Vodafone TV

Καλώς. Δεν ισχύει για σένα τότε.
Και με την ευχέρεια, επειδή είσαι γνώστη τού ήχου θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Το box τής Vodafone τον έχω σύνδεση μέσω hdmi in της ηχομπαρας jbl 9.1.. Αυτό σημαίνει ότι έχω το μέγιστο από το box η έχω κάποια απώλεια??

Στην αναζήτηση εμφανίστηκαν τα New Looney Tunes (2015-2019) όμως δεν προσφέρονται ακόμα (κάπου είδα δεν θυμάμαι τώρα ότι ήταν να ανέβουν χθες 9/3) . Όσο για τα κλασσικά δεν βλέπω φως δυστυχώς.

• Like
Reactions: pepis
Στην αναζήτηση εμφανίστηκαν τα New Looney Tunes (2015-2019) όμως δεν προσφέρονται ακόμα (κάπου είδα δεν θυμάμαι τώρα ότι ήταν να ανέβουν χθες 9/3) . Όσο για τα κλασσικά δεν βλέπω φως δυστυχώς.
Ξέρουμε αν στην native πλατφόρμα max τα έχουν ανεβάσει κανονικά τα κλασσικά??

Και με την ευχέρεια, επειδή είσαι γνώστη τού ήχου θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Το box τής Vodafone τον έχω σύνδεση μέσω hdmi in της ηχομπαρας jbl 9.1.. Αυτό σημαίνει ότι έχω το μέγιστο από το box η έχω κάποια απώλεια??

Αν και θα ήθελα να έχω το tv box εδώ της Vodafone για να μπορέσω να σου απαντήσω με ακρίβεια, θεωρώ πως δεν θα έχεις καμία απώλεια στον ήχο.

Ακούστε τώρα και για να μην ρωτάτε συνεχώς για το πακέτο.

Στο πακέτο μου, δώρο είναι το ρούτερ και το wifi extender. Ο αποκωδικοποιητής δεν είναι δώρο. Μάλιστα έχει μηνιαία χρέωση επιπλέον στο ίδιο το πακέτο.

Εκεί λοιπόν την πάτησαν, εντός εισαγωγικων,, και έκαναν αθέτηση των όρων του συμβολαίου.

Το γράφω ακόμα μια φορά. Το Vodafone tv υπάρχει σε πολλές μορφές. Αυτό που έχω εγώ είναι πακέτο και είναι ένα με την υπηρεσία.

Μου είπανε για πέμπτη, τους είπα ότι έχει βουήξει όλος ο ντουνιάς ότι έχετε έλλειψη αποκωδικοποιητών και μου λέτε και επιπλέον μέρες ακόμα που θα αθετειτε τους όρους του συμβολαίου.

Εντός της επόμενης ώρας θα ξέρω το εύρος της πίστωσης.

• Like
Reactions: xSpectre
Φυσικά και τα έχουν ανεβάσει. Σε φανταστικές ψηφιακές αποκαταστάσεις με λίγα θεματάκια στις κάρτες των τίτλων και κάποια θέματα λογοκρισίας (τότε οι καιροί ήταν πολύ άγριοι σε αυτά τα θέματα)

• Like
Επειδή μου έχει γίνει μία προσφορά για ανανέωση σταθερού και ιντερνετ (προφανώς για 2 χρόνια) στα 25.32ε για 50αρα VDSL (ούτε αυτά δεν πιάνει η περιοχή μου) και μπόλικα λεπτά δωρεάν (που δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν με νοιάζουν), και Vodafone TV, έχω την εξής ερώτηση. Ενώ σε όλα τα email που ανταλλάσσουμε (πρόκειται να γίνουν και κάποιες επαγγελματικές συνδέσεις, εξ ου και η επικοινωνία έτσι, με ένα από τα τοπικό καταστήματα και πωλητή), μιλάμε για Vodafone TV PLUS και τους λέω να το ξεκαθαρίσουν και απαντάνε ότι ναι αυτό είναι, μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης της ανανέωσης, και αναφέρει Vodafone TV Entertainment. Αν δεν κάνω λάθος, γιατί δεν αναφέρεται πουθενά πλέον αυτό το πρόγραμμα στο site τους, αυτό είναι το απλό Vodafone TV, σωστά? Δεν είναι το πλήρες πακέτο, ή κάνω λάθος ? Επίσης, αξίζει η ανανέωση στα 25.32 ακόμα και αν πρόκειται για το απλό ? (ουσιαστικά είναι 22,82 + 2,5 οι δόσεις εξοπλισμού).

