Vodafone TV

Το ui χθες επρεπε να αλλάξει .περιλήψεις δεν υπάρχουν, μπαίνεις σε πάει στο τελευταίο επεισόδιο,δεν θυμάται που σταμάτησες ..δεν γίνεται έτσι ..επίσης είχε κάνει συμφωνία με google για τις πλατφόρμες της android tv ,νομίζω ότι στην Ρουμανία η νέα εφαρμογή είναι με ui εύχρηστο τύπου netflix .
Όσο για το περιεχόμενο περίμενα σχεδόν όλο αν όχι όλο να μπει .από τα θεματικά κανάλια ντοκιμαντέρ δεν έχει προσθέσει τίποτα στην κατηγορία του max και ας το αναφέρει

• Like
Reactions: angelalex
Μόλις εγκατέστησα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ LOONEY TUNES. Την πιο μεγάλη legacy της Warner. Ελπίζω να διορθωθεί όσο πιο σύντομα γινεται. Οι προτάσεις στα παιδικά είναι σχεδόν όλες από το Disney. Όμως δεν με ενδιαφέρουν τα παιδικά. Με ενδιαφέρουν οι ήρωες της Warner Bugs Bunny, Daffy Duck, Foghorn leghorn και όλα τα κλασσικά cartoons της Warner που μόνο παιδικά δεν είναι. Και που το MAX τις αποκατέστησε ψηφιακά και τις προσφέρει στην υπηρεσία.

Το ui χθες επρεπε να αλλάξει .περιλήψεις δεν υπάρχουν, μπαίνεις σε πάει στο τελευταίο επεισόδιο,δεν θυμάται που σταμάτησες ..δεν γίνεται έτσι ..επίσης είχε κάνει συμφωνία με google για τις πλατφόρμες της android tv ,νομίζω ότι στην Ρουμανία η νέα εφαρμογή είναι με ui εύχρηστο τύπου netflix .
Όσο για το περιεχόμενο περίμενα σχεδόν όλο αν όχι όλο να μπει .από τα θεματικά κανάλια ντοκιμαντέρ δεν έχει προσθέσει τίποτα στην κατηγορία του max και ας το αναφέρει
Όταν είχε έρθει το Netflix ελλάδα είχε 10 σειρες.

Εδώ πάει πιο γρήγορα σήμερα μόνο έβαλαν 20 σειρές μην γκρινιάζουμε χωρίς λόγο, αλλιώς στείλτε κάνα cv για μεταφραστές να μπουν πιο γρήγορα

• Like
Reactions: Panoramix
Μόνο σήμερα μπήκαν κάπου 20 σειρές. Μπάλα πάει. Όλα θα μπουν
Να σε ρωτήσω κάτι? Το συμφέρον σου από όλο αυτό ποιο είναι? Εγώ λέω ότι το ui είναι προβληματικό και ότι λείπουν τίτλοι όπως και άλλοι συμφωνούν μαζί μου σε αυτό. Εγώ προσωπικά έχω πει ότι δεν έχω σχέση με αυτά εργάζομαι σε τελείως διαφορετικό τομέα παρότι είμαι προγραμματιστής (όχι σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών). Εσύ με σθένος υπερασπίζεσαι κάτι το οποίο οι περισσότεροι αν όχι όλοι σχεδόν εδώ μέσα έχουμε εκφράσει τα ίδια παράπονα για την υπηρεσία και μας κάνεις το μαύρο-άσπρο. Φιλικά στο λέω δεν είναι καλό αυτό που γίνεται γιατί είναι φόρουμ εδώ και όχι διαφημιστική σελίδα κάποιας εταιρείας

• Like
Reactions: boniak
Να σε ρωτήσω κάτι? Το συμφέρον σου από όλο αυτό ποιο είναι? Εγώ λέω ότι το ui είναι προβληματικό και ότι λείπουν τίτλοι όπως και άλλοι συμφωνούν μαζί μου σε αυτό. Εγώ προσωπικά έχω πει ότι δεν έχω σχέση με αυτά εργάζομαι σε τελείως διαφορετικό τομέα παρότι είμαι προγραμματιστής (όχι σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών). Εσύ με σθένος υπερασπίζεσαι κάτι το οποίο οι περισσότεροι αν όχι όλοι σχεδόν εδώ μέσα έχουμε εκφράσει τα ίδια παράπονα για την υπηρεσία και μας κάνεις το μαύρο-άσπρο. Φιλικά στο λέω δεν είναι καλό αυτό που γίνεται γιατί είναι φόρουμ εδώ και όχι διαφημιστική σελίδα κάποιας εταιρείας
Το είπες με το UI πάμε παρακάτω.

Το είπες με το UI πάμε παρακάτω.
Η εικόνα η τρισαθλια? Εύχομαι να έχεις κάποια σχέση με την vtv τουλάχιστον να ξέρουμε ότι μας ακούει κάποιος σαν καταναλωτές και ενδιαφέρεται για εμάς και θέλει να ακούσει τις προτάσεις μας. Εμένα με τιμάει προσωπικά κάποια εταιρεία να ακούει τον καταναλωτή γιατί αυτός είναι ο "client" που λέμε στον τομέα μου και συμμερίζεται την άποψη του

• Haha
Reactions: Bellerophontes
Ξεκίνησα τα:

-Newsroom,
-Rome,
-Boardwalk empire

Σειραρες. Έβαλα αγαπημένο και το Deadwood πρέπει να είναι πολύ δυνατό

Η εικόνα η τρισαθλια? Εύχομαι να έχεις κάποια σχέση με την vtv τουλάχιστον να ξέρουμε ότι μας ακούει κάποιος σαν καταναλωτές και ενδιαφέρεται για εμάς και θέλει να ακούσει τις προτάσεις μας. Εμένα με τιμάει προσωπικά κάποια εταιρεία να ακούει τον καταναλωτή γιατί αυτός είναι ο "client" που λέμε στον τομέα μου και συμμερίζεται την άποψη του
Βάλε το native με VPN. Σε κάθε πόστ τα ίδια λες, κουράζει.

Βάλε το native με VPN. Σε κάθε πόστ τα ίδια λες, κουράζει.
Δεν λέω κάτι αστείο πιο πάνω ούτε ειρωνεύομαι πάντως τα εννοώ. Εγώ είμαι στη διάθεσή όποιου θέλει να βοηθήσω. Δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους το native αλλιώς θα το είχα κάνει αλλά θέλω να είναι καλή εφαρμογή ούτε τσακώνομαι προσωπικά ούτε "κεραυνούς" πετάω απλά θέλω να είμαι ειλικρινής και να καταφέρουμε να αλλάξει κάτι και να είναι πιο ευχάριστη για εμάς που λατρεύουμε πάσης φύσεως σειρές και ταινίες! Εγώ προσωπικά αν ήταν έστω η ανάλυση λίγο καλύτερη θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος

Αυτό που γράφτηκε ότι έχει άλλο app το box της Vodafone από αυτό που υπάρχει στο google store σημαίνει ότι το UI και ο ήχος είναι διαφορετικός π.χ. όταν το εγκαθιστάς σε ένα τρίτο box?

Βασικά για να μην σας μπερδεύω, επειδή λήγει το συμβόλαιό μου, αύριο θα το ανανεώσω και κοιτάζω τις επιλογές.

ΟΚ, κατάλαβα ότι το Disney+ είναι η native εφαρμογή και παίζει σωστά τα πάντα όλα, δηλαδή 4Κ και Atmos. Ενώ το MAX που είναι on demand έχει θέματα σίγουρα στην εικόνα (βαριά 1080p όπως προαναφέρθηκε) στον ήχο όμως δεν πολυξεκαθάρισε αυτό σχετικά με το Dolby ακριβώς.

Εγώ που έχω και από ένα TV box στο σαλόνι (nVidia TV Shield Pro) και σε άλλο χώρο (Mi Box S 1st gen) θα μπορώ να έχω τι ακριβώς σε αυτά; Και στο box της Vodafone που επίσης θα έρθει (μόλις το αποφασίσω μέχρι αύριο) τι θα έχω;

Στο σαλόνι υπάρχει πολυκάναλο σύστημα.

• Like
Reactions: Panoramix
Αυτό που γράφτηκε ότι έχει άλλο app το box της Vodafone από αυτό που υπάρχει στο google store σημαίνει ότι το UI και ο ήχος είναι διαφορετικός π.χ. όταν το εγκαθιστάς σε ένα τρίτο box?

Βασικά για να μην σας μπερδεύω, επειδή λήγει το συμβόλαιό μου, αύριο θα το ανανεώσω και κοιτάζω τις επιλογές.

ΟΚ, κατάλαβα ότι το Disney+ είναι η native εφαρμογή και παίζει σωστά τα πάντα όλα, δηλαδή 4Κ και Atmos. Ενώ το MAX που είναι on demand έχει θέματα σίγουρα στην εικόνα (βαριά 1080p όπως προαναφέρθηκε) στον ήχο όμως δεν πολυξεκαθάρισε αυτό σχετικά με το Dolby ακριβώς.

Εγώ που έχω και από ένα TV box στο σαλόνι (nVidia TV Shield Pro) και σε άλλο χώρο (Mi Box S 1st gen) θα μπορώ να έχω τι ακριβώς σε αυτά; Και στο box της Vodafone που επίσης θα έρθει (μόλις το αποφασίσω μέχρι αύριο) τι θα έχω;

Για να μην ακούς τι λέει ο καθένας εδώ επισκεψου ένα κατάστημα και δες αν σε καλύπτει η ποιότητα το UI κλπ

Για μένα σε box 3ης γενιάς το UI μου αρέσει είναι αρκετά γρήγορο και η εικόνα και ο ήχος μια χαρά είναι.

• Haha
Reactions: Λάκης

Δεν έχει 4κ στο περιεχόμενο της Vodafone tv ούτε 5.1 ήχο

προσωπικά, μέχρι πρότινος τουλάχιστον στο boxάκι της vodafone δεν είχα προσέξει όσο το χρησιμοποιούσα κάποια συγκλονιστική διαφορά σε σχέση με την εφαρμογή στο shield. Όπως προειπώθηκε αν έχεις απαιτήσεις σε εικόνα και ήχο δεν είναι ότι καλύτερο το περιεχόμενο της hbo όπου και να τα δεις... Από την άλλη, χτές έβαλα λίγο και είδα το μόλις ανεβασμένο furiosa και είχε αξιοπρεπή εικόνα αλλά ήχο πεντακάναλο. Δλδ αν είσαι μερακλής ξέρεις τί θα καταλήξεις να κάνεις...

• Like
Reactions: angelalex
α ρε

5.1 έχει σε νέες εισαγωγές και εικόνα αρκετά καλη. Όχι 4Κ
Πάω πάσο στο 5.1 τότε μπράβο που προσφέρουν πολυκάναλο ήχο! Απλά αν φτιάξει κάποια πράγματα εγώ δεν έχω πολλές απαιτήσεις χαλάλι το ui έστω να φτιαχτεί η εικόνα, καλοδεχούμενη από εμένα η κίνηση αυτή. Επίσης ρωτάω και εσένα και τους άλλους. Αν κάνω συμβόλαιο και μου δώσουν τον android αποκωδικοποιητή, θα έχει διαφορά?

Για να μην ακούς τι λέει ο καθένας εδώ επισκεψου ένα κατάστημα και δες αν σε καλύπτει η ποιότητα το UI κλπ

Για μένα σε box 3ης γενιάς το UI μου αρέσει είναι αρκετά γρήγορο και η εικόνα και ο ήχος μια χαρά είναι.

Πολύ φοβάμαι ότι εκεί στο θέμα του ήχου δεν θα υπάρχει διαθέσιμο πολυκάναλο σύστημα για να καταλάβω τι γίνεται στον ήχο.

χτές έβαλα λίγο και είδα το μόλις ανεβασμένο furiosa και είχε αξιοπρεπή εικόνα αλλά ήχο πεντακάναλο. Δλδ αν είσαι μερακλής ξέρεις τί θα καταλήξεις να κάνεις...

Από το Box της Vodafone είχες τον πεντακάναλο ήχο ή από άλλο Box στο ΜΑΧ;

Πολύ φοβάμαι ότι εκεί στο θέμα του ήχου δεν θα υπάρχει διαθέσιμο πολυκάναλο σύστημα για να καταλάβω τι γίνεται στον ήχο.

Από το Box της Vodafone είχες τον πεντακάναλο ήχο ή από άλλο Box στο ΜΑΧ;
Από το shield. το άλλο το έχω αφήσει σβηστό. Τώρα με αυτά που βλέπω θα το ξαναβάλω σε λειτουργία να δω αν υπάρχει κάποια διαφορά με το νέο περιεχόμενο. Πάντως upscale σαν του shield χλωμό το κόβω να κάνει.

• Like
Reactions: Pleo
Μόλις εγκατέστησα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ LOONEY TUNES. Την πιο μεγάλη legacy της Warner. Ελπίζω να διορθωθεί όσο πιο σύντομα γινεται. Οι προτάσεις στα παιδικά είναι σχεδόν όλες από το Disney. Όμως δεν με ενδιαφέρουν τα παιδικά. Με ενδιαφέρουν οι ήρωες της Warner Bugs Bunny, Daffy Duck, Foghorn leghorn και όλα τα κλασσικά cartoons της Warner που μόνο παιδικά δεν είναι. Και που το MAX τις αποκατέστησε ψηφιακά και τις προσφέρει στην υπηρεσία.
Και εγώ looney tunes θελω, απο την πρώτη μέρα. Κάντε κάτι.

Από το shield. το άλλο το έχω αφήσει σβηστό. Τώρα με αυτά που βλέπω θα το ξαναβάλω σε λειτουργία να δω αν υπάρχει κάποια διαφορά με το νέο περιεχόμενο. Πάντως upscale σαν του shield χλωμό το κόβω να κάνει.

Σωστά για το shield και το upscaling.

Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι και το upmixing που όπως καταλαβαίνεις είναι διαφορετικό να γίνεται από 5.1 σε περισσότερα κανάλια παρά να ξεκινάς από τα δύο κανάλια.

Λοιπόν... Το έψαξα αρκετά το θέμα τού UI. Η vodafone Ρουμανία αλλά και η vodafone Ιταλία(κλεινει εντελως σαν πλατφορμα) έχουν ακριβώς το ίδιο UI πού έχουμε εμείς εδώ. Νόμιζα ότι το UI αυτό ήταν επιλογή της vodafone Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή θα γίνει αναβάθμιση, θα γίνει για όλους... Οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο με το θέμα αυτό.. Από περιέργεια είδα για λίγο <<Furiosa>>.. Η εικόνα πολύ καλή... Ο ήχος πρέπει να είναι 5.1

Last edited: