Για το αυτόνομο λες, σωστά;Τελικά η vodafone θα δώσει πρόσβαση στο hbo?..2 μήνες πλέον.
Από παντού. Επίσης το Netflix τσεκάρει από συνδυασμό παραγόντων και όχι μόνο από IP.Μπορεί να μου πει κάποιος αν έχεις τη δυνατότητα να δεις από παντού ή είναι τύπου Netflix που θέλει μόνο από συγκεκριμένη ip;
Προφανωϛ η απαντηση ειναι οχι. Οι συμβασειϛ που εχουμε υπογραψει, δυστυχωϛ, εχουν και ορουϛ μεταξυ των οποιων και η ποινη προωρηϛ διακοπηϛ. Αυτο συμβαινει σε ολεϛ τιϛ εταιριεϛ που παρεχουν τετοιου ειδουϛ, αλλα και τηλεπικοινωνιεϛ. Αναλογη συζητηση, και μαλιστα πολυ εκτενηϛ, ειχε γινει στο νημα τηϛ Nova οταν ειχαν αποχωρησει το Mega και ο Ant1. Τοτε καποια μελη μιλουσαν και για προσφυγη στιϛ αρμοδιεϛ αρχεϛ χωριϛ ομωϛ να δημοσιευτει καποια εξελιξη. Αλλα εχω και μια απορια. Δεν σου παρεχουν καθολου το disney+; Εγω μεχρι πριν μια βδομαδα που το κοιταξα εβλεπα κανονικα.Καλησπερα κ χρονια πολλα μπορω να ζητησω προωρη διακοπη vodafone tv χωρις ποινη αφου πλεον δε με ικανοποιει το περιεχομενο ? πχ εφυγε disney+ ..!σορρυ αν εχει ξαναγινει το ερωτημα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.