Vodafone TV

παιδια ξέρει κάνεις κανένα android tv box που να δουλεύει το app του vodafone tv; Αγορά απο Ελλάδα...

Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στους κατόχους βονταφον τβ. Έγινα πρόσφατα κ εγώ κάτοχος κ έχω κάποιες απορίες.

1 έχω σύνδεση την κεραία στον αποκωδικοποιητή της βονταφον για να μην αλλάζω συνέχεια τηλεκοντρόλ κ πηγαίνω από το ένα στο άλλο όταν θέλω να δω τα δημόσια κανάλια. Έχει δει κανείς μείωση ποιότητας εικόνας με την εφαρμογή αυτή η είναι το ίδιο όπως πριν η εικόνα του ?

2 μια δυο φορές έφαγε σκάλωμα κ εκεί που έβλεπα χάθηκε τελείως το σήμα παταγα το ον/οφφ να τον κλείσω κ να τον ανοίξω κ δεν ανταποκρινόταν κ χρειάστηκε να τον βγάλω από την πρίζα. Επίσης μια φορά πάτησα το μενού στο τηλεχειριστήριο κ δεν έβγαζε τίποτα είχε κολλήσει μου έβγαζε ένα μαύρο κουτάκι πάνω αριστερά στην οθόνη. Πάλι έστρωσε με βάλε βγάλε την πρίζα.

3 όταν πάω για ύπνο κλείνω την τβ αφήνω ανοιχτό τον αποκωδικοποιητή κ όταν ξυπνάω έχει κλείσει μόνος του κ ανοίγει όταν ανοίγω πάλι την τβ... Συμβαίνει σε όλους αυτό ?

4 η 4κ επιλογή στις ρυθμίσεις με τι ταχύτητα ίντερνετ παίζει καλά ? Ξέρουμε καθόλου ?
Παιδιά, που είναι οι ρυθμίσεις; Ποιες είναι οι καλύτερες; Τι είναι καλύτερο να βάλουμε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η προσφορά που τρέχει με τα 25 , είναι μόνο για νέους πελάτες ή και για υφιστάμενους;

Παιδιά, που είναι οι ρυθμίσεις; Ποιες είναι οι καλύτερες; Τι είναι καλύτερο να βάλουμε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Καταρχάς να πω επειδή το τσεκαρα, εμένα έχει καλύτερη ποιότητα στα δημόσια κανάλια με την κεραία στην τβ από ότι με την κεραία στο βονταφον τβ μποξ. Τώρα οι ρυθμίσεις του τβ μποξ είναι πατώντας το κουμπί μενού στο τηλεκοντρόλ πας πάνω που έχει το γρανάζι κ έχει εκεί κάποιες ρυθμίσεις πχ εμένα λέει ποιότητα εικόνας χαμηλή υψηλή 4κ κ για τον ήχο έχει ντολμπι κ άλλη μια επιλογή, δεν την θυμάμαι ακριβώς.

Τα νοβασπορτς που τα πληρώνουμε και δεν παίζουν τίποτα,δεν γίνεται να τα βγάλουμε;Πληρώνω 38 ευρώ τον μήνα και το περιεχόμενο πού έχω πληρώσει να βλέπω δεν το έχω.Ξερει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με το συμβόλαιο;

Τα νοβασπορτς που τα πληρώνουμε και δεν παίζουν τίποτα,δεν γίνεται να τα βγάλουμε;Πληρώνω 38 ευρώ τον μήνα και το περιεχόμενο πού έχω πληρώσει να βλέπω δεν το έχω.Ξερει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με το συμβόλαιο;
Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είναι συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Ίσως να μπορέσεις να σπάσεις το συμβόλαιο αν και χλωμό το βλέπω.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είναι συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Ίσως να μπορέσεις να σπάσεις το συμβόλαιο αν και χλωμό το βλέπω.

Απλά θέλω υποβάθμιση και να δίνω 20 ευρώ πού είναι το βασικό πακέτο και όχι να πληρώνω 18 ευρώ παραπάνω για το τίποτα.

