Vodafone TV

σωστος ο

johnar84

επισης η νοβα οταν εκανε την χονδρικη ειχε χρεη και οι νεοι εξτρα συνδρομητες απο την χοδρικη ηταν κερδος.

τωρα γινεται κατι αλλο...., φευγουν απο αυτην μαζικα και πηγαινουν και γινονται συνδομητες μεσω τον αλλων. ετσι χανει πελατες και απο την τβ αλλα και απο 3play

σημερα πηραν τηλεφωνο τον αδελφο μου που εχει vodafone τηλεφωνο και ιντερνετ για να του κανουν προσφορα για ανανεωση μιας και ληγει αρχες του αλλου μηνα και του προσφεραν και την τηλεοραση μαζι σε καλη τιμη.οταν τους ρωτησε για τα αθλητικα καναλια της νοβα ο πωλητης του ειπε οτι τα εχουν μεχρι τον αυγουστο σιγουρα και μετα θα δουν τι θα γινει γιατι συζητανε με την νοβα.οταν τον ρωτησε οτι για να δεσμευτει θελει και τα αθλητικα καναλια αρχισε να του τα μασαει και θα δουμε και δεν ξερουμε κλπ.σαν να ξερουν οτι μαλλον θα χαιρετησουν τα καναλια απλα δεν το λενε για να μη χασουν πελατες.

σημερα πηραν τηλεφωνο τον αδελφο μου που εχει vodafone τηλεφωνο και ιντερνετ για να του κανουν προσφορα για ανανεωση μιας και ληγει αρχες του αλλου μηνα και του προσφεραν και την τηλεοραση μαζι σε καλη τιμη.οταν τους ρωτησε για τα αθλητικα καναλια της νοβα ο πωλητης του ειπε οτι τα εχουν μεχρι τον αυγουστο σιγουρα και μετα θα δουν τι θα γινει γιατι συζητανε με την νοβα.οταν τον ρωτησε οτι για να δεσμευτει θελει και τα αθλητικα καναλια αρχισε να του τα μασαει και θα δουμε και δεν ξερουμε κλπ.σαν να ξερουν οτι μαλλον θα χαιρετησουν τα καναλια απλα δεν το λενε για να μη χασουν πελατες.
Καλό θα ήταν να μην ανανέωσει γιατί μετά θα βρεθεί δεσμευμένος να πληρώνει για λειψό πακέτο και δεν θα μπορείς να αποδεσμεύει.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Καλό θα ήταν να μην ανανέωσει γιατί μετά θα βρεθεί δεσμευμένος να πληρώνει για λειψό πακέτο και δεν θα μπορείς να αποδεσμεύει.
Προφανως και δεν ισχυει αυτο,αν γινει κατι τετοιο δλδ φυγουν τα νοβασπορτς ,θα υπαρχει και καποιο πλανο αποδεσμευσης του πελατη αζημιως αλλα επαναλαμβανω δεν συμφερει καμια πλευρα (νοβα-βονταφον-γουιντ) να γινει κατι τετοιο

• Like
Reactions: Simos.I
Προφανως και δεν ισχυει αυτο,αν γινει κατι τετοιο δλδ φυγουν τα νοβασπορτς ,θα υπαρχει και καποιο πλανο αποδεσμευσης του πελατη αζημιως αλλα επαναλαμβανω δεν συμφερει καμια πλευρα (νοβα-βονταφον-γουιντ) να γινει κατι τετοιο
Θα ήταν θετικό και λογικό από την πλευρα της Vodafone κάτι τετοιο, ωστόσο ομως εάν έχει τους ίδιους όρους για την συνδρομητική τηλεόραση όπως οι cosmote και Nova (αναφέρω αυτούς τους δύο μόνο γιατί σε αυτούς είμαι πελάτης και έχω διαβάσει μόνο τους αντιστοιχούν όρους αυτών) συνήθως υπάρχει όρος που λέει ότι ο παροχο μπορεί να μεταβάλει να αφερει και να προσθέτει περιεχόμενο ανεξάρτητα από το ισχύον συμβολαιο με κάθε πελάτη και μάλιστα χωρίς να του δινει την δυνατότητα καταγγελίας αζιμιως. Αυτό βέβαια ισχύει παντού στη συνδρομητική τηλεοραση. Στο site βλέπω ότι το sport pack έχει τα novasports + τα eurosport, άρα τυπικά η εταιρία είναι καλυμμένη ότι συνεχίζει να διατηρήσει sport πακέτο εάν αποχωρισουν τα της Nova.
Προφανώς θα συμφέρει την Nova αφού ότι κερδίσει πίσω από τους 6000 που έχασες είναι κέρδος, τις άλλες 2 προφανώς και όχι.
Το ίδιο είχαμε σαν ζήτημα και όσοι είχαμε χάσει τα eurosport από τον ΟΤΕ παλαιότερα και με βάση την σύμβαση μας κανένας δεν δικαιωθηκε. Μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις υπήρξε μεταβολή μετά από πολύ πίεση και πολλούς τσακωμούς και αυτό χαριστικά γιατί η εταιρία ήταν καλυμμένη νομικά.

