Vodafone TV

Προστεθηκε σε κανεναν το mega?ενω υπαρχει στο σαιτ το προγραμμα του σε εμενα δεν εχει προστεθει,επισης απο 28/2 διακοπτεται και το cmusic και θα μεινουν μονο 4 μουσικα καναλια.Γενικα εχουν διωξει πολλα καναλια χωρις να υπαρχει αντικατασταση(outdoor channel,kiss,box hits,ginx,ενα με μοδα και ενα παιδικο νομιζω...)

Κάποια κανάλια έφυγαν λόγω Brexit και κάποια άλλα γιατί δαπανήθηκαν αλλού τα χρήματα για παράδειγμα στην HBO

Όταν θέλεις από τις 120.000 συνδρομητές να πας στις 200.000 σε λιγότερο από έναν χρόνο, πρέπει να κάνεις πολλά. Έγινα και εγώ συνδρομητής λόγω hbo, χαιρετώ την nova, αλλά περιμένω περισσότερα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για λογους brexit εφυγαν τα δυο μουσικα του box group,kiss ,box hits
Οutdoor ,duck tv κα ginx δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρες απωλειες αλλα σιγουρα περιορίζουν το περιεχομενο το οποιο σε καποιες κατηγοριες ειναι δυνατοτερο και απο τον ανταγωνισμο.εκδοσεις hd χρειαζονται και στο κινηματογραφικό θα μπορουσαν να κλεισουν στην συμφωνια με την hbo καποιο καναλι της, στα βαλκανια εχει πολλα feed δικα της.
οπως και να χει λειπουν κανάλια 24/7 ταινιων .
C music εχει ωραιες μουσικες και φευγει θελει τονωση το μουσικο κομματι και οχι μονο

Από την στιγμή που έχει και πλασάρει το on demand, δεν νομίζω πως θα ασχοληθεί να βάλει κάποιο κανάλι με ταινίες.

Δεν ειναι θεμα ασχολιας ειναι θεμα δυνατοτήτων ,επιλογων και εξέλιξης ,οσο και αν το on demand επικρατει τα live καναλια εχουν μελλον αλλωστε πλεον προσφέρονται catch up δυνατοτητες.

Ερωτηση ως κατοχος Cosmote tv ott:

1) Το πακετο της vodafone tv το φθηνοτερο εχει καναλια HBO? Εχω μπερδευτει...
2)Το ondemand χρεωνεται εξτρα; πχ ενοικιαση ταινιας χ ευρω ή ειναι δωρεαν καθε ταινια οπως στη nova?
3)Ξερουμε αν θα βγει app για smart tv (samsung) οπως έβγαλε η κοσμοτε για το ott?

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1. Ναι στο φθηνότερο στα 9.40 .

2. Υπάρχουν ταινίες δωρεάν και ταινίες με πληρωμή (οι καινούργιες).

3. Θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Οτι αφορα HBO ειναι δωρεαν ή και εκει υπαρχει αναλογη χρεωση οπως αναφερθηκε στο (2);

Δωρεάν αλλά δεν έχει μπεί όλο το HBO ακόμη. Θα αργήσουν να ενσωματωθούν όλα αλλά κάποια στιγμή θα μπούν

Όπως θα συμβεί π.χ. με τον τρίτο κύκλο του Westworld, ο οποίος θα προβληθεί το Μάρτιο στη Nova, άρα λογικά θα μπει στη Vodafone μετά από έναν χρόνο.

Οκ. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα το ξανακοιταξω στο μελλον τοτε.

Αν κάποιος γνωρίζει, ας μας διαφωτίσει τί γίνεται με τα on demand δικαιώματα των σειρών που θα συνεχίσουν στη Nova μέχρι τη λήξη τους. Θα υπάρχει αποκλειστικότητα της Nova για κάποιο χρονικό διάστημα ή θα ανεβαίνουν ταυτόχρονα και στη Vodafone;

1. Το hbo είναι δωρεάν.

2. Ότι σειρές παίζονται τώρα θα είναι μέχρι 31.12 στην nova. Από εκεί και πέρα όλα στο Vodafone TV.

Καλησπέρα σας,
έχω κάνει αίτηση από τις 12/02 για triple play αναβάθμιση σε γραμμή που ανήκει ήδη στη Vodafone ενεργοποιημένη και δεν έχω παραλάβει ακόμη τον εξοπλισμό.
Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, έχω τηλεόραση sony android και πέρασα την εφαρμογή της vodafone η οποία ενώ στην αρχή φορτώνει μετά μου λέει ότι η ειναι root η συσκευή μου και η εφαρμογή δεν μπορεί να παίξει. Επειδή δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το κουτί της Vodafone
1) επειδή δεν είναι ασύρματο και
2) για να μην έχω 2 τηλεχειριστήρια και κουτιά πάνω στο έπιπλο
υπάρχει κάποια λύση που θα μπορούσα να κάνω;

Ευχαριστώ

1. Αυτή την στιγμή μόνο με το box ενσύρματα. Το box είναι WiFi ready, αλλά δεν δουλεύει ακόμα. Η εφαρμογή θα βγει αργότερα για τηλεόραση και για λάπτοπ και pc.

2. Θα φύγει το fox+ που είναι on demand υπηρεσία. Τα κανάλια θα μείνουν.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συνήθως σε πόσες ημέρες έρχεται ο εξοπλισμός μετά την αίτηση;

Έκανα την αίτηση τηλεφωνικά. Σε δύο μέρες ήρθαν τα συμβόλαια. Τα υπέγραψα, την άλλη μέρα ήρθαν οι κωδικοί με SMS. Σε δύο μέρες ήρθε ο εξοπλισμός.

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση, έχω Vodafone TV στην Αθήνα με σύνδεση Vodafone, αν την πάρω στο νησί με σύνδεση cosmote θα παίζει?