Κανονικά πέρα από τα αθλητικά.Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση, έχω Vodafone TV στην Αθήνα με σύνδεση Vodafone, αν την πάρω στο νησί με σύνδεση cosmote θα παίζει?
Κανονικά πέρα από τα αθλητικά.Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση, έχω Vodafone TV στην Αθήνα με σύνδεση Vodafone, αν την πάρω στο νησί με σύνδεση cosmote θα παίζει?
Μετά από 15 ημέρες επιτέλους παρέλαβα τον εξοπλισμό. Η γραμμή μου ήταν ήδη vodafone και χρειάστηκε 2 εβδομάδες για να μου στείλουν το εξοπλισμό και τους κωδικούς.
Επιπλέον ο εξοπλισμος πήγε σε διεύθυνση που είχα πριν από 5 χρόνια, και όχι στη διεύθυνση που είναι ενεργοποιημένο το triple play.
Μία μόνο παρατήρηση. Απίστευτα δύσχρηστο μενού. Κάνεις ένα back και σε βγάζει στο κεντρικό μενού και άντε πάλι από την αρχή. Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή για το κινητό.
Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εφαρμογή, όσον αφορά το περιεχόμενο θα το δω με τον καιρό.
Δυστυχώς δε γίνεται. Χρειάζεται 3play σύνδεση και δεν δουλεύουν τα αθλητικά σε ίντερνετ άλλου παρόχου.Καλησπερα σε ολους
Εχω ενα σταθερο στην Αθηνα το οποιο το εχω στην Nova με 3play full και multiview για τα οποια πληρωνω 54 ευρω τον μηνα . Το ενω το κομματι της τηλεορασης (τους 2 δεκτες) το λειτουργω στο νησι οπου ζω μονιμα .
Σκευτομαι λογο κοστους να μεταφερω την εν λογο γραμμη σε 3play full της voda μιας και με ενδιαφερουν κυριως τα αθλητικα και να φερω το δεκτακι στο νησι , ενω στην δευτερη τηλεοραση που εχω (android tv) να κατεβασω την εφαρμογη και να εχω ετσι ενα "τυπου" multiview . Κατι τετοιο γινεται ? γιατι στο site διαβασα οτι το δεκτακι παιζει σε οποιοδηποτε παροχο
Γνωριζει κανεις - το εχει δοκιμασει ?
Ευχαριστω πολυ.
Δυστυχώς δε γίνεται. Χρειάζεται 3play σύνδεση και δεν δουλεύουν τα αθλητικά σε ίντερνετ άλλου παρόχου.
Στο σιτε γραφει οτι το 12.40 ειναι τελικη τιμη μαζι με φορους κτλπ.. απιστευτο κλεψιμο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.