Vodafone TV

Πήρα τηλ το Ντίσνεϋ το απλό έχουν ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Εννοούσα το HBO max βασικά. Αν κάποιος φίλος που το έχει ενεργοποίηση μέσο vodafone tv να μας πει αν πήρε το απλό ή το premium

Last edited by a moderator:
Εννοούσα το HBO max βασικά. Αν κάποιος φίλος που το έχει ενεργοποίηση μέσο vodafone tv να μας πει αν πήρε το απλό ή το premium

Σόρρυ ..και τα 2 είναι τα απλά

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: xSpectre
Παλιός συνδρομητής σήμερα ενεργοποίησα το HBO MAX Standard δωρεάν . κατέβασα στην TCL TV την εφαρμογή,έβαλα το mail και το password και παίζει κανονικά.

• Like
Reactions: kostthem and belial
Παλιός συνδρομητής σήμερα ενεργοποίησα το HBO MAX Standard δωρεάν . κατέβασα στην TCL TV την εφαρμογή,έβαλα το mail και το password και παίζει κανονικά.
Επικοινώνησαν από την Vodafone και σου ανέφεραν την διαδικασία; Γιατί ακόμα στην σελίδα τους αναφέρει ότι δεν γίνεται ακόμα.

• Like
Reactions: fanispan
Εγω το δοκιμασα αλλα δεν μού το επιτρέπει

Something went wrong​

Please, close your browser tab and try again

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Μπείτε σε αυτή τη σελίδα.
Αν σας δείχνει μόνο το Disney+ στη σελίδα αυτή και όχι και το HBO Max δεν μπορεί να γίνει κάποια ενεργοποίηση του HBO Max.
Τώρα γιατί στο φίλο το έδωσαν ενώ είναι παλαιός πελάτης και δεν το έχουν δώσει σε όλους.
Αχταρμάς ονόματι Vodafone.
Μακάρι να μας δείξει ο φίλος τι του δείχνει στη σελίδα αυτή.

Attachments

• olOkWMNehH.jpg
    olOkWMNehH.jpg
    97.7 KB · Views: 16
  • Like
Reactions: fanispan
Αν σας δείχνει μόνο το Disney+ στη σελίδα αυτή και όχι και το HBO Max δεν μπορεί να γίνει κάποια ενεργοποίηση του HBO Max.
Τώρα γιατί στο φίλο το έδωσαν ενώ είναι παλαιός πελάτης και δεν το έχουν δώσει σε όλους.

Μου ήρθε μήνυμα να μπω εδώ και να το ενεργοποιήσω . Δεν ξέρω αν παίζει ρολό ότι είμαι πάνω από 8 χρονιά πελάτης εκεί, μαζί με το σταθερό έχω και 3 γραμμές κινητά οπότε κάτι παίζει

Attachments

• Screenshot 2026-09-12 193350.png
    Screenshot 2026-09-12 193350.png
    907.2 KB · Views: 17
  • Like
Reactions: voys
Δεν ξέρω αν παίζει ρολό ότι είμαι πάνω από 8 χρονιά πελάτης εκεί, μαζί με το σταθερό έχω και 3 γραμμές κινητά οπότε κάτι παίζει
Μάλλον για αυτό σου το έδωσαν. Πως το κατάλαβες ότι μπήκε προς ενεργοποίηση;
Σου έστειλαν μήνυμα;

Ευχάριστη εξέλιξη.
Φαίνεται ότι ξεκίνησε η διαδικασία της προσθήκης του και στους υφιστάμενους συνδρομητές.
Ναι το μήνυμα μου ήρθε εχτές οπού μου έλεγε να πω και να ενεργοποιήσω το hbo max δεν πείραξα καθόλου το box της Vodafone μια και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.

Πιστεύω να έρθει σιγά σιγά σε όλους . παντός από Δευτέρα κάντε μια επικοινωνία μαζί τους.

• Like
Reactions: voys
Επικοινώνησαν από την Vodafone και σου ανέφεραν την διαδικασία; Γιατί ακόμα στην σελίδα τους αναφέρει ότι δεν γίνεται ακόμα.
Ναι το μήνυμα μου ήρθε εχτές οπού μου έλεγε να πω και να ενεργοποιήσω το hbo max

• Like
Reactions: belial