Vodafone TV

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εγώ πληρώνω κάπου στα 40 ευρώ για το triple play . Λένε ότι θα δώσουν ξεχωριστά hbo max. Η ερώτηση είναι απλή. Αξίζει να κρατήσεις με 40 ευρώ 300 mbps, σταθερό ( το οποίο δεν με ενδιαφέρει καθόλου) Disney standard και Hbo standard? ( Δεν έχω καμία ελπίδα ότι το hbo θα ειναι premium) ...Υπάρχει καλύτερη εναλλακτική?

Και σε εμένα.

Περιμένω τηλ αύριο-μεθαύριο από την υποστήριξη σχετικά με την ανανέωση που έκανα πριν μια εβδομάδα και την υποβάθμιση της υπηρεσίας Disney Plus που έγινε πριν 3-4 μέρες.
Η ανανέωση αφορούσε σε ακριβώς τις υπάρχουσες υπηρεσίες που είχα 2 χρόνια με μόνη διαφορά την αναβάθμιση της γραμμής σε οπτική ίνα 300mbps.

Το θέμα είναι ότι έχουν αυξήσει κιόλας τα πακέτα που περιέχουν το Disney PLUS.
Δηλαδή και αύξηση τιμής και υποβάθμιση της υπηρεσίας.
Υποθέτω μόνο η Vodafone Ελλάδας θα μπορούσε κάτι τέτοιο.

Κρίμα. Ήλπιζα ότι θα παραμείνω σε Premium και απλά ήμασταν σε αναμονή και για ξεχωριστό HBOX MAX, έστω το standard.
Φίλε ετήσιο Disney+ Premium βγαίνει 13 ευρώ το μήνα (160 το χρόνο).
Αν το συνδυάσεις με το αυτόνομο standard HBO Max (11 ευρώ) θα σου βγαίνει και για τα δυο 24 ευρώ.
Αν βάλεις internet από τη ΔΕΗ (18 ευρώ) για όλα θα πληρώνεις 42 ευρώ.
Το Vodafone Fiber 300 + Vodafone tv plus έχει φτάσει τα 41 ευρώ.
Πραγματικά δεν αξίζει πλέον.
Αν δεν υποστηρίζει η περιοχή σου ΔΕΗ ακόμη και πρέπει να κρατήσεις το internet από τη Vodafone δεν θα πληρώνεις πολύ περισσότερα.
Vodafone Fiber 300 (23 ευρώ) + ετήσιο Disney+ Premium (13 ευρώ) + HBO Max (11 ευρώ) = 47 ευρώ.
Με 6 ευρώ παραπάνω θα έχεις το Premium απευθείας από τη Disney, το αυτόνομο HBO Max και καμία δέσμευση στη Vodafone για τη τηλεόραση τους.
Η τηλεόραση τους έχει καταντήσει ανέκδοτο.

Εγώ πληρώνω κάπου στα 40 ευρώ για το triple play . Λένε ότι θα δώσουν ξεχωριστά hbo max. Η ερώτηση είναι απλή. Αξίζει να κρατήσεις με 40 ευρώ 300 mbps, σταθερό ( το οποίο δεν με ενδιαφέρει καθόλου) Disney standard και Hbo standard? ( Δεν έχω καμία ελπίδα ότι το hbo θα ειναι premium) ...Υπάρχει καλύτερη εναλλακτική?
ΔΕΗ Fiber 500 (18 ευρώ) + ετήσιο Disney+ Premium (13 ευρώ) + HBO Max (11 ευρώ) = 42 ευρώ.

Vodafone Fiber 300 (23 ευρώ) + ετήσιο Disney+ Premium (13 ευρώ) + HBO Max (11 ευρώ) = 47 ευρώ.

Nova Fiber 300 (26 ευρώ) + ετήσιο Disney+ Premium (13 ευρώ) + HBO Max (11 ευρώ) = 50 ευρώ.

Πολύ καλύτερες λύσεις από ένα Vodafone Fiber 300 + Vodafone tv plus που έχει πλέον 41 ευρώ και έχει πλέον ένα κουτσουρεμένο Disney+ και ένα μαιμού HBO Max.
Όσον αφορά το να δώσουν το αυτόνομο HBO Max, δεν τους πιστεύω πια. Είναι να τους εμπιστευτείς ότι θα το δώσουν;

Last edited:
Δες αν σε καλύπτει και η Inalan που με 19,00€ θα έχεις 1GB up & down και με τα υπόλοιπα που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω,θα σου βγει 43,00€ .
Έχουν και πιο χαμηλές ταχύτητες αν δε σε ενδιαφέρει το 1GB οπότε θα είναι ακόμη πιο φθηνά.

ΔΕΗ Fiber 500 (18 ευρώ) + ετήσιο Disney+ Premium (13 ευρώ) + HBO Max (11 ευρώ) = 42 ευρώ.

Nova Fiber 300 (26 ευρώ) + ετήσιο Disney+ Premium (13 ευρώ) + HBO Max (11 ευρώ) = 50 ευρώ.

Πολύ καλύτερες λύσεις από ένα Vodafone Fiber 300 + Vodafone tv plus που έχει πλέον 41 ευρώ και έχει πλέον ένα κουτσουρεμένο Disney+ και ένα μαιμού HBO Max.
Όσον αφορά το να δώσουν το αυτόνομο HBO Max, δεν τους πιστεύω πια. Είναι να τους εμπιστευτείς ότι θα το δώσουν;
Καλή η φάση με την ΔΕΗ αλλα δυστυχώς δεν καλυπτει την διεύθυνση μού