Και οχι μονο αυτο μεχρι και σε κινητο το εβαλα που δεν ειχε ξαναμπει νεα εντελωϛ εγκατασταση αλλα και εκει τα ιδια. Οι συμφορουμιτεϛ που κατα τα αλλα ειναι λαλιστατοι στο νημα που χαθηκαν και δεν απαντουν; Πραγματικα τραγικη εμπειρια. Ααα επισηϛ και το σαιτ τρωει απιστευτα κολληματα....Εγώ πάντως με το ίδιο πρόβλημα με εσένα και αφού είχα μιλήσει μαζί τους και μου είπαν ότι η εφαρμογή στο box μου κλτ δεν είναι επίσημη και τέτοια απλά έσβησα την εφαρμογή και μετά μπήκα κανονικά. Ίδιο σφάλμα με το δικό σου. Ξέρω είπες το δοκίμασες αλλά....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμένα στο κουτί vodafone tv μου εμφανίζει κουμπί παρακολουθηση, αλλά δεν κάνει τίποτα! Ούτε παίζει, ούτε κάποιο μήνυμα βγάζει.Στην tv δεν εφανιζει κουμπί play...
Ναι? εμενα στο box και στο app μονο το "προσθηκη στα αγαπημενα" εχειΕμένα στο κουτί vodafone tv μου εμφανίζει κουμπί παρακολουθηση, αλλά δεν κάνει τίποτα! Ούτε παίζει, ούτε κάποιο μήνυμα βγάζει.
Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο και εμένα ακριβώςΝαι? εμενα στο box και στο app μονο το "προσθηκη στα αγαπημενα" εχει![]()
Μηπως ειναι σε ορισμενες ταινιες το "play"? Παντως με αυτον τον τροπο που βρισκονται στο vodatv δε ξερω αν αξιζει για οσους θελουν 4κ/πολυκαναλο ηχο. Και ειναι φυσικα και μπερδεμα και περιορισμος στις ταινιες/σειρες που εχει.Το ίδιο και εμένα ακριβώς
me tooΕμένα έγραφε παρακολουθηση στο disney και από κάτω προσθήκη στα αγαπημένα. Τώρα που ξανά κοίταξα έχει μόνο το προσθήκη στα αγαπημένα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.