Vodafone TV

Αυτοί που τρέχουν τη Vodafone στην Ελλάδα, έχουν αυτό που είναι γνωστό ως το σύνδρομο του σουβλατζίδικου. Στην αρχή κάνει το μπάμ και τα σουβλάκια είναι νόστιμα και οι τιμές καλές, μέχρι που αποφασίζουν να βγάλουν κέρδος σε βάρος της ποιότητας του κυρίως προϊόντος, με το σουβλάκι να γίνεται όλο και χειρότερο. Για όσο καιρό στη μνήμη του κόσμου το brandname είναι συνδεμένο με την πρωταρχική ποιότητα, το σουβλατζίδικο μένει ανοιχτό αλλά οι πωλήσεις πέφτουν. Από ένα σημείο και μετά, παρά τα καμπανάκια, η ποιότητα εξακολουθεί να μην έχει σχέση με αυτό που ήταν πριν, και στο τέλος το σουβλατζίδικο κλείνει.

Πέρα από το Disney+ που θα το καταντήσουν μια απλή κουρελού, αυτό το HBO είναι σαν ξεχασμένο ρούχο στην ντουλάπα που το έχει φάει ο σκώρος. Χθες ανακάλυψα μια νέα ταινία που ανέβασαν και λέω ώπα... αυτό συμβαίνει πιο σπάνια κι από ολική έκλειψη ηλίου, κάτσε να τη δω. Σε αγνο παρθένο στέρεο φυσικά, για πιο πολλά κανάλια όποιος θέλει ας πάει Βενετία... .

Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, που υπήρξα -για πρώτη φορά- συνδρομητής,
σε ιντερνετική τηλεόραση (τα NovaSports στην Vodafone TV)!
Με το που "έφυγαν" τ' αθλητικά, "αριβεντέρσι"!!!
Κράτησα την τηλεφωνική μου, σύνδεση,
στη Vodafone (από την Cyta, που είχε εξαγοράσει, τότε),
μέχρι σήμερα!!!

Εγώ από την άλλη εδώ και καιρό χρησιμοποιώ πλέον το box αποκλειστικά και μόνο για την παρακολούθηση ιντερνετικών καναλιών στα οποία όλο και κάτι ενδιαφέρον θα βρεις να δεις!

Last edited:
  • Like
Reactions: venejo
Μετά από 3 χρόνια συνδρομή στο Vodafone tv και Παρόλου που έγινε η αύξηση 2 ευρώ από 08-07-25 ακόμα ο λογαριασμός ειναι disney premium και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή μια και βλέπω ακόμα της σειρές και της ταινίες που έβλεπα 4κ

Τους έχω κάνει αίτημα σαν παλιός συνδρομητής ότι δέχομαι την αύξηση αρκεί να μείνει το Disney premium όπως είναι οπότε θα δούμε.

Attachments

• Screenshot 2025-07-14 214658.png
    Screenshot 2025-07-14 214658.png
    681.1 KB · Views: 42
  • Screenshot 2025-07-14 220102.png
    Screenshot 2025-07-14 220102.png
    25.7 KB · Views: 40
Μετά από 3 χρόνια συνδρομή στο Vodafone tv και Παρόλου που έγινε η αύξηση 2 ευρώ από 08-07-25 ακόμα ο λογαριασμός ειναι disney premium και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή μια και βλέπω ακόμα της σειρές και της ταινίες που έβλεπα 4κ

Τους έχω κάνει αίτημα σαν παλιός συνδρομητής ότι δέχομαι την αύξηση αρκεί να μείνει το Disney premium όπως είναι οπότε θα δούμε.
Κάπου έχουν χάσει την μπάλα. Και ο δικός μού παραμένει premium και δεν είχα καμία επικοινωνία ( ούτε είμαι παλιός συνδρομητής). Σιγά σιγά θα τα κόψουν

