Vodafone TV

Τωρα που το ψάχνω, βλεπω ότι οι ΔΩΡΕΑΝ ταινίες είναι πάρα πολύ λίγες.

Οι δωρεάν είναι μόνο στο δωρεάν ταινίες η υπάρχουν και αλλού διάσπαρτες;

Λιγες οι 623 και 506 οι HD??Πρωφανως δεν θα εχεις δει αλλες ip πλατφορμες οπως το νετφλιξ,νοβα on demand κτλ που εχουν αρκετα μικροτερο περιεχομενο

Πέρα από την ποσότητα μετράει και ποιότητα και σε αυτό βρίσκεται πίσω η Vodafone με εξαίρεση τις σειρές λόγω HBO

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Πέρα από την ποσότητα μετράει και ποιότητα και σε αυτό βρίσκεται πίσω η Vodafone με εξαίρεση τις σειρές λόγω HBO
Εχει και ταινιες η HBO,τι εννοεις ποιοτητα??Ειναι καθαρα θεμα γουστου το τι θα δεις,αλλιως οριζει καποιος την ποιοτητα αλλιως καποιος αλλος..

Σιγά τις πολλές ταινίες της HBO.
Όταν λέμε ποιότητα εννοούμε τις ταινίες που κατά γενική ομολογία άρεσαν στον κόσμο. Φυσικά και στην τελική ανάλογα με το γούστο του θα επιλέξει τι θα δει.

Εδω σου λενε πως εχει πανω απο 10.000 ωρες free on demand περιεχομενο(το οποιο παρεπιπτοντως το ονομαζεις αχρηστο λογο ''ποιοτητας'') και εσυ μου λες για ταινιες που κατα γενικη ομολογια αρεσουν στον κοσμο λες και οι αλλοι βαζουν ανα 2 ωρες ''ποιοτηκες'' ταινιες οπως τις ονομαζεις εσυ, και τα γραφω αυτα χωρις να εχω καποιο ωφελος,απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι παντα εχεις να δεις κατι.Ειχα και νοβα και cosmote tv αλλα πλεον ειναι στο ιδιο επιπεδο με την vodafone

Στην κανονικη live ροη προγραμματος ομως η ποιοτητα εικονας ουτε καν hd..πχ nat.geogr. wild και τα συναφη ντοκιμαντερ σε μεγαλη τηλεοραση η εικονα ειναι απαραδεκτη σα να βλεπεις sd ενα πραγμα..Εδω η cosmote tv οπως και η nova σαφως υπερτερουν και θα πρεπει να το δουν εκει στη vodafone..Στο on demand κομματι σειρες ΗBΟ πχ η αναλυση ειναι πολυ καλυτερη ευτυχως!!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην κανονικη live ροη προγραμματος ομως η ποιοτητα εικονας ουτε καν hd..πχ nat.geogr. wild και τα συναφη ντοκιμαντερ σε μεγαλη τηλεοραση η εικονα ειναι απαραδεκτη σα να βλεπεις sd ενα πραγμα..Εδω η cosmote tv οπως και η nova σαφως υπερτερουν και θα πρεπει να το δουν εκει στη vodafone..Στο on demand κομματι σειρες ΗBΟ πχ η αναλυση ειναι πολυ καλυτερη ευτυχως!!

Ναι συνφωνω,αλλα οχι σε ολα τα καναλια, στα fox-novasports -eurosport ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση,στα discovery η εικονα μετρια.

Ναι συνφωνω,αλλα οχι σε ολα τα καναλια, στα fox-novasports -eurosport ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση,στα discovery η εικονα μετρια.
Πραγματι ετσι ειναι! Νovasport δεν εχω αλλα στα fox ειναι hd! Προφανως δινουν προτεραιοτητα σε bitrate σε συγκεκριμενα καναλια μιας και ειναι πολλα κ δεν μπορουν να τα καλυψουν ολα..( μια υποθεση κανω)
Για μενα ομως που βλεπω ντοκυμαντερ οταν θα ρθει η ωρα ανανεωσης συμβολαιου σιγουρα θα το σκεφτω και αυτο..

Λιγες οι 623 και 506 οι HD??Πρωφανως δεν θα εχεις δει αλλες ip πλατφορμες οπως το νετφλιξ,νοβα on demand κτλ που εχουν αρκετα μικροτερο περιεχομενο

Έχω εμπειρία μόνο από το παλιό Vodafone TV, πάνε 5-6 χρόνια που το είχα.
Επίσης OTE TV, και Netflix.

Το Netflix καλό για σειρές, από ταινίες δεν έχει τίποτα όμως.

Στο Vodafone TV λοιπόν αν πάω στις δωρεάν και από κει στις υποκατηγορίες, έχει 20 ταινίες ανά είδος. Εκτός αν κάνω εγώ κάτι λάθος, ή αν αυτοί έχουν δωρεάν και εκτός της υποκατηγορίας δωρεάν που δεν ευθύνονται εγώ αν δεν το βρίσκω...

Έχω εμπειρία μόνο από το παλιό Vodafone TV, πάνε 5-6 χρόνια που το είχα.
Επίσης OTE TV, και Netflix.

Το Netflix καλό για σειρές, από ταινίες δεν έχει τίποτα όμως.

