Έχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και ορθώς το βάζει τμηματικά.
Αυτό το «ορθώς το βάζει τμηματικά», από που προκύπτει; Απορία.
Έχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και ορθώς το βάζει τμηματικά.
Εδώ με stereo ήχο και βαριά 1080p, να πάω να πάρω μια plasma άμα είναι να μην έχω απορία για τα μάτια μου...στο max σε 4κ με πολυκάναλο ήχοΟι "φθηνές" όπως λες παραγωγές, πχ Καμπούλ ή έτερος εγώ, έχουν επιλογές στον ήχο, στους υποτιτλους και μάντεψε! Παίζουν και 4Κ σε αντίθεση με το πιο πλούσιο περιεχόμενο που κάνεις δεν αμφιβάλει για την αξία του αλλά η συζήτηση γίνεται για το πως προβάλλεται. Ενδεικτικά, η 2η σεζόν του the last of us, πως θα προβληθεί εδώ και πως έξω;
Αφορά χρήστες που έχουν αποκτήσει νόμιμα συνδρομή στη χώρα τους και όχι τσαμπατζήδες που με αλχημείες αποκτούν πρόσβαση μέσω vpn κάνοντας τους ΟλλανδούςDigital Single Market – Portability of online content services
What is the objective of the Regulation?
The aim is to ensure that Europeans who buy or subscribe to films, sports broadcasts, music, e-books and games in their home Member State are able to access this content when they travel or stay temporarily in another EU country. The Regulation comes into force on 1 April 2018 in all EU Member States.
![]()
Με βάση τον ευρωπαϊκό κανονισμό, μπορείς να δεις το περιεχόμενο μίας ευρωπαϊκής χώρας (ΕΕ + EFTA) σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα (αρκεί η συνδρομή να έχει αποκτηθεί με νόμιμο τρόπο). Διαγράφηκαν σχετικά ποστς, και παρακαλώ όπως παραμείνουμε στο αντικείμενο του thread.
@fotis246 αγένεια να σβήνεις ποστ που είναι αντίθετα με την άποψη σου. Αν είναι έτσι μη μπαίνω στον κόπο να γράφω εδώ
Και οι τύποι της βονταφον πάλι έκαψαν υπότιτλους από πάνω...1o επεισόδιο Last of us με Ελληνικούς υπότιτλους στο Αμερικανικό Max. Κάτι φαίνεται ότι πάει να γίνει…
Ανέβηκε στο Vodafone TV; Γιατί δεν το βλέπω;Last ανεβηκε (με 5.1)
Άντε μπράβο μια καλή αρχή. 4κ να αρχίζουν να βάζουν και τα υπόλοιπα τα βλέπουμεΌντως, πρώτο επεισόδιο δεύτερης σεζόν είναι 5.1, μόλις το είδα.
Φαντάζει πιθανό, λοιπόν, όταν βγει η τρίτη σεζόν να παίξει σε 4Κ και με διαχείριση των υποτίτλων...Άντε μπράβο μια καλή αρχή. 4κ να αρχίζουν να βάζουν και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε
Άντε μπράβο μια καλή αρχή. 4κ να αρχίζουν να βάζουν και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.