Vodafone TV

Ωστοσο υπαρχει προβλημα ποιοτητας εικονας στη Vodafone. Δεν γινεται τα τορρενταδικα, και λιγων gb, να εχουν καλυτερη εικονα απο τη ροη - και μιλω για 200αρα γραμμη , στο fast.com (Netflix) τρεχει με 180mbps.
Κι όμως, γίνεται. Και σε εικόνα και σε ήχο.
Ως προς την εικόνα, είναι καλύτερη - όσο κουφό και αν φανεί - μέσω AirPlay (υποθέτω και μέσω cast). Επίσης έτσι δεν έχω και ζήτημα με συγχρονισμό ήχου και εικόνας (lip sync θαρρώ το λέγαμε στα 80's :ROFLMAO: ).

• Like
Reactions: lakiss51
Μα δεν είπα κάτι τέτοιο.ειπα το αντίθετο,γιατί δεν επέλεξε εκείνα από το να δημιουργήσει ένα δικό της , εφόσον με warner/hbo υπάρχει ήδη συνεργασία
Ποιος ξέρει. Πάντως αυτό δεν είναι καλό σημάδι για μετά το 2025 που λήγει η αποκλειστική τους συνεργασία.
Θα ήταν πιο εύκολο για τη Vodafone να πάρει τα HBO Eastern Europe έτοιμα.
Αν όμως η Warner Discovery δεν της τα δίνει.. μπορεί να έχει άλλα σχέδια για το μέλλον.

• Like
Reactions: angelalex
Δεν είναι Promo. Θα ακολουθήσουν και άλλα δύο ταινιών Warner / HBO. Το now είναι για σειρές HBO / Viaplay και θα παίζουν αμέσως μετά την προβολή τους στην Αμερική / Σουηδία

Το καλύτερο περιεχόμενο στα καλύτερα κινηματογραφικά κανάλια στην Ελλάδα.
Φίλε μου σε ζηλεύουν.... Άστους να λένε.... Ερώτηση: (μιας και ανανεώθηκε η σύμβασή σου) Αληθεύει ότι στην ανανέωσε το πρωθυπουργικό γραφείο; Έχω ένα ανιψίδι και θέλει να πάει αεροπορία αντί για πεζικό.... Θα κάνεις κάτι;

Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω, σε κατάστημα μου είπαν ότι δεν υπάρχει σε lg τηλεοράσεις η εφαρμογή Vodafone tv (για κάποιον λόγο που δεν θυμάμαι τώρα). Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω lg, όσο έχετε lg δουλεύετε με τον αποκωδικοποιητή ή υπάρχει και άλλος τρόπος?

Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω, σε κατάστημα μου είπαν ότι δεν υπάρχει σε lg τηλεοράσεις η εφαρμογή Vodafone tv (για κάποιον λόγο που δεν θυμάμαι τώρα). Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω lg, όσο έχετε lg δουλεύετε με τον αποκωδικοποιητή ή υπάρχει και άλλος τρόπος?

Καλημερα, προϛ το παρον μονο με τον αποκωδικοποιητη. Δεν εχει βγαλει η lg εφαρμογη για το λειτουργικο webos που εφοδιαζει τιϛ τηλεορασειϛ τηϛ. Αυτο κανω και εγω στην lg που εχω στο χωριο.

Καλημερα, προϛ το παρον μονο με τον αποκωδικοποιητη. Δεν εχει βγαλει η lg εφαρμογη για το λειτουργικο webos που εφοδιαζει τιϛ τηλεορασειϛ τηϛ. Αυτο κανω και εγω στην lg που εχω στο χωριο.
Ευχαριστώ. Και εγώ σε μια παλιά lg (όχι smart) τον αποκωδικοποιητή έχω, αλλά πρέπει να χρησιμοποιώ δύο τηλεκοντρόλ. Για κάποιο λόγο η ένταση της τηλεόρασης δεν ρυθμίζεται από το τηλεκοντρόλ του αποκωδικοποιητή και είναι λίγο σπαστικό, αυτό θέλω να αποφύγω. Δεν ξέρω αν και στις πιο καινούργιες ισχύει το ίδιο.