Οποιος έχει μια σύμβαση πρόχειρη ας το τσεκάρει να μας πει.

Και στην Vodafone η εταιρία είναι ελεύθερη να μεταβάλλει το περιεχόμενο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης. Αν σε κάλυπτε η σύμβαση, θα έπρεπε να σε αφήνουν να κανεις διακοπή στην σύμβαση επειδή το fox (τυχαίο παράδειγμα) σταμάτησε να προβάλλει μια σειρά στα μισά της, κάτι που καταλαβαίνετε ότι είναι λίγο παρατραβηγμένο και αναιρεί την έννοια της σύμβασης :p

• Like
Reactions: johnar84
σε μια γνωστή, της καναν προταση ανανεωσης, οπου ειπαν να της αφαιρεσουν τα novasports και να γινει η 50αρα σε 100αρα στην ιδια τιμη που δινει τωρα.

• Like
Reactions: neksuper3
σε μια γνωστή, της καναν προταση ανανεωσης, οπου ειπαν να της αφαιρεσουν τα novasports και να γινει η 50αρα σε 100αρα στην ιδια τιμη που δινει τωρα.
Της είπαν τι θα γίνει σε περίπτωση που αποχωρήσουν τα novasports;

Όχι δε ρώτησε καν, αλλά λίγο περίεργη προσφορά... Να σου αφαιρέσουν κάτι που έχεις ήδη?

Παίζει ενδεχόμενο να αφαιρεθούν τα nova sports κανάλια; χθες εκαναν προσφορά στον πεθερός μου κ αποδέχθηκε... Από tv μόνο αυτά τον ενδιαφέρουν...

• Like
Reactions: gourou
Δεν μπορεί κανείς να σου πει με σιγουριά.
Απίθανο πάντως δεν είναι.
Και τα συμβόλαια που κάνουν καλύπτουν τον πωπό τους, αν θελήσεις να φύγεις θα πληρώσεις την προβλεπόμενη ποινή.

Δεν μπορεί κανείς να σου πει με σιγουριά.
Απίθανο πάντως δεν είναι.
Και τα συμβόλαια που κάνουν καλύπτουν τον πωπό τους, αν θελήσεις να φύγεις θα πληρώσεις την προβλεπόμενη ποινή.
Όχι άμα πάμε όλοι μαζί και τους κράξουμε... Άμα το αφήσουμε στην τύχη του. Σε κάθε περίπτωση ας περιμένουμε επίσημη ενημέρωση.

Εγώ όταν είχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση μου είχαν πει πως αν διακοψει η vodafone τη συνεργασία της με τη nova μπορώ να φύγω αζημιως.Βεβαιως δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα λόγια μια υπαλλήλου και αν κάνω την κίνηση να βάλω vodafone tv ,θα ζητήσω επίσημη ενημέρωση,καταγραφή κλήσης με ημερομηνία ώρα κλπ αν βεβαίως μου πουν τα ίδια.

Eγω αυτο έκανα, ζητησα να καταγραφεί οταν εγινα συνδρομητής οτι θα αποδεσμευτω αζημιως αν θελω εφόσον κοπουν τα καναλια της nova.

Το tv μπορεί να παίξει με άλλο πάροχο?
Ναι μπορεί, απλώς εξαρχής δεν στο δίνουν αν έχεις άλλο πάροχο. Άπαξ και το πάρεις το βάζεις όπου θες.

για τα αθλητικα καναλια της νοβα στη vodafone- wind.
Εως το τέλος του 2021 αναμένεται να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με Vodafone και Wind στις οποίες η Nova διαθέτει τα κανάλια Novasports.

Η κα Boklag ανέφερε ότι υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση της συμφωνίας, αλλά σημείωσε ότι Vodafone και Wind περίμεναν μείωση των τιμών. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό από τη United Group, η οποία έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στον τομέα του αθλητικού περιεχομένου.

Επειδή έγινε η ερώτηση παραπάνω, απλά θα ήθελα να το σιγουρέψουμε κάπως. Συγγενικό μου πρόσωπο έχει cosmote τηλέφωνο/internet και θέλει να βάλει vodafone TV. Σε κατάστημα του είπαν δεν γίνεται, η μόνη περίπτωση είναι να βγει το app για android TV. Διαβάζω εδώ αλλά και σε άλλες σελίδες ότι παίζει με άλλο πάροχο. Αυτό είναι σίγουρο; Χρειάζεται αλλαγή DNS;