Ευχαριστώ.

Παρέλαβα το μποξ πριν από λίγο...
Το απόγευμα θα κάνω και τις σχετικές δοκιμές. Αν είναι κάτι που μπορώ να το απαντήσω ευχαρίστως να βοηθήσω κι εγώ...
Το hdmi που χει μέσα είναι αξιοπρεπές ή να πάω να πάρω αλλο;
Επίσης είμαστε βέβαιοι ότι αποστέλλεται πλέον μόνο ο καινούργιος εξοπλισμός;
Τέλος 15 λεπτά μετά των παράδοση ήρθαν και τα σχετικά μηνύματα ενεργοποίησης και Disney plus.
Ελπίζω και εύχομαι να έχει καλύτερη εικόνα. Οικονομικά κερδισμένος είμαι μιας και δίνω λιγότερα κι έχω παραπάνω υπηρεσίες (είχα Disney plus), που όμως αν τις "απολαμβάνω" με τα χάλια που έχει η εφαρμογή και μεσω του μποξ θα τις έχω απλά...
Επίσης ο ήχος πρέπει μα διορθωθεί και κυρίως πρέπει να φτιαχτεί αυτό το αίσχος με τους υπότιτλους...
Το ΣΚ που χάζεψα λίγο το περιεχόμενο ήθελα να πάρω σβάρνα τα σκανδιναβικά. Να τα δω όλα στην σειρά αλλά ο συνδυασμός εικόνας/ ήχου/ υποτίτλων είναι αποτρεπτικός...
Η εταιρεία ΟΦΕΙΛΕΙ να στηρίξει το προϊόν της γιατί έτσι όπως για την ώρα το πλασάρει αργά ή γρήγορα το οικονομικό δεν θα είναι κίνητρο.

Καλή βδομάδα σε όλους!

Κάτοχος του παλιού αποκωδικοποιητή, ζήτησα την Πέμπτη (μέσω του chat) τον νέο αποκωδικοποιητή, τον οποίο και παρέλαβα (δωρεάν) την Παρασκευή. Η εφαρμογή είναι όντως πολύ καλύτερη από το χάλι της παλιάς, αλλά και από το app που είχα σε Samsung TV. Πλέον θυμάται σε ποιο επεισόδιο είχα μείνει, ενώ έχει και λίστα με top 10, με περιλήψεις και trailer σε κάποια. Επίσης, το βασικό, όταν επιλέγεις μία σειρά, σε πηγαίνει στο 1ο επεισόδιο και όχι στο τελευταίο.. Μιλάμε για τα αυτονόητα που θα έπρεπε να έχει η οποιαδήποτε εφαρμογή. Από άποψη εικόνας, είχα επιχειρήσει στον παλιό να δω το Interstellar και το σταμάτησα στο 5λεπτό.. Στον καινούριο, η εικόνα φαίνεται αρκετά βελτιωμένη, βλέπεται άνετα, το ίδιο και σε πιο καινούριες ταινίες (π.χ. στο Dune 2). Τέλος, θετικό που είναι android και μπορείς να βάλεις και άλλες εφαρμογές, ενώ στον παλιό δεν έμπαινε τίποτα. Για μία υπηρεσία που ουσιαστικά μου την δίνουν δώρο λόγω του σταθερού/ιντερνετ, είμαι σίγουρα ικανοποιημένος. Προφανώς το ιδανικό θα ήταν το Max να το έδιναν με την δικιά του εφαρμογή όπως το Disney+. Ίσως μελλοντικά..

