Ξέρουμε αν τελικά δίνουν το premium η το απλό?
Εννοούσα το HBO max βασικά. Αν κάποιος φίλος που το έχει ενεργοποίηση μέσο vodafone tv να μας πει αν πήρε το απλό ή το premiumΠήρα τηλ το Ντίσνεϋ το απλό έχουν ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εννοούσα το HBO max βασικά. Αν κάποιος φίλος που το έχει ενεργοποίηση μέσο vodafone tv να μας πει αν πήρε το απλό ή το premium
Επικοινώνησαν από την Vodafone και σου ανέφεραν την διαδικασία; Γιατί ακόμα στην σελίδα τους αναφέρει ότι δεν γίνεται ακόμα.Παλιός συνδρομητής σήμερα ενεργοποίησα το HBO MAX Standard δωρεάν . κατέβασα στην TCL TV την εφαρμογή,έβαλα το mail και το password και παίζει κανονικά.
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Μπείτε σε αυτή τη σελίδα.
Αν σας δείχνει μόνο το Disney+ στη σελίδα αυτή και όχι και το HBO Max δεν μπορεί να γίνει κάποια ενεργοποίηση του HBO Max.
Τώρα γιατί στο φίλο το έδωσαν ενώ είναι παλαιός πελάτης και δεν το έχουν δώσει σε όλους.
Αχταρμάς ονόματι Vodafone.
Μακάρι να μας δείξει ο φίλος τι του δείχνει στη σελίδα αυτή.
Μου ήρθε μήνυμα να μπω εδώ και να το ενεργοποιήσω . Δεν ξέρω αν παίζει ρολό ότι είμαι πάνω από 8 χρονιά πελάτης εκεί, μαζί με το σταθερό έχω και 3 γραμμές κινητά οπότε κάτι παίζειΠαιδιά τα πράγματα είναι απλά. Μπείτε σε αυτή τη σελίδα.
Αν σας δείχνει μόνο το Disney+ στη σελίδα αυτή και όχι και το HBO Max δεν μπορεί να γίνει κάποια ενεργοποίηση του HBO Max.
Τώρα γιατί στο φίλο το έδωσαν ενώ είναι παλαιός πελάτης και δεν το έχουν δώσει σε όλους.
Αχταρμάς ονόματι Vodafone.
Μακάρι να μας δείξει ο φίλος τι του δείχνει στη σελίδα αυτή.
Μάλλον για αυτό σου το έδωσαν. Πως το κατάλαβες ότι μπήκε προς ενεργοποίηση;Δεν ξέρω αν παίζει ρολό ότι είμαι πάνω από 8 χρονιά πελάτης εκεί, μαζί με το σταθερό έχω και 3 γραμμές κινητά οπότε κάτι παίζει
Ναι μου ήρθε κανονικά smsΜάλλον για αυτό σου το έδωσαν. Πως το κατάλαβες ότι μπήκε προς ενεργοποίηση;
Σου έστειλαν μήνυμα;
Ευχάριστη εξέλιξη.Ναι μου ήρθε κανονικά sms
Ναι το μήνυμα μου ήρθε εχτές οπού μου έλεγε να πω και να ενεργοποιήσω το hbo max δεν πείραξα καθόλου το box της Vodafone μια και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.Ευχάριστη εξέλιξη.
Φαίνεται ότι ξεκίνησε η διαδικασία της προσθήκης του και στους υφιστάμενους συνδρομητές.
Ναι το μήνυμα μου ήρθε εχτές οπού μου έλεγε να πω και να ενεργοποιήσω το hbo maxΕπικοινώνησαν από την Vodafone και σου ανέφεραν την διαδικασία; Γιατί ακόμα στην σελίδα τους αναφέρει ότι δεν γίνεται ακόμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.