο περιεχόμενο ταινίες αντίστοιχα το ίδιο και διακόπτω οπότε θέλω εγώ. Η διαφημιστική καμπάνια κάθε εταιρίας διαμορφώνει ήθη, συνήθειες και αντλεί κατανάλωση.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
To Justice league πρωτα μπηκε voda(Ταυτοχρονα με Αμερικη). Το γιατι ακομα βαζει hbo η cosmote ειναι ενα θεμα που θελει ερευνα :p (επειδη εχω και netfilx και prime και hbo (μεσω voda) εμενα με βολευει που ολα τα εχω μαζεμενα σε ενα κουτι. Αλλα παραμενει το τεραστιο ξενερωμα με τον ηχο στο hbo και μαλον θα δηλωσω υπαναχωρηση συμβολαιου αν αμεσα δε το τακτοποιησουν...που δε το βλεπω δηλαδη! ) ...να αναφερω οτι με λιγα χρηματα παραπανω(απο τα ηδη ελαχιστα που ειναι καθε μηνα), μπορεις να εχεις και τα sport της nova....οποτε πλεον στη κυριολεξια εχεις τα παντα σε ενα box...
To justice League μπήκε μια μέρα μετά στο Vodafone TV.
Τα πάντα(όπως λες) προφανώς δεν τα έχεις γιατί το box βασίζεται σε ένα κλειστό λειτουργικό σύστημα της Vodafone που διαθέτει μόνο Netflix Amazon prime και YouTube εκτός αν εσένα ενδιαφέρουν αυτές μόνο οι εφαρμογές ώστε να τις έχεις σε ένα box.

To justice League μπήκε μια μέρα μετά στο Vodafone TV.
Τα πάντα(όπως λες) προφανώς δεν τα έχεις γιατί το box βασίζεται σε ένα κλειστό λειτουργικό σύστημα της Vodafone που διαθέτει μόνο Netflix Amazon prime και YouTube εκτός αν εσένα ενδιαφέρουν αυτές μόνο οι εφαρμογές ώστε να τις έχεις σε ένα box.
Μη ξεχνας τη διαφορα ωρας με το αμερικα οσων αφορα το justice ;) Ναι φιλε μου, για τις συγκεκριμενες "εφαρμογες" μιλαω+nova sport ,αλλα χωρις digital ηχο στο HBO μου το χαλασε...(για ολα τα υπολοιπα εχω nvidia shield,apple 4k tv και mi box). Ομως το 99% του χρονου που τουλαχιστον εγω αφιερωνω στην tv/projector ειναι για σειρες/ταινιες οποτε θα μου αρεσε και θα βολευε να τα ειχα ολα μαζεμενα σε ενα box. Δυστυχως τα προβληματα ακομα ειναι πολλα.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Μη ξεχνας τη διαφορα ωρας με το αμερικα οσων αφορα το justice ;) Ναι φιλε μου, για τις συγκεκριμενες "εφαρμογες" μιλαω+nova sport ,αλλα χωρις digital ηχο στο HBO μου το χαλασε...(για ολα τα υπολοιπα εχω nvidia shield,apple 4k tv και mi box). Ομως το 99% του χρονου που τουλαχιστον εγω αφιερωνω στην tv/projector ειναι για σειρες/ταινιες οποτε θα μου αρεσε και θα βολευε να τα ειχα ολα μαζεμενα σε ενα box. Δυστυχως τα προβληματα ακομα ειναι πολλα.
Ακριβώς... το justice League μπήκε μια μέρα μετά στο Vodafone TV, στις 19 Μαρτίου 2021., ενώ στο cosmote tv προβλήθηκε την ίδια ώρα και μέρα με την Αμερική (HBO) , τι δεν καταλαβαίνεις;; Η διαφήμιση ότι παρέχουν netflix, amazon κτλ στα διάφορα tabloids είναι παραπλανητική διαφήμιση και μόνο σε ένα site διευκρίνιζε ότι έχουν ξεχωριστή συνδρομή, ακόμα και τώρα που μιλάμε πολλοί το συγχέουν. Πριν την 65 Samsung είχα ένα κινέζικο TV BOX TANIX ξεκλείδωτο όχι σαν της βοντ, το οποίο είχε γηγενείς εφαρμογές και KODI και πρόβαλα και εγώ σε βιντεοπροβολέα με περιφερειακό ήχο και οθόνη 150 ιντσών DA-LITE και η εμπειρία θέασης ήταν αποθεωτική. Κουράστηκα να πληρώνω λάμπες για τον προβολέα και στο πρώτο lockdown πήρα σε τρομερή ευκαιρία την τηλεόραση και η εφαρμογή του οτε ήταν δωρεάν (1 λεπτό) ανά πακέτο για όσο διήρκεσε το λοκνταουν. Για την ιστορία, το πάθος μου για κινηματογράφο με οδήγησε σε διάφορες επιλογές και ήμουν συνδρομητής στην NOVA δορυφορικό από τα πρώτα της βήματα το 2000 και έχω δοκιμάσει πολλούς παρόχους. Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για τα θέλω του συνδρομητή. Πλέον όμως λόγω της διαρκούς ενημέρωσης από σελίδες σαν και αυτήν ενημερωνόμαστε για τα καλά και τα κακά, μαθαίνουμε και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Last edited by a moderator:
Το nova go δεν εγινε για τα android box. Για android box ειναι το novaflix αλλα δεν εχει αθλητικα

