Vodafone TV

Με 31,50 ανανέωσα εγώ στο ίδιο πρόγραμμα 300 Fiber + Vodafone TV αλλά με Disney plus μεσσ. Οπότε αυτό που σου προτείνουν είναι κοροϊδία. Τόσο απλά.

• Like
Reactions: xSpectre
1/8/2026 τελειωνει το συμβόλαιο που εχω με την vodafone . μεσω μηνηματος μου κανουν προταση για ανανεωση. 41.51 το μηνα (full fiber 300 plus me vodafone tv ). Στην ουσία είναι το ίδιο ποσό που πληρωνω τωρα ..καταρχας ...δεν πρεπει να αφαιρεσουν τα 2 ευρο που πληρωνω για το box ? ...θα πετυχω κατι καλυτερο αν τους παρω τηλέφωνο ?

TO ΣYMBOΛAIO ΓIA TH ΣYNΔEΣH ΣAΣ 211******* ΠPOKEITAI NA ΛHΞEI ΣTIΣ 01/08/2026. ΣTIΣ ΣHMANTIKEΣ ENHMEPΩΣEIΣ TOY ΛOΓAPIAΣMOY ΣAΣ MΠOPEITE NA ENHMEPΩΘEITE ΓIA TIΣ ΔIAΘEΣIMEΣ EΠIΛOΓEΣ ΣAΣ.
ANANEΩΣTE TΩPA EYKOΛA KAI ΓPHΓOPA EΔΩ: https://www.vodafone.gr/ananeosi-anavathmisi-symvolaiou?c_name=RFGS
ENHMEPΩΘEITE ΓIA AΛΛAΓEΣ ΣTIΣ YΠHPEΣIEΣ ΣTAΘEPHΣ THΛEΦΩNIAΣ EΔΩ:https://bit.ly/metavoli-xreosis

Αυτή τη στιγμή υπάρχει προσφορά του internet που έχεις στα 20 ευρώ.

Και η τιμή καταλόγου για το πακέτο που έχεις είναι στα 32 ευρώ.

40 ευρώ που πληρώνεις και χωρίς Disney+ είναι απλά κοροιδία.
Το internet που έχεις τους κοστίζει 20 ευρώ, 20 ευρώ επιπλέον για το χάλια HBO Max που έχουν είναι κοροιδία.
Μη δεχτείς με τίποτα, αν θες να μείνεις στη Vodafone απαίτησε να σου δώσουν τη τιμή καταλόγου κι αν δεν δέχονται φύγε.
Ή πες τους να σου δώσουν τη προσφορά σκέτου internet στα 20 ευρώ και βάλε το κανονικό HBO Max μόνος σου με 11 ευρώ.

Last edited:
Παιδιά μου έληξε το συμβόλαιο σταθερης+internet+Vodafone TV, και ενημέρωσα την Vodafone ότι δεν θα ανανεώσω, καθώς έβαλα οπτική ίνα ΔΕΗ. Ωστόσο θέλω να συνεχίσω να έχω Vodafone TV ,με το Start των 3.90 €. Μπορώ να το βλέπω σε Samsung TV, και τον αποκωδικοποιητή Vodafone που μου έχει μείνει;

Σημερα με πηραν τηλέφωνο απο την vodafone για την ανανέωση . Να συνεχίσει οππως εχει, fiber 300 + vodafone tv , στα 39 ευρώ . Αυτή είναι η προταση τους . Πηρα λίγο χρόνο . θα το σκευτώ ειπα

Σημερα με πηραν τηλέφωνο απο την vodafone για την ανανέωση . Να συνεχίσει οππως εχει, fiber 300 + vodafone tv , στα 39 ευρώ . Αυτή είναι η προταση τους . Πηρα λίγο χρόνο . θα το σκευτώ ειπα
Νομίζω δεν συμφέρει. Με τα ίδια χρήματα μπορείς να βάλεις ΔΕΗ fiber 1000mbps και Vodafone TV χωρίς δεσμευση

• Like
Reactions: kostthem
Πες τους δεν σε ενδιαφέρει και ότι θέλεις να έχεις πλέον σκέτο internet 300 Mpbs. δεν σε ενδιαφέρει πες τους πλέον η τηλεόρασή τους.
Η τιμή καταλόγου για σκέτο internet 300 Mbps από τη Vodafone είναι στα 22 ευρώ.
Δεν έχουν το δικαίωμα να μη σου βάλουν το πακέτο που θες στη τιμή που έχει όταν το συμβόλαιο σου λήξει.
Στη θέση σου ακόμη και να μου έριχναν τη τιμή θα τους έλεγα όχι, θέλω σκέτο internet, ευχαριστώ δεν θα πάρω τη τηλεόρασή σας.
Γιατί πολύ απλά δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνουν με τη τηλεόρασή τους και το HBO Max όταν λήξει το συμβόλαιο που έχουν με τη Warner (λήγει το Φεβρουάριο).
Αν δώσουν ποτέ το HBO Max της προκοπής τους παίρνεις τηλέφωνο και τους λες ότι θες να βάλεις και τη τηλεόραση.
Για την ώρα σε συμφέρει να βάλεις internet 300 Mbps από αυτούς και αυτόνομο HBO Max.
Και να περιμένεις τι στο καλό θα κάνουν την επόμενη χρονιά αντί να δεσμευτείς και στη τηλεόραση για 2 χρόνια ακόμη και να ελπίζεις ότι θα δώσουν κάποιο φεγγάρι στα επόμενα 2 χρόνια που θα είσαι δεσμευμένος το HBO Max σωστά.
Θα σου βγει 22+11= 33 ευρώ για σκέτο internet 300 Mbps και αυτόνομο HBO Max.

