Vodafone TV

Καλημέρα.
Έχω το Vodafone Tv σε box και μου βγάζει το εξής μήνυμα:
Σφάλμα στην αναπαραγωγή

Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή περιεχομένου Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.(MV1803)

Έχω κάνει ήδη απεγκατάσταση και εγκατάσταση της εφαρμογής.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τι εννοείς ακριβώς;
Είμαι πελατης κινητής Vodafone εδώ και χρόνια.
Εχω
Ένα συμβόλαιο με 60 ευρώ το μήνα. Όταν πηρα να ζητήσω προσφορά και για Tv, μου είπαν ότι το κόστος για το αρχικό πακέτο είναι 9,40.
Απάντησα ότι αυτή είναι η τιμή που μπορεί ο καθένας, μη πελατης Vodafone, να αγοράσει την υπηρεσία.
Εγώ σαν πελατης κινητής δεν έχω κάποιο συνδυαστικο πακετο (κινητή +TV) με καλύτερη τιμή;;;;
Η απάντηση ήταν ΟΧΙ. Δεν προβλέπεται καλυτερη τιμή για πελατες κινητής.
Έχω άδικο να διαμαρτύρομαι????

Είμαι πελατης κινητής Vodafone εδώ και χρόνια.
Εχω
Ένα συμβόλαιο με 60 ευρώ το μήνα. Όταν πηρα να ζητήσω προσφορά και για Tv, μου είπαν ότι το κόστος για το αρχικό πακέτο είναι 9,40.
Απάντησα ότι αυτή είναι η τιμή που μπορεί ο καθένας, μη πελατης Vodafone, να αγοράσει την υπηρεσία.
Εγώ σαν πελατης κινητής δεν έχω κάποιο συνδυαστικο πακετο (κινητή +TV) με καλύτερη τιμή;;;;
Η απάντηση ήταν ΟΧΙ. Δεν προβλέπεται καλυτερη τιμή για πελατες κινητής.
Έχω άδικο να διαμαρτύρομαι????

Δες μήπως έχει Vodafone κανενας γείτονας.
Να πω ότι έχεις άδικο, δεν έχεις.
Στείλε τους μια επιστολή, και γράψε και στη σελίδα τους στο fb.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Στο vodafone.gr βλέπω ότι στα red family (2 γραμμές με κοινά ΜΒ) δίνουν δώρο το Vodafone tv entertainment. Νομίζω ότι δεν δίνουν το box, μόνο τους κωδικούς για την εφαρμογή.

Καλημέρα.
Σφάλμα στην αναπαραγωγή
Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή περιεχομένου Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.(MV1803)
Έχεις την τελευταία έκδοση (2.0.0); Μπες στο Vodafone.gr με τους κωδικούς της εφαρμογής (όχι του my account) και σβήσε την συσκευή, μετά πρόσθεσε την ξανά.

Η τελευταία έκδοση είναι,έχουν γίνει και οι αναβαθμίσεις από το Store.
Έχω σβήσει και την εφαρμογή και την έχουμε ξαναβάλει.Αυτά τα έχω δοκιμάσει σε 2 συσκευές.

Originally Posted by harrys13
Καλημέρα.
Σφάλμα στην αναπαραγωγή

Έχει βρει κάποιος λύση για το συγκεκριμένο σφάλμα?

Η σειρά banshee στο Vodafone TV έχει 2 κύκλους. Οι άλλοι δύο θα μπουν αργότερα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενω ειμαι πολύ ευχαριστημένος με vodafone kai vodafone tv σκέφτομαι να αποχωρήσω. Εξηγώ. Πλέον έτσι οπως έχει γίνει η κατάσταση χρειαζόμαστε φουλ ιντερνετ. Εγω έχω 24 αρα εδω ακι χρόνια που τρέχει όμως με 12 χωρίς όμως να έχω κανένα θέμα όλα αυτά τα χρόνια και με περιπτώσεις replay tv στο cosmote tv που επίσης έχω. Τις τελευταίες ημέρες βεβαια η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά. Πολλά ζητήματα και λογικό. Θέλω να την κάνω 100αρα. Αλλά, ενώ έχει προσφορά και η Wind και η Cosmote για το σπίτι μου, η vodafone λεει οτι δεν έει διαθεσιμότητα. Πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Δεν ειναι κοινές οι γραμμές; Εν τω μεταξύ πήρα προχθές στην vodafone τα εξήγησα και στον τεχνικό του εβγαινε οτι έχω Fiber! Παρολαυατα και κάνοντας πολύ συχνά επικοινωνία πλέον, εξακολουθούν να μου λένε οτι δεν έχω από το τμήμα προσφορών. Τι ακριβώς γινεται με τις γραμμές; Τις νοικιάζουν ο ένας στον αλλον να φανταστώ. Αλλά γιατί εχω διαθεσιμότητα Cosmote και Wind fiber δεν έχει η Vodafone; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συμβαίνει;

Για να έχουν διαθεσιμότητα σε DSLAM που έχει εγκαταστήσει ο ΟΤΕ, οι εναλλακτικοί πρέπει να πληρώσουν ένα "ενοίκιο".
Δεν παίρνουν παντού κάποιες εταιρίες, μπορεί να έπεσες σε αυτή τη περίπτωση.

Για να σε προλάβω: ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ WIND ούτε αν στο δώσουν δωρεάν.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Ενω ειμαι πολύ ευχαριστημένος με vodafone kai vodafone tv σκέφτομαι να αποχωρήσω. Εξηγώ. Πλέον έτσι οπως έχει γίνει η κατάσταση χρειαζόμαστε φουλ ιντερνετ. Εγω έχω 24 αρα εδω ακι χρόνια που τρέχει όμως με 12 χωρίς όμως να έχω κανένα θέμα όλα αυτά τα χρόνια και με περιπτώσεις replay tv στο cosmote tv που επίσης έχω. Τις τελευταίες ημέρες βεβαια η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά. Πολλά ζητήματα και λογικό. Θέλω να την κάνω 100αρα. Αλλά, ενώ έχει προσφορά και η Wind και η Cosmote για το σπίτι μου, η vodafone λεει οτι δεν έει διαθεσιμότητα. Πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Δεν ειναι κοινές οι γραμμές; Εν τω μεταξύ πήρα προχθές στην vodafone τα εξήγησα και στον τεχνικό του εβγαινε οτι έχω Fiber! Παρολαυατα και κάνοντας πολύ συχνά επικοινωνία πλέον, εξακολουθούν να μου λένε οτι δεν έχω από το τμήμα προσφορών. Τι ακριβώς γινεται με τις γραμμές; Τις νοικιάζουν ο ένας στον αλλον να φανταστώ. Αλλά γιατί εχω διαθεσιμότητα Cosmote και Wind fiber δεν έχει η Vodafone; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συμβαίνει;

To vodafone tv, για να λειτουργεί απρόσκοπτα χρειάζεται ταχύτητα πάνω 6,5 mbps.
Πιθανό είναι, να μην υποστηρίζει η περιοχή σου 100αρα, η vodafone δεν έχει τμήμα προσφορών ( προσφορές ο Θεός να τις κάνει δίνουν "εξωτερικοί συνεργάτες" - μην τους εμπιστεύεσαι) τα τμήματα που μπορείς να απευθυνθείς είναι οι πωλήσεις και οι ανανεώσεις, που έχουν tool για έλεγχο διαθεσιμότητας. Υπάρχει ενδεχόμενο, να μπορείς να πάρεις 100αρα, από καμπίνα της wind, μέσω vodafone

Η αληθεια ειναι οτι με τα υποτιθεμενα 12 που κλειδωνω (πρακτικα στο σπιτι γυρω στο 9) δεν ειχα κανενα θεμα με το Vodafone tv. Αντιθετως εχω θεμα με το replay του Cosmote tv το οποιο υποτιθεται οτι και με 4 μπορει να δειξει σε sd αλλα δεν παιζει τα βραδια ενω παιζει τα μεσημερια κανονικα. Η υπερφορτωση προφανως παιζει καποιο ρολο. Σε καθε περιπτωση ενω βλεπω τις σημαντικες κινησεις που κανει η Vodafone σε περιεχομενο apps μεσα στο Vodafone tv κτλ, και μου αρεσει αυτο που βλεπω, πιθανως να οδηγηθω σε αλλαγη διοτι πλεον 10 mpps σε ενα σπιτι δεν ειναι τιποτα

Η αληθεια ειναι οτι με τα υποτιθεμενα 12 που κλειδωνω (πρακτικα στο σπιτι γυρω στο 9) δεν ειχα κανενα θεμα με το Vodafone tv. Αντιθετως εχω θεμα με το replay του Cosmote tv το οποιο υποτιθεται οτι και με 4 μπορει να δειξει σε sd αλλα δεν παιζει τα βραδια ενω παιζει τα μεσημερια κανονικα. Η υπερφορτωση προφανως παιζει καποιο ρολο. Σε καθε περιπτωση ενω βλεπω τις σημαντικες κινησεις που κανει η Vodafone σε περιεχομενο apps μεσα στο Vodafone tv κτλ, και μου αρεσει αυτο που βλεπω, πιθανως να οδηγηθω σε αλλαγη διοτι πλεον 10 mpps σε ενα σπιτι δεν ειναι τιποτα

Ισχύει. Η μητέρα μου σε 24αρα, στην πράξη 8-12, Vodafone, σε replay το Cosmote TVμονίμως κολλούσε.
Έκανε αναβάθμιση, σε 50αρα, με Vodafone TV και πάει μπάλα.

Ερώτηση: casting γίνεται με κάποιον τρόπο η όχι;

Casting σε ποιο απο ολα ; και casting εννοεις σε αλλη τηλεοραση; σε vodafone ή cosmote?

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω μια εντυπωση πως δεν γινεται. Θα το τσεκαρω