Vodafone TV

Είχα κάνει ανανέωση πριν 2-3 μήνες στην Vodafone. Από 40 ευρώ πού πλήρωνα με το παλιό συμβόλαιο,κλείσαμε να πληρώνω 30.30 ευρώ και να κρατήσω το ίδιο πρόγραμμα. Το θέμα είναι ότι σε αυτές τούς 2 μήνες δεν είδα καμία έκπτωση ( ο λογαριασμός ερχόταν 40 ευραα)...Οπότε αποφάσισα να τους πάρω σήμερα τηλέφωνο....μού είπε ένας κυρίως ( πολύ ευγενικός πρέπει να τονίσω) ότι όντως έχει γίνει κάποιο λάθος και στην συνέχεια θα πληρώσο τα 30.30 ευρώ που είχαμε συμφωνήσει. Μάλιστα θα αφερεσουν και τα επιπλέον πόσο που μου είχαν χρέωση..Τον ρώτησα επίσης για το hbo max Μου απαντάει ότι η είσοδος στην ανεξάρτητη εφαρμογή της hbo αφορά άλλο πρόγραμμα και αν θέλω πρόσβαση πρέπει να πληρώσω 7 ευρό επιπλέον

• Haha
Reactions: kostthem
Είχα κάνει ανανέωση πριν 2-3 μήνες στην Vodafone. Από 40 ευρώ πού πλήρωνα με το παλιό συμβόλαιο,κλείσαμε να πληρώνω 30.30 ευρώ και να κρατήσω το ίδιο πρόγραμμα. Το θέμα είναι ότι σε αυτές τούς 2 μήνες δεν είδα καμία έκπτωση ( ο λογαριασμός ερχόταν 40 ευραα)...Οπότε αποφάσισα να τους πάρω σήμερα τηλέφωνο....μού είπε ένας κυρίως ( πολύ ευγενικός πρέπει να τονίσω) ότι όντως έχει γίνει κάποιο λάθος και στην συνέχεια θα πληρώσο τα 30.30 ευρώ που είχαμε συμφωνήσει. Μάλιστα θα αφερεσουν και τα επιπλέον πόσο που μου είχαν χρέωση..Τον ρώτησα επίσης για το hbo max Μου απαντάει ότι η είσοδος στην ανεξάρτητη εφαρμογή της hbo αφορά άλλο πρόγραμμα και αν θέλω πρόσβαση πρέπει να πληρώσω 7 ευρό επιπλέον
Σοβαρά; Δες στο λογαριασμό σου ποιό πρόγραμμα έχεις.
Και πες του να σου πει ποιό είναι το πρόγραμμα που το έχει.
Έχεις το fiber 300 mbps με Vodafone tv plus που έχει τιμή καταλόγου 37 ευρώ;
Και σου λέει ότι εσύ πληρώνεις 30 και όχι 37, οπότε δεν έχεις το πακέτο αυτό;

Τιμή site έχει τόσο, δηλαδή καταλόγου με κάποια έκπτωση. Καταλόγου είναι πολύ παραπάνω

• Like
Reactions: voys
Λοιπον ειναι ξεκαθαρο νομιζω πλεον.

Παρολο που ανανεωσα πριν μερικους μηνες (Μάρτιος - Απρίλιος) σε πακετο vodafone tv με disney plus, δηλαδη το ποιο ακριβο, ξανα αλλαξαν τα πακετα αυτοι και δινουν τo αυτονομο hbo max μονο στα κανουργια (vodafone tv plus). Επικοινώνησα μαζι τους γιατι μου ειπαν πρεπει να ξανα κάνω ανανεωση σε καινουργιο προγραμμα για να εχω την υπηρεσία.

Περιμένω να με πάρουν πίσω όπως μου είπαν.
Δινω σύνολο 30.50 ευρω. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνησω σε μεγαλύτερη τιμή.
Απο αυτά που διαβάζω προσπαθούν να στο δώσουν με εξτρα χρέωση;

Αυτο που δεν γνωρίζουμε ειναι αν θα δωθει δωρεαν καποια στιγμή σε όλους τους παλιούς συνδρομητές.