Ευχαριστώ. Και εγώ σε μια παλιά lg (όχι smart) τον αποκωδικοποιητή έχω, αλλά πρέπει να χρησιμοποιώ δύο τηλεκοντρόλ. Για κάποιο λόγο η ένταση της τηλεόρασης δεν ρυθμίζεται από το τηλεκοντρόλ του αποκωδικοποιητή και είναι λίγο σπαστικό, αυτό θέλω να αποφύγω. Δεν ξέρω αν και στις πιο καινούργιες ισχύει το ίδιο.

Στην lg που έχω, του 2021, μπορώ να χειριστώ και τον αποκωδικοποιητή με το smart remote αλλά η απόκριση είναι πιο αργή από ότι με το δικό του τηλεκοντρόλ. Οπότε μπορώ χωρίς πολλές υποχωρήσεις να χρησιμοποιώ μόνο το χειριστήριο της τηλεόρασης.

• Like
Reactions: zananiro
Μια ερώτηση σε σχέση με την υπηρεσία Disney+ που δίνεται μέσω Vodafone TV. Υπάρχει κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με 'σκέτη' συνδρομή Disney+ γιατί φαίνεται από συζητήσεις με φίλους σε 'απλές' εξωτερικές συνδρομές να προσφέρεται διαφορετικό - πιο πλούσιο περιεχόμενο και όντως κάποιες παιδικές ταινίες που μου δόθηκαν από τηλεφώνου φαίνεται στην δική μου Disney+ μέσω VodafoneTV να μην υπάρχουν στον κατάλογο...

• Wow
Reactions: boniak
Μια ερώτηση σε σχέση με την υπηρεσία Disney+ που δίνεται μέσω Vodafone TV. Υπάρχει κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με 'σκέτη' συνδρομή Disney+ γιατί φαίνεται από συζητήσεις με φίλους σε 'απλές' εξωτερικές συνδρομές να προσφέρεται διαφορετικό - πιο πλούσιο περιεχόμενο και όντως κάποιες παιδικές ταινίες που μου δόθηκαν από τηλεφώνου φαίνεται στην δική μου Disney+ μέσω VodafoneTV να μην υπάρχουν στον κατάλογο...
Τί εννοείς με το "εξωτερικές"; Το περιεχόμενο είναι το ίδιο.

Τί εννοείς με το "εξωτερικές"; Το περιεχόμενο είναι το ίδιο.
Εννοώ εκτός VodafoneTV, αγοράζοντας μια απλή συνδρομή Disney+ και χρησιμοποιώντας το TVbox ή τον υπολογιστή για να δεις το περιεχόμενο. Και εμένα την ίδια εντύπωση μου έκανε μέχρι που σε σχετική συζήτηση διαπιστώθηκε ότι η βιβλιοθήκη του πακέτου Disney+ μέσω Voda παρουσιάζει τις εν λόγω διαφοροποιήσεις. Θα ανεβάσω σχετική λίστα σύγκρισης με την πρώτη ευκαιρία

Εννοώ εκτός VodafoneTV, αγοράζοντας μια απλή συνδρομή Disney+ και χρησιμοποιώντας το TVbox ή τον υπολογιστή για να δεις το περιεχόμενο. Και εμένα την ίδια εντύπωση μου έκανε μέχρι που σε σχετική συζήτηση διαπιστώθηκε ότι η βιβλιοθήκη του πακέτου Disney+ μέσω Voda παρουσιάζει τις εν λόγω διαφοροποιήσεις. Θα ανεβάσω σχετική λίστα σύγκρισης με την πρώτη ευκαιρία
Δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά. Κανονικά το Disney+ app χρησιμοποιύμε και εμείς. Επιπροσθέτως, έχουμε την premium συνδρομή.

Εκτός και αν έχουν κάνει οι φίλοι σου συνδρομή μέσω άλλης χώρας. Γιατί τότε θα διαφέρει το περιεχόμενο.

• Like
Reactions: kostthem