Vodafone TV

Εγώ τους ξεβράκωσα κανονικά σήμερα.
Διακοπή του Vodafone TV σε σύνδεση με 50αρι VDSL κρατώντας μόνο το internet με 16.5 ευρώ τελική και ταυτόχρονα φορητότητα ενός καρτοκινητού Wind στο Vodafone Unlimited Ultra με απεριόριστες κλήσεις , μηνύματα , internet στα 21,87 τελική.

Όταν φτιάξουν την υπηρεσία TV το ξανασυζητάμε..
Πιέστε τους ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ , τώρα που υπάρχει το δικαίωμα διακοπής..
και εγώ το διαπραγματευτικά αρκετα.....κράτησα την τηλεόραση όμως.......τώρα κα΄που διάβασα εδω μέσα οτι μέχρι το τέλος του 2022 ειναι τα HBO κανάλια......ε κάτι θα βάλει μετά....

και εγώ το διαπραγματευτικά αρκετα.....κράτησα την τηλεόραση όμως.......τώρα κα΄που διάβασα εδω μέσα οτι μέχρι το τέλος του 2022 ειναι τα HBO κανάλια......ε κάτι θα βάλει μετά....
HBO κανάλια? Περιεχόμενο έχει όχι κανάλια αν δεν κάνω λάθος

• Like
Reactions: mobile_32

Που το διάβασες αυτό για το HBΟ φίλε;
Ένα μέλος εδώ έγραψε ότι του είπαν από τη Vodafone ότι η συμφωνία με HBO είναι μέχρι το Φεβρουάριο.
Εγώ το έκοψα δίχως τύψεις και κράτησα τσάμπα και το κουτάκι χωρίς να πληρώσω τις υπόλοιπες δόσεις..
Άχρηστο θα μου πεις προς το παρόν αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Αντικατέστησαν το logo του MTV Live με του MTV 00s, αντί να αντικαταστήσουν του VH-1.

Αν πατήσεις πάνω στο MTV 00s σε πάει στη σελίδα του MTV Live με λάθος logo.
Δίκιο έχεις, δεν πρόσεξα ότι υπάρχει κ το Vh1 στην λίστα.

Μα όταν έρθει η HBO Max, αρχές του χρόνου, θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι σειρές στο Vodafone TV? Λογικά όχι. Τότε τι θα απομείνει?

Στο site της Vodafone TV, φαίνεται στο on demand πως όλο το περιεχόμενο της HBO θα είναι διαθέσιμο μέχρι 31/12/2022. Επομένως φαντάζομαι πως όταν ξεκινήσει το HBO Max στην Ελλάδα, θα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου θα υπάρχει το περιεχόμενο και στις 2 πλατφόρμες; 🙄🤔

Στο site της Vodafone TV, φαίνεται στο on demand πως όλο το περιεχόμενο της HBO θα είναι διαθέσιμο μέχρι 31/12/2022. Επομένως φαντάζομαι πως όταν ξεκινήσει το HBO Max στην Ελλάδα, θα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου θα υπάρχει το περιεχόμενο και στις 2 πλατφόρμες; 🙄🤔
Χμμ ενδιαφέρουσα παρατήρηση δεν το είχα δει, εμένα μου είπαν λήγει Φεβρουάριο του 22 πριν δέκα μέρες, ίσως ο υπάλληλος δεν είχε σωστή πληροφόρηση. Τώρα μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την παρουσία του Max

Προβλέπω να πέφτει πάλι διαπραγμάτευση τιμής συμβολαίου....
Αυτό δεν θα ξαναγίνει. Αυτό έγινε με τα αθλητικά και τα novasports γιατί το πακετο αναφερόταν σε αθλητικά και μετά δεν έμεινε τίποτα. Αν φυγει το HBO και κάποιος κρατουσε την συνδρομή γι αυτό το δεν το βλέπω να γίνεται διαπραγμάτευση ξανά και θα σου πουν μείνε με ότι έχουμεέχουμε αλλιώς πεναλτι

Εγώ τους ξεβράκωσα κανονικά σήμερα.
Διακοπή του Vodafone TV σε σύνδεση με 50αρι VDSL κρατώντας μόνο το internet με 16.5 ευρώ τελική και ταυτόχρονα φορητότητα ενός καρτοκινητού Wind στο Vodafone Unlimited Ultra με απεριόριστες κλήσεις , μηνύματα , internet στα 21,87 τελική.

Όταν φτιάξουν την υπηρεσία TV το ξανασυζητάμε..
Πιέστε τους ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ , τώρα που υπάρχει το δικαίωμα διακοπής..
Έχω πάρει την ίδια προσφορά, αν και στο συμβόλαιο λέει 24.30€
Η προσφορά είναι για φορητότητα και ζητάω να μου την δώσουν για το καρτοπρογραμμα που έχω και μου λένε να πάω σε ... κατάστημα

Έχω πάρει την ίδια προσφορά, αν και στο συμβόλαιο λέει 24.30€
Η προσφορά είναι για φορητότητα και ζητάω να μου την δώσουν για το καρτοπρογραμμα που έχω και μου λένε να πάω σε ... κατάστημα
Φίλε στο συμβόλαιο γράφει όπως σωστά λες 24.3 ευρώ. Όμως το δέσαμε με τη συνδυαστική προσφορά για το σταθερό και οι τελικές τιμές είναι:

-16.5 το σταθερό VDSL 50αρι
-21.87 το κινητό με απεριόριστα λεπτά/μηνύματα/internet.