Δεν βγάζεις και πολυ ακρη μαζι τους μιας και δεν υπάρχει κατι επισημο.
Ενας ακομα λόγος να ασχολούμαστε και να χανουμε το χρόνο μας με την Vodafone.

• Like
Reactions: belial
Με πήραν πριν λίγο και μου είπαν συν 7 ευρω αν θέλω το hbo max αυτόνομο.
Φυσικά αρνηθηκα, τα "άκουσαν" και εκλεισα.

Εκανα ηδη ανανεωση πριν μερικους μηνες, πληρωσα το ποιο ακριβο πακετο που ειχανε για το vodafone tv και τωρα ζητανε και 7 ευρω το μηνα απλα για να δωσουν προσβαση στην εφαρμογή της hbo;

Πάνε με τα καλά τους; To βάζω και μονος μου με παρομοια χρηματα χωρις δεσμευση κιολας.

Πιστευω θα τους κράξει πολυς κόσμος και τελος θα το δώσουν σε ολους.

Τα 7 ευρω το μηνα μου ακουγονται σαν νταβατζιλικι, ότι αρπαξουν απο συνδρομητές.

• Like
Για κορόιδα ψάχνουν.
Και να σε δέσουν με νέο συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια και να σε πάνε στις τιμές που σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω πουλάνε αυτή τη στιγμή στο site τους.
Ο μόνος λόγος για να βάλει κάποιος Vodafone TV είναι να το βάλει συνδυαστικά για να πετύχει καλύτερη τιμή στα Disney+ και HBO.
Αποδεχόμενος ότι θα μπει στη διαδικασία να τα πληρώνει για 2 χρόνια χωρίς να έχει το δικαίωμα να τα κόψει.
Με 42 ευρώ το μήνα μπορείς να βάλεις vodafone fiber 300 + αυτόνομο Disney+ standard + αυτόνομο HBO Max standard.
Να μη πω που να βάλουν τα 37 που ζητάνε, προφανώς τα ζητάνε για να βάλουν το κόσμο σε νέο συμβόλαιο και να το πάρουν σαν νέοι συνδρομητές χωρίς καμία έκπτωση (την έκπτωση που κατάφεραν να πάρουν για να έρθουν στη Vodafone από την εταιρεία που ήταν πριν).
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας και να δεσμευτείς για άλλα 2 χρόνια για ένα τάλιρο το μήνα διαφορά.

Παίδες το γράφω με πολλές πιθανότητες να χάσω αυτό που μου έδωσαν. Λοιπόν είχα ενεργοποιήσει για ένα μήνα το δωρεάν αυτόνομο Vodafone TV και δεν ανανέωσα. Μπήκα λοιπόν στην παραπάνω σελίδα με τους κωδικούς της Vodafone TV που έχω και ενεργοποιήθηκε το Standard πακέτο HBO Max χωρίς να έχω χρεωθεί κάτι. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά είχα την ευκαιρία να δω και αυτή την πλατφόρμα.

• Wow
Reactions: kostthem
Σοβαρά; Δες στο λογαριασμό σου ποιό πρόγραμμα έχεις.
Και πες του να σου πει ποιό είναι το πρόγραμμα που το έχει.
Και σου λέει ότι εσύ πληρώνεις 30 και όχι 37, οπότε δεν έχεις το πακέτο αυτό;
Κάπου έχουν χάσει την μπάλα..σήμερα με πήραν από την vodafone..σάς περνώ τηλέφωνο λέει για το αίτημα πού έκανες για διακοπή vodafone tv....δεν έκανα τέτοια αίτηση τής λέω. Αυτό πού ζήτησα είναι να διορθωθεί το ποσό πού πληρώνω...Α, εντάξει μού λέει...και ξανά ρωτάω...πώς γίνεται να έχω πρόσβαση στην ανεξάρτητη πλατφόρμα hbomax?...Με το πρόγραμμα που έχεις μπαίνεις κανονικά απαντάει..αν δεν σου έχουν στείλει τούς κωδικούς, πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών να στα δώσουν μού λέει..

