Vodafone TV

Υποθέτω ότι εφόσον το μποξ ειανι ανδροιδ, από το αρχικό μενού στο γρανάζι ακι ρυθμίσεις , ρυθμίσεις συσκευής, προσβασ8μοτητα , υπότιτλοι γίνεται η αλλαγή μεγέθους
δεν γινεται γιατι ειναι ενσωματωμενοι στο αρχειο του video

• Like
Reactions: thiseas
Να ρωτησω κατι ως πολυ παλιος συνδρομητης vf tv και νυν cosmote. Εχω ενεργο disney + καθως και αντ1+ με προσφορα. Τι μπορει να γινει με αυτες τις συνδρομες; μπορω να διακοψω κατι ενσωματωνοντας το στο vf tv ή κατι τετοιο ειναι ανεφικτο; Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν ταινιες τυπου dune 2 ή batman τις εχει δωρεαν ή επι πληρωμη;
Είχα συνδρομή Disney plus και την έκοψα μια μέρα πριν λάβω τότε κωδικούς και την τελευταία μέρα του μήνα που είχε ήδη πληρωθεί.
Ήρθαν οι κωδικοί του Vodafone tv, ανοιαξ περιεχόμενο Disney plus, σκαναρα το qr code, προχώρησα εύκολα τα βήματα και ενεργοποιηθηκε ξανά το παλιό μυο προφίλ. Από τις πληροφορίες μου βγάζει στην επιλογή "πρόγραμμα και χρεώσεις", "διαχείριση στη Vodafone" και πάγιο μηνιαίο Disney plus...

Εδώ υπάρχουν μέλη με συστήματα πιο σοβαρά από τον μέσο όρο στην εικόνα που χρήζουν διαχείριση στο μέγεθος και το σημείο της εικόνας που εμφανίζονται οι υπότιτλοι. Άμα δεις το max σε πολλές ίντσες θα καταλάβεις. Δεν συζητώ τι θα γίνεται σε προβολέα, ούτε βέβαια αν έχει αναμορφικό φακό αυτός. Εκεί δεν θα βλέπεις τη μισή εικόνα... :ROFLMAO:
Εδώ είναι λίγο πιο εξειδικευμένο το forum στον ήχο και την εικόνα και οι απαιτήσεις είναι πιο πάνω.

Γι' αυτό και τα παράπονα για τον ήχο, εκτός από τους υπότιτλους. Αν ήταν σε ένα οποιοδήποτε άλλο forum, αυτά θα περνούσαν στα ψιλά, αφού η πλειοψηφία δεν θα το καταλάβαινε.
Αυτά είναι στο κεφάλι σου μόνο.

δεν γινεται γιατι ειναι ενσωματωμενοι στο αρχειο του video
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Καθαρά έχει τα αρχεία η vf απλά έτσι «σερβίρονται» από την εφαρμογή. Πλέον και σε παλιές εισαγωγές έχει ανέβει ανάλυση και ήχος. Αν δεις στο κανάλι της vf έχει άλλους υπότιτλους. Οπότε όταν γίνει η αλλαγή θα αλλάξουν για όλο το περιεχόμενο, ενώ αν ήταν «καμένοι» πάνω θα έπρεπε να περνούσαν ξανά το περιεχόμενο

Last edited:
Αυτά είναι στο κεφάλι σου μόνο.

Αυτά είναι πράγματα που ισχύουν στους καμμένους υπότιτλους. Εάν το αμφισβητείς, δεν έχεις ιδέα από εικόνα. Στο μόνο κεφάλι που υπάρχει κάτι είναι η άγνοια στο δικό σου.

Θα σου πρότεινα δε να ακούς τα μέλη που γνωρίζουν από εικόνα και ήχο και να είσαι προσεκτικός και να αφομοιώνεις τη γνώση που σου προσφέρουν.
Ειδικά τα μέλη που έχουν προσφέρει στην κοινότητα.
Μην λες μόνο ότι σου λένε από την εταιρία, γιατί εκτίθεται και η ίδια η εταιρία.

Την υπογραφή σου δεν βλέπω να βάζεις και θα αναγκαστώ να σε αναφέρω.

Last edited:
Τσάμπα ασχολείσαι ρε συ.
Όλος ο κόσμος έχει παραδεχτεί το άριστο περιεχόμενο αλλά ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να παραδεχτεί κάτι. Ότι του λένε λέει.

