Vodafone TV

Στο Site λέει 9.99€ και 13 κάτι....με το τέλος....
Κανένα τέλος δεν επανήλθε εμένα ο λογαριασμός μου βγήκε 13.29 όπως το συμφώνησα. Δεν ξέρω γιατί ο φίλος πλήρωσε τόσο εμένα μόνο τον πρώτο μου χρέωσαν παραπάνω που ήταν 1+ μήνας όχι ένας μήνας ακριβώς

Κανένα τέλος δεν επανήλθε εμένα ο λογαριασμός μου βγήκε 13.29 όπως το συμφώνησα. Δεν ξέρω γιατί ο φίλος πλήρωσε τόσο εμένα μόνο τον πρώτο μου χρέωσαν παραπάνω που ήταν 1+ μήνας όχι ένας μήνας ακριβώς
Το ιδιο συνεβη και σε εμενα, ηταν λιγο παραπανω ο πρωτοϛ λογαριασμοϛ λογω αναλογικηϛ χρεωσηϛ καποιων ημερων. Και για να μην ποσταρω αλλο μηνυμα. Εχει καταφερει καποιοϛ να πληρωσει ηλεκτρονικα? Για να μην περιμενουμε λογαριασμο εντυπο με τα ΕΛΤΑ και μετα να τρεχυμε να βρουμε σημειο πληρωμηϛ. Τραγικο εν ετει 2022...

Εγώ εδώ και μήνες δεν μπορώ να πληρώσω ηλεκτρονικά. Γράφει ουπς, κάτι πήγε στραβά...Επίσης εδώ και λίγους μήνες όταν πατάω το link που υπάρχει στο sms που έρχεται με τον μηνιαίο λογαριασμό, δεν μου εμφανίζει τη σελίδα με το pdf του λογαριασμού και το υπόλοιπο , αλλά βγάζει μήνυμα λάθους. Το έχει πάθει και άλλος αυτό?

Το Vodafone app εμένα που εχω σκέτη vtv χωρίς σταθερό, δε μου βγάζει τίποτα. Μου εμφανίζει μόνο το καρτοκινητό cu που εχω...

Εγώ πάντα μέσω Vodafone app και κάρτας πληρώνω, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Το Vodafone app εμένα που εχω σκέτη vtv χωρίς σταθερό, δε μου βγάζει τίποτα. Μου εμφανίζει μόνο το καρτοκινητό cu που εχω...
Στη δευτερη περιπτωση ανηκω και εγω, και οταν προσπαθω να το κανω με βαση τον κωδικο συνδρομητη μου βγαζει error. Καλα που εχει κοντα στο σπιτι σουπερ μαρκετ που δεχεται πληρωμεϛ λογαριασμων...

Και εγώ και πληρώνω μέσω e-banking με 50 λεπτά προμήθεια. Αν είναι δυνατόν γιατί δεν ανοίγουν my Vodafone ένας θεός ξέρει

Καλησπέρα, έχει βρει κάποιος τρόπο η αυξομείωση της έντασης στον αποκωδικοποιητή της Vodafone TV να γίνεται με μικρότερο βήμα? Τον έχω στο υπνοδωμάτιο και το ένα επίπεδο είναι πολύ χαμηλά και το αμέσως επόμενο πάει πολύ δυνατά...ευχαριστώ!

Καλησπέρα, έχει βρει κάποιος τρόπο η αυξομείωση της έντασης στον αποκωδικοποιητή της Vodafone TV να γίνεται με μικρότερο βήμα? Τον έχω στο υπνοδωμάτιο και το ένα επίπεδο είναι πολύ χαμηλά και το αμέσως επόμενο πάει πολύ δυνατά...ευχαριστώ!
Συνδυάζεις την ένταση της τηλεόρασης και του αποκωδικοποιητή για να πετύχεις το ενδιάμεσο.
Πώς τα περνάμε φίλε μου? Στο xiaomi mi stick εγκαθίσταται το base αλλά με το δεύτερο αρχείο δεν ξέρω τι να κάνω,,,
Δεν εγκαθιστάς το base. Μέσω του split apk installer περνάς και τα 2 αρχεία

Συνδυάζεις την ένταση της τηλεόρασης και του αποκωδικοποιητή για να πετύχεις το ενδιάμεσο.

Δεν εγκαθιστάς το base. Μέσω του split apk installer περνάς και τα 2 αρχεία
Συγνώμη, επειδή δεν γνωρίζω... το split apk installer είναι apk manager? Από πού το κατεβάζω?