Έλα να βρεις άκρη τωρα. Δεν μπόρεσα να πάρω τήν εξυ πελατών διότι είμαι ακόμα δουλειά. Εχθές πού τούς πήρα, όπως έγραψα, μού ζήτησαν 7 ευρώ

• Like
Κάπου έχουν χάσει την μπάλα..σήμερα με πήραν από την vodafone..σάς περνώ τηλέφωνο λέει για το αίτημα πού έκανες για διακοπή vodafone tv....δεν έκανα τέτοια αίτηση τής λέω. Αυτό πού ζήτησα είναι να διορθωθεί το ποσό πού πληρώνω...Α, εντάξει μού λέει...και ξανά ρωτάω...πώς γίνεται να έχω πρόσβαση στην ανεξάρτητη πλατφόρμα hbomax?...Με το πρόγραμμα που έχεις μπαίνεις κανονικά απαντάει..αν δεν σου έχουν στείλει τούς κωδικούς, πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών να στα δώσουν μού λέει..

Έλα να βρεις άκρη τωρα. Δεν μπόρεσα να πάρω τήν εξυ πελατών διότι είμαι ακόμα δουλειά. Εχθές πού τούς πήρα, όπως έγραψα, μού ζήτησαν 7 ευρώ
Τι να πει κανείς. Δεν υπάρχει γιατρειά για αυτή την εταιρεία.
Μακάρι να έπεσες σε περίεργο τη πρώτη φορά που ήθελε να σε δέσει σε νέο συμβόλαιο.
Έχω σκέτο internet από τη Vodafone για την ώρα και αυτόνομα HBO και Disney. Γιατί ήθελα να περιμένω να δω τι θα γίνει με το ΗΒΟ.
Αλλιώς θα τους είχα πάρει ήδη τηλέφωνα ο ίδιος.
Πάντως επέμεινε, από ότι φαίνεται η κατάσταση αν δεν πιέσει ο συνδρομητής θα τον έχουν στο περίμενε.

Μου ήρθε μήνυμα να μπω εδώ και να το ενεργοποιήσω . Δεν ξέρω αν παίζει ρολό ότι είμαι πάνω από 8 χρονιά πελάτης εκεί, μαζί με το σταθερό έχω και 3 γραμμές κινητά οπότε κάτι παίζει
Internet τι ταχύτητα έχεις; Το συμβόλαιο τελειώνει; Είναι στην αρχή του; Δώσε μερικές πληροφορίες για να καταλάβουμε γιατί σου έστειλαν το μήνυμα χωρίς καμία ενέργεια από μέρους σου.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι να πει κανείς. Δεν υπάρχει γιατρειά για αυτή την εταιρεία.
Μακάρι να έπεσες σε περίεργο τη πρώτη φορά που ήθελε να σε δέσει σε νέο συμβόλαιο.
Έχω σκέτο internet από τη Vodafone για την ώρα και αυτόνομα HBO και Disney. Γιατί ήθελα να περιμένω να δω τι θα γίνει με το ΗΒΟ.
Αλλιώς θα τους είχα πάρει ήδη τηλέφωνα ο ίδιος.
Πάντως επέμεινε, από ότι φαίνεται η κατάσταση αν δεν πιέσει ο συνδρομητής θα τον έχουν στο περίμενε.
Στο τέλος όλα καλά. Έχω πρόσβαση στο hbo app. Πήρα τήν εξυπηρέτηση πελατών και μου το έφτιαξαν. Ωστόσο νομίζω ότι παίζει ρόλο ότι το νέο συμβόλαιο ξεκινάει ουσιαστικά σήμερα. Με 30 ευρώ έχω 300 Internet Disney και hbo. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι κερδισμένος

• Like