Vodafone TV

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση, έχω Vodafone TV στην Αθήνα με σύνδεση Vodafone, αν την πάρω στο νησί με σύνδεση cosmote θα παίζει?
Κανονικά πέρα από τα αθλητικά.

Μετά από 15 ημέρες επιτέλους παρέλαβα τον εξοπλισμό. Η γραμμή μου ήταν ήδη vodafone και χρειάστηκε 2 εβδομάδες για να μου στείλουν το εξοπλισμό και τους κωδικούς.
Επιπλέον ο εξοπλισμος πήγε σε διεύθυνση που είχα πριν από 5 χρόνια, και όχι στη διεύθυνση που είναι ενεργοποιημένο το triple play.
Μία μόνο παρατήρηση. Απίστευτα δύσχρηστο μενού. Κάνεις ένα back και σε βγάζει στο κεντρικό μενού και άντε πάλι από την αρχή. Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή για το κινητό.
Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εφαρμογή, όσον αφορά το περιεχόμενο θα το δω με τον καιρό.

Και μένα δεν μου αρέσει το μενού. Αλλά έχει πάρει τις σειρές του hbo και έτσι ήταν μονόδρομος για μένα. Εύχομαι στο μέλλον να προστεθεί και άλλο περιεχόμενο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Μετά από 15 ημέρες επιτέλους παρέλαβα τον εξοπλισμό. Η γραμμή μου ήταν ήδη vodafone και χρειάστηκε 2 εβδομάδες για να μου στείλουν το εξοπλισμό και τους κωδικούς.
Επιπλέον ο εξοπλισμος πήγε σε διεύθυνση που είχα πριν από 5 χρόνια, και όχι στη διεύθυνση που είναι ενεργοποιημένο το triple play.
Μία μόνο παρατήρηση. Απίστευτα δύσχρηστο μενού. Κάνεις ένα back και σε βγάζει στο κεντρικό μενού και άντε πάλι από την αρχή. Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή για το κινητό.
Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εφαρμογή, όσον αφορά το περιεχόμενο θα το δω με τον καιρό.

Πραγματικά κάκιστο menu.
Η εφαρμογή δε για κινητό είναι τρομακτικά ενεργοβόρα.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Καλησπερα σε ολους

Εχω ενα σταθερο στην Αθηνα το οποιο το εχω στην Nova με 3play full και multiview για τα οποια πληρωνω 54 ευρω τον μηνα . Το ενω το κομματι της τηλεορασης (τους 2 δεκτες) το λειτουργω στο νησι οπου ζω μονιμα .
Σκευτομαι λογο κοστους να μεταφερω την εν λογο γραμμη σε 3play full της voda μιας και με ενδιαφερουν κυριως τα αθλητικα και να φερω το δεκτακι στο νησι , ενω στην δευτερη τηλεοραση που εχω (android tv) να κατεβασω την εφαρμογη και να εχω ετσι ενα "τυπου" multiview . Κατι τετοιο γινεται ? γιατι στο site διαβασα οτι το δεκτακι παιζει σε οποιοδηποτε παροχο
Γνωριζει κανεις - το εχει δοκιμασει ?

Ευχαριστω πολυ.

Καλησπερα σε ολους

Εχω ενα σταθερο στην Αθηνα το οποιο το εχω στην Nova με 3play full και multiview για τα οποια πληρωνω 54 ευρω τον μηνα . Το ενω το κομματι της τηλεορασης (τους 2 δεκτες) το λειτουργω στο νησι οπου ζω μονιμα .
Σκευτομαι λογο κοστους να μεταφερω την εν λογο γραμμη σε 3play full της voda μιας και με ενδιαφερουν κυριως τα αθλητικα και να φερω το δεκτακι στο νησι , ενω στην δευτερη τηλεοραση που εχω (android tv) να κατεβασω την εφαρμογη και να εχω ετσι ενα "τυπου" multiview . Κατι τετοιο γινεται ? γιατι στο site διαβασα οτι το δεκτακι παιζει σε οποιοδηποτε παροχο
Γνωριζει κανεις - το εχει δοκιμασει ?

Ευχαριστω πολυ.
Δυστυχώς δε γίνεται. Χρειάζεται 3play σύνδεση και δεν δουλεύουν τα αθλητικά σε ίντερνετ άλλου παρόχου.

Δυστυχώς δε γίνεται. Χρειάζεται 3play σύνδεση και δεν δουλεύουν τα αθλητικά σε ίντερνετ άλλου παρόχου.