Πιο χαμηλά πραγματικά ΔΕΝ πάει , μην είμαστε και πλεονέκτες.

Φίλε στο συμβόλαιο γράφει όπως σωστά λες 24.3 ευρώ. Όμως το δέσαμε με τη συνδυαστική προσφορά για το σταθερό και οι τελικές τιμές είναι:

-16.5 το σταθερό VDSL 50αρι
-21.87 το κινητό με απεριόριστα λεπτά/μηνύματα/internet.

Πιο χαμηλά πραγματικά ΔΕΝ πάει , μην είμαστε και πλεονέκτες.
Ρε παλουκάρια, πείτε και σε εμάς πως παίρνετε τέτοιες προσφορές, να πάρουμε και εμείς!

Ρε παλουκάρια, πείτε και σε εμάς πως παίρνετε τέτοιες προσφορές, να πάρουμε και εμείς!
Αίτημα διακοπής double play με Vodafone TV λόγω αποχώρησης NovaSports και ΣΚΛΗΡΗ διαπραγμάτευση. Μέχρι τις 15/12 ότι προλάβετε..

• Like
Reactions: neksuper3
Εξακολουθώ να μην έχω καμία απολύτως ενημέρωση γιατί δεν έχω τα Eurosports, αν και πότε θα τα έχω. Ωραία εξυπηρέτηση...

• Like
Reactions: kostthem
Εξακολουθώ να μην έχω καμία απολύτως ενημέρωση γιατί δεν έχω τα Eurosports, αν και πότε θα τα έχω. Ωραία εξυπηρέτηση...
Έστειλα στο chat κι εγώ χθες να ρωτήσω για ποιο λόγο δεν τα έχω... Αρχικά προσπαθούσε να με πείσει ότι υπάρχει ακόμα ένα τρίτο πακέτο sports... Την παρέπεμψα στις συχνές ερωτήσεις της vodafone tv όπου αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα προγράμματα είναι 2, το vodafone tv και το vodafone tv +kids και ότι τα eurosport περιλαμβάνονται και στα δύο προγράμματα. Τα γνωστά... "δώστε μου λίγο χρόνο να το ελέγξω"... "ναι, έχετε δίκιο" κλπ... Τελικά, καταλήξαμε στο :
"Τα eurosports παρέχονταν μόνο στο αθλητικό πακέτο και αναμένουμε να γίνει αλλαγή ώστε να είναι και στο πακέτο που έχετε αυτή την στιγμή. Θα το προωθήσω άμεσα για έλεγχο και αμέσως μόλις έχουμε νεότερα, θα έχετε και εσείς ενημέρωση, μην ανησυχείτε. Μάλιστα, θα το παρακολουθώ και εγώ και εφόσον χρειαστεί, θα σας καλέσω εγώ."
Ειδικά με το τελευταίο....ησύχασα 😅
Δεν με νoιάζουν τα eurosports, απλά τους έστειλα γιατί αισθάνθηκα κομματάκι κορόιδο.

Έστειλα στο chat κι εγώ χθες να ρωτήσω για ποιο λόγο δεν τα έχω... Αρχικά προσπαθούσε να με πείσει ότι υπάρχει ακόμα ένα τρίτο πακέτο sports... Την παρέπεμψα στις συχνές ερωτήσεις της vodafone tv όπου αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα προγράμματα είναι 2, το vodafone tv και το vodafone tv +kids και ότι τα eurosport περιλαμβάνονται και στα δύο προγράμματα. Τα γνωστά... "δώστε μου λίγο χρόνο να το ελέγξω"... "ναι, έχετε δίκιο" κλπ... Τελικά, καταλήξαμε στο :
"Τα eurosports παρέχονταν μόνο στο αθλητικό πακέτο και αναμένουμε να γίνει αλλαγή ώστε να είναι και στο πακέτο που έχετε αυτή την στιγμή. Θα το προωθήσω άμεσα για έλεγχο και αμέσως μόλις έχουμε νεότερα, θα έχετε και εσείς ενημέρωση, μην ανησυχείτε. Μάλιστα, θα το παρακολουθώ και εγώ και εφόσον χρειαστεί, θα σας καλέσω εγώ."
Ειδικά με το τελευταίο....ησύχασα 😅
Δεν με νoιάζουν τα eurosports, απλά τους έστειλα γιατί αισθάνθηκα κομματάκι κορόιδο.
Ακριβώς τα ίδια συνέβησαν μόλις τώρα! Μου έλεγαν υπάρχει αθλητικό πακέτο ενώ δεν υπάρχει, συγκεκριμένα ανέφερε το sport+, και ζήτησαν να κάνω νέο συμβόλαιο αθλητικό και μάλιστα να με καλέσουν για προσφορά! Τι ζούμε...

• Haha
Reactions: adam@ntios