Η εικόνα είναι σαφώς καλύτερη πλέον, αλλά αυτός ο ήχος είναι απαράδεκτος... Πρεπει να το κοιτάξουν αυτό. Δεν γίνεται να ανεβαίνει/κατεβαίνει η ποιότητα της εικόνας αν κάτι δεν πάει καλά με την σύνδεση, και ο ήχος να είναι χάλια όπως και να'χει... Αν τα δίνει η εφαρμογή έτσι (γελοία δικαιολογία) να διορθώσουν την εφαρμογή. Με τέτοιο περιεχόμενο έπρεπε να έχουν αφήσει πίσω cosmote/nova...

Επίσης, αν οι υπότιτλοι δεν είναι καμένοι πάνω στο stream, γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους κλείσουμε;

Μα ακριβώς επειδή σε παραγωγές 2,40:1 οι υπότιτλοι βρίσκονται είτε στο μαύρο πλαίσιο, είτε μέρος τους στο μαύρο πλαίσιο, εάν χρησιμοποιηθεί αναμορφικο σύστημα προβολής δεν μπορείς να τους δεις.

Και έχουμε εδώ τον άλλον να μας λέει ότι ο ήλιος δεν ξημερώνει από την ανατολή. 🤣

Αν τέτοια του λένε από την εταιρία να λέει, τότε καταλαβαίνουμε και πόσα ξέρουν κι αυτοί.
Ακομα μια πιθανότητα να μην θέλουν να το φτιάξουν αυτό με τους υπότιτλους είναι ότι δεν το ξέρουν τι θέματα δημιουργεί.

Διάβασα πάλι 50-60 μηνύματα αλλά ένας δεν έχει βρεθεί να γράψει ποια είναι η έκδοση της εφαρμογής που τρέχει ο Android δέκτης της Vodafone με την υποτιθέμενη καλύτερη εικόνα και ήχο..

• Like
Reactions: angelalex
Διάβασα πάλι 50-60 μηνύματα αλλά ένας δεν έχει βρεθεί να γράψει ποια είναι η έκδοση της εφαρμογής που τρέχει ο Android δέκτης της Vodafone με την υποτιθέμενη καλύτερη εικόνα και ήχο..

Για να είμαστε δίκαιοι αυτό που λέγεται είναι για καλύτερο u.i. και δυνατότητα πολυκαναλου ήχου (άρα καλύτερου) στο HBO max, με τον δέκτη της Vodafone.
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την έκδοση android που έχει ο δέκτης αυτό.

Εγώ γι'αυτό θέλω να κάνω ένα side to side test με το Nvidia shield tv pro και το box της Vodafone επάνω στο πολυκάναλο σύστημα, αλλά που είναι ο δέκτης μου οέο; Ακόμα έρχεται... .

Για να είμαστε δίκαιοι αυτό που λέγεται είναι για καλύτερο u.i. και δυνατότητα πολυκαναλου ήχου (άρα καλύτερου) στο HBO max, με τον δέκτη της Vodafone.
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την έκδοση android που έχει ο δέκτης αυτό.

Εγώ γι'αυτό θέλω να κάνω ένα side to side test με το Nvidia shield tv pro και το box της Vodafone επάνω στο πολυκάναλο σύστημα, αλλά που είναι ο δέκτης μου οέο; Ακόμα έρχεται... .
Επειδή είσαι γνωστής του ήχου θα περιμένω ένα καλό review από σένα όταν πάρεις το boxaki γιατί θέλω να μάθω αν το 5.1 στις καλές σειρές είναι με καλό bitrate ή τα ηχεία τα πίσω θα κοιμούνται.Ενδιαφερομαι για το max κυρίως και το πολύ καλό περιεχόμενο που έχει.Ελπιζω να έχει καλή απόδοση ο ήχος.Αναμενω.

Επειδή είσαι γνωστής του ήχου θα περιμένω ένα καλό review από σένα όταν πάρεις το boxaki γιατί θέλω να μάθω αν το 5.1 στις καλές σειρές είναι με καλό bitrate ή τα ηχεία τα πίσω θα κοιμούνται.Ενδιαφερομαι για το max κυρίως και το πολύ καλό περιεχόμενο που έχει.Ελπιζω να έχει καλή απόδοση ο ήχος.Αναμενω.

Χαχα.

Από σήμερα κι όλας που είχα την εμπειρία ενός συστήματος spatial audio 20.6 καναλιών Adamson Fletcher Machine στην έκθεση που έγινε το τελευταίο τριήμερο.... το boxάκι της vodafone το καλό που του θέλω είναι να παίξει αυτά που λένε ότι παίζει.

