Vodafone TV

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ας κάνουμε ένα μίνι γκάλοπ τότε.

Ποια τιμή θεωρείτε λογική για το Vodafone TV με Disney+ και HBO σε 4Κ και τα δύο;

Ποια τιμή θεωρείτε λογική για το Vodafone TV με Disney+ και HBO σε 4Κ και τα δύο;
Μέχρι 20 € είναι λογικό,διότι υπάρχει διετές συμβόλαιο.
Διαφορετικά κάνεις ότι οι περισσότεροι,ένα μήνα εδώ και ένα μήνα αλλού.

Φαντάζομαι ότι θα προσθέσουν ξανά στο βασικό τα discovery που τα είχαν ένα διάστημα πριν τα βάλουν μόνο στο άλλο πακέτο τους.να δούμε τι θα κάνει με το max το αυτόνομο και κυρίως με την Disney

Τα 41 ευρώ που έχει τώρα το vodafone fiber 300 vodafone tv plus;
Το θέμα δεν είναι μόνο η τιμή, είναι και το τι παίρνεις τώρα.
Ένα Disney+ που διατηρούν το δικαίωμα να το κάνουν basic όποτε γουστάρουν χωρίς να έχεις πλέον δικαίωμα υπαναχώρησης.
Και ένα HBO Max μαιμού. 🐒
Θα φέρει κι εδώ η DT κάποια στιγμή κανένα συνδυαστικό των βασικών Netflix, Disney+, ΗΒΟ Μax και Apple TV όπως έχει στη Γερμανία με 25 ευρώ επιπλέον αν έχεις τηλέφωνο και internet στη Cosmote και θα κλάψουν μανούλες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
H Vodafone έχει καμιά εικοσαριά συνδρομητικά κανάλια. Τα υπόλοιπα είναι FTA κανάλια.
Αν εννοείς 35 λόγω των προσωρινών Eurosport, αυτά θα αφαιρεθούν όταν ολοκληρωθούν οι Ολυμπιακοί.
Λέω για τα Discovery, Animal Planet, Travel, Disney, κλπ, τα οποία δεν παίζουν στο vodafone start.

• Like
Reactions: voys

Ποια τιμή θεωρείτε λογική για το Vodafone TV με Disney+ και HBO σε 4Κ και τα δύ

Στη Ρουμανία τα δίνουν με 11€. https://www.vodafone.ro/serviciifixe/ultra-home-plus. Και να μην ακούω ότι το βιοτικό επίπεδο είναι διαφορετικό επειδή είναι από καιρό άκυρο...και μην ξεχνάμε ότι εκεί κάνουν και εκπτώσεις ενώ εδώ αυξάνουν την τιμή

Επιβεβαιώνω.
Θα φάνε άκυρο τελικά.
Επιβεβαιώνω κι εγώ, το Disney+ του κολλητού μου το έκαναν Standard.
Είναι για πολλές σφαλιάρες μιλάμε.
Ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιο του το Μάρτιο και θα βάλει ΔΕΗ 500 Mbps.
Και επειδή του αρέσει και το Max και το Disney+ θα βάλει κι αυτά αυτόνομα και τελείωσε η υπόθεση με τους... μη τους χαρακτηρίσω.
Και θα πληρώνει για όλα 38 ευρώ, όσα πληρώνει και τώρα στη Vodafone.
Και θα έχει και μεγαλύτερη ταχύτητα, και το standard Disney+ που πλέον αυτό δίνει και η Vodafone και το κανονικό Max που θα μπορεί να το κόψει όποτε θέλει.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Και σε μένα Standard στον TV3. Υποθέτω και στον άλλον TV3 και στο Shield, ούτε και έκατσα να ασχοληθώ. Τo έχω παρατήσει εκεί να το λιώνουν οι άλλοι άνθρωποι στο σπίτι που έτσι κι αλλιώς δεν νοιάζονται για την ποιότητα.

Φυσικά με τέτοιες συμπεριφορές αποκλείεται να ανανεώσω συμβόλαιο σε αυτούς. Δέκτη με σωστό ήχο δεν έχουν, αν το βάλεις σε σωστό δέκτη έχεις άλλα αντί άλλων interface, τώρα μείωσαν την ποιότητα στο Disney.... ποιος ξέρει τι άλλο έχουν κατά νου να κάνουν.

Εγώ έχω κάποια στάνταρ ποιότητας που πιο κάτω δεν πέφτω. Αυτοί ας κυνηγάνε συνδρομητές που δεν νοιάζονται για την ποιότητα. Εγώ νοιάζομαι όμως και ο επόμενος πάροχος που θα με κερδίσει θα είναι εκείνος που νοιάζεται για την ποιότητα επίσης.

Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ κι όλας από πάνω με την λογιστική κοπτοραπτική τους. Να πάνε να βρουν αλλού μανταρίστρα...

• Like
Reactions: angelalex
Το ίδιο και σε μένα,που είμαι με το Vodafone TV3.
1080p το Disney+
Και δυστυχώς έχω συμβόλαιο μέχρι τέλη Νοεμβρίου 2026!