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Κι εγώ ακύρωσα.
Διακόπηκε την ίδια μέρα του τηλεφωνήματος.
Δεν ήρθε κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης.
Ακόμα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Σήμερα εκδόθηκε ο λογαριασμός μου που αφορά την περίοδο 21/6 - 20/7. Παραξενεύτηκα γιατί ο λογαριασμός ήρθε κατά 2,96 φθηνότερος. Τελικά, είναι επειδή έβαλαν μια επιπλέον έκπτωση 5% στο πάγιο που αφορά ίντερνετ - τηλέφωνο. Υποθέτω ότι την έβαλαν για να σβηστεί η επικείμενη αύξηση της τηλεόρασης (από την εξυπηρέτηση μου είπαν ότι αν παραμείνω δεν θα έχω αύξηση).
Αν τα υπολογίζω σωστά, η αύξηση θα είναι 1,90 x 1,10 (τέλος συνδρομιτικής 10%) x 1,24 (ΦΠΑ 24%) = 2,59. Εκτός εάν η αύξηση των 1,90 είναι μετά φόρων. Πάντως, η αλλαγή δεν έχει γίνει ακόμα, το disney+ παραμένει premium και η αύξηση δεν έχει μπει ακόμα, παρότι σχεδόν ο μισός λογαριασμός αφορά την περίοδο αύξησης. Θα δείξει...

Θα είναι μπούφοι αν κρατήσουν το premium ενώ έχουν ήδη τόσες ακυρώσεις. Από την άλλη, η όλη κίνηση τους ήταν εκτός αγοράς. Δε βγάζεις άκρη.

Θα είναι μπούφοι αν κρατήσουν το premium ενώ έχουν ήδη τόσες ακυρώσεις. Από την άλλη, η όλη κίνηση τους ήταν εκτός αγοράς. Δε βγάζεις άκρη.

To κλασικό greek style θα ήταν: αφού βλέπουν τον λόγο των ακυρώσεων αλλά και την πρόθεση όσων ακυρώνουν για παραπάνω χρέωση προκειμένου να παραμείνει ως premium, να κάνουν προσφορά σε όσους έφυγαν, με το Disney premium αλλά σε παραπάνω τιμή.

Ένα δελτιάκι τύπου στη φόρα και ξανά στο μαντρί όλοι... .

Κι εμένα ακόμα το premium δείχνει. Πρόλαβα να δοκιμάσω και έξτρα μηχάνημα με Dolby Atmos, ενώ δεν το περίμενα.

• Like
Reactions: sgypnos
To κλασικό greek style θα ήταν: αφού βλέπουν τον λόγο των ακυρώσεων αλλά και την πρόθεση όσων ακυρώνουν για παραπάνω χρέωση προκειμένου να παραμείνει ως premium, να κάνουν προσφορά σε όσους έφυγαν, με το Disney premium αλλά σε παραπάνω τιμή.

Ένα δελτιάκι τύπου στη φόρα και ξανά στο μαντρί όλοι... .

Κι εμένα ακόμα το premium δείχνει. Πρόλαβα να δοκιμάσω και έξτρα μηχάνημα με Dolby Atmos, ενώ δεν το περίμενα.

Αυτό τους ζήτησα για να μην κάνω διακοπή. Έστω με μικρή επιβάρυνση τη διαφορά στο premium.
Όχι όχι όχι.
Οπότε πάσο τελικό.

Και εμένα μου βγήκε ο λογαριασμός και λέει ακόμα premium (και όντως παραμένει στο Disney account μου). Όπως είδα, έχει μια αύξηση από €10.93 σε €14.08, άρα €3.15. Την ίδια στιγμή, η προνομιακή προσφορά έκπτωσης, πήγε από €6.09 στα €7.35, άρα μόνο €1.26. Όλες οι άλλες χρεώσεις και εκπτώσεις, είναι ακριβώς ίδιες.
Εάν παραμείνει Disney+, δεν με πειράζει. Θα δούμε όμως, καθώς από ότι καταλαβαίνω, δεν ξέρουν τι τους γίνετε.

