Vodafone TV

Όταν δεν θα έχεις πια δικαίωμα ακύρωσης θα στο κάνουν από premium σε basic.
Ζήτα τους να σου στείλουν το συμβόλαιο της ανανέωσης και δες αν αναφέρει ρητά ότι θα έχεις το Disney+ premium.
Τι ακριβώς έκαναν... ανακανοίνωσαν την υποβάθμιση κάτι μήνες πριν και έδιναν το δικαίωμα υπαναχώρησης.
ΔΕΝ έκαναν όμως τότε την υποβάθμιση για να δουλέψουν το κόσμο, αυτούς που τουλάχιστον δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι.
Να μην παρατηρήσει ο πελάτης καμία διαφορά, οπότε σου λέει, δεν βλέπω καμία διαφορά, δεν έχω λόγο να το κόψω.
Πλέον που έχουν καλυφθεί νομικά και ο πελάτης δεν έχει πια δικαίωμα υπαναχώρησης, τώρα θα αρχίσουν τις υποβαθμίσεις σταδιακά.
Κοινώς μιλάμε για κουτοπόνηρους, οπότε αν δεν δεις στο νέο σου συμβόλαιο να λέει ρητά premium, μη τους πιστέψεις γιατί θα λένε ψέματα.
Σε κανέναν δεν θα μείνει το premium.
Ποτε ακριβωϛ εδιναν δικαιωμα υπαναχωρησηϛ? Προσωπικα δεν ειδα ατι τετοιο ουτε ελαβα ενημερωση απο την εταιρια. Ειχεϛ εσυ ή καποιο αλλο μελοϛ του φορουμ μηνυμα που να ελεγε οτι μπορειϛ να υπαναχωρησειϛ λογω υποβαθμισηϛ ποιοτηταϛ τηϛ disney? Μακαρι να ειχε γινει και αϛ μην το ειχα παρει χαμπαρι.

Έχουν ανοίξει τα επιπλέον κανάλια με το παιδικό περιεχόμενο; Τι έχουν κάνει; Πάνε να χρυσώσουν το χάπι μετά την υποβάθμιση του Disney+;
Εμένα εκεί που έδειχνε ότι ήθελε ενεργοποίηση παλιότερα στα παιδικά, τώρα παίζουν...

Εύχομαι να βγει άκρη και να δώσουν αναβάθμιση σε 4k περιεχόμενο στο disney+ και το HBO με κάποιο κόστος. Κατανοητό οτι θέλουν να μείνουν ανταγωνιστικοι και πως το μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό δε θα ηθελε να δει κάθετες αυξήσεις, αλλα ειναι ενα option που εχει εμπορικο ενδιαφέρον. Και νομίζω πως ενα τέτοιο deal τους παίρνει.

• Like
Reactions: angelalex
Ποτε ακριβωϛ εδιναν δικαιωμα υπαναχωρησηϛ? Προσωπικα δεν ειδα ατι τετοιο ουτε ελαβα ενημερωση απο την εταιρια. Ειχεϛ εσυ ή καποιο αλλο μελοϛ του φορουμ μηνυμα που να ελεγε οτι μπορειϛ να υπαναχωρησειϛ λογω υποβαθμισηϛ ποιοτηταϛ τηϛ disney? Μακαρι να ειχε γινει και αϛ μην το ειχα παρει χαμπαρι.
Ανακοίνωσαν από τον Ιούλιο (08/07/2025) ότι η Vodafone TV θα υποβαθμιστεί από Premium σε Standard και έδιναν 2 μήνες διορία να το κόψεις.
Βέβαια δεν έκαναν τότε την υποβάθμιση, περίμεναν να περάσει η διορία (μέχρι τον Σεπτέμβριο δηλαδή) και άρχισαν να τη κάνουν κάποιους μήνες μετά από αυτή.
Το γιατί δεν την έκαναν όταν την ανακοίνωσαν και μέσα στους μήνες του δικαιώματος υπαναχώρησης... Γιατί είναι κουτοπόνηροι.
Είχαν στείλει και μυνήματα, αλλά από τη στιγμή που έβγαλαν και επίσημη ανακοίνωση ακόμη κι αν δεν έστειλαν μυνήματα σε όλους είναι νομικά καλυμμένοι.

Εύχομαι να βγει άκρη και να δώσουν αναβάθμιση σε 4k περιεχόμενο στο disney+ και το HBO με κάποιο κόστος. Κατανοητό οτι θέλουν να μείνουν ανταγωνιστικοι και πως το μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό δε θα ηθελε να δει κάθετες αυξήσεις, αλλα ειναι ενα option που εχει εμπορικο ενδιαφέρον. Και νομίζω πως ενα τέτοιο deal τους παίρνει.
Με την ευχή θα μείνουμε. Αυτά τα κάνουν σοβαρές εταιρείες.
Πχ η Cablenet, δίνει το HBO Max στη Κύπρο στους συνδρομητές της, χωρίς χρέωση το βασικό πακέτο.
Και για όποιον θέλει το Premium έχει πακέτο με 4 ευρώ που το κάνεις από basic σε premium.

Ανακοίνωσαν από τον Ιούλιο (08/07/2025) ότι η Vodafone TV θα υποβαθμιστεί από Premium σε Standard και έδιναν 2 μήνες διορία να το κόψεις.
Βέβαια δεν έκαναν τότε την υποβάθμιση, περίμεναν να περάσει η διορία (μέχρι τον Σεπτέμβριο δηλαδή) και άρχισαν να τη κάνουν κάποιους μήνες μετά από αυτή.
Το γιατί δεν την έκαναν όταν την ανακοίνωσαν και μέσα στους μήνες του δικαιώματος υπαναχώρησης... Γιατί είναι κουτοπόνηροι.
Είχαν στείλει και μυνήματα, αλλά από τη στιγμή που έβγαλαν και επίσημη ανακοίνωση ακόμη κι αν δεν έστειλαν μυνήματα σε όλους είναι νομικά καλυμμένοι.

Στην ανακοινωση παντωϛ που ανεβασεϛ γραφουν για μεταβαση ατελωϛ σε αλλο προγραμμα και οχι αποδεσμευση. Και εχω την εντυπωση οτι αφορα την αυξηση τηϛ τιμηϛ αφου την υποβαθμιση του πακετου την ριχνουν και καλα στη Disney plus

Στην ανακοινωση παντωϛ που ανεβασεϛ γραφουν για μεταβαση ατελωϛ σε αλλο προγραμμα και οχι αποδεσμευση. Και εχω την εντυπωση οτι αφορα την αυξηση τηϛ τιμηϛ αφου την υποβαθμιση του πακετου την ριχνουν και καλα στη Disney plus
Έδιναν το δικαίωμα να κόψεις τελείως τη τηλεόραση. Και αφορούσε και την αύξηση της τιμής του πακέτου της τηλεόρασης και την υποβάθμιση του Disney+.
Άλλο το πακέτο της τηλεόρασης άλλο το πακέτο του internet και του τηλέφωνου.
Αν δεις στο λογαριασμό σου χρεώνονται ξεχωριστά και βγαίνει το σύνολο που θα πρέπει να πληρώσεις το κάθε μήνα.
Μιλάμε για αποδέσμευση από το πακέτο της τηλεόρασης, δεν έκαναν τότε κάποια αλλαγή στο πακέτο του internet για να είναι υποχρεωμένοι νομικά να δώσουν τη δυνατότητα αποδέσμευσης από αυτό.

Έδιναν το δικαίωμα να κόψεις τελείως τη τηλεόραση. Και αφορούσε και την αύξηση της τιμής του πακέτου της τηλεόρασης και την υποβάθμιση του Disney+.
Αν δεις στο λογαριασμό σου χρεώνονται ξεχωριστά και βγαίνει το σύνολο που θα πρέπει να πληρώσεις το κάθε μήνα.
Μιλάμε για αποδέσμευση από το πακέτο της τηλεόρασης, δεν έκαναν τότε κάποια αλλαγή στο πακέτο του internet για να είναι υποχρεωμένοι νομικά να δώσουν τη δυνατότητα αποδέσμευσης από αυτό.

Το τι υπολογίζουν και πως από το λογιστήριό τους δεν μας αφορά εμάς. Ας υπολογίσουν και πότε θα πέσει αστεροειδής στη Γη. Αυτά είναι δικές τους εσωτερικές λειτουργίες. Ποσώς μας ενδιαφέρουν.

Εμείς υπογράψαμε σύμβαση και το ένα μέρος αποφάσισε να μην την τηρήσει. Αυτό είναι το ρεζουμέ. Βρίσκουν και τα κάνουν βέβαια, δεν νομίζω σε σοβαρό κράτος να τολμούσαν να το σκεφτούν καν.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το τι υπολογίζουν και πως από το λογιστήριό τους δεν μας αφορά εμάς. Ας υπολογίσουν και πότε θα πέσει αστεροειδής στη Γη. Αυτά είναι δικές τους εσωτερικές λειτουργίες. Ποσώς μας ενδιαφέρουν.

Εμείς υπογράψαμε σύμβαση και το ένα μέρος αποφάσισε να μην την τηρήσει. Αυτό είναι το ρεζουμέ. Βρίσκουν και τα κάνουν βέβαια, δεν νομίζω σε σοβαρό κράτος να τολμούσαν να το σκεφτούν καν.
Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά δυστυχώς νομικά πλέον είναι καλυμμένοι.
Πλέον κανείς δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από τίποτα γιατί του υποβάθμισαν τώρα το Disney+.
Δεν έχει και νόημα να το συζητάμε γιατί ούτως ή άλλως το δικαίωμα υπαναχώρησης έχει περάσει. Ήταν μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε...
Και να θέλει κάποιος τώρα να φύγει τελείως ή μόνο από τη τηλεόραση γιατί του υποβάθμισαν τώρα το Disney+ δεν μπορεί.
Θα θεωρηθεί σπάσιμο συμβολαίου από τη μεριά του και θα χρεωθεί το αντίτιμο του σπασίματος του συμβολαίου.
Προσωπικά εδώ και μήνες γράφω ότι θα το κάνουν σε όλους σε standard και μην υπολογίζετε μακροπρόθεσμα ότι θα μείνει το premium.
Γιατί ξέρω τι εστί Vodafone.

• Like
Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά δυστυχώς νομικά πλέον είναι καλυμμένοι.
Πλέον κανείς δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από τίποτα γιατί του υποβάθμισαν τώρα το Disney+.
Δεν έχει και νόημα να το συζητάμε γιατί ούτως ή άλλως το δικαίωμα υπαναχώρησης έχει περάσει. Ήταν μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε...
Και να θέλει κάποιος τώρα να φύγει τελείως ή μόνο από τη τηλεόραση γιατί του υποβάθμισαν τώρα το Disney+ δεν μπορεί.
Θα θεωρηθεί σπάσιμο συμβολαίου από τη μεριά του και θα χρεωθεί το αντίτιμο του σπασίματος του συμβολαίου.
Προσωπικά εδώ και μήνες γράφω ότι θα το κάνουν σε όλους σε standard και μην υπολογίζετε μακροπρόθεσμα ότι θα μείνει το premium.
Γιατί ξέρω τι εστί Vodafone.

Και το δικαίωμα υπαναχώρησης, δική τους παπαντζα είναι.
Ως δικαίωμα λοιπόν, εγώ αποφασίζω να μην το εξασκήσω και θέλω να τηρούνται οι όροι παροχής του συμβολαίου.
Εδώ έχουμε δύο συμβαλλόμενα μέρη με το ένα μέρος να προχωρά μονομερώς σε βλαπτική μεταβολή της σύμβασης.
Νομικά δεν είναι καλυμμένοι. Πρακτικά είναι καλυμμένοι γιατί σιγά μην ασχοληθεί κάποιος να πληρώσει δικηγόρο για να τους πάει δικαστικά και να του κοστίσει περισσότερο από μια έξτρα συνδρομή σε άλλη υπηρεσία.
Για αυτό έγραψα ότι σε σοβαρό κράτος αυτά δεν θα τολμούσαν ούτε να τα σκεφτούν.

• Like
Η ένωση καταναλωτών, υπάρχει;
Μήπως... αν τους πάνε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια,
όπως πήγαν και οι συνδρομητικές,
για τον φόρο των 10%, που καταργήθηκε,
δεν θα μπορούσε να συμβεί;

Και δεν αναφέρομαι, σ' ελάχιστο ή μεμονωμένο
αριθμό συνδρομητών!
Για οργανομένη και πολυπληθή καταγγελία,
για τις γελοίες πρακτικές, των τηλεπικοινωνιακών
συνδρομητικών (όπως π.χ. την ετήσια αύξηση
κάθε Φεβρουάριο, της συνδρομής,
για την "πληθωριστική κρίση",
πώς την αιτιολογούν)!

Εχω stand alone vodafone tv χωριϛ ιντερνετ και τηλεφωνια. Για αυτο και δεν βλεπω ξεχωριστη χρεωση. Οποτε δε με αφορουσε η ατεληϛ μεταφορα σε αλλο πακετο που εδιναν. Παντωϛ ατελωϛ δε σε αφηναν να υπαναχωρησειϛ απο τη συμβαση παρα μονο να σταματησειϛ την τηλεοραση. Για τουϛ χιλιαδεϛ που εχουμε μονο τηλεοραση ηταν δωρο αδωρο.

Το OPEN συνεχίζει να υπάρχει κανονικά στη VODAFONE TV, δεν σταμάτησε καθόλου!
Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι έχουν περασμένο στο EPG για κάποιο λόγο το περσινό πρόγραμμα με Τσολάκη, Κουσουλό κτλ!
ίσως δεν έχει ενημερωθεί,γιατί το είχα παρατηρήσει και σε 2 περιφερειακά της digea να λέει προγράμματα που έχουν να παίξουν από πρό-χριστού εποχές...

Από περιέργεια πού είδα, και εγώ το έχω κανονικά. ( App vodafone σε Android tv) Μήπως εξαρτάται από τήν συσκευή?
μπήκα στο tv-guide της ιστοσελίδας της vodafone,και δεν αναφέρονταν πουθενά...

Τι να σου πω ρε φιλε; Εγω παντως το βλεπω. Η αληθεια ειναι οτι στο site τους δεν το εχει. Μαλλον ειμαι απο τους τυχερους.
Δεν με νοιαζει κιολας γιατι σε 5-6 μερες ληγει η συνδρομη.
αυτή (ή φίλη μου) μου είπε ότι δεν το έχει καν αποθηκευμένο στο δικό της αποκωδικοποιητή...

Το Disney+, ελεγμένο μόλις τώρα, εξακολουθεί να εμφανίζει και να παίζει 4k, Dolby vision και Dolby Atmos κανονικά. Για πόσο ακόμη θα δείξει...

Sent from my SM-A366B using Tapatalk

Το Disney+, ελεγμένο μόλις τώρα, εξακολουθεί να εμφανίζει και να παίζει 4k, Dolby vision και Dolby Atmos κανονικά. Για πόσο ακόμη θα δείξει...

Sent from my SM-A366B using Tapatalk
Εμένα άλλαξε σε standard. Σιγά σιγά τους αλλάζουν.

Και σε εμένα.

Περιμένω τηλ αύριο-μεθαύριο από την υποστήριξη σχετικά με την ανανέωση που έκανα πριν μια εβδομάδα και την υποβάθμιση της υπηρεσίας Disney Plus που έγινε πριν 3-4 μέρες.
Η ανανέωση αφορούσε σε ακριβώς τις υπάρχουσες υπηρεσίες που είχα 2 χρόνια με μόνη διαφορά την αναβάθμιση της γραμμής σε οπτική ίνα 300mbps.

Το θέμα είναι ότι έχουν αυξήσει κιόλας τα πακέτα που περιέχουν το Disney PLUS.
Δηλαδή και αύξηση τιμής και υποβάθμιση της υπηρεσίας.
Υποθέτω μόνο η Vodafone Ελλάδας θα μπορούσε κάτι τέτοιο.

Κρίμα. Ήλπιζα ότι θα παραμείνω σε Premium και απλά ήμασταν σε αναμονή και για ξεχωριστό HBOX MAX, έστω το standard.

• Like
Reactions: voys and Panoramix