• Like
Reactions: angelorigas
Οταν η vodafone ειχε on demand περιεχομενο η cosmote και η nova ετρωγαν βελανιδια....Σαφως και το ποιο πλoυσιο περιεχομενο on demand σε επιλογες το εχει η vodafone.Απο κει και περα ειναι επιλογη του καθενος τι θελει να δει και αναλογως βαζει ποια εταιρια του καλυπτει τις αναγκες του...

Οταν η vodafone ειχε on demand περιεχομενο η cosmote και η nova ετρωγαν βελανιδια....Σαφως και το ποιο πλoυσιο περιεχομενο on demand σε επιλογες το εχει η vodafone.Απο κει και περα ειναι επιλογη του καθενος τι θελει να δει και αναλογως βαζει ποια εταιρια του καλυπτει τις αναγκες του...
Εννοείς την ταινιοθήκη της HOL προφανώς. Άχρηστες παρακαταθήκες.
Εννοείται ότι επιλέγουμε εμείς ότι θελουμε
να δούμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας!
Το πρόβλημα όμως παραμένει όταν δεν σου επιτρέπει να δεις αυτό που πληρώνεις!

Εννοείς την ταινιοθήκη της HOL προφανώς. Άχρηστες παρακαταθήκες.
Εννοείται ότι επιλέγουμε εμείς ότι θελουμε
να δούμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας!
Το πρόβλημα όμως παραμένει όταν δεν σου επιτρέπει να δεις αυτό που πληρώνεις!
Τί εννοείς δεν σου επιτρέπει να δείς αυτό που πληρώνεις;; Εσύ με 6€ θέλεις να έχεις εκτός από τό πλούσιο on demand περιεχόμενο που έχει ή ίδια ή Vodafone + τα κανάλια να σου δώσει δωρεάν και το νετφλιξ καί τό Amazon prime??Ε μάλλον όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν γίνεται.... Επίσης για εσένα όι ταινίες -σειρες όι οποίες ανανενονονται πολύ συχνα που έχει μπορεί να είναι άχρηστες παρακαταθήκες αλλά για άλλους όχι... Καί δεν είναι σέ καμία περίπτωση Ταινιοθήκη της hol διότι όπως σού ανέφερα ανανεονονται συνεχώς...

Τί εννοείς δεν σου επιτρέπει να δείς αυτό που πληρώνεις;; Εσύ με 6€ θέλεις να έχεις εκτός από τό πλούσιο on demand περιεχόμενο που έχει ή ίδια ή Vodafone + τα κανάλια να σου δώσει δωρεάν και το νετφλιξ καί τό Amazon prime??Ε μάλλον όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν γίνεται.... Επίσης για εσένα όι ταινίες -σειρες όι οποίες ανανενονονται πολύ συχνα που έχει μπορεί να είναι άχρηστες παρακαταθήκες αλλά για άλλους όχι... Καί δεν είναι σέ καμία περίπτωση Ταινιοθήκη της hol διότι όπως σού ανέφερα ανανεονονται συνεχώς...
Το πλούσιο 👀 περιεχόμενο που λες με 6 ευρώ που θα το δεις στο κινητο και στο ταμπλετ μόνο! Δεν μπορεις,να παρακολουθήσεις άλλου, δεν στο επιτρέπει!
Σε υπολογιστή δεν μπορείς, σε τηλεόραση επίσης όχι!!!
Όσο για το περιεχόμενο, αφορά μόνο την δήθεν αποκλειστικότητα του HBO.
Δεν ανέφερα σε κανένα προηγούμενο post μου ότι επιθυμώ να παρακολουθώ δωρεάν, διάβασε τα προσεκτικά σε παρακαλώ, ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ όμως το γεγονός της παραπλανητικής διαφήμισης όπου παρασέρνει καταναλωτές σε διετή συμβόλαια δίχως να διευκρινίζει τι παρέχει!!! Είμαι καινούριος στην παρέα παρόλο που παρακολουθώ καιρό τις αναρτήσεις όσον αφορά το θέμα Vodafone tv, δίχως όμως να ανανεωθεί η περιέργεια μου και να λυθούν οι απορίες μου, όποτε μπορεις να βρεις τις πρόσφατες αναρτήσεις μου και ελπίζω να βγάλεις νόημα!