Έχει απαντηθεί αυτό μερικές σελίδες πίσω νομίζω. Δεν είναι εφαρμογή στο box της, και χωρίς αυτό δεν μπορείς να δοκιμάσεις το περιβάλλον με κάποιον τρόπο. Είναι launcher, που έχει ενσωματωμένα όλα τα streaming services της Vodafone (live channels, on demand, catch up κλπ). Δεν έχει καμία σχέση με τις εφαρμογές στις υπόλοιπες συσκευές

• Like
Reactions: xSpectre
Μα ακριβώς επειδή σε παραγωγές 2,40:1 οι υπότιτλοι βρίσκονται είτε στο μαύρο πλαίσιο, είτε μέρος τους στο μαύρο πλαίσιο, εάν χρησιμοποιηθεί αναμορφικο σύστημα προβολής δεν μπορείς να τους δεις.

Και έχουμε εδώ τον άλλον να μας λέει ότι ο ήλιος δεν ξημερώνει από την ανατολή. 🤣

Αν τέτοια του λένε από την εταιρία να λέει, τότε καταλαβαίνουμε και πόσα ξέρουν κι αυτοί.
Ακομα μια πιθανότητα να μην θέλουν να το φτιάξουν αυτό με τους υπότιτλους είναι ότι δεν το ξέρουν τι θέματα δημιουργεί.
Είτε έτσι, είτε αλλιώς, βρωμάει ο τόπος από προγραμματιστες σε Ελλάδα και εξωτερικό, μια χαρά μπορούν να τα λύσουν όλα αν θέλουν. Μάλλον αρνούνται να ρίξουν χρήμα στην εμπειρία, βασιζόμενοι στο περιεχόμενο (όταν και αν μπει όλο το υλικό του max) - κι εγώ περιμένω looney tunes, περιεχόμενο discovery science (μεγάλη απώλεια για εμένα όταν είδα ότι σταμάτησε το κανάλι) κλπ. Αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ.

• Like
Reactions: angelalex
Είτε έτσι, είτε αλλιώς, βρωμάει ο τόπος από προγραμματιστες σε Ελλάδα και εξωτερικό, μια χαρά μπορούν να τα λύσουν όλα αν θέλουν. Μάλλον αρνούνται να ρίξουν χρήμα στην εμπειρία, βασιζόμενοι στο περιεχόμενο (όταν και αν μπει όλο το υλικό του max) - κι εγώ περιμένω looney tunes, περιεχόμενο discovery science (μεγάλη απώλεια για εμένα όταν είδα ότι σταμάτησε το κανάλι) κλπ. Αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ.

Πρέπει πριν από αυτά να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις το πρόβλημα. Αν δεν το ξέρεις καθόλου, πως θα ξεκινήσεις να το λύνεις; Αν δεν είναι στο γνωστικό σου πεδίο, θα σου είναι απλά αόρατο.

Δεν βλέπεις εδώ σε αυτό το νήμα τι γίνεται; Του λες 1+1=2 και αρνείται να το δει γιατί θεωρεί ότι κάνει 3. Του δείχνεις το πρόβλημα κι αυτός κοιτάζει το δάχτυλο που δείχνει το πρόβλημα.

Κάνε ένα πείραμα μόνος σου και επικοινώνησε με το support της Vodafone και ρώτα τους για τους υπότιτλους ή για το bitrate και format ήχου που δίνει το box τους στο HBO MAX. Η απάντηση θα είναι μακαρόνια με κιμά... . :ROFLMAO:

Δεν νομίζω ότι θα λύσουν τίποτε από δω και πέρα. Σου λέει είμαι πιο ανταγωνιστικός από τον δίπλα, πάμε τώρα να χώσουμε όλο το budget στο να το κάνουμε γνωστό ότι έχουμε το πιο πλήρες πακέτο.

Πρέπει πριν από αυτά να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις το πρόβλημα. Αν δεν το ξέρεις καθόλου, πως θα ξεκινήσεις να το λύνεις; Αν δεν είναι στο γνωστικό σου πεδίο, θα σου είναι απλά αόρατο.

Δεν βλέπεις εδώ σε αυτό το νήμα τι γίνεται; Του λες 1+1=2 και αρνείται να το δει γιατί θεωρεί ότι κάνει 3. Του δείχνεις το πρόβλημα κι αυτός κοιτάζει το δάχτυλο που δείχνει το πρόβλημα.