Δεν θυμάμαι αν μπορείς μέσω play store ή αν χρειάζεται sideload. Μπορείς να το βρεις στο apkmirror για παραδειγμα

Καλησπέρα σας, επειδή μετακόμισα πρόσφατα σε νησί και δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς γραμμής αν ενδιαφέρεται κάποιος έχω συμβόλαιο με 50αρα ταχύτητα και Vodafone TV στα 19€ και μπορώ να το κάνω μεταβίβαση.

Γεια σας παιδιά.. δοκίμασα να βάλω το Disney+ στο Android box μου Q+ 4gb/64. Αν κατεβάσω το apk από το Google store η εικόνα είναι μέτρια και από ότι είδα στο μενού περιορίζεται στα 2gb γιατί μάλλον το αναγνωρίζει σαν φοριτη συσκευή... Κατέβασα ο apk για android tv και εκεί η εικόνα είναι εξαιρετική, αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι σαν να είναι πολύ μεγάλη η εικόνα και δεν βλεπω για παράδειγμα το μενού αριστερά... Και της κατηγορίες.... Στο box της eon η εφαρμογή κάθεται τέλεια κ παίζει κ τελεια.. έχει δοκιμάσει η έχει επιλυσει κάποιος αυτό το θέμα;

Γειά σας! Κατέβασα την εφαρμογή του Vodafone tv στην τηλεόραση μου και μπορώ να πω πως η ποιότητα της εικόνας είναι ικανοποιητική...
Δυο ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω
α) Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τους υπότιτλους ;
β) το hbo παίζει σε φουλ ποιότητα και έχει όλο το διαθέισμο υλικό ή επιλεγμένες σειρές / ταινίες ;

Σταμάτησε η διαθεσιμότητα της VoD πλατφόρμας “National Geographic On Demand” μέσω του Vodafone TV!

• Like
Reactions: kostthem
Το disney είναι διαθέσιμο για τους παλαιούς συνδρομητές triple play ή μόνο για τους καινούριους;
Δηλαδή πρέπει να κάνεις κάποιος ανανέωση συμβολαίου για να το αποκτήσει;

Το disney είναι διαθέσιμο για τους παλαιούς συνδρομητές triple play ή μόνο για τους καινούριους;
Δηλαδή πρέπει να κάνεις κάποιος ανανέωση συμβολαίου για να το αποκτήσει;
Πρέπει να κάνεις ανανέωση.

Πρέπει να κάνεις ανανέωση.
Εχω πληρωμενο Disney ετησιο και εχω και voda. Επειδη δεν ηθελα τοτε να κανω ανανεωση συμβολαιου καθως ηθελα να διακοψω με το που θα εφερνε η Cosmote εδω στην περιοχη το FTTH, δεν εκμεταλλευτηκα τοτε την προσφορα. Τωρα ομως δειχνει οτι η Voda επιτελους θα δινει FTTH συνδεση ακομα και σε περιοχες που εχει κανει αλλος παροχος την εγκατασταση, οποτε θα φερει κι εδω και σκεφτομαι μιας και εχω αλλον ενα χρονο συμβολαιο να ανανεωσω σε Voda.
Η απορια ειναι αν ανανεωσω τωρα, θα δικαιουμε δωρεαν Disney? Και αν ναι θα μπει ως επιπροσθετο σε αυτα που εχω ηδη πληρωσει? ή οταν κανω την ανανεωση θα εχω disney για ενα χρονο δωρεαν και θα χασω τα λεφτα που εχω ηδη δωσει (μεχρι τον επομενο Ιουνη ειναι η συνδρομη)?

Εχω πληρωμενο Disney ετησιο και εχω και voda. Επειδη δεν ηθελα τοτε να κανω ανανεωση συμβολαιου καθως ηθελα να διακοψω με το που θα εφερνε η Cosmote εδω στην περιοχη το FTTH, δεν εκμεταλλευτηκα τοτε την προσφορα. Τωρα ομως δειχνει οτι η Voda επιτελους θα δινει FTTH συνδεση ακομα και σε περιοχες που εχει κανει αλλος παροχος την εγκατασταση, οποτε θα φερει κι εδω και σκεφτομαι μιας και εχω αλλον ενα χρονο συμβολαιο να ανανεωσω σε Voda.
Η απορια ειναι αν ανανεωσω τωρα, θα δικαιουμε δωρεαν Disney? Και αν ναι θα μπει ως επιπροσθετο σε αυτα που εχω ηδη πληρωσει? ή οταν κανω την ανανεωση θα εχω disney για ενα χρονο δωρεαν και θα χασω τα λεφτα που εχω ηδη δωσει (μεχρι τον επομενο Ιουνη ειναι η συνδρομη)?
Μίλα με Vodafone και ζητά προσφορά για ανανέωση συμβολαίου με το Disney.
Μετά δες τι σε συμφέρει.