Vodafone TV

Έκανα επικοινωνία με το chat για το θέμα με την παροχή του hbo max αλλά η απάντηση ήταν ότι θα ενημερωθείτε μόλις γίνει διαθέσιμο. Επεσήμανα το σύντομα που είχαν βγάλει στο δελτίο τύπου αλλά όπως ήταν λογικό δεν έλαβα άλλη απάντηση. Είπα να το προωθήσουν στα ανώτερα στελέχη.

• Like
Reactions: kostthem and Looter
Έκανα επικοινωνία με το chat για το θέμα με την παροχή του hbo max αλλά η απάντηση ήταν ότι θα ενημερωθείτε μόλις γίνει διαθέσιμο. Επεσήμανα το σύντομα που είχαν βγάλει στο δελτίο τύπου αλλά όπως ήταν λογικό δεν έλαβα άλλη απάντηση. Είπα να το προωθήσουν στα ανώτερα στελέχη.
Σε κάποια σημεία του site αναφέρει ότι η εφαρμογή είναι μόνο για νέους πελάτες. Εμένα το δώσανε, περιμένω να ενεργοποιηθεί για να μπω με τους κωδικούς να κάνω λογαριασμό.

Το πακέτο δεν ξέρω ποιο είναι, περιμένω να δω

Σε κάποια σημεία του site αναφέρει ότι η εφαρμογή είναι μόνο για νέους πελάτες. Εμένα το δώσανε, περιμένω να ενεργοποιηθεί για να μπω με τους κωδικούς να κάνω λογαριασμό.

Το πακέτο δεν ξέρω ποιο είναι, περιμένω να δω
Συγγνώμη αλλα δεν καταλαβα. Σου ειπαν οτι θα κανεις log-in στην πλατφόρμα της hbo ? Το ζητησες εσυ? Πως σου το δωσανε?

Συγγνώμη αλλα δεν καταλαβα. Σου ειπαν οτι θα κανεις log-in στην πλατφόρμα της hbo ? Το ζητησες εσυ? Πως σου το δωσανε?
Οπως ενεργοποιούμε disney, οι νέοι πελάτες έχουν δυνατότητα για max. Είναι πλέον στα πακέτα για νέους (όχι σε αυτό με τα 3,90€) αλλά δεν ξέρω αν έχει έξτρα χρέωση. σε μένα μου το έδωσαν μέσα στα 22€

Όταν θα καταφέρεις να συνδεθείς στο HBO app ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ. Έτσι θα γνωρίζουμε κατά 100% πως υποστηρίζεται μόνο στα νέα συμβόλαια, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

• Like
Reactions: voys
Εγώ πάντως πήγα σήμερα σε κατάστημα vodafone, δεν ξέρει κανείς, τίποτα απολύτως.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπως ενεργοποιούμε disney, οι νέοι πελάτες έχουν δυνατότητα για max. Είναι πλέον στα πακέτα για νέους (όχι σε αυτό με τα 3,90€) αλλά δεν ξέρω αν έχει έξτρα χρέωση. σε μένα μου το έδωσαν μέσα στα 22€
Δηλαδή στη σελίδα
Πέρα από το Disney+ σου βγάζει και το HBO Max προς ενεργοποίηση;

Όταν θα καταφέρεις να συνδεθείς στο HBO app ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ. Έτσι θα γνωρίζουμε κατά 100% πως υποστηρίζεται μόνο στα νέα συμβόλαια, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.
Εδώ αναφέρει τον τρόπο ενεργοποίησης, δείτε αν σας το βγάζει. Εγώ θα αργήσω να ενεργοποιηθώ γιατί είναι και ίνα τελικά μαζί https://www.vodafone.gr/tv/energopoiisi-extra-services

• Like
Reactions: belial and kostthem
Ακολουθώντας το link που έδωσε ο Πάνος καταλήγεις στην παρακάτω ερωτο-απάντηση.
Αυτή δείχνει ξεκάθαρα ότι θα το δώσουν με το τρόπο που δίνουν το Disney+.
Συγκεκριμένα αναφέρει

Ξέχασα το όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης για κάποια από τις Extra υπηρεσίες μου, τι πρέπει να κάνω;
Σε περίπτωση που ξεχάσεις το όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης που δημιούργησες κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης, μπορείς να ακολουθήσεις τη διαδικασία υπενθύμισης ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης, για το Disney+ στο https://help.disneyplus.com/ & για το HBO Max στο https://help.hbomax.com/gr/

Επομένως θα το δώσουν, γιατί το καθυστερούν να το δώσουν σε όλους δεν το καταλαβαίνω.
Αν κάνουν καμία παγαποντιά και το δίνουν μόνο σε νέους συνδρομητές θα είναι για κλωτσιές.

Το link είναι το

Last edited:
  • Like
Reactions: belial and kostthem
Η ανοργανωσια τους είναι ανυπόφορη όμως. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είμαι κι εγώ σε φάση λήξης. Εδεησαν να με πάρουν και να μου προτείνουν το πακέτο που έχω με vtv, HBO Disney σε 100αρα με 30 ευρώ και τους απερριψα. Ζήτησα κάτι άλλο. 300αρα νετη που προσφέρουν στα 21 παρά. Όχι θα σας καλέσει ένα άλλο τμήμα, που κάποια στιγμή με κάλεσε, όχι είσαστε επαγγελματική γραμμή θα σας καλέσει άλλο τμήμα, που με κάλεσε και μου είπε ότι θα με ξανακαλεσει και δε με ξανακαλεσε... Τώρα βλέπω από εδώ ότι ούτε και στα καταστήματα ξέρουν τί πουλάνε... Βρέθηκα σε public και είπα να ρωτήσω στο stand της Vodafone και δεν υπήρχε ψυχή... Ρώτησα τους υπαλλήλους στην κινητή και μου είπαν ότι για 15(;!) μέρες θα είναι κλειστό το stand... Είναι σίγουρα η ίδια, η γνωστή η πολυεθνική Vodafone αυτή που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα; Μάλλον θα πάω στην 300αρα της nova στα 22 ευρώ, θα κάνω και ανεξάρτητα accounts σε Disney ετήσιο και σε HBO με μηνιαία ανανέωση να ηρεμήσω. Το μόνο που με φρικαρει είναι ότι πάλι, από βλακείες τους θα μείνει το σπίτι χωρίς internet για κανένα δεκαήμερο παρότι δεν χρειάζεται τίποτα για να γίνει η μεταφορά από οπτική σε οπτική...
Πολύ υπερόπτες :D

• Like
Reactions: voys
Έχω την εντύπωση ότι η Vodafone περνάει δύσκολες μέρες...πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, που αυτό στις εταιρείες αφήνει συχνά εικόνα διάλυσης, μέχρι να ξαναβρούν τα πατήματά τους...εγώ πάντως για χρόνια δεν είχα παράπονο, μέχρι φέτος που ουσιαστικά με έδιωξαν από πελάτη...

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Σε επικοινωνία που είχα σήμερα, με ενημέρωσαν ότι η δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής ΗΒΟ Max, αφορά μόνο τους νέους χρήστες στην παρούσα φάση....

Σε επικοινωνία που είχα σήμερα, με ενημέρωσαν ότι η δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής ΗΒΟ Max, αφορά μόνο τους νέους χρήστες στην παρούσα φάση....
Μάλιστα.. δεν μελετούσα τίποτα άλλο στο προηγούμενο ποστ μου; Μιλάμε θέλουν κλωτσιές.
Πελάτες πολλαπλών ταχυτήτων σε βασική υπηρεσία του πακέτου τους.
Δηλαδή τι μας λένε. Όταν λήξει το συμβόλαιο σας βάλτε σκέτο internet και κόψτε τη τηλεόραση.
Μετά από κανένα μήνα ζητήστε αναβάθμιση του πακέτου για να γίνετε νέοι πελάτες Vodafone TV και να πάρετε το HBO Max.
Αν κάνατε απλή ανανέωση τη πατήσατε.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