Παιδιά, που είναι οι ρυθμίσεις; Ποιες είναι οι καλύτερες; Τι είναι καλύτερο να βάλουμε;Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στους κατόχους βονταφον τβ. Έγινα πρόσφατα κ εγώ κάτοχος κ έχω κάποιες απορίες.
1 έχω σύνδεση την κεραία στον αποκωδικοποιητή της βονταφον για να μην αλλάζω συνέχεια τηλεκοντρόλ κ πηγαίνω από το ένα στο άλλο όταν θέλω να δω τα δημόσια κανάλια. Έχει δει κανείς μείωση ποιότητας εικόνας με την εφαρμογή αυτή η είναι το ίδιο όπως πριν η εικόνα του ?
2 μια δυο φορές έφαγε σκάλωμα κ εκεί που έβλεπα χάθηκε τελείως το σήμα παταγα το ον/οφφ να τον κλείσω κ να τον ανοίξω κ δεν ανταποκρινόταν κ χρειάστηκε να τον βγάλω από την πρίζα. Επίσης μια φορά πάτησα το μενού στο τηλεχειριστήριο κ δεν έβγαζε τίποτα είχε κολλήσει μου έβγαζε ένα μαύρο κουτάκι πάνω αριστερά στην οθόνη. Πάλι έστρωσε με βάλε βγάλε την πρίζα.
3 όταν πάω για ύπνο κλείνω την τβ αφήνω ανοιχτό τον αποκωδικοποιητή κ όταν ξυπνάω έχει κλείσει μόνος του κ ανοίγει όταν ανοίγω πάλι την τβ... Συμβαίνει σε όλους αυτό ?
4 η 4κ επιλογή στις ρυθμίσεις με τι ταχύτητα ίντερνετ παίζει καλά ? Ξέρουμε καθόλου ?
Παιδιά, που είναι οι ρυθμίσεις; Ποιες είναι οι καλύτερες; Τι είναι καλύτερο να βάλουμε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είναι συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Ίσως να μπορέσεις να σπάσεις το συμβόλαιο αν και χλωμό το βλέπω.Τα νοβασπορτς που τα πληρώνουμε και δεν παίζουν τίποτα,δεν γίνεται να τα βγάλουμε;Πληρώνω 38 ευρώ τον μήνα και το περιεχόμενο πού έχω πληρώσει να βλέπω δεν το έχω.Ξερει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με το συμβόλαιο;
Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είναι συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Ίσως να μπορέσεις να σπάσεις το συμβόλαιο αν και χλωμό το βλέπω.
Κοίτα και εγώ πολλά χρόνια στην nova. Μου έκανε η Vodafone μια προσφορά στα 28.10 και πήγα. Δεν έχω κανένα παράπονό. Εάν πετύχεις μια καλή τιμή να το κάνεις το βήμα. Εάν έχεις μια αξιοπρεπή ταχύτητα ίντερνετ φυσικά.Καλησπέρα. Σκέφτομαι μετα από χρονια στη νοβα φουλ πακ να μεταφερθω στη vodafone. Τα αθλητικά (οταν και όποτε) με ενδιαφέρουν πολύ. Ξερει κάποιος τι τιμή μπορω να πάρω με αλλαγη παροχου? Πιστεύεται αξίζει η μετάβαση?
Εγώ αύριο θα σπάσω το συμβόλαιο με τον OTE.Τα νοβασπορτς που τα πληρώνουμε και δεν παίζουν τίποτα,δεν γίνεται να τα βγάλουμε;Πληρώνω 38 ευρώ τον μήνα και το περιεχόμενο πού έχω πληρώσει να βλέπω δεν το έχω.Ξερει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με το συμβόλαιο;
Αν πάρω το δέκτη της μητέρας μου (3ple play με αθλητικά και κινούμενα σχέδια) και το βάλω στη δική μου γραμμή, θα παίζει και αν ναι τι θα παίζει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.