Vodafone TV

Αναβάθμιση εφαρμογής σε Android TV. Άλλαξε τελείως το interface...!!!

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αναβάθμιση εφαρμογής σε Android TV. Άλλαξε τελείως το interface...!!!

1.64.21 είναι η τελευταία έκδοση ? Ποια τηλεόραση έχεις ? Σε μένα ( sony ) δεν εχει αλλαξει τιποτα

Το έχω σε Google chromecast

1.11.0.0, είναι η τελευταία έκδοση.

• Like
Reactions: xSpectre
Το έχω σε Google chromecast

1.11.0.0, είναι η τελευταία έκδοση.

Κάποια εντύπωση? Καλύτερο τώρα?

Όντως πολύ καλύτερο το interface στο app για android box πλέον. Αν και δεν έχει φτάσει ακόμα στα επίπεδα του TV3.

Πολύ καλή η νέα εφαρμογή.... Έχει και "Συνεχίστε την παρακολούθηση".... Να λέμε και τα καλά.... Καμία σχέση με το προηγούμενο χάος....
Εμένα μετά την αναβάθμιση σε Xiaomi Mi Box S δεν έχει πλέον την επιλογή "Προσθήκη στα αγαπημένα" σε κανένα ondemand πρόγραμμα, ούτε υπάρχει η λωρίδα "Αγαπημένα" πουθενά! Ενώ έχω αγαπημένα στον linux αποκωδικοποιητή. Επίσης, δεν υπάρχει λωρίδα "Συνεχίστε να βλέπετε". Συνέβη και σε κανέναν άλλο αυτό?

• Like
Reactions: neoktistos
Πολύ καλή η νέα εφαρμογή.... Έχει και "Συνεχίστε την παρακολούθηση".... Να λέμε και τα καλά.... Καμία σχέση με το προηγούμενο χάος....
Συμφωνώ απόλυτα. Επιτέλους

Ωραία φαίνεται η νέα εφαρμογή.
Και φαίνεται να αφαίρεσαν τις κατηγορίες Tαινίες - Σειρές. Καλό αυτό, άντε να πηγαίνουμε προς το ιδανικό.
Την αφαίρεση του δικού τους vod και τη χρήση για το vod περιεχόμενο της υπηρεσίας αποκλειστικά των αυτόνομων HBO Max και Disney+ στη κατηγορία On Demand.

• Like
Reactions: Joker19
Εμένα μετά την αναβάθμιση (σε Xiaomi Tv box) με το νέο interface δε μπορώ να προχωρήσω ότι βλέπω μπρος πίσω κλπ. Είχα αφήσει ένα επεισόδιο στη μέση και δε μπορώ να το πάω εκεί που θέλω. Όλα τα κουμπιά κάνουν ή pause ή επανεκκίνηση του επεισοδίου.