• Like
Reactions: Λάκης
Μπορεί κάποιος (όποιος θέλει φυσικά)να μας στείλει φωτογραφία το ui του καινούριου αποκωδικοποιητή να το δούμε και εμείς που έχουμε περιέργεια?😂 εγώ έχω γιατί αν είναι έτσι όπως διαβάζω από πολλούς τότε με ενδιαφέρει πολύ

Μπορεί κάποιος (όποιος θέλει φυσικά)να μας στείλει φωτογραφία το ui του καινούριου αποκωδικοποιητή να το δούμε και εμείς που έχουμε περιέργεια?😂 εγώ έχω γιατί αν είναι έτσι όπως διαβάζω από πολλούς τότε με ενδιαφέρει πολύ
Αν δεν το κάνει κάποιος θα στείλω εγώ όταν τον σεταρω αργότερα σήμερα

• Love
Reactions: angelalex
Ελπίζω και εύχομαι να έχει καλύτερη εικόνα. Οικονομικά κερδισμένος είμαι μιας και δίνω λιγότερα κι έχω παραπάνω υπηρεσίες (είχα Disney plus), που όμως αν τις "απολαμβάνω" με τα χάλια που έχει η εφαρμογή και μεσω του μποξ θα τις έχω απλά...
Μπορειϛ με τουϛ κωδικουϛ που σου εδωσαν να βλεπειϛ αυτονομα απο την εφαρμογη τηϛ disney plus οπωϛ εκανεϛ μεχρι τωρα.

• Like
Reactions: geovrettos
Απο την καμερα του κινητου οποτε μην περιμενειϛ ποιοτητα.

Attachments

• IMG_20250310_133810.jpg
    IMG_20250310_133810.jpg
    1 MB · Views: 56
  • IMG_20250310_133840.jpg
    IMG_20250310_133840.jpg
    1.1 MB · Views: 56
  • Like
Reactions: angelalex
Μπορειϛ με τουϛ κωδικουϛ που σου εδωσαν να βλεπειϛ αυτονομα απο την εφαρμογη τηϛ disney plus οπωϛ εκανεϛ μεχρι τωρα.
Ναι, ισχύει αυτό. Το έκανα μέσω της εφαρμογής πατώντας σε περιεχόμενο του Disney. Σκαναρα και στο επόμενο βήμα έκανα σύνδεση με το παλιό μου προφίλ και συνδέθηκε κανονικά. Πλέον στα στοιχεία της χρεώσης μέσω της εφαρμογής του Disney φαίνεται χρεωση από Vodafone tv.

• Like
Reactions: thiseas
Καμία σχέση με το παλιό σαν μενού φαίνεται πολύ καλύτερο! Μπράβο τους παραδέχομαι
Δεν ξέρω ιδέα πώς ήταν το παλιό αλλά δεν το λες και τέλειο. Τα θεμετακια τού τα έχει. Ιδικά το player. Π.χ δεν σε πάει αυτόματα στο επόμενο επεισόδιο. Το play, pause ακόμα δεν το έχω συνηθίσει.. Η να προσπέραση το info όταν ξεκινάει το επεισόδιο. Μιλάμε για αυτονόητα πράγματα.. Δεν λέω να είναι σαν τα player Apple κι amazon πού έχουν xray...αλλα έχει δρόμο μπροστά

Καλησπέρα, που έκανες την αναζήτηση; ΓΙατί μέσω της εφαρμογής δεν υπάρχουν πουθενά.

Δεν ξέρω ιδέα πώς ήταν το παλιό αλλά δεν το λες και τέλειο. Τα θεμετακια τού τα έχει. Ιδικά το player. Π.χ δεν σε πάει αυτόματα στο επόμενο επεισόδιο. Το play, pause ακόμα δεν το έχω συνηθίσει.. Η να προσπέραση το info όταν ξεκινάει το επεισόδιο. Μιλάμε για αυτονόητα πράγματα.. Δεν λέω να είναι σαν τα player Apple κι amazon πού έχουν xray...αλλα έχει δρόμο μπροστά
Που να δεις το παλιό ui στο Vodafone tv box 😂

• Like
Δηλαδή για να καταλάβω, εγώ που έχω τον παλιό δέκτη και το συμβόλαιό μου λήγει τον Αύγουστο, μπορώ να ζητήσω τον νέο;

Δηλαδή για να καταλάβω, εγώ που έχω τον παλιό δέκτη και το συμβόλαιό μου λήγει τον Αύγουστο, μπορώ να ζητήσω τον νέο;
Εγώ έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, ρώτησα στο chat και μου έστειλαν το καινούριο την επόμενη μέρα. Μπορείς να το ρωτήσεις για να είσαι σίγουρος.