Vodafone TV

Η Vodafone ακολουθεί μια διαφορετική στρατηγική, η οποία βασίζεται σε ισχυρές συμμαχίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Vodafone Ελλάδας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνίες, τόσο με την WarnerMedia όσο και με την Walt Disney για την προβολή των HBO Max και Disney+ μέσω της Vodafone ΤV, με μια ενιαία συνδρομή.

Ουσιαστικά η Vodafone Ελλάδος ακολουθεί το παράδειγμα της Vodafone Espana, η οποία προσφέρει την συνδρομητική πλατφόρμα HBO Max μέσω της Vodafone TV ως αποκλειστικός συνεργάτης της HBO στην Ισπανία.

capital.gr
Mε HBO έχει κλείσει εδώ και μήνες, την disney πάλευαν αλλά τα βρήκαν και εκει. Αν καταφέρει να κρατήσει τιμή κοντά στα 12,90 θα είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο στην αγορά και θα σαρώσει

• Haha
Reactions: Hellraiser
Μακαρι να γινει κατι τετοιο και φυσικα η hbo και disney να απαιτησουν την ροη σε 4κ και πολυκαναλο ηχο γιατι ειναι δεδομενο οτι ακομα δε γνωριζουν οτι το voda tv ζει και λειτουργει στη δεκαετια του 90 (οπως και ολα τα steaming ελληνικα καναλια φυσικα!)

• Like
Reactions: kostthem
Για να δούμε πώς θα το δώσει σαν εφαρμογή μέσω αποκωδικοποιητή; Κι εμείς που έχουμε ήδη vodafonetv? Για ποιό λόγω να το προτιμήσουμε σε σχέση με την ανεξάρτητη εφαρμογή; Ειδικά αν χρειάζεται νέος αποκωδικοποιητης για να σηκώνει 4k και τον πληρώνεις από την τσέπη σου το βλέπω δύσκολο να προτιμηθεί.

Η Vodafone ακολουθεί μια διαφορετική στρατηγική, η οποία βασίζεται σε ισχυρές συμμαχίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Vodafone Ελλάδας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνίες, τόσο με την WarnerMedia όσο και με την Walt Disney για την προβολή των HBO Max και Disney+ μέσω της Vodafone ΤV, με μια ενιαία συνδρομή.

Ουσιαστικά η Vodafone Ελλάδος ακολουθεί το παράδειγμα της Vodafone Espana, η οποία προσφέρει την συνδρομητική πλατφόρμα HBO Max μέσω της Vodafone TV ως αποκλειστικός συνεργάτης της HBO στην Ισπανία.

capital.gr

Δηλαδή συνδρομή στη συνδρομή.
Ας ελπίσουμε λοιπόν να ισχύει καθώς τους τελευταίους 6-8 μήνες μόνο ανακοινώνουν και δεν υλοποιούν.

Το πιο σημαντικό κομμάτι όμως είναι να δίνουν απευθείας πρόσβαση στα apps του Disney+ και του HBO max καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα μιλάμε για υποβαθμισμένο προϊόν σε εικόνα και ήχο. Μέσω των App υπάρχει 4Κ HDR εικόνα ενώ μέσω Vodafone TV μιλάμε για ψευτοHD των 6mbps.

Ετοιμαστείτε: HBO Max, Disney Plus, Discovery+ αποκλειστικά στο Vodafone TV!!!!!!

Ω ναι, έκλεισαν και με Disney.....
Αποκλειστικά λίγο δύσκολο, προφανώς με κάποια προσφορά για όλα μαζί. Αποκλείεται να πρέπει να βάλεις βόνταφον για να έχεις disney και hbo max. Να είμαστε ρεαλιστές και να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

...Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι αποκλειστική συνεργασία δεν σημαίνει πως για να γίνει κάποιος συνδρομητής του HBO Max θα πρέπει να έχει Vodafone TV. Η υπηρεσία δουλεύει ακριβώς όπως το Netflix και αν ακολουθηθεί το παράδειγμα της υπόλοιπης Ευρώπης θα έρθει και στη χώρα μας με μηνιαία συνδρομή της τάξης των 8,99 ευρώ.

Ωστόσο, η Vodafone θα μπορεί να προσφέρει την υπηρεσία του HBO Max ως μέρος του πακέτου της Vodafone TV, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση ή ακόμη και να δίνει συνδρομές ως μέρος προωθητικής ενέργειας για όσους επιλέγουν την εταιρεία για τις συνδέσεις σταθερής ή και κινητής τηλεφωνίας....

Η συνέχεια και οι λεπτομέρειες περί αποκλειστικότητας που δεν αναφέρθηκαν.

Να το γράφουμε ολόκληρο το άρθρο και να μπορούμε να το διαβάσουμε όλοι κανονικά.

Βιάστηκα να ανεβάσω τη σωστή είδηση αλλά τελικά έκανα λάθος και τα λάθη μου τα παραδέχομαι. Η είδηση που ανέβασε ο φίλος και το αμφισβήτησα είναι η παρακάτω https://www.capital.gr/epixeiriseis...mmaxies-fernoun-anatropes-sti-sundromitiki-tv και τελικά όντως μετέφερε την τελευταία παράγραφο αυτούσια χωρίς να κόψει κάτι. Η λογική όμως της μη αποκλειστικότητας που αναφέρθηκα ισχύει αφού θα μου φανεί κομματάκι δύσκολο να πρέπει να είσαι στη βονταφον για να βάλεις τις προαναφερόμενες πλατφόρμες. Πάντως ήταν λάθος μου και το αναγνωρίζω.

Last edited:
  • Like
Reactions: angelalex
Αποκλειστικά λίγο δύσκολο, προφανώς με κάποια προσφορά για όλα μαζί. Αποκλείεται να πρέπει να βάλεις βόνταφον για να έχεις disney και hbo max. Να είμαστε ρεαλιστές και να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.
Ηδη ,φανταζομαι θα ξερεις, οτι η vodatv Ισπανιας εχει αποκλειστικοτητα στο hbo max μεσα απο τη πλατφορμα της. Το ιδιο θα ισχυσει και για τη vodatv εδω σε εμας. Δε καταλαβαινω γιατι σου φαινεται δυσκολο. Πακετα ,αναλογα του τι θα επιλεξεις να εχεις ,φυσικα και θα υπαρχουν,αλλα θα "κολλανε" πανω σε καποιο "βασικο" της voda.

Ναι αλλά στην Ισπανία μπορείς να κατεβάσεις το app και να γραφτείς κανονικά χωρίς να έχεις vodafone υποχρεωτικά. Το αποκλειστικό πηγαίνει πως ΜΟΝΟ μέσω της vodafone θα μπορείς να το έχεις με ΕΝΙΑΙΑ τιμή παρόχου χωρίς επιπλέον κόστος. Εγώ όμως θα μπορώ να το κατεβάσω να γραφτώ κανονικά και να πληρώσω με την κάρτα μου και να έχω πρόσβαση και ας μην είμαι στη vodafone αλλά στον ΟΤΕ. Αυτό δεν είναι αποκλειστικότητα σε καμία περίπτωση. Αποκλειστικότητα εννοούμε να πρέπει να γίνω συνδρομητής στην vodafone και να αποκτήσω πρόσβαση ΜΟΝΟ μέσω του δέκτη της. και φυσικά να μην κυκλοφορεί και αντίστοιχη εφαρμογή στα marketplaces.

• Love
Reactions: kostthem
Γράφουμε κάτι χωρίς τεκμηρίωση και πηγή αλλά λέμε ότι ισχύει εδώ και 1 χρόνο ακούμε φήμες και στην πράξη δεν έχω δει τίποτα. Καλό θα ήταν οι γνωστοί άγνωστοι που γράφουν κάτι να το τεκμηριώνουν και να μην προσπαθούν να προβάλουν εταιρικά συμφέροντα ως δήθεν σίγουρες αλλαγές γιατί και τότε με την φυγή των nova sports όλο και κάτι θα έκαναν και δεν έκαναν τίποτα. Δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον αλλά ως πρώην πελάτης περίμενα και περίμενα και περίμενα και τίποτα και τώρα απλά γράφεται κάτι χωρίς τεκμηρίωση. Γράφουν κάποια άρθρα ναι μεν ότι ακούγεται κάτι αλλά κάποιοι εδώ μιλάνε λες και είναι σίγουρο ενώ στην πράξη δεν είναι κάτι σίγουρο απλά είναι σε συνομιλίες

Sent from my KB2005 using Tapatalk

Ναι αλλά στην Ισπανία μπορείς να κατεβάσεις το app και να γραφτείς κανονικά χωρίς να έχεις vodafone υποχρεωτικά. Το αποκλειστικό πηγαίνει πως ΜΟΝΟ μέσω της vodafone θα μπορείς να το έχεις με ΕΝΙΑΙΑ τιμή παρόχου χωρίς επιπλέον κόστος. Εγώ όμως θα μπορώ να το κατεβάσω να γραφτώ κανονικά και να πληρώσω με την κάρτα μου και να έχω πρόσβαση και ας μην είμαι στη vodafone αλλά στον ΟΤΕ. Αυτό δεν είναι αποκλειστικότητα σε καμία περίπτωση. Αποκλειστικότητα εννοούμε να πρέπει να γίνω συνδρομητής στην vodafone και να αποκτήσω πρόσβαση ΜΟΝΟ μέσω του δέκτη της. και φυσικά να μην κυκλοφορεί και αντίστοιχη εφαρμογή στα marketplaces.
Αναφερεσε να εχεις vodafone σαν πάροχο? Μα και τωρα δε χρειαζεται να εχεις για να δεις vodatv και λογικα ετσι θα συνεχιστει.

Αποκλειστική θα είναι η συνεργασία με Vodafone Greece, το ίδιο και το Disney+. Κανάλια των δύο πλατφορμών θα παίζουν αποκλειστικά στη Vodafone. Για το on demand θα είναι προνομιακή η τιμή τους και μόνο για συνδρομητές vtv..Οι άλλοι θα το αγοράζουν σε κανονική τιμή.

Την όλη διαχείριση η Vodafone θα την κάνει αφού θα έχει και την αποκλειστική συνεργασία και έτσι θα το προωθήσει. Στην Ισπανία το Vodafone tv είναι η καλύτερη συνδρομητική.

• Haha
Reactions: Hellraiser
Αποκλειστική θα είναι η συνεργασία με Vodafone Greece, το ίδιο και το Disney+. Κανάλια των δύο πλατφορμών θα παίζουν αποκλειστικά στη Vodafone. Για το on demand θα είναι προνομιακή η τιμή τους και μόνο για συνδρομητές vtv..Οι άλλοι θα το αγοράζουν σε κανονική τιμή.

Την όλη διαχείριση η Vodafone θα την κάνει αφού θα έχει και την αποκλειστική συνεργασία και έτσι θα το προωθήσει. Στην Ισπανία το Vodafone tv είναι η καλύτερη συνδρομητική.
Ποια κανάλια ? Αφού σε όποια χώρα ήρθε το Disney plus αφαιρέθηκαν τα fox, Disney channel κλπ όπως και το hbo δεν είχε ποτέ κανάλια στην Ελλάδα. Οπότε μήπως μιλάμε ότι απλά θα έχουν περιεχόμενο των πλατφορμών και όχι όλα αυτά που παρουσιάζεις ?
Υ.Γ: ούτε οπτική ίνα δεν έχει φέρει η Vodafone σε πάρα πολλές περιοχές και αρνείται τον διπλασιασμό ταχυτήτων οπότε μου φαίνεται δύσκολο να τα κάνει όλα αυτά

• Like
Reactions: forisp2009
Δηλαδη μόνο μέσω vodafone θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε disney plus? Αυτό δεν θα το ήθελα με τίποτα προσωπικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δηλαδη μόνο μέσω vodafone θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε disney plus? Αυτό δεν θα το ήθελα με τίποτα προσωπικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι μόνο από κει και αυτόνομα θα λανσαριστεί στις 14 Ιουνίου

• Like
Reactions: Stacy
Εγώ παντως μετα την φυγή των novasports ακουω συνέχεια για συνεργασίες της VTV και το μόνο επισημο εδώ και 6 μήνες ειναι το Facebook Watch...
Κραταω μικρό καλάθι για την συνέχεια...