Αν στο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει είναι καλυμμένοι δεν κάνεις τίποτα, είναι στην διακριτική ευχαίρειά τους το αν θα σου κάνουν κάποια αλλαγή.
Δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα ΕΥΓΕΝΙΚΟ τηλ στην εταιρία.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι μετα από χρονια στη νοβα φουλ πακ να μεταφερθω στη vodafone. Τα αθλητικά (οταν και όποτε) με ενδιαφέρουν πολύ. Ξερει κάποιος τι τιμή μπορω να πάρω με αλλαγη παροχου? Πιστεύεται αξίζει η μετάβαση?

Καλησπέρα. Σκέφτομαι μετα από χρονια στη νοβα φουλ πακ να μεταφερθω στη vodafone. Τα αθλητικά (οταν και όποτε) με ενδιαφέρουν πολύ. Ξερει κάποιος τι τιμή μπορω να πάρω με αλλαγη παροχου? Πιστεύεται αξίζει η μετάβαση?
Κοίτα και εγώ πολλά χρόνια στην nova. Μου έκανε η Vodafone μια προσφορά στα 28.10 και πήγα. Δεν έχω κανένα παράπονό. Εάν πετύχεις μια καλή τιμή να το κάνεις το βήμα. Εάν έχεις μια αξιοπρεπή ταχύτητα ίντερνετ φυσικά.

Ρε παιδιά μπήκα να δώ σήμερα Vodafone TV και έχει μέγιστη ανάλυση 576p !!!Πάω να το αλλάξω και είναι ανενεργή η επιλογή ανάλυση οθόνη!!! Άσε που στο on-demand δεν φορτώνει HD περιεχόμενο. Έχει κάποιος άλλος ίδιο πρόβλημα;

Εγώ αύριο θα σπάσω το συμβόλαιο με τον OTE.

Έφτιαξε η εικόνα και επίσης τους είπα το πρόβλημα με τα νοβασπορτς και ότι πληρώνουμε και δεν βλέπουμε τίποτα.Με κάλεσαν και μου μείωσαν την συνδρομή 10% Από 38 που έδινα,τώρα θα δίνω 34.2

Αν πάρω το δέκτη της μητέρας μου (3ple play με αθλητικά και κινούμενα σχέδια) και το βάλω στη δική μου γραμμή, θα παίζει και αν ναι τι θα παίζει;

Αν πάρω το δέκτη της μητέρας μου (3ple play με αθλητικά και κινούμενα σχέδια) και το βάλω στη δική μου γραμμή, θα παίζει και αν ναι τι θα παίζει;

Αν δεν έχεις internet μέσω Vodafone AFAIK δεν θα παίξει τίποτα.

Και τα αθλητικά;
Δεν μιλάω για ενοικιάσεις, λογικό είναι η χρέωση να γίνεται στη γραμμή του κυρίου κατόχου.

Το λέω γιατί μέχρι προχθές η μητέρα μου είχε Vodafone 24άρα + Cosmote Full Pack

Έπαιξε μια προσφορά και της το αναβάθμισα σε 50αρα + Vodafone TV + Sports (+kids) στα 32

Υπάρχουν δύο τεινα, να τα κρατήσει και τα δύο, και σε λίγο που θα μετακομίσω εκεί κοντά, απόσταση 5' με τα πόδια, αν θέλει κάποιος φίλος μου να δούμε αθλητικά, να παίρνω το δέκτη (του ΟΤΕ ή της Vodafone)

Έτσι έχεις καλυμμένο όλο το πακέτο

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Τα αθλητικά και τα παιδικά παίζουν μόνο σε Vodafone γραμμή, και κατά 99% δεν θα έχεις θέμα με το να παίρνεις τον αποκωδικοποιητή. Το 1% το αφήνω γιατί η μαμά σου έχει VDSL (από καμπίνα λογικά) και εσύ ADSL (από αστικό κέντρο) και ίσως να το αναγνωρίζει το σύστημα.

Τωρα που το ψάχνω, βλεπω ότι οι ΔΩΡΕΑΝ ταινίες είναι πάρα πολύ λίγες.

Οι δωρεάν είναι μόνο στο δωρεάν ταινίες η υπάρχουν και αλλού διάσπαρτες;