Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μέχρι 20 € είναι λογικό,διότι υπάρχει διετές συμβόλαιο.Ας κάνουμε ένα μίνι γκάλοπ τότε.
Ποια τιμή θεωρείτε λογική για το Vodafone TV με Disney+ και HBO σε 4Κ και τα δύο;
Το Vodafone TV start.Υπάρχει Vodafone TV, χωρίς συνδρομή internet/τηλεφωνία Vodafone?
Τα 41 ευρώ που έχει τώρα το vodafone fiber 300 vodafone tv plus;Ας κάνουμε ένα μίνι γκάλοπ τότε.
Ποια τιμή θεωρείτε λογική για το Vodafone TV με Disney+ και HBO σε 4Κ και τα δύο;
Λέω για τα Discovery, Animal Planet, Travel, Disney, κλπ, τα οποία δεν παίζουν στο vodafone start.H Vodafone έχει καμιά εικοσαριά συνδρομητικά κανάλια. Τα υπόλοιπα είναι FTA κανάλια.
Αν εννοείς 35 λόγω των προσωρινών Eurosport, αυτά θα αφαιρεθούν όταν ολοκληρωθούν οι Ολυμπιακοί.
Ας κάνουμε ένα μίνι γκάλοπ τότε.
Ποια τιμή θεωρείτε λογική για το Vodafone TV με Disney+ και HBO σε 4Κ και τα δύ
Στη Ρουμανία τα δίνουν με 11€. https://www.vodafone.ro/serviciifixe/ultra-home-plus. Και να μην ακούω ότι το βιοτικό επίπεδο είναι διαφορετικό επειδή είναι από καιρό άκυρο...και μην ξεχνάμε ότι εκεί κάνουν και εκπτώσεις ενώ εδώ αυξάνουν την τιμήΑς κάνουμε ένα μίνι γκάλοπ τότε.
Επιβεβαιώνω.Τελικα άλλαξαν την συνδρομή του Disney+ από Premium σε Standard. Μέχρι έχεις ήμουν Premium.
Επιβεβαιώνω κι εγώ, το Disney+ του κολλητού μου το έκαναν Standard.Επιβεβαιώνω.
Θα φάνε άκυρο τελικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.