Ααααα κριμα. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση παντως :operator::operator:

Έχει καταφέρει κάποιος να παίξει την εφαρμογή σε Android Box; Ενώ χρησιμοποιώ unrooted συσκευή, το mi box s μου βγάζει οτι η συσκευή είναι rooted και δεν μπορεί να συνεχίσει.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Δυστυχώς ούτε εγώ τα έχω καταφέρει. Ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξουν το μενού και να δώσουν και εφαρμογή για τηλεοράσεις.

Να ρωτήσω, το ντοκιμαντέρ 'Diego Maradona' του HBO υπάρχει στις επιλογές του Vodafone TV?

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Από την εφαρμογή κιητού που το έψαξα δεν μου έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να βάλω vodafone tv. Σκέφτομαι το πακέτο με τα 12.40 που είναι +kids ξέρετε εάν παίζει καλύτερη τιμη; Και τι γίνεται με το boxaki; Είδα ότι το πληρώνουμε και μάλιστα 60 ...

Τα 12,40 , είναι χωρίς τούς φόρους και +2,50 το boxaki. Το απλό που πήρα εγώ στα 9,40 έφτασε στα 16 . Οπότε εσύ θα φτάσεις στα 19+.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο σιτε γραφει οτι το 12.40 ειναι τελικη τιμη μαζι με φορους κτλπ.. απιστευτο κλεψιμο

Στο σιτε γραφει οτι το 12.40 ειναι τελικη τιμη μαζι με φορους κτλπ.. απιστευτο κλεψιμο

Οι τιμές είναι με ΦΠΑ

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στους κατόχους βονταφον τβ. Έγινα πρόσφατα κ εγώ κάτοχος κ έχω κάποιες απορίες.

1 έχω σύνδεση την κεραία στον αποκωδικοποιητή της βονταφον για να μην αλλάζω συνέχεια τηλεκοντρόλ κ πηγαίνω από το ένα στο άλλο όταν θέλω να δω τα δημόσια κανάλια. Έχει δει κανείς μείωση ποιότητας εικόνας με την εφαρμογή αυτή η είναι το ίδιο όπως πριν η εικόνα του ?

2 μια δυο φορές έφαγε σκάλωμα κ εκεί που έβλεπα χάθηκε τελείως το σήμα παταγα το ον/οφφ να τον κλείσω κ να τον ανοίξω κ δεν ανταποκρινόταν κ χρειάστηκε να τον βγάλω από την πρίζα. Επίσης μια φορά πάτησα το μενού στο τηλεχειριστήριο κ δεν έβγαζε τίποτα είχε κολλήσει μου έβγαζε ένα μαύρο κουτάκι πάνω αριστερά στην οθόνη. Πάλι έστρωσε με βάλε βγάλε την πρίζα.

3 όταν πάω για ύπνο κλείνω την τβ αφήνω ανοιχτό τον αποκωδικοποιητή κ όταν ξυπνάω έχει κλείσει μόνος του κ ανοίγει όταν ανοίγω πάλι την τβ... Συμβαίνει σε όλους αυτό ?

4 η 4κ επιλογή στις ρυθμίσεις με τι ταχύτητα ίντερνετ παίζει καλά ? Ξέρουμε καθόλου ?

1) Μικροδιαφορές στην εικόνα υπάρχουν και από δέκτη σε δέκτη. Τώρα να είναι τόσο τραγικές που να τις παίρνεις εύκολα μάτι λίγο δύσκολο.
Αν έχεις 4Κ τηλεόραση, τότε μπορεί να έχει διαφορά, γιατί αν το έχεις ρυθμίσει να δείχνει σήμα 4K θα κάνει upscaling, και δεν ξέρουμε πόσο καλή δουλειά κάνει ο upscaler του ( βεβαίως παίζει και το ενδεχόμενο να είναι το ίδιο καλός ή και καλύτερος από τον αντίστοιχο upscaler που έχει η TV σου )

3) Πιθανόν να έχει κάπου στις ρυθμίσεις κάποια eco / energy saving επιλογή ( ή μπορεί να υπάρχει σαν λειτουργία αλλά ακόμα να μην την έχουν βάλει στο μενού ως επιλογή )

4) Η Vodafone δεν αναφέρει συγκεκριμένα, προτείνει απλά 8Mbps και πάνω ταχύτητα σύνδεσης, στο 4K αν έχουν παραπάνω bandwidth σίγουρα θα είναι κάτω από 20Mbps, με την λογική να λέει γύρω στα 12Mbps, max 16Mbps.