Νομίζω δεν συμφέρει. Με τα ίδια χρήματα μπορείς να βάλεις ΔΕΗ fiber 1000mbps και Vodafone TV χωρίς δεσμευση
Ναι, αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Δυστυχώς όμως η ΔΕΗ δεν καλύπτει στην περιοχή μού

• Like
Reactions: Tovarish
Πες τους δεν σε ενδιαφέρει και ότι θέλεις να έχεις πλέον σκέτο internet 300 Mpbs. δεν σε ενδιαφέρει πες τους πλέον η τηλεόρασή τους.
Η τιμή καταλόγου για σκέτο internet 300 Mbps από τη Vodafone είναι στα 22 ευρώ.
Δεν έχουν το δικαίωμα να μη σου βάλουν το πακέτο που θες στη τιμή που έχει όταν το συμβόλαιο σου λήξει.
Στη θέση σου ακόμη και να μου έριχναν τη τιμή θα τους έλεγα όχι, θέλω σκέτο internet, ευχαριστώ δεν θα πάρω τη τηλεόρασή σας.
Γιατί πολύ απλά δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνουν με τη τηλεόρασή τους και το HBO Max όταν λήξει το συμβόλαιο που έχουν με τη Warner (λήγει το Φεβρουάριο).
Αν δώσουν ποτέ το HBO Max της προκοπής τους παίρνεις τηλέφωνο και τους λες ότι θες να βάλεις και τη τηλεόραση.
Για την ώρα σε συμφέρει να βάλεις internet 300 Mbps από αυτούς και αυτόνομο HBO Max.
Και να περιμένεις τι στο καλό θα κάνουν την επόμενη χρονιά αντί να δεσμευτείς και στη τηλεόραση για 2 χρόνια ακόμη και να ελπίζεις ότι θα δώσουν κάποιο φεγγάρι στα επόμενα 2 χρόνια που θα είσαι δεσμευμένος το HBO Max σωστά.
Θα σου βγει 22+11= 33 ευρώ για σκέτο internet 300 Mbps και αυτόνομο HBO Max.
Όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα ότι δεν θέλω τήν tv..μού λέει ότι παίζει να πληρώσω παραπάνω επειδή στην ουσία είναι σε προσφορά..κάτι τέτοια μου έλεγε. Παράλογο. Δεν μπόρεσα να το συνεχίσω επειδή ήμουν δουλειά. Είσαι σίγουρος ότι μπορώ να βάλω το πακέτο 22 ευρώ? Δεν είναι μόνο για νέους πελάτες?

Πες τους, ότι μου δίνει η nova με 20,90 €, προσφορά, άμα θέλετε δώστε μου το ίδιο, αλλιώς φεύγω.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: voys and xSpectre
Όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα ότι δεν θέλω τήν tv..μού λέει ότι παίζει να πληρώσω παραπάνω επειδή στην ουσία είναι σε προσφορά..κάτι τέτοια μου έλεγε. Παράλογο. Δεν μπόρεσα να το συνεχίσω επειδή ήμουν δουλειά. Είσαι σίγουρος ότι μπορώ να βάλω το πακέτο 22 ευρώ? Δεν είναι μόνο για νέους πελάτες?
Πες τους ή θα μου βάλετε το πακέτο Vonafone Fiber 300 Mbps στα 22 ευρώ που είναι η τιμή καταλόγου για το πακέτο αυτό (δεν θέλω κάποια προσφορά από εσάς, τη τιμή καταλόγου ζητάω) ή θα πάω στη Nova και θα βάλω το αντίστοιχο πακέτο Nova Fiber 300 Mbps που έχει 21 ευρώ. Είναι ακόμη φθηνότερο αυτή τη περίοδο. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.
Εννοείται ότι μπορείς να βάλεις όποιο πακέτο θες στη τιμή καταλόγου που έχει όταν λήξει το συμβόλαιο σου. Βλακείες σου λένε για να ψαρώσεις.
Καλύπτει και η Nova σίγουρα τη περιοχή σου από τη στιγμή που τη καλύπτει η Vodafone. Βασικά το ίδιο internet θα έχεις.
Το Nova Fiber 300 Mbps είναι σε προσφορά στα 20,9 ευρώ.

Last edited:
  • Like
Reactions: xSpectre
Με 31,50 ανανέωσα εγώ στο ίδιο πρόγραμμα 300 Fiber + Vodafone TV αλλά με Disney plus μεσσ. Οπότε αυτό που σου προτείνουν είναι κοροϊδία. Τόσο απλά.
Στο τέλος κάνανε και σε μένα αυτή την πρόταση. Δέχτηκα και εγώ.

• Like
Reactions: danis44