Πάντως χωρίς το disney plus για εμενα δεν υπαρχει νοημα να ειμαι ακομα συνδρομητης προς ωρας δεν εχει μεταβληθει η συνδρομη του disney+ και βλεπουμε...

Με πήραν χτες τηλέφωνο για το αίτημα διακοπής. Καταλήξαμε σε ανανέωση, με αλλαγή σε οπτική ίνα, από vdsl 100ρα που είχα και γραμμή ftth 300/150. Τιμή με διατήρηση vodafone tv, μαζί με το gigabit voucher, στα 29,90€ για τους πρώτους 12 μήνες και 1,5€ αύξηση για τους επόμενους 12. Χωρίς vodafone tv μου το έβγαζε στα 28,3€, το άφησα ενεργό, για περίπου 1,7€ δεν με πειράζει.

Sent from my SM-A366B using Tapatalk

Sorry για το off topic:

Ξεκίνησε σήμερα το HBO max στην Κύπρο αλλά όσα VPNs και να έχω δοκιμάσει για τη δημιουργία λογαριασμού δεν τα "κατάφεραν" να με κάνουν να φαίνομαι από Κύπρο. Στο Apple TV έχω κατεβασμένο το app από Κυπριακό account αλλά η ενεργοποίηση της συνδρομής θα πρέπει να φαίνεται πως έχει γίνει από Κύπρο. Έκανα ένα hbo account με τα χίλια ζόρια αλλά δεν εμφανίζει τις επιλογές συνδρομών, ίσως να τις εμφανίζει "εντός Κύπρου". Χρεωστική κάρτα Κύπρου έχω από Κύπριο φίλο που ζει εδώ. Αν μπορέσει κάποιος να βοηθήσει ας στείλει pm.

Sorry για το off topic:

Ξεκίνησε σήμερα το HBO max στην Κύπρο αλλά όσα VPNs και να έχω δοκιμάσει για τη δημιουργία λογαριασμού δεν τα "κατάφεραν" να με κάνουν να φαίνομαι από Κύπρο. Στο Apple TV έχω κατεβασμένο το app από Κυπριακό account αλλά η ενεργοποίηση της συνδρομής θα πρέπει να φαίνεται πως έχει γίνει από Κύπρο. Έκανα ένα hbo account με τα χίλια ζόρια αλλά δεν εμφανίζει τις επιλογές συνδρομών, ίσως να τις εμφανίζει "εντός Κύπρου". Χρεωστική κάρτα Κύπρου έχω από Κύπριο φίλο που ζει εδώ. Αν μπορέσει κάποιος να βοηθήσει ας στείλει pm.
Συγγνώμη..εφόσον έχεις κάνει την συνδρομή, τι αλλάζει αν δεν φένεται ότι μπαίνεις στο Κύπρο??

Συγγνώμη..εφόσον έχεις κάνει την συνδρομή, τι αλλάζει αν δεν φένεται ότι μπαίνεις στο Κύπρο??
Δεν έχω καταφέρει να κάνω τη συνδρομή. Account έφτιαξα, αλλά δεν εμφανίζει διαθέσιμες συνδρομές, μάλλον επειδή βλέπει πως είμαι από Ελλάδα.
Edit: τώρα εμφάνισε τις επιλογές εντός του Apple TV app αλλά στην πληρωμή βγάζει error. Μάλλον κάτι δεν έχω κάνει καλά.

Last edited:
Δεν έχω καταφέρει να κάνω τη συνδρομή. Account έφτιαξα, αλλά δεν εμφανίζει διαθέσιμες συνδρομές, μάλλον επειδή βλέπει πως είμαι από Ελλάδα.
Edit: τώρα εμφάνισε τις επιλογές εντός του Apple TV app αλλά στην πληρωμή βγάζει error. Μάλλον κάτι δεν έχω κάνει καλά.
Πρέπει να ανοίξεις λογαριασμού PayPal Κύπρου..η αλλιώς wise

• Like
Reactions: kostthem
Φόρτωσε το apple account και κάνε συνδρομή πληρώνοντας από το υπόλοιπο του λογαριασμού.