Στο Vodafone TV λοιπόν αν πάω στις δωρεάν και από κει στις υποκατηγορίες, έχει 20 ταινίες ανά είδος. Εκτός αν κάνω εγώ κάτι λάθος, ή αν αυτοί έχουν δωρεάν και εκτός της υποκατηγορίας δωρεάν που δεν ευθύνονται εγώ αν δεν το βρίσκω...

Δεν ξέρω τι παίζει με το καινούργιο αποκωδικοποιητή, εγώ που έχω τόν παλιό πηγαίνοντας στις δωρεάν ταινίες τόσες μου βγάζει.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Πας στις δωρεάν και στην υποκατηγορία τέρμα δεξιά σου έχει προβολή όλων.

Τέλος πάντων, θα το ψάξω εκτενέστερα εν καιρώ.
Κατέβασα την εφαρμογή στο mibox s και μου την αναγνωρίζει ως rooted.

Κρίμα.

Τουλάχιστον casting μπορούμε να κάνουμε;

Screen mirroring μπορείς να κάνεις αλλά δεν παίζει με όλα τα κινητά. Σε μερικά που το έχω δοκιμασει είχε μόνο ήχο, ενώ άλλα έπαιζαν κανονικά.

Αν πάρω καλώδιο USB C => HDMI (ή scart) θα δουλέψει;
Η ερώτηση ισχύει και για COSMOTE TV & NETFLIX

Τα περισσότερα κινητά πλέον δεν υποστηρίζουν μεταφορά εικόνας με usb.

Πας στις δωρεάν και στην υποκατηγορία τέρμα δεξιά σου έχει προβολή όλων.

Μάλλον κάτι κάνω λάθος
Οι ταινίες που βρίσκω είναι πολύ λίγες, σαν να είναι demo φάση.

Μπαίνω στο Vodafone TV, στο internet, βρίσκω μια ταινία, πχ το PERSEPOLIS, πάω στην αναζήτηση και δεν το βρίσκει

Κάνε μια επανεκκίνηση τον δέκτη σου. Από την εφαρμογή στο κινητό βλέπεις τις ταινίες κανονικά;

Κάνε μια επανεκκίνηση τον δέκτη σου. Από την εφαρμογή στο κινητό βλέπεις τις ταινίες κανονικά;

Μάλλον έχεις δίκιο. Μπαίνω τώρα από την εφαρμογή του κινητού και στο ΔΩΡΕΆΝ => ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ έχει πάρα πολλές, ενώ στο δέκτη παίζει να έχει 20 ταινίες μκνο

Τελικά είναι να απορεί κανείς για το πως μπορεί μια υπηρεσία να απογειωθεί αλλά οι αποφάσεις των διοικούνταν την κρατουν χαμηλά.
Η Vodafone εδώ και καιρό άλλαξε το προφιλ της υπηρεσίας έτσι ώστε να είναι συμβατή σε όλους τους πελατεσ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ παροχου σταθερής.
Αντί λοιπόν το τμήμα πωλήσεων να εκμεταλλευτει αυτό το γεγονός και να προσπαθήσει να προωθησει την υπηρεσία σε ολόκληρη τη πελατειακη βάση της κινητής, που αποτελεί το 80% της συνολικης πελατειακης βάσης, αυτοί αδιαφορούν εντελώς για αυτό το 80% μη φτιάχνοντας προνομιακα συνδυαστικά πακετα κινητή+TV και ΛΥΣΑΝΕ να ασχοληθούν ΜΟΝΟ με τους πελατες σταθερής (το 20% δηλαδή) και για αυτους φτιάχνουν συνδυαστικά πσκετα.
Αγαπητή Vodafone.... Όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με τους πελατες κινητής και όταν παψεις να τους παρεχεις την υπηρεσία της τηλεόρασης στην τιμή του τιμοκατάλογου, όπως στον καθένα μη πελατη σου, ΤΟΤΕ θα ασχοληθουμε και εμείς μαζί σου.....!!!!

Τελικά είναι να απορεί κανείς για το πως μπορεί μια υπηρεσία να απογειωθεί αλλά οι αποφάσεις των διοικούνταν την κρατουν χαμηλά.
Η Vodafone εδώ και καιρό άλλαξε το προφιλ της υπηρεσίας έτσι ώστε να είναι συμβατή σε όλους τους πελατεσ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ παροχου σταθερής.
Αντί λοιπόν το τμήμα πωλήσεων να εκμεταλλευτει αυτό το γεγονός και να προσπαθήσει να προωθησει την υπηρεσία σε ολόκληρη τη πελατειακη βάση της κινητής, που αποτελεί το 80% της συνολικης πελατειακης βάσης, αυτοί αδιαφορούν εντελώς για αυτό το 80% μη φτιάχνοντας προνομιακα συνδυαστικά πακετα κινητή+TV και ΛΥΣΑΝΕ να ασχοληθούν ΜΟΝΟ με τους πελατες σταθερής (το 20% δηλαδή) και για αυτους φτιάχνουν συνδυαστικά πσκετα.
Αγαπητή Vodafone.... Όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με τους πελατες κινητής και όταν παψεις να τους παρεχεις την υπηρεσία της τηλεόρασης στην τιμή του τιμοκατάλογου, όπως στον καθένα μη πελατη σου, ΤΟΤΕ θα ασχοληθουμε και εμείς μαζί σου.....!!!!

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τι εννοείς ακριβώς;