Κάνε ένα πείραμα μόνος σου και επικοινώνησε με το support της Vodafone και ρώτα τους για τους υπότιτλους ή για το bitrate και format ήχου που δίνει το box τους στο HBO MAX. Η απάντηση θα είναι μακαρόνια με κιμά... . :ROFLMAO:

Δεν νομίζω ότι θα λύσουν τίποτε από δω και πέρα. Σου λέει είμαι πιο ανταγωνιστικός από τον δίπλα, πάμε τώρα να χώσουμε όλο το budget στο να το κάνουμε γνωστό ότι έχουμε το πιο πλήρες πακέτο.
Σε κάποιο σύμπαν 1+1 μπορεί κάνει 3, μην είσαι τόσο απόλυτος! Χαχα

Μακάρι να ξυπνησουν και να διορθώσουν τα θέματα. Το boxακι τους είναι αξιοπρεπές, και είναι κρίμα να χαλάει όλη η εμπειρία από τον ήχο και το χάος στην κατηγοριοποιηση. Και κάποια στιγμή καλό είναι να ενοποιηθούν και τα UI. Άλλο στο boxακι, άλλο οι εφαρμογές για Android/android tv, άλλο το web.

Εγώ έφτιαξα καινούργιο λογαριασμό πάντως, γιατί αυτό μου είπαν από τη vodafone. Θα χρειαστεί και από την αρχή να φτιάξεις νέα προφίλ, αλλά αυτό γίνεται σε μια στιγμή. Με το μειονέκτημα προφανώς ότι δεν θα συνεχίσουν τα προτεινόμενα από τον παλιό λογαριασμό και θα πρέπει να θυμάσαι ποια σειρά είχες αφήσει που κλπ. Αλλά μικρό το κακό.

Βέβαια στην προηγούμενη σελίδα αναφέρθηκε ένας τρόπος στον οποίο μπορείς να κρατήσεις τον ίδιο λογαριασμό και να συνεχίσει η χρέωση από τη vodafone πια.

Το Disney+ είναι το premium πάντως.

Το συμβόλαιο ακόμα περιμένω να το τιμήσουν από την πλευρά τους πάντως. TV box ακόμα δεν έχουν στείλει. Θα πέσουν τα κατάλληλα "γαλλικά" πάλι για να πάμε στο επόμενο βήμα. Άμα δεν ήταν ο πολυκάναλος ήχος στο max και το UI, θα τους είχα γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι, αφού TV box έχω πολύ ανώτερο από τη σαβούρα που δίνουν. Έλα όμως που το έχουν κλειδώσει εκεί... .

Και κάτι ακόμα. Οι τεχνικοί μου είπανε να μην συνδέσω επάνω κεραία. Γιατί μπουκώνει το σύστημα και δεν είναι για πολλά πολλά ο δέκτης και παθαίνει κοκομπλόκο. Ευτυχώς που μου το είπανε γιατί μια δοκιμή θα την έκανα όπως σε όλους τους δέκτες. Άσε μην έχουμε άλλα... .
Το να τον έχει στείλει η vodafone το box αλλά να φτάσει η μεταφορική, το σκέφτηκες ποτέ??

Το να τον έχει στείλει η vodafone το box αλλά να φτάσει η μεταφορική, το σκέφτηκες ποτέ??

Το ότι η Vodafone μου ζήτησε ταπεινά συγνώμη γιατί δεν έφεραν οι τεχνικοί τον δέκτη που είναι μέρος του πακέτου της εγκατάστασης και του συμβολαίου, το σκέφτηκες καθόλου;
Το ότι αυτό ήταν επιβεβαιωμένο ως διαδικασία πάλι από τη Vodafone, φαντάζομαι ούτε.

Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την εταιρία. Έχει αποδεχτεί η ίδια ότι είναι υπόλογος.

Α, και μην το τραβάτε άλλο γιατί οι συνέπειες είναι μεγάλες σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η αθέτηση όρων του συμβολαίου έχει κυρώσεις.

Σε λίγη ώρα θα τους ενημερώσω και για τα τρολακια τους, μην ανησυχείτε.

Last edited:
  • Haha
Reactions: Bellerophontes
Το ότι η Vodafone μου ζήτησε ταπεινά συγνώμη γιατί δεν έφεραν οι τεχνικοί τον δέκτη που είναι μέρος του πακέτου της εγκατάστασης και του συμβολαίου, το σκέφτηκες καθόλου;
Το ότι αυτό ήταν επιβεβαιωμένο ως διαδικασία πάλι από τη Vodafone, φαντάζομαι ούτε.

Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την εταιρία. Έχει αποδεχτεί η ίδια ότι είναι υπόλογος.

Α, και μην το τραβάτε άλλο γιατί οι συνέπειες είναι μεγάλες σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η αθέτηση όρων του συμβολαίου έχει κυρώσεις.

Σε λίγη ώρα θα τους ενημερώσω και για τα τρολακια τους, μην ανησυχείτε.
Απλά μία ερώτηση έκανα φίλε. Δεν έχω απολύτως κανένα συμφέρον να δικαιολογήσω τήν εταιρεία