Vodafone TV

Πριν ένα χρόνο στην ανανέωση δεν δέχτηκα κάποια προσφορά σαν τη δική σου και έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote. Και τότε μου κάναν αυτή τη προσφορά, που όντως είναι πολύ καλή.
Δε θα φύγουν τα novasports, αυτό ειναι μια ηλίθια φήμη που βγήκε εδώ μέσα και επίσημα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

100αρι Ίντερνετ και full τηλεόραση με 23.5 δεν υπάρχει καμία περίπτωση φίλε .

Εκτός αν είσαι σε περιοχή με οπτικές και έχεις πάρει κουπόνι..

Ανέβασε αν θέλεις λογαριασμό με κρυμμένα τα στοιχεία σου να δούμε πόσο χρεώνουν τη γραμμή του τηλεφώνου και πόσο το Ίντερνετ.

100αρι Ίντερνετ και full τηλεόραση με 23.5 δεν υπάρχει καμία περίπτωση φίλε .

Εκτός αν είσαι σε περιοχή με οπτικές και έχεις πάρει κουπόνι..

Ανέβασε αν θέλεις λογαριασμό με κρυμμένα τα στοιχεία σου να δούμε πόσο χρεώνουν τη γραμμή του τηλεφώνου και πόσο το Ίντερνετ.

Έχω 50άρα με Vodafone FULL , στα 16 , οπότε ναι, γιατί όχι..

Από 28-1 που ενεργοποιηθηκε internet και σταθερή σήμερα μου ήρθε ο αποκωδικοποιητης vodafone tv. Αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ... Το συνδέω αλλά τίποτα. Κόκκινο φωτάκι, ασπρόμαυρο λογότυπο vodafone στην οθόνη και... τίποτα. Μίλησα με την εξυπηρέτηση, κάναμε κάποιες ενέργειες αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό και πώς το αντιμετώπισε; Από vodafone μου στείλανε μήνυμα ότι το ανάλαβε ο... Τάδε και θα με ενημερώσει 16-2!

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο αποκωδικοποιητης ήταν ελαττωματικος. Εχθές έλαβα δεύτερο και φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά.
Απορία... Υπάρχει τρόπος ταξινόμησης τον καναλιών;

CmcWv9c

https://ibb.co/CmcWv9c

Ορίστε και η φώτο για τους απίστους θωμάδες.
Βασικά η τιμή ειναι ακόμη χαμηλότερη γιατί πληρωνω και το χρεπι boxaki της vodafone.
Και όχι δεν ειμαι σε οπτικη.
Υπάρχει ή οχι τελικά περίπτωση;

CmcWv9c

https://ibb.co/CmcWv9c

Ορίστε και η φώτο για τους απίστους θωμάδες.
Βασικά η τιμή ειναι ακόμη χαμηλότερη γιατί πληρωνω και το χρεπι boxaki της vodafone.
Και όχι δεν ειμαι σε οπτικη.
Υπάρχει ή οχι τελικά περίπτωση;

Ανακαλώ φίλε , τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΣ εντελώς!
Αχαχαχαχ!

Εχει κανεις αλλος προβλημα σημερα με VodafoneTV? Μεχρι χθες επαιζε κανονικοτατα. Σημερα δοκιμασα να το ανοιξω και ελεγε οτι δεν ειναι ενεργοποιημενος ο αποκωδικοποιητης. Εκανα reset και τωρα ενω ειναι συνδεδεμενος στο δικτυο ο αποκωδικοποιητης βγαζει μνμ SC001 σφαλμα συνδεσης κλπ. Στην επιλογη δοκιμαστε ξανα (DHCP) ελεγχει αν υπαρχει δικτυο, λιγη ωρα μετα βγαζει οκ, αφου πατησω οκ παει να κανει συνδεση στην υπηρεσια και ξαναβγαζει το ιδιο μνμ.
Δοκιμασα τωρα μολις να μπω απο το κινητο και δε φτανει καν στη διαδικασια login. Δειχνει απλα το λογοτυπο και τπτ αλλο. Εκανα και clear data αλλα τπτ.
Ειναι γενικοτερο ή μονο δικο μου?

Εχει κανεις αλλος προβλημα σημερα με VodafoneTV? Μεχρι χθες επαιζε κανονικοτατα. Σημερα δοκιμασα να το ανοιξω και ελεγε οτι δεν ειναι ενεργοποιημενος ο αποκωδικοποιητης. Εκανα reset και τωρα ενω ειναι συνδεδεμενος στο δικτυο ο αποκωδικοποιητης βγαζει μνμ SC001 σφαλμα συνδεσης κλπ. Στην επιλογη δοκιμαστε ξανα (DHCP) ελεγχει αν υπαρχει δικτυο, λιγη ωρα μετα βγαζει οκ, αφου πατησω οκ παει να κανει συνδεση στην υπηρεσια και ξαναβγαζει το ιδιο μνμ.
Δοκιμασα τωρα μολις να μπω απο το κινητο και δε φτανει καν στη διαδικασια login. Δειχνει απλα το λογοτυπο και τπτ αλλο. Εκανα και clear data αλλα τπτ.
Ειναι γενικοτερο ή μονο δικο μου?

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα...

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα...

Sent from my iPad using Tapatalk
Thnx για την απάντηση. Το δικό μου είχε πρόβλημα και λύθηκε με κάμποσα Reset stb & router

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Υπάρχει κάποιο εγχειρίδιό με τις λειτουργίες του τηλεκοντρόλ - αποκωδικοποιητη; Μου κάνει εντύπωση ότι τρία κουμπιά, δεν φαίνεται να έχουν κάποια λειτουργία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Μπορείς να κατεβάσεις τον οδηγό από εδώ:
https://www.vodafone.gr/files/1490676635439-vf-VF_TV_MANUAL_REBRANDING_FEB_2020.pdf
Πράγματι, το κουμπί με το σύμβολο της τηλεόρασης δεν κάνει κάτι στην έκδοσή μας, αυτό γίνεται γιατί το ίδιο τηλεκοντρόλ δίνεται σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει το Vodafone TV.

Thnx για την απάντηση. Το δικό μου είχε πρόβλημα και λύθηκε με κάμποσα Reset stb & router

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Μη δω εγω χαρα στα ... ματια μου,[ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ]. Ενω χθες το "φτιαξαμε" σημερα παλι τα ιδια. Ενω χθες δουλεψε κανονικα μετα τα πολλαπλα hard & soft reset, σημερα παλι το ανοιξα και ελεγε οτι δεν υπαρχει συνδεση στο δικτυο και συνδρομη, ενω ουτε και στο κινητο μου ανοιγει το vodafone tv. Παλι τηλ στο support φταιει λεει το stb (το οποιο ειναι καινουριο, λιγοτερο απο μηνα, καθως το προηγουμενο ειχε αλλα θεματα και το ειχαμε αλλαξει). Αυτη το φορα λεει το εστειλε με προταση για αλλαγη stb. Ελεος ρε γμτ πια

Last edited by a moderator:
Geoav θα σου προτεινα να του δώσεις στατική ip μέσα στο δίκτυο αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Το πάθαινα και εγώ αυτό. Μόλις του έδωσα στατική και όρισα και στατική στο powerline που συνδέεται δεν είχα κανένα πρόβλημα μετά.

Λίγο τις εκφράσεις μας να προσέχουμε παρακαλώ.
Sorry, ξεφυγα λιγο.

Geoav θα σου προτεινα να του δώσεις στατική ip μέσα στο δίκτυο αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Το πάθαινα και εγώ αυτό. Μόλις του έδωσα στατική και όρισα και στατική στο powerline που συνδέεται δεν είχα κανένα πρόβλημα μετά.

Οπως φαινεται δεν παιρνει ip εξωτερικα, οχι εσωτερικα. Δεν παιζω μεσω powerline μιας και ειναι διπλα στο router το stb. Καναμε τωρα παλι διαφορες προσπαθειες , εκανα ξανα hard reset το router και στο Stb τωρα απο κει που εδειχνε error SC001 δειχνει SA005 που σημαινει οτι η υπηρεσια ειναι προς ενεργοποιηση αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενη ακομα. Ειναι δικο τους θεμα δλδ. Ουτως ή αλλως δεν μπορω να δωσω ip μεσα απο το stb μιας και παει να κανει συνδεση, βγαζει το παραπανω error και τελειωσε, δεν κανει κατι αλλο.

Ουτως η αλλιώς εξωτερικά δεν παίρνει. Βγαίνει με την εξωτερική ip που έχει εκείνη την ώρα το modem/router. Απλα καμια φορά αν αφησεις την δουλεια με τις ip στο lan να στις κανει ο dhcp αλλάζει τις ip στο lan το stb αντιλαμαβανεται την αλλαγη και αντι να seamlessly να κανει την αλλαγη κοβει το stream και σου εμφανιζει ολα αυτα τα errors.

Ουτως η αλλιώς εξωτερικά δεν παίρνει. Βγαίνει με την εξωτερική ip που έχει εκείνη την ώρα το modem/router. Απλα καμια φορά αν αφησεις την δουλεια με τις ip στο lan να στις κανει ο dhcp αλλάζει τις ip στο lan το stb αντιλαμαβανεται την αλλαγη και αντι να seamlessly να κανει την αλλαγη κοβει το stream και σου εμφανιζει ολα αυτα τα errors.
Οταν κανεις hard reset ή εστω και soft reset προσπαθει να συνδεθει πρωτα στην υπηρεσια του MyVodafone. Ε εμενα δεν περναει απο αυτο το σημειο. Πηγα και εβαλα και καρφωτα ip αλλα και παλι βγαζει το ιδιο μνμ SC001 : Δεν υπαρχει συνδεση στο διαδικτυο. Εννοειται οτι εχω ιντερνετ οπουδηποτε αλλου. Δοκιμασα το network cable που παει στο Stb να το βαλω σε ενα laptop και πηρε κανονικα και ip & internet , οποτε δε φταιει το καλωδιο ή η πορτα. Με την ip καρφωτη βλεπω να συνδεεται στο local δικτυο αλλα βγαζει το μνμ που ανεφερα παραπανω. Εν ολιγοις, τζιφος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Μπορείς να κατεβάσεις τον οδηγό από εδώ:
https://www.vodafone.gr/files/1490676635439-vf-VF_TV_MANUAL_REBRANDING_FEB_2020.pdf
Πράγματι, το κουμπί με το σύμβολο της τηλεόρασης δεν κάνει κάτι στην έκδοσή μας, αυτό γίνεται γιατί το ίδιο τηλεκοντρόλ δίνεται σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει το Vodafone TV.
Μιλάω για το τηλεκοντρόλ του τελευταίου αποκωδικοποιητη με το netflix. Τα ανενεργά κουμπιά (ή αυτά που εγώ δεν έχω καταλάβει την χρήση τους) είναι το κόκκινο, το πράσινο και αυτό με τις